No more snel alekz

Thom fortsätter att hävda att jag är snäll, han vägrar att inse att så är inte fallet. Igår var ett undantag i min annars så mörka och skadelystna vardag. För att ännu mer bevisa att jag är ond lägger ja därför in en länk här nedanför som ni alla bör se på och se till att plågas rejält utav:

http://www.basshunter.se/vifta.htm

Förutom att Basshunter suger, så kan varken han eller hans kära medmusikanter säga "r". Det är ingen nyhet att Basshunter inte kan detta, då han faktiskt är ordet "fel" personifierat, men vafan, han kunde väl hittat två andra killar som kan iaf? Nog om B-hunter.


Jag är för övrigt toktrött idag, eller nej inte trött, utan mest cp faktiskt. Jag har sovit jättelustigt. Somnade vid 01 o tänkte, "YES! Äntligen vänder ja dygnet rätt!" Men tji fick jag, kl 03 får ja ett sms av Morten och kan inte somna om, hur jäkla trött jag än är. Ligger i 1,5h och försöker men ger tillsut upp. Till min stora lycka får jag tag på Vikke som håller mig sällskap natten igenom tills det är dags att gå till AMS. Går till AMS, tar en runda på stan, o sen åkte hem. Lyckas inte somna förän 15, vaknar 20, o nu e ja bara mongo i huvvet. Thx dygnsrytm.

Fotnot: Vikke kallas ibland även Myth, Myttan, TH SHOP-kompis, V, och Gandalf. Jag väljer att för mysfaktorns skull variera detta lite i min blogg.


Jag väljer att avsluta för denna gång med denna...ehm, fina bild på allas vår kära Brittan:

24556-15

Till bloggens startsida


Kommentarer
Postat av: Vikke

Hejje! Det va la tur att ja kom som räddaren i nöden och höll dig sällskap, trots att min rytm tog sig en törn. Det vare värt!!! Kjam!

2006-11-29 @ 05:07:57
Postat av: Daniel "SteniS" Stenberg

omgporn

Postat av: Daniel "SteniS" Stenberg

P.S. du är snäll!

2006-11-29 @ 21:57:46
URL: http://stenis87.blogg.se/
Postat av: Anonym

lol

2006-12-14 @ 18:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild