Taggade som fan

ekivok säger:
*alltså shiiiiiiit va nice
ekivok säger:
*25 grader i chengdu
ekivok säger:
*på dageN
ekivok säger:
*så götttttttt
Lancia säger:
*:D
ekivok säger:
*shorts
ekivok säger:
*btw vi ska köpa massage eller något där borta
Lancia säger:
*aa
ekivok säger:
*suga ut lokalbefolkningen
ekivok säger:
*köpa horor
ekivok säger:
*osv


Noob.

frey säger:
*noooooobobobobobobo
Lancia säger:
*haha
*DU som är noob
frey säger:
*nä
*jag är ju pro nu


Ajuste,
de är'u ju.

Börjar bli stressad men får inte tummen ur

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt. Insåg just att jag i princip bara har morgondagen på mig att fixa allt det sista inför resan. Nicht gut med tanke på hur mycket som återstår. Skrev en lista för ungefär två veckor sedan med kanske 20 punkter på, och det enda jag lyckats klara av so far är en syndundersökning. (Superbilligt att skaffa glasögon i kina, så tänkte passa på att kolla om det behövdes. Till min stora lycka hade jag inte ens 0.25 fail.) Okej, jag håller visserligen på och tvättar i detta nu, men thats it. Två punkter av 20. Huga!

Nästan två veckor i Chengdu och Beijing mao. Och det ser inte jätteavlägset ut att det blir en sväng till Dubai direkt efter det. Bangar inte på att äntligen få lite riktig sommar samt att trängas med män i klänningar utanför Gitex-mässan i år igen. Det var ju rätt mysigt sist.

Råttmys nu.

Feministisk porr


Helt hooked

Har gått och blivit helt såld på Mariette från Idol. Missade hennes audition när den gick på TV, men har inatt suttit och kollat igenom en massa klipp på Idols hemsida och fann den. Halkade sedan in på hennes myspace, och nu suttit som förtrollad i timmar av hennes fantastiska musik. Hon finns även som MaryJet på Spotify.


Mariettes audition:


Confused

Det här vänder helt upp & ner på min världsbild.

Fattar han inte att han ska vara ihop med Lily aka Alyson Hannigan IRL också?

So much love!

[...]

Föga förvånande har också sötnosen Shayan, ni vet han som skulle köpa 'mjölk' åt sina polare om dom bad honom, valt att kommentera the issue.Kunde liksom inte sagt det bättre själv. Sluta slicka röv nu!
Ha.

Haha.Ha.

"In communist cadred photographs copyright YOU!"

Citatet i överskriften är myntat av någon fiffig filur som kommenterat i min första cadred-post. Tack - du fick mig att skratta högt. :)Efter att ha spenderat en timme med min älskade mor "nere på stan", som vi säger här på orten, så har jag fått lite mer perspektiv på det som inträffat. Och insett hur sjukt jävla underskattat och kul det är med flamewar. Man blir alldeles varm och mysig. När man sedan får sms där det står "Jävligt bra rageande Alex! Man blir typ hård", då blir njutningen fakking total. Ja, då blir också jag hård.

Som avslut vill jag citera det min mor sa då jag berättade om dudens översittarattityd mot mig på IRC:
"Älskling, du ska inte lyssna på sånadär p12:or, det är bara deras små snoppar som snackar"

Mami är kanske skönast i världen. (Tillsammans med Yllet) I love you!

NewmaN får mer vatten på sin kvarn

Oj jag glömde ju, NewmaN, en dude från Rakaka-kanalen på IRC skrev i nyheten om Cadreds 1.6-satsning:

Varför känns det som han fått ännu mer vatten på sin kvarn? :D


Snopp.

Ni måste nästan läsa dom briljanta kommentarerna i posten innan denna från cadred-reppen. Påstår att jag hittat på allt och att man inte kan anmäla för copyright-brott. Söt han.

Inte bara jag som konstaterat att dom stjäl dock, såg till min stora förtjusning idag att Rakaka har med dom på sin
utelista bland annat pga just det:
"Som grädde på moset snor man bilder från alla stora esportsidor och använder dem i artiklar och nyheter som har ett för många faktafel. Håll er till det ni kan Cadred."

Glömde jag nämna att även min andra kommentar, i artikeln tagits bort? I den passade jag visserligen på att kalla dom morons och the c-word, men hur skulle jag kunna låta bli liksom? Det fina i det hela är meddelandet jag fick av skribenten via meddelandefunktionen på deras sida där han säger att bilderna faktiskt finns på fnatics sida, tror han, och ber mig sluta skriva kommentarer bara för att "cause arguments" bland läsarna.

Cadred suger pung

Dom små äcklena på Cadred beslutade ju sig för att börja täcka CS 1.6 också för någa dagar sedan. Och som dom gjorde det!

Skitsidan är ju allmänt känd för att radera alla negativa och/eller kritiska kommentarer som skrivs om dom på sidan, och nu har dom raderat även min. I
följande artikel har dom stulit två bilder rakt av från oss på fragbite. Inte frågat. Inte källat. Bara stulit.

Den gode Danell, som numera inte bara är känd som fragbiteskribent utan öven för att hänga ut sina könsdelar genom gylfen och sedan hålla ett stadigt grepp om dessa på en bild som florerar på internet, kontaktade igår högsta hönset, Corin Cole, på CS-sektionen. Han förklarade på ett utförligt sätt att det cadred gjort var olagligt och att dom åtminstånde borde källa oss för bilderna. Han la även till att vi var otroligt trötta på det inträffade, då det händer på gång på gång på gång. Corin tyckte Danell var löjlig och att vi skulle tjäna mer på att "vara lite schyssta".

Att vi bett dom göra nånting på bildsituationen via IRC gick tydligen inte in, då bilderna cirkus fem timmar senare fortfarande var okällade. Jag skapade mig ett konto på sidan och rageade i kommentarsystemet. Oj, rageade är kanske något överdrivet uttryckt, det var mer nånting i stil med: "Sedan ni verkar ha svårt att förstå, trots att vi kontaktat er på IRC, att det inte är okej att stjäla bilder från andra så försöker jag därför igen. Det ni gjort är ett brott mot upphovsrättsskyddslagen och man får inte använda copyrightade bilder utan att fråga ägaren av dessa om lov först. Vi på fragbite brukar dock ha överseende med detta och låta andra använda våra bilder så länge dom källar oss. Så vänliga källa bilderna eller plocka ner dom direkt."

Idag när jag går in på artikeln är kommentaren borttagen och bilderna ligger kvar okällade. Nu tänker jag hota dom små fitterna med polisanmälan. Oh hell yes att jag tänker göra!

Såhär sover vi i vår familj btw

Röd - Vilhelm - Lancia


BAKE UP-rån

Haha alltså, det här är så hysteriskt roligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Någon har klättrat in på killens balkong och med deg(!) och gurka(!) skrivit "Fragbite" på fönsterrutan.

Sedan har någon tydligen bajsat i hans brevlåda också. (Vilket faktiskt får mig att dra slightly på smilbanden även om det är rätt äckligt. Att någon krossade hans fönster med en parkbänk o allt det där var däremot inte speciellt kul imo.)

Men med kommentarer som de nedan så försvinner lätt parkbänksincidenten ur medvetandet och man ser bara det roliga i allt igen:

"Men du får väl ge dig, du anklagar ett helt community för att någon har lånat din brevlåda."

"Du går till polisen och säger "Ehhh fragbite bjuder på deg och gurka!"."

20:38:51 ‹X› ahhaha jag ÄLSKAR att jockiboybögen ska anmäla fragbite för att någon har glidit runt och skrivit namnet med deg på hans hus
20:39:12 ‹Y› haha
20:39:14 ‹Y› DEG OCH GURKA
20:39:16 ‹Y› ALLTSÅ
20:39:18 ‹Y› HUR CP ÄR DET
20:39:20 ‹Y› HAHAHAHA
20:39:23 ‹Y› VEM BRYTER SIG IN
20:39:25 ‹Y› GÖR EN JÄVLA DEG
20:39:26 ‹Y› deggrejen är ju sjukt kul
20:39:27 ‹Y› HAHAHAHAHA
20:40:00 ‹Y› har hört talas om drive-in rån
20:40:03 ‹Y› men BAKE-UP RÅN
20:40:04 ‹Z› hahahaha
20:40:05 ‹Y› WTF LIKSOM


Dagens sanning

Jag: Barn är så jävla fula när dom är nyfödda.
Röd: Ja, när det typ sitter kvar rester av murran osv på dom.

Anders visar upp sin bästa sida

Följande otroligt givande dialog utspelade sig just på mirkken:

20:44:34 ‹@Wax› håller med Yllet
20:44:44 ‹@Wax› farmville
20:44:46 ‹@Wax› vilket skit
20:44:49 ‹@IDARN› käft Wax
20:44:54 ‹@Wax› ungefär lika kasst som cs
20:45:04 ‹@IDARN› ska fixa det åt dig också då du sover
20:45:06 ‹@IDARN› :D
20:45:22 ‹@Wax› :E
20:45:27 ‹@Wax› ska fixa något annat på dig då du sover
20:45:30 ‹@IDARN› haha
20:45:30 ‹@Wax› en present
20:45:34 ‹@Lancia› Haha ellerhur, fixa fv åt anders och levla upp som fan i smyg
20:45:39 ‹@Wax› som du märker om 9 månader
20:45:45 ‹@IDARN› haha ska fan göra det
20:45:50 ‹@Lancia› hahaha
20:45:52 ‹@IDARN› haha lol
20:45:54 ‹@Lancia› jävla idiot du är anders
20:46:00 ‹@Wax› ska du säga
20:46:04 ‹@Wax› som spelar farmville
20:46:16 ‹@Lancia› du kallade just rape för en present
20:46:18 ‹@Lancia› :D
20:46:22 ‹@Lancia› surprise sex
20:46:24 ‹@IDARN› haha
20:46:48 ‹@Wax› är väl min rätt som man det

Pay the price

Jesus kristus vilken träningsvärk jag åkt på. Och det värsta är att det är helt och hållet mitt eget fel. Tidigare har jag verkligen lagt tid på att stretcha, faktum är att jag genomfört det så pass bra att jag i princip helt och hållet sluppit träningvärk. Givetvis litade jag inte på min egen förmåga utan var istället övertygad om att det är jag som inte tränat tillräckligt hårt för att få träningsvärk, så jag sket helt enkelt i det. Idag får jag betala för't och Röd bara skrattar. "Haha, på dig låter det som att det är the end of the world bara du försöker röra på dig idag".

I övrigt? Not much förutom att det är för jävla tomt på soffan utan Turebus. :(

Världens finaste Ture har vandrat över regnbågsbron

Efter att ha varit svag i kroppen men pigg i huvudet under en längre tid bestämde sig Ture för några dagar sedan att det fick vara nog. Livsgnistan i ögonen var inte densamma och kroppsdelarna ville inte alls fungera.

Jag valde ändå att vänta någon dag med att ta det avgörande beslutet ifall det vara var något temporärt han åkt på, någon förkylning tex, men när han inte ens klarade av att hålla i maten han åt längre så insåg vi faktum. Trots att han var så svag och dålig ploppade han konstant bara man rörde vid honom eller talade till honom. Till och med i veterinärens väntrum idag satt han och ploppade och knastrade som en tok.
Jag har aldrig tidigare träffat något djur som Ture och jag är så otroligt tacksam över den tid vi fick tillsammans. Vila i frid lilla hjärtat.


Home.

Hemma igen efter en datorlös helg i Sthlm, men har alldeles för ont i huvudet för att orka skriva mer än sådär. Så, hejdå.

Leverpastejskal

Är jag ensam om att tycka att "skalet" uppepå ugnsbakad leverpastej ser för jävla äcklig ut? Det är nästan så att jag vill kräkas lite när jag ser det. Mår dåligt av bara tanken på't faktiskt.

Btw så smakar leverpastej ihop med cola lite som en sur uppstötning ungefär. Not nice mao.

Nu drar jag till Stockholm. Tjohahopp.

Cravings

OMFG! How cute! Att han heter Pingping och låter som han gör när han pratar gör'n inte direkt mindre söt heller. Å den lilla tofsen på huvudet! ZOMG!Henrik, reserutten is changed, vi drar till inre mongoliet istället för Chengdu, för jag ska ha en såndär!

Täppt vid förkylning?

Är det här på riktigt?

"22-åringen hade inga sjukdomar i grunden när han smittades, men han hade en tendens att bli lite tät i luftvägarna vid förkylning."

Åhfan.:D

Yllet är ihopsatt med efterstygn.
Arrelius är inte uppkopplad.
Quincy är gravid.
Wax är inte så dålig som alla säger.
Räkan är på sitt vanliga morgonhumör.
Ducky är lite mer än 12 cm hög.
Fragbite är som att supa in ett stort helrör med dubbelmoral.
Counter-strike är i sin grundläggande form samma sak som innebandy eller fotboll.
Och jag (Lancia) är påväg tillbaka.

Allt detta om man får tro
Blogopedia.


Den bästa förvaring för din barn

Inpirerad av min älskade vän och stora idol Henrik var jag tvungen att leta fram klassikern "Dotterförrådet" på youtube.

 


Fakkin China fakkin bokat!

Äntligen! Idag var tredje dagen som vi försökte boka dom där biljetterna till Kinesien. Allt fuckade givetvis fortfarande så jag och Henrik slog våra kloka huvuden ihop och bokade endast till Beijing och sedan en annan bokning med inrikesflyg. Detta innebär att min dröm om lite semester i både Chengdu och Beijing går i uppfyllelse.

Nu jävlar Henrik, nu gör vi Kina lika osäkert som vi gjorde Sydkorea. Öl, titanic game och papperskorgar for the win!

Dream Team (Fan ja älskar sephia :D)

Beach 2013

Folk som gnäller på IKEAs bruksanvisningar vet clearly ingenting om livet och hur det är att bygga ihop en crosstrainer från grunden. Men nu är den i allafall färdig. Tror vi. Vi har tre skruvar över och kan inte lista ut huruvida det rä ett bra tecken eller ej. Återstår att se I guess.

HELLO BEACH 2013!

Hjärnblödning

Nej, det är inget skämt, en hjärnblödning är precis vad jag kommer att få mycket snart om inte zeh internetz väljer att samarbeta med mig asap. Har suttit och försökt boka lite trevliga flygbiljetter till Kina ToR i säkert fyra timmar nu. Problemet är att det finns ett fåtal, typ inte ens en flight om dagen i en vecka som inte har en total restid på över 27 timmar one way. De som finns med restid under 27 h håller bara på och jävlas med mig och vad jag än gör och hur jag än gör det får jag upp meddelanden om att biljetterna inte finns. På gång på gång på gång.

Jag ger upp, jag vägrar att sitta i Amsterdam i ett dygn, ja precis, ett helt jävla dygn då hemresetiderna på dom dagarna som passar är 40 timmar(!!!). Hellre dör jag.

Kan inte låta bli

Fann den hos Ninnzan och kan inte låta bli att publicera den här så fler får ta del av den.


Mode.

Face hunter. Jag kan tyvärr inte fullt ut dela din entusiasm David. Allt för ofta så känns det som att fulast kläder på fulast människa vinner. Visst finns det enstaka guldkorn, men alltså...nej. Nej nej nej. Faktum är att jag vill slå så många av människorna på dessa bilder att jag inte vet vart jag ska ta vägen riktigt.

He loves me

Jag och Röd låg i sängen, påväg att somna, plötsligt bryer Röd tystnaden:

Röd: Asså sorry, jag orkar inte.
Jag: Sorry för vad? Vad orkar du inte?
Röd: Ja asså jag orkar inte whatever.
Jag: Orkar du inte ens älska mig? *sadface*
Röd: Jo, imorgon.

Sen blev det tyst igen.

Det är dags nu...

Känner att det är dags att göra slag i saken efter att ett bra tag mer eller mindre helt obefogat blivit kallad "esportsbloggerska" av Rakaka osv. Jag böjer mig för deras önskemål, jag startar en underblogg till min lancia.blogg.se och blir, ja just det, esportsbloggerska på riktigt!

Nej jag kommer inte avslöja en massa smaskigt skvaller, inte till att börja med i alla fall. Vill ju inte bränna mina  broar så länge jag jobbar för Fragbite och behöver dom, så att säga. ;)

http://lancia.blogg.se/esportbloggerskan/

Vilhelm fakkar urFör er icke-råttkunniga: Det Vilhelm gör med ögonen och tänderna gör råttor endast vid extrem njutning. Att ligga på rygg är btw på intet sätt speciellt normalt för en råtta att göra. Med andra ord, han är typ lite störd. :D

Min profilbild