Cold ass-upplevelse

Ni som känner mig vet på ett ungefär vad jag ogillar. Senap, barn, regn, oliver, tidiga mornar, människor-som-tror-dom-är-så-jävla-oumbärliga-bara-för-att-dom-är-manager-för-ett-cslag-som-aldrig-lyckas-vinna-trots-ghosting, trapporna upp till min lägenhet och så vidare.

För lite mer än 15 minuter sedan var jag med om en händelse som jag alltid hatat otroligt mycket, men kom på att jag nog aldrig antagligen informerat någon av mina vänner om detta. Toalettsitsar i porslin. Det må vara hygieniskt och vackert, men att behöva sätta sig på något som alltid är iskallt, om man inte haft turen att ha någon som värmt upp den precis innan, är helvetiskt obehagligt.

Många brukar tycka att det är äckligt att sätta sig på en ring som blivit uppvärmd av någon redan, men jag tycker det är snuskigt skönt. Lite som sätesvärmaren i ilen. Sommar som vinter. Gudomligt mysigt.

Conclusion: Ut med porslinsitsarna och in med plast eller trä. Eller rentav både plast/trä OCH en alldeles egen ringvärmare.

Till bloggens startsida


Kommentarer
Postat av: Sabina

Nej, värmen efter att ngn annan precis suttit där är hemsk. Men sedan har jag och toaletter ett väääldigt speciellt förhållande som jag inte orkar gå in på. Du skulle nog avlida och dö.

Postat av: styggan

därför man står upp o pinkar

2008-09-06 @ 01:32:57
URL: http://styggan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild