Det kliar...

...och nej det är inte i fingrarna utan i nacken..och på hela överkroppen ungefär. Förbannade tröjhelvete, tror jag blir galen. Ännu ett plagg som kommer hamna i den bortsorterade högen. Ja, jag håller på att rensa min garderob. Men av tidigare erfarenheter vet jag att allt bara kommer hamna på golvet för att sedan knölas in i garderoben igen om det kommer någon på besök. Det hamnar nog i garderoben i alla fall, varesig det kommer besök eller ej, ALLT hamnar där inne, då min käre far har en tendens att kliva PÅ saker istället för över eller runt dom. Ett under att mitt headset fortfarande fungerar efter allt tramp.

För övrigt så sitter jag och funderar på en snubbe på lunar. Han har kikat bland mina bilder osv, och jag känner igen han så sjukt väl. Vem är han? Läskigt välbekant ansikte. segiz_robbe - ge dig tillkänna är du rar!

Världens mest hatade trälåda...

En inofficiel fix till den flygande lådan på nuke har kommit ut. Fragbite har skrivit en berättelsen om denna låda som heter "About a box". Nedan finner ni ett klickrent utdrag ur denna. Trots att jag är en riktigt fan av den lådan, (då jag alltid lyckas övertala mina teamm8s som inte e lika värdelösa som jag på att kasta flash, att flasha).

"Det finns 31,5 lådor på Nuke och av dessa finns det en låda som inte är som de andra. Hon – eller han, om du råkar vara feminist – är förmodligen världens mest hatade trälåda. Den får dagligen ta emot glåpord på ett dussintal språk från upprörda datorspelare i hela världen. Den bär skulden för några av de allvarligare incidenterna i datorspelens historia på jakten efter erkännandet som sport. Trots det har den inte rört sig en enda längdenhet på åratal. Det kanske inte är så underligt för att vara en låda i ett datorspel under vanliga omständigheter, men omständigheterna är långt ifrån normala. I princip hela det seriösa communityts enda önskan för den här lådan är att den ska flytta sig en längdenhet nedåt. Så man frågar sig – eller kanske ska man fråga Valve – vad är det som är så svårt? "

Nu är buggen dock fixad och jag säger bara. RIP flashbugg. Har vunnit oräknerliga matcher tack vare detta. Steam - Go to hell! :(

Mamma vaknade 22:30 idag. Nästan lika illa som jag. Nu sitter hon och g33kar vid datorn. Morten säger att det ligger i släkten. Själv tror jag mamma blivit galen. Scary. Hon som alltid går upp mellan 06-10 ochlägger sig runt 00-01 annars.

Måste sluta dricka så mycket vatten som jag gör oxå... dags för dagens 495684368429068:e kisspaus. Bye.


Ny blogg.

Ny blogg - igen. Tappar ju bort alla mina andra, eller så är dom bara helt knas. Denna kommer jag förhoppningsvis kunna hålla koll på och vara nöjd med. Vi får väl se.

Är jättetrött idag, varit uppe sedan tidigt. 11:45 för att vara korrekt. Egentligen skulle jag gått upp kl 07 med det sket sig. Struntade i svenskalektionen och gick till tandläkarn istället. Inte för att det var mycket roligare, men desto mer nödvändigt. Skönt att få det fixat också med den där kronan, så ja kan åka till Morten o härja i lugn och ro istället.

Sova kanske? Godnatt!

Min profilbild