Inte uppmärksammad nog? Gråt hos AB!

Ännu en CS-bruds "sexiga posebilder" har läckt ut. What a surprise. Men lyckas man som denna inte få uppmärksamhet tack vare de "sexiga" bilderna man skickar runt, så får man helt enkelt gå och gråta ut i Aftonbladet istället.

Alla i damscenen oinsatta AB-läsare tycker givetvis jättesynd om tjejen, jag tänker tyvärr bara "attentionwhore som alla andra, lite fulare bara". Hårt, but true.  Hade det inte varit en CS-brud hade jag nog bara tänkt "Kamma dig brudjävel. Lyckas man som 20åring inte fatta att ens bilder av sådan natur sprids så är man bra dum i huvudet."

Fast...å andra sidan är hon nog både attentionwhore och lite bakom;
- Jag ska bara lägga ut bilder på de sidor där de inte kan kopieras. Jag trodde aldrig att de kunde användas så här.
Printscreen, anyone?



Undrar om alla uppmärksamhetskåta CS-brudar kommer söka sig till Aftonbladet och annan kvällspress nu?

Till bloggens startsida


Kommentarer
Postat av: Mogen

Jag blir bara så förbanad när jag läser sådant här skitsnack. Hur mogen är du? Har du ingen empati? Och vad har du för livsstil, eftersom du verkar prata av egen erfarenhet. Tycker du också att det är rätt åt alla tjejer som blir våldtagna pga att de klär sig lättklädda??? Det finns det som heter rätt o fel, och att ta nått som inte är sitt eget är STÖLD! Och den som drabbas är ett offer oc

h den sparkar man inte på.

Det finns faktiskt tjejer som är ärliga och tror gott om sina medmänniskor. Bara för att du inte gillar CS och dess användare så behöver du inte vara elak. Hur ser du själv ut.... Man kallar ingen "bara fulare". Ta och väx upp!

2008-06-10 @ 19:39:38
Postat av: ArreliuS

Haha mogen, bra att du jämnställer våldtäkt med bilder som personen själv skickat omkring.Det tycker säkert våldtäktsoffren om.



Folk borde vid det här laget lärt sig att inte lita på folk online. Det går inte liksom.

Postat av: Lancia

Mogen: Jag älskar CS, och dina jämförelser suger precis som din argumentation. Du säger emot dig själv ungefär hela tiden. Gör om, gör rätt.

2008-06-10 @ 20:19:26
Postat av: Ida

Är man dum nog att skicka runt sådana bilder eller lägga upp dem någonstans så får man fan ta och skylla sig själv. Det är fan inte synd om henne för fem jävla öre.

2008-06-10 @ 21:43:24
URL: http://idarn.blogg.se/
Postat av: Ela

det handlar väl inte om mognad och omognad. snarare att det känns lite som om hon söker sympati hos aftonbladets läsare genom att själv tala ut om händelsen. Lyckat att då prata ut i en av sveries mest lästa nätsidor, och då med bild. Bra där nu vet alla vem du är.



Givetvis vet varje 11-åring, om inte yngre, att bilder som läggs upp på internet kan missbrukas, åsnt lärs ut i så gott som varje skola runt om i sverige idag. Och om någon skulle missa det nämns det ju var och varannan vecka i diverse medier.



Förövrigt, hur vet du att det rör sig om stöld? hon kanske har laddat upp bilder på ett communty där allt som laddas upp ägs av sajten, som typ facebook? Med printscreenaspekten som nämns tidiare i åtanke så anar jag att tjejen i fråga inte tillhör kategprin som läser det finstilta när hon registrerar sig på olike online-communities.





Och att jämföra detta med våldtäckt va nog det löjligaste jag hört. Som arrelius sa, det uppskattas nog av våltäcksoffer ^^. Jag kan göra en liknande låg-iq jämförelse: Att du ifrågasätter bloggskribentens utseende och livsstil visar hur kvinnoförnedrande och fördomsfull du är. Tycker du också(?) det är rätt att kvinnor stenas för att det blir våldtagna? Ne, just det. Tänk efter lite innan du jämför.





Tråkigt för henne att henns bild råkat hamna på en porrsida. Man får väl se det positiva i det negativa det va ju ingen nakenbild iaf. Och så photoshoppad som bilden var ser det ju ens inte ut som samma tjej på hästlängder, iaf av aftonbladetbilden att dömma.

2008-06-10 @ 23:38:31
Postat av: Jlm

En spännande detalj är att tex. Aftonbladet har rätt att använda och publicera även redigerade versioner av allt man laddar upp till deras Snack tjänst. De kunde i princip fritt lägga in bilder användare laddat upp i tidningen eller på internettjänster. Motsvarande medlemsvilkor är rätt vanliga på internetcommunities och nåt användarna sällan ens brytt sig om att kolla up.



klipp ur Aftonbladets medlemsavtal:

//Genom detta avtal godkänner du att alla juridiska personer som ingår i Aftonbladet-koncernen får rätt att lagra ditt material och också publicera det i andra medier som de disponerar över, både i sitt ursprungliga skick och i redigerat skick. Aftonbladet-koncernens rättigheter enligt denna punkt gäller även efter att medlemskapet upphört.//

2008-06-11 @ 16:03:57
Postat av: Sabina

Det bästa är när hon säger "jag ska leta reda på vem det är och då!!!" i tråden på fb som handlar om den artikeln, eller om man surfar in på sk där hon har 5 album med bider ^^ "jag ska aldrig lägga upp bilder"

2008-06-11 @ 19:02:08
URL: http://www.metrobloggen.se/sabz
Postat av: wink

Roligt också att fräken Juhlin tidigare bl.a haft så kallat "cam-sex" med killar över internet och fortfarande blir förvånad att sånt här händer. Tänk om Aftonbladet kunde åka och fråga henne hur hon får ihop detta.. Detta är sanning, hon HAR onanerat i webcam inför folk, och sen blir hon tjapp om en sån här sak. Skrattretande.

2008-06-11 @ 23:15:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild