Not strömlöst anymore

Gårdagen var intressant. Vår lägenhet befann sig i ett strömlöst tillstånd från klockan 08 på morgonen till 08 på morgonen idag.

Huvudströmbrytaren hade inte slagit ifrån, ingen lapp satt i farstun och inga obetalda räkningar fanns. Faktum var att inte en enda elräkning kommit till oss på fyra månader. Så vi ringde felanmälan där man informerade oss om att det varit vårat andvar, när vi flyttade in, att anmäla till elbolaget. Både jag, mor, far och Morten trodde det gick per automatik från hyresvärden då det alltid gjort det tidigare + att vi fått nada information om detta av HSB när vi skrev på kontraktet och flyttade in. Därför hade dom nu, alltså efter att vi bott här i snart 4 månader, brutit strömmen.

Det märkligaste var ju alltså inte att vi inte fått någon information, utan att vi faktiskt haft ström såhär länge. Varför hade vi det? Varför meddelades vi inte om att lägenheten saknar evt. strömavtal? Kommer vi få betala för tiden då lägenheten hos elleverantören inte stod på något namn? OCh om vi kommer få betala för den tiden, varför gdom i så fall av det om de vetat att vi ändå liksom bodde här? Blir spännande att se hur det hela artar sig, och hur maten som låg i frysen mår.

Till bloggens startsida


Kommentarer
Postat av: ArreliuS

Lol. Det var det andra pappret vi fick skriva på när vi flytta till den nya lägenheten. Kontraktet till elen. Dessutom så skickades en ny lapp hem efter några veckor där man fick välja avtal.

Dåligt skött av både elbolag och värd imo.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild