Rengöringsanläggningen from hell och annat lustigt

Finally lugnt nog på jobbet för att hinna skriva ett ordentligt blogginlägg. Inte nog med att flera lustiga saker hänt/har beskådats idag, jag har även lyckat dra världens fail på jobbet. Låt oss ta det från börjarn:

Klockan är 13:30, dags att åka och hämta upp Anders och Seid för att sedan åka vidare till jobbet. På vindrutan finner jag en vit lapp. "Helvete! Böter!" tänker jag, men döm av min förvåning när jag ser vad det faktiskt står på lappen:



Alla p-vakter är kanske inte svin trotsallt.

På väg till jobbet ringer sedan min "chef" och frågar om jag kan hoppa in och jobba natt istället för Arwin som är sjuk. Sure, säger jag men måste ändå köra ut killarna till jobbet eftersom jag lovat som skjuts och de inte har bil själva. På vägen hem svänger jag förbi ICA Kvantum i Hageby för att shoppa lite nödvändigheter. På väg till kassan kommer en redigt tjöck ICA-anställd, en mani 34-40års-åldern, åt mitt håll. Precis när vi skall passera varandra sträcker han fram sin mobiltelefon mot mig utan att röra en mig. Jag lyckas slämma ur mig ett "Va?!" och ser antagligen väldigt förvånad ut, på vilket han svarar "Näh, jag skojade bara", ler, och går vidare. WTF?

När jag betalat och gått ut ur affären fångar ännu en människa min uppmärksamhet. En hyfsat överviktig man som ser ut att vara av indisk härkomst eller liknande. På sig har han en ljusgul tröja på vilken det står "AMATEUR PORNSTAR", samtidigt som han försöker se helt seriös ut. Någonstans här började jag fundera på om den här dagen verkligen var på riktigt, så jag åkte hem och gick och lade mig för att sejfa och helgardera mig mot att slippa mer galenskap.

Sover ca 4 timmar och efter en pizza till frukost och ett X antal revirmarkeringar på min arm och min telefon från mina två tonåringar beger jag mig vidare till jobbet. Jag och Gunilla är ensamna i labbet och en miljon bilar kommer och antastar oss. Efter några timmar försvinner Gunilla ut medan jag håller på med ett falltal. det är här jag river av failen, som jag fortfarande inte lyckats sluta skratta åt trots att det var säkert två timmar sedan det hände.

Jag går för att hämta en "pinne" i diskstället för att stoppa ner i ett provrör, på min väg tillbaka till falltalsapparaten lyckas jag på något skumt sätt missa golvet och istället trampa på pedalen till provrörstvätten, knappt en sekund senare träffas jag rätt i plytet av en rejäl stråle kallvatten och blir så rädd att jag håller på att skita ner mig. Det tar ytterligare några sekunder innan jag fattar vad som egentligen hänt, och hor förbannat kul det måste ha sett ut. Jag brister ut i ett asgarv och skrattar högt hur länge som helst. Den där förbannade vattenstrålen hade verkligen världens jävla yta att skjuta ut den där strålen på, men lyckades verkligen pricka mig i ansiktet av alla ställen. Jag är glad för att Gunilla inte var här inne just då för hon hade antagligen mobbat och skrattat åt mig resten av natten. När jag beskriver det låter det inte ens i närheten av så galet som det faktiskt var och säkert såg ut. ;)


Min kollega Gunilla är för övrigt antagligen världens kanske skönaste tant. Med kepan på sne och med en massa sköna kommentarer och tilltag på lager. Tex som nu, hon hade sovit lite dåligt innan på jobbet, så hon har lagt sig på golvet och tagit en hyfsat stor frigolitbit som hon använder som kudde. "Ska bara kolla in golvlisterna", så lägger hon sig och sover. :D


Till bloggens startsida


Kommentarer
Postat av: Yllet

Asså jag vill slå din chef. Varför ringer hon alltid dig när skiften ska bytas? Jävla utnyttjare!

Postat av: ArreliuS

Ni är som oss, bara lallar på jobbet xD

2008-09-03 @ 19:49:00
URL: http://www.arrelius.se/live/
Postat av: Nat0

Haha så snäll P-vakt!!! :D Våra lapplisor springer omkring med klockan i högsta hugg och har man passerat tidslaget med 2min så lappas man...

2008-09-06 @ 16:41:15
URL: http://nat0.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild