Fynd #2

En isbjörn med ett halvt avtuggat huvud.Jo, råttorna får mat. Så det räcker och blir över dessutom, så jag har ingen aning om vad dom försökte bevisa med detta.Den som söker den finner


Rätta mig om jag har fel, men det är väl kanske inte en så jävla bra grej att städa av skrivbordet och inse att man har en sax inne i datorn? Öppet shuttleschassi + alldeles för mycket skit på skrivbordet = not a good combo.


Burp.


Premiärdruckit Julmust för i år. Väldigt gott, i måttliga mängder, men fyfan vad rapig jag blir av det. Crazy.

I övrigt är jag sjukt trött. Vaknade vid 7 i morse av att M inte vaknade. Snooze är förjävla fin funktion när man är den som inte ska upp. Som om det inte var nog så har jag inte kunnat sova ordentligt öht pga min sjunde gradens brännskada på handen. Det svider nåt jävulskt det lilla fanskapet alltså.

Förutom tröttheten sitter jag och fasar för morgondagen. DreamHack. Vill icke!

Bajs i kalsongerna and you're out!


Snoka är kul. Jag snokar mycket och gärna. Alldeles nyss snokade jag lite på facebook och fick syn på en bild på ett gammalt ex. Samma ex som jag och Lovisa såg på systembolaget förra torsdagen. Historien kring detta ex får mig att dra på mingiporna även idag.

Jag var 15, han var 14. Vi hade varit tillsammans i ca ett halvår innan jag råkade få syn på ett par av hans använda kalsonger på badrumsgolvet. Det var fartränder i dom. Jag gjorde slut.


Btw, är det inte irriterande hur man, efter att ha legat dyngpigg i sängen i 4h bestämmer sig för att skita i och sova och istället dygna, genast blir skittrött?


Yllet, Arre, Lance <3


Varför känns öl som ett ständigt återkommande inslag?


Wake me up when the winter ends
Fråga mig inte vadfan katterna och resten av skiten gör på bilden, fick inte bort det när fotot skulle tas och eftersom jag inte ville frysa ihjäl hade jag inte tid att ta reda på hur man tog bort det heller. Vad jag försöker tala om för er läsare är att det är snö ute och det är skitkallt.

Eller som M sa: "Alex, kan vi inte gå och köpa ett rep?"

Not looking forward


Om en vecka är jag på DreamHack. Det ser jag inte fram emot. Förhoppningsvis blir jag den som får sköta alla administrativa-bakom-kulisserna-grejer och får sitta på feta röven vid datorn hela tiden och därmed slipper träffa folk. Not taggad at all.

Nu ska jag iväg och dränka mina sorger. Svejs.


mens och ställningar


Hade så förbannat ont i magen inatt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Att lyckas somna var en omöjlighet, vilket irriterade mig nåt enormt. Än mer irriterande är kanske det faktum att smärtan är totalt självförvållad då det är jag som precis jävla alltid ska slarva med mina p-sprutor och aldrig ta dom i tid. Very annoying med meskvärk, nästan så att det är jobbigare med mensvärk utan mens än med mensvärk med mens. För utan mens så känns det liksom så sjukt onödigt.

En annan sjukt störande grej är när man lyckats lägga sig i världens kanske bekvämaste position. När man funnit denna skall det givetvis börja klia helt brutalt någonstans så man bara måste åtgärda det, och efter att ha gjort de så är det klippt omöjligt att lyckas hitta tillbaka till den där positionen igen, även om det bara var så lite som handen man rörde.

ARGH.

Precious life


21:11:10 ‹@C-fex`Yllet› Lancia kan vi ta tag i det här nu eller?
21:11:37 ‹@Lancia› i vadfan då?
21:13:06 ‹@C-fex`Yllet› Lancia skära, hoppa, hänga.Google Analytics <3


Efter att för första gången på länge åter igen loggat in på google analytics kan jag bara konstatera att mina goda vänner på Fjantmännen är i farten igen. Så sent som för någon vecka sedan var dom inne och rotade på min blogg. Undrar om det är Marina den professionella, absolut inte särbehandlande, men framförallt alltid så trevliga chefen, Ingemar knähund eller Magnus slå-upp-ordet-begåvad-i-ordboken-och-du-finner-en-bild-på-honom som är igång. Antagligen alla tre eftersom det kom tre besök samma dag.

Google analytics är f.ö. en fantastisk grej som alltid ger mig ett leende på läpparna, och en av dom absolut bästa funktionerna är den i vilken man kan se vad folk sökt på på Google för att hitta hit. Arrelius "Spruta sperma på min pappa" och liknande sökningar är svårslagna och det folk har sökt på för att hitta hit är inte ens i närheten så mustiga, men låt mig ändå få presentera några:

 • faxzup yllet
 • bilddagboken luder
 • gyllene+tide+interview+droger
 • kebaber i hengelo
 • lena philipsson topless
 • runka dunjacka
 • tjejsnack om kuk
 • utvecklingsstörd japan
 • student-trosor
"runka dunjacka" och "faxzup yllet" är mina favoriter. Mest kanske för att båda dessa alternativ är helt ologiska.

Awww!


Att introducera pubertala råtthanar är svårare än det låter. Speciellt om en av dom pubertala råtthanarna heter Björn och besitter någon form av lättare hjärnskada. (Vi skyller på hans första veckor i livet, dom var traumatiska).

Hur som helst så har några dagars konstanta brottningsmatcher nu fått ett trevligt slut. Inatt var första natten killarna fick sova ihop, och jag låg brevid dom på soffan för att kunna övervaka det hela. Success! Ingen brottning alls utan bara en stor goshög. (Hur stor en goshög nu kan vara på två råttor. Dextro bojkottar the new found lovers och sover i hängmattan istället.)
Kreativiteten fick sig en käftsmäll direkt

Jag får ett cpryck och bestämmer mig för att mitt i natten jobba röven av mig på FB. Ni vet, sånntdär skittråkigt bakom-kulisserna-jobb som måste göras och som det finns hur mycket som helst av. Jag sätter igång, allt går som smort - i två minuter för sedan dör sidjäveln totalt och vägrar att fungera igen.

Livet är förjävla härligt ni!

Tillåt mig att få presentera Ture


En black striped roan-kille från
Råtthjälpen. Kom till jourhem i Hagsätra via polisen efter att en privatperson funnit honom utsläppt på Södermalm. Han var så avmagrad när han hittades att han antagligen inte hade klarat natten, och har i jourhemmet ätit upp sig nästan 200 gram, och en hundra gram till skall det väl bli innan han är så stor som han bör vara.

Ture är världens mysigaste råtta som njuter något enormt av precis all uppmärksamhet han får. Han verkar så tacksam över att ha fått komma in till mat och värme igen då han ständigt ligger och knastrar och ploppar. Hur man kan vilja göra sig av med en sån kille är för mig helt ofattbart, än mindre hur man öht. kan släppa ut ett djur som inte har en chans att klara sig i det vilda.

Ture käkar Digestive-kex.JAG SKA HOTA DIG DIN JÄVEL


Helgen var alldeles för galet najs för att jag skall kunna sammanfatta den i ord, även om den vissa stunder också pissade på oss rejält. Fast sen är jag för lat för att skriva också, så istället kan jag varmt rekommendera mina vapendragerskors sammanfattningar,
Idas, Jojos och Lovisas.

Känner dock att jag måste nämna vissa uteblivna detaljer, men med risk för att mina kära läsares rakblad åker fram (mina har jag haft i näven sedan i fredags då Yllet ringde och väckte mig vid 14) så skall jag försöka att inte utveckla allt för mycket, då det enbart handlar om jävla skitsaker som inträffade.

 • Wannabehurtiga jävla fitt-Lovisa som ställt sin väckarklocka på hitler-halvelva en lördagmorgon.
 • Jetmotorn som dygnet runt skulle runka utanför vårat fönster.
 • Nacho Deluxe Grande-tallriken som sög och idioten till kassabiträde på detta tacobar som med all säkerhet skulle kunna skrivit tjugofem böcker om hur han nekade en tjej utan leg att handla på kort.
 • Hur jävla förkrossad jag var hela lördagen pga min borttappade tröja.
 • FittCPs snetändning.
 • Tikka Masalan utan minsta sting i.
 • Avståndet till Knivsta. Kanske världens längsta?!
Fyfan, jag måste definitivt sänka min iso på mobilkameran...


Stavar grymt!!


Lancia säger:
min dator lnasao
Lancia säger:
knasar, sklle det stå
Lancia säger:
gg

Käpprätt åt...

Livet pissar oss verkligen i ansiktet just nu. Så ni vet. /Lance, Yllish, Ida, Jojo

Mot hufvudstaden


Nu drar jag och Yllish till Sthlm. Förhoppningsvis har jag under vistelsen där både lyckats styckmörda henne och gräva ner henne på lämplig plats så jag slipper ha henne i min bil även på hemresan, utan delar den istället med Ture, en stilig roan-kille på 5 månader.Jag kommer antagligen aldrig sluta skratta åt den här...dogUnderbar. :)

Facebookbus


Haha.
Det här är nästan lika bra som när Yllet tog den i tvåan.


römmeparty

Idag upplevde jag en märklig grej. Två män av arabisk härkomst köpte 30 st 2deciliters gräddfilsförpackningar. 30 st, till vad? Och när man ändå ska ha så mycket, varför inte ta dom större förpackningarna? Just askin.

Does you'r father know?

Föräldrar vet alldeles för lite om sina barns förhållanden...

19:48:39 ‹da*ell› hennes farsa kör hit henne för att hon ska få kuk. Om han ändå visste vad vi vet ;)

...och kanske är det lika bra.

Jag bara måsteHan är så fin, vår Dextro!
Telefon-Jesus


Investerade i nya telefoner åt mig och M när jag var i kina. LG, real scheisse mao, inget hiPhone eller så.

Telefonen fungerade precis som den skulle med mitt svenska simkort i, kunde skicka sms, ta emot sms, ta emot samtal, men det gick inte att ringa. Kämpade med att försöka lösa det i en vecka innan jag bestämde mig för att idag gå ner till en mobil-reparations-och-upplåsning-butik för att se om dom hade någon lösning på det.

En medelålders man tog tag i min telefon, berömde den för att den var häftig, och stippade i sitt eget simkort för att se om han kunde lokalisera något problem. Han slår ett nummer för att se vad som händer om man försöker ringa, och självklart, jävla dyngsjälvklart att han kan ringa utan minsta problem. Han bytte till mitt kort och visst fan gick det att ringa då. Exakt samma sak med M's telefon och vi höll på att smälla av båda två.

Han gjorde inget annorlunda mot vad vi gjort så det kan ju inte vårat simkorts-isättande det varit fel på. Nej. Det handlade helt enkelt om the magich touch. Telefon-Jesus!

Såhär snygg telefon har jag nu! (Och det går att ringa med den också!)Italian stallion flyttar in

Samma dag som jag kom hem från Kina såg jag ett nytt namn på en av dörrarna i trappuppgången. Ett namn som är så pass ovanligt att det bara måste tillhöra en två år äldre kille som jag hade en smygcrush på i dom nedre tonåren. Han var den fotbollsspelande hunken med det exotiska italienska namnet. *rrr*!!!

Idag när jag mötte honom i trappen såg han dock inte alls lika hunkig och cool ut som back in the days, utan mest stressad och lite halvskraj ut. Nåja, ännu ett bevis på att världen är liten.

Pics commin up

Håller som bäst på att slänga upp mina res-bilder på BDB, men eftersom Morten är CS-proffs och måste pracca så måste jag ta en break här, fuckar upp pingen annars.

Kina/Dubai-bilderna lär jag dock inte orka kasta upp idag, dom är fortf osorterade och jagr orkar inte göra något åt saken. Fattas även en hel del USA-bilder eftersom dom ligger på Marcs dator, han skickar ju aldrig över. :(

Shame on me

Har något hemskt att bekänna.

Jag har sedan första stund hatat Lil Wayne. Dels för att han suger och dels för att han är så otroligt jävla asful. Fula personer är ok, men inte när dom tror dom är snyggast och coolast i hela världen. Lil Wayne är just sån. Fyfan.

Men, till det jag skall bekänna: jag är helt såld på hans "Let it rock". Jag måste straffa mig själv för det här på något sätt. Gud så jag skäms. :/Åh just det, nämnde jag att min resväska mycket riktigt tappades bort under hemresan från Shangahi? Den kom fram sent igår kväll efter att ha varit fast i Paris i ett dygn.

Om mat...

Heaven:


En underbar capricciona med bea.


Not so much heaven:


Huvudet min vän Putte fann i soppan.

Lite kort om Hangzhou


Följande skrev jag under min flight mellan Paris - Sthlm under gårdagen:


Det sitter en man brevid mig och andas högt. Jag hatar folk som andas högt. Men jag hatar denne man ännu mer, eftersom han egentligen inte ens ska sitta här.

Egentligen är hans sittplats några rader framför, men givetvis kunde han inte unna mig njutningen att ÄNTLIGEN att få lite extra space för mig själv efter att ha suttit i ett litet pygmé-säte i 13h mellan Shanghai och Paris. Nej nej, här ska han sitta, och inte nog med det, han ska ta upp två platser också. En med röven och en med sina papper och sin matbricka. Jag själv har det eminenta nöjet att dela mitt lilla piss-flygplansbord med både laptop och matbricka. Pygmé igen alltså.

Slår vad om att det blir att sitta brevid något jävla pissmongo på tåget också. In that case åket rakbladen fram. Hade iofs gärna plockat fram dom redan nu men dom är dessvärre incheckade. (I mitt bagage som nästan garanterat tappats bort och är på villovägar till typ Boston eller något.)

Nåväl. Som bekant så har Kina, närmare bestämt Hangzhou, haft äran att ha mig på besök i tio dagar. Och vilka dagar sen!

Bästa komplimangen: "Du är som en hårig hund", ciretat Archi när han efter några glas Soju förmycket klappade mig över håret. f0rp prövkände också och instämde även han.

Galnaste upptåget: När kuben och Lord inne på Donken byggde ett 4 meter långt sugrör och försökte dricka med det ur en mugg på andra sidan rummet.

Mest överskattat: Korean BBQ. Käkade det, ej frivilligt, fyra gånger under vistelsen. Lika icke-gott varje gång. Slutade varje gång med att jag, efter att ha provmskat ytterst lite, bara åt riset.

Roligaste: cArns reaktion efter att ha letat i soppskålen efter en saftig köttbit och av misstag lyckats fiska upp ett fågelhuvud istället.

Mest worth it: 3 gratis karatefyllor med fyllekäk på Donken included. Nämnde jag att även taxiresorna, som varade ca 40min per styck var gratis för mig? ;)

Mest najs: Dubbelrummet jag hade alldeles för mig själv, med toksköna och mjuka sängar. Spelarna hade sängar lika bekväma som ett liggunderlag.

Happiest moment: När jag fann en Mc Donalds på min shoppingdag. Det visade sig för övrigt vara samma Mc Donalds som Sunde beställt tretton cheesburgare på kvällen innan.

Mest sug: Bortsett från maten, att min tröja/jacka försvann på G+.

Mest waaow: West Lake och något jättetempel vi besökte.

Mest unexpected: Att ToD faktiskt kan vara en riktigt trevlig kille.

I övrigt kan nämnas att jag bara sett två hundar. Tack och lov husdjur, inte mat. 5 katter, troligtvis vilda och som antagligen blir mat om nån får tag på dom. Förtom fåglar utomhus har jag också sett fiskar och andra vattenlevande djur, givetvis även dom i syfte att bli mat.

I Hangzhou cyklas det mycket. Cykelbanorna är riktigt rejäla, och dom människor som inte cyklar åker oftast trampmoped eller taxi. Taxis finns det sjukt många. Att åka taxi är dessutom förbannat billigt. Ca 100 Yuan för en resa på 40 minuter. 1SEK = 0.80 YUAN.

Nu har mannen brevid mig somnat och låter om möjligt ännu mer.

Pariii

Sitter i Paris atm. (OMG jag är så berest! )Skulle dock hellre sitta i Nörrköping och med en capriocciosa med vitlökssås på.

23-timmars-resan från San Diego kan ta sig i häcken, då jag sedan 05 igår varit på språng, dvs 27,5h by now, och med ytterligare 7,5 h cummin up.

Tänkte, om jag orkar, under dom resterande restimmarna försöka sammanfatta Kina-resan. Men ni som känner mig vet ju hur det brukar gå...
Jo, jag vet att Obama vann, jag är bara inte i skick för att bry mig så jättemycket atm.

Försov mig en smula. :|

Fan. Jag skulle ju gå upp übertidigt för att dra på en fet shoppingspree. La mig till och med vid 21 igår för att vara dyngtaggad. En liten miss i planeringen gjorde dock att jag vaknade 14, efter att Debbie ringde från rummet brevid och talade om att hon skulle dra vidare till Korea. Övervägde att somna om, men konstaterade efter många om och men att 15h trots allt får räcka.

Bara att kasta sig in i duschen och sedan hota till sig shoppingssällskap i form av antingen Annicka eller Can.

Dvärgar, överallt!


Kineser flyttar inte på sig när dom är i vägen, även om dom klart och tydligt vet om att dom är just i vägen. Det finns ganska mycket jag stör mig på här i världen, vilket ni säkert märkt, men just det här med att folk är ivägen stör mig inte bara, utan det stör mig förbannat jävla asmycket. Jag har flera gånger kommit på mig själv med att muttra "flytta på dig, dvärgjävel" och varit ytterst nära att hiva tag i dom och vräkt dom åt sidan, men jag har hejdat mig i sista stund. Jag skojar inte när jag säger att det finns fullvuxna brudar här på 130 cm. Och lik förbannat i vägen, dom också.

Nu ska ja dricka min vattenmelonläsk och svälta lite till. Maten här är ju tamejfan inte ätbar någon stans.


Btw, jag är dessutom så jävla pissnödig så jag tror jag dör snart. VÄGRAR gå på "hålet".

Happy birthday!


Det är så snuskigt billigt att åka taxi här. En resa som i för mig i Sverige kostar ca 80-90 spänn kostar ca 10 kronor. När jag sedan betalar och ger ungefär en 3:edel i dricks, eftersom jag inte orkar med några mynt, blir chaffisarna så himla glada. Så jävla värt det. :D

Alldeles snart börjar bronsmatchen i WEM, och senare är det final. Jag är inte alls speciellt taggad då jag sovit halvilla igen. Det är ju absolut någon, eller något, vad vet jag, som skall dra igång något som låter som ett såntdär gratulationskort som spelar musik typ 20 gånger / natt. HAPPY BIRTDAY TO YOUUUU HAPPY BIRTDAY TO YOOOOOU. Blir tokig och jag vaknar nog fan precis varje gång det sätter igång. Jag har till och med drömt om att jag och min mor brutit oss in i div. hus och butiker bara för att döda föremålet som spelar låten.

Min profilbild