Köln - die ankunft

I vanlig ordning var jag ute i sista minuten men insåg väl framme att jag skulle hinna, även om det var på fitthåret. Nu tedde det sig dock så att tåget mitt var försenat med en timme, på grund av "tekniskt fel". När vi väl kommer iväg skall skittåget givetvis stanna hundra gånger för att "andra tåg ska passera". För det vore ju jävligt dumt att försöka minimera förseningsskadan så mycket som möjligt när man kan vänta på andra tåg mitt ute i ingenstans istället. SJ?!

 

Framme i Stockholm, hungrig. På vägen till Arlanda Express ligger en Burger King. Tiden var knapp (8 min ca) men då vi inte har någon BK i Norrköping tog mina sjuka cravings över och jag var tvungen att ha en whopper. Dessutom var det ingen kö. Otur för mig bara att dom inte hade någon whopper färdig, eller något annat lämpligt jag skulle kunna tänkt mig att äta. "Äääh, jag skiter it! Sprang vidare mot Expressen som jag nätt och jämnt hann med. Tro fan att tåget åker i 50 meter och sedan stannar i 10 minuter för en "stoppsignal". Jag är sällan ute i god tid så förseningen med en timma räckte gott och väl, detta var inte vad jag behövde. Har haft happier moments i mitt liv om man säger så.

 

Jag hann med att checka in, jag hann till och med att äta. Maten blev dock en fet besvikelse. Efter incheckningen på terminal två sprang jag ett mindre maratonlopp till Sky City. Gjorde ett hastigt stopp vid terminal 4 och övervägde Max, men nej. Jag ville ha pasta på Alfredos. Tji för mig att all mat under icke-lunchtid kostar helvete och att jag inte kände för att punga ut så mycket. Pallade inte Donken så sprang ner för trapporna tillbaka till 4:an och Max. Det jobbiga här var att man var tvungen att gå igenom säkerhetskontrollen för att få komma in på Max. Ta sig igenom skitkontrollen var inte problemet här, utan hur fan jag skulle ta mig ut igen. Såg ingen exit. Gav upp och köpte en skitäcklig wok på sjuelva istället. Major dissapointment.

 

 

Flygturslektyr. Jag skulle helst dejta.."ingen av dom", som Sean Banan skulle sagt. Ingen av dessa är snygg imo.

 

Tog mig till gaten, funderade på vad ett femtiotal kineser skulle till Budapest att göra då dom boardade vid gaten brevid, och fann mig till rätta på planet. Härifrån gick sedan relativt smidigt. Jag fick min väska snabbt, resa till hotellet gick snabbt. (Whats up med att tyska taxichaufförer alltid skall köra i minst 160 km/h btw?) Jag fick mitt snabbt. Ett litet. Och tyskt. Konstaterade att toaletten dock inte håller klassisk tysk standard. Tysk standard är en slags platå där det som kommer ut när man "tömmer ryggen", som Röd skulle sagt, hamnar. Tack vare denna platå, som finns där av jag-vet-inte-vilken-anledning, så blir alltid utgången av spolningen oviss, och allt för ofta ligger det tyvärr rester kvar. Min toastol ser relativt svensk-typad ut. Credz!

 

Najs toilet & mitt tillfälliga hem


Vy från toastolen. Här satte jag mig utan att tänka på att varesig dra för gardinerna eller ens stänga dörren, förrns det var försent. HELLO NEIGHBORS

 


Till bloggens startsida


Kommentarer
Postat av: Ida

kycklingwoken på sjuelva är ju huuuuuur god som helst ju fan! :D

Postat av: Yllet

Haha fy fan, det där rummet är sjukt tyskt!

2009-08-24 @ 11:13:52
URL: http://yllet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild