:(

Tack vare asets överggrepp på mina kläder, min tvättstugetid och därmed även på mig personligen igår, så är alla mina jeans fortfarande precis dyngsura i grenen och midjan. Som om det inte vore nog att jag redan har ett smörpaket i skallen och verkligen inte hinner tvätta min man, så måste jag dessutom knalla runt nere på stan i mjukisbyxor.

Well, får se det positivt. Kommer ju passa bra in på Hyresbostäders kontor iaf när jag senare ska ner dit för att lämna in de gamla lägenhetsnycklarna. Sjukt WT.

Dock jävligt besviken på mig själv att jag inte la mig i bakhåll igår kväll och dödade den jäveln, precis som invandrarblodet i mina ådror förespråkar att jag borde gjort. Nä, jag skrev en lapp istället. Vekt.

Don't mess with me...för då skriver jag en lapp!

Inte nog med att jag är sjuk, någon av våra fittgrannar har även mage att gå in i tvättstugan på vår bokade tvättid och plocka ut våra kläder för att sedan lägga in sina egna i tvätt och torktumlare. Likaså i torkrummet. Jävla fitta. Som om det inte vore nog var det dessutom asfula kläder idiotjäveln tvättade. Tshirtar med den där vidriga mumindals-horan Lilla My på, osv. Han kunde väl åtminstånde tagit något av dom två andra tvättrummen som ingen använde?!

Nu hänger det en förjävla fin lapp där nere på tvättstugedörren och jag kan lova att adjektiven bara haglade när jag skrev den.

Careface

Cry me a river...

Ville bara skriva det.

Orättvisor

Idag bloggade David om orättvisor och jag tänker inte vara sämre. Förutom att det känns som att någon köttat sönder mitt svalg med en motorsåg och nu tvingar mig att svälja världens största rivjärn ever så lämnar alla mig. Precis alla.

  • Lovisa har flyttat till Oslo
  • Arre drar übersnart till Kosovo för utlandstjänst
  • Putte är i Kina
  • Anton har flyttat till Stockholm
  • David pluggar i HongKong
  • Danne ska till Japan och läsa
  • Alvin har flyttat till Kina
  • Nex har stuckit till Trysil

Kul. Livet känns jävligt rättvist osv.

Missfärgad

I måndags opererade Röd ut en visdomstand. Idag har han den här färgen:



Nej, det är alltså inte photoshopat eller något sånt. Jag har inte påverkat färgerna öht. Bilden är tagen utan blixt, i dagsljuset genom fönstret, med en EOS 30D. Han ser ut sådär! Helt gul och jävlig!

Earth Hour-dags!

Ikväll är det, som bekant, lampsläckning för klimatet som gäller. Vilken tur att vi inte behöver oroa oss för att vi trots detta sparar in någon el, då Rix FM river av en "Earth Hour-festival" på Skansen ikväll och med säkerhet kommer att förbruka en hel del ström. Tack för upplysningen om detta, Emma, nu känner jag mig om möjligt ännu mer taggad på att släcka ner.

DÖ FITT JÄVEL!



Skulle vilja utnämna kommentaren ovan till dagens överreaktion. Inte nog med att aset särskriver och stavar som en näve grus, personen i fråga har även lyckats med att byta ut sitt namn till "Anonym" men glömt att ta bort sin bloggadress i fältet under.  Adressen leder till en blogg som tillhör en fjärdeklassare någonstans i Sverige. Vad i helvete är felet på dagens ungdom? Och vad fan kommer hända med samhället och världen när dom där bortskämda, dryga, söndercurlade jävla idiotungarna kommer ut i arbetslivet? Fyfan vad rädd jag är atm.

Nu ska jag in på snorungens blogg och hota henne lite. Ja, jag är då inte den som drar mig för att ge mig på barn. Snorisarna skall pryglas, och därmed basta!

Fetto-onsdag och kylskåpsgegg

Idag har det varit onyttigt för hela slanten. Som om våfflor med grädde och hallonsylt inte vore nog för kolesterolvärdet så har jag passat på att även slänga i mig chirre och dirre till kvällsmat också. Fat-suit not needed dvs. Och ja, det är faktiskt det enda jag gjort idag, hoho!

Imorgon är det tandläkarn som gäller. Ej taggad. Och så skura golv i förra lägenheten efter det. Om möjligt än mindre taggad.

Jo just det, angående kylskåpssnusket! Jag har faktiskt själv ingen aning om vad det var. Det fanns inte en chans i världen att jag skulle lukta på det eller komma närmare än en armlängds avstånd, Röd påstår dock att det var majonäs. Norsk majonäs alltså. Jag är beredd att gå på den linjen själv också då han brukade förvara dom öppnade majonäspåsarna ungefär där gegget var.

Earth hour?

Lördag kväll alltså, klockan 20:30. Vi har till och med köpt den svarta mjölken men något nedsläckande är jag tveksam till att det verkligen blir.

Why? Precis så som min gode
Emma påpekade är det ju VM-kval på lördag kväll. 20:45 närmare bestämt. Jag skulle visserligen överleva även utan att se matchen men med tanke på att jag lever ihop med nordens kanske största fotbollsnörd, samt att Norge med största sannolikhet även dom kvalar samma dag och samma tid, så kan jag ju bara glömma att släcka ner.

Nej, det får räcka med mjölken helt enkelt.

Platt

Tisdagstema: Platt

Stackars Björn är alldeles platt

Random.

Varför ska jag alltid envisas med att vända på maten i stekpannan med bara fingrarna? "Orkar inte diska extra grejer." Blir så jävla trött på mig själv. Det jobbigaste är att käket inte ens kommer bli i närheten så gott som det jag fick hos Maria och Freke i helgen.

På tal om helgen. Übersoft! Sällan man känner sig så bekväm hos några man knappt känner egentligen. Sällskapet var toppen, maten var toppen, råttorna var toppen och ja, allt var toppen. Tack än en gång Maria och Freke! (Och Susanne!)

Dagens goda gärning

Idag när jag och Röd skulle till sjukhuset fann jag en mobiltelefon på backen. Som den otroligt fina och ärliga människan jag är så behöll jag inte telefonen själv utan försökte återgälda den till dess rättmätiga ägare asap. Hittade i "hem" i telefonboken och ringde och ringde men inget svar. Några timmar senare försökte jag igen och en mycket tacksam och lättad Ulrika i andra änden kastade genast som sambo i bilen för att komma och hämta luren, då hon själv höll på att mata och natta sina två små barn just då. En stund senare sitter jag nu här med en stor förpackning lyxig Anthon Berg-choklad som jag fick som tack-för-att-du-hittade-telefonen-och-hörde-av-dig-till-oss. Hoppas det inte bara är en massa likörchokladbitar i den bara. ;)



Stackars Röd sitter här och kan inte smaka, för han har varit på käkkirurgen och dragit ut en vild visdomstand idag. Ser ut som Quagmire pga svullnaden. Ha ha.

Fosterföräldrar

Igår blev jag och Röd fosterföräldrar till en Vilhelm och en Roland. Det är min väninna Åsa's sambo som fått kraftiga allergiska reaktopner och nu vill dom utvärdera huruvida det beror på råttor eller ej. Det kan lika gärna vara tidiga pollen eller något annat though, men eftersom det är så fina pojkar så ställer jag upp.


                                  Vilhelm                                                             Roland



So, whats up?

Sitter i Hagsätra hos The ratwoman, also known as Maria. Mhm friends, jag ligger i lä, hon har ~30 råttor och då är inte ens bäbisarna inräknade) Har varit mycket kreativ denna helg! Jag har:

  • Åkt kollektivt flera gånger
  • Ätit pizza
  • Fotogtaferat gamingevent
  • Varit på Medusa och After...
  • Klämt på råttbäbisar
  • Slagit sönder mig själv
  • Umgåtts
  • Överlagt stölplaner
  • Fått två foster-rådisar som ska med mig hem
Förutom detta så är det bara det gamla vanliga, önska folk en ond bråd död, gnälla och datornörda som jag sysselsatt mig med.

Nu; mat. Hej.

iiihk!

Finns det något värre än när man vet en massa smaskiga smutsiga hemligheter som skulle röra om i grytan rejält om dom kom ut, och så får man inte avslöja ett skit?! Åh, va're kliar i skvallerfingrarna! Helt sjukt jävla mycket kliar det! Men jag ska inte. Nej. Inte. För jag har lovat. (Och jag sviker inte ditt förtroende igen, mate.)

Istället för att gotta er i skvaller så kan nu ju roa er med att försöka lista ut vad detta är, som jag fann i kylskåpet i gamla lägenheten: (Ledtråd: det "hängde" där på bakre väggen, ungefär i mitten på kylen)

                           

Nu: sova. Imorgon: Hufvudstaden. (for work. Cunt!)

Ett helt år utan dig

                              

Idag har det gått ett helt år sedan du lämnade oss och inte en dag har passerat utan att jag tänkt på dig.

Finaste älskling, du fattas mig.


Kvällsmat, o ye

Hoho, Röd kan kyssa sina kycklingnudlar farväl för nu smäller jag i mig det allra sista paketet!

                                       

                     En skvätt soja och en rejäl dos piffikrydda och det blir mumma!

Never again

Det är underbart väder idag och solen har värmt underbart genom rutan hela dagen. Så för nån timma sedan gjorde jag slag i saken, jag gick ut och gick för första gången på, ja, något år. Knallade på i 50 minuter och allt var frid och fröjd, till jag kom in igen för en liten stund sedan. När jag klivit in genom dörren, tagit av min jacka och slappnat av så slogs jag av den värsta huvudvärken ever och den visar fortf. inga som helst tecken på att avta. Detta bekräftar min redan gamla teori; det är inte bra för kroppen att röra på sig.

Aldrig igen - säger jag!

Fula Obama

Här kan ni titta på fula portätt som folk gjort av Barack Obama. Själv ska jag sova. Hej.

Cock surprise!

Stog i köket och gjorde té, och kände mig därmed sjukt fikus. Behövde en sked till sockret, öppnar första bästa låda (ingen riktig koll i och med flytten and so on) och får syn på denna:

                                

En mastodontkuk-flasköppnare i trä. Kan det bli mycket bättre? Tack än en gång
Lovisa, för den födelsedagspresenten.

Amazing

Amazing är utan tvekan my middle name. Jag har lyckat med bedriften att tappa bort ett paket knäckebröd. Oöppnat dessutom. Det ligger någonstans här i lägenheten och lurar men jag kan för allt i världen inte finna det. Och jag är hungrig, NU.

Why not?

Mellanakten var helt klart bäst ikväll. Varför skickar vi inte den till Ryssland istället? TINGALINGTINGALING


Update:
Vill förtydliga att jag menade den första mellanakten. Den andra, med Hero-låten, gjorde att jag direkt övervögde att avsluta mitt liv ikväll.

Melodifestival n' shiet

Jag är inget jättefan av Melodifestivalen men man måste ju hänga med liksom. Här är mina åsikter om finallåtarna: (Läs eller skit it, carefejs liksom.)

Måns - Hope & Glory:
Typisk Måns-låt. Funkar helt okej i sammanhanget.

Caroline af Ugglas - Snälla snälla: Det är nånting med Ugglas jag aldrig riktigt klarat av. Det är nånting aplikt över kvinnan. Kläderna, gluggen, rörelserna. Låten är inte riktigt så illa att jag vill skära mig i takt till den, men den ska definitivt inte vidare.

Agnes - Love Love Love: Glittret är där, fläkten är där, discodunket är där, den snygga bruden är där. Funkar.

H.E.A.T. - Thousand Miles: Låten är najs men killarna ser ut som stryk. Låten skulle nog kunna funka i Ryssland och deras looks skulle nog vara tidsenlig med vad dom kör där borta atm.

Emilia - You're my World: Emilia är gullig. Låten är gillig. Jag gillar den men den funkar nog inte i Eurovision.

Alcazar - Stay the Night: Härligt disco n' gay! Inte helt i min smak men det funkar här.

Sarah Dawn Finer - Moving on: Jag älskar solen i bakgrunden. Låten är ganska stark men jag vet inte hor det skulle funka i Eurovision. Finer är grym som vanligt.

EMD - Baby Goodbye: Ja, jo, låten är okej. Men deras moves? Vad är grejen med deras armrörelser lite då och då? Set helt sjukt aslöjligt ut.

Sofia Berndtsson - Alla: Den här var ganska najs faktiskt.

Molly Sandén - Så vill stjärnorna: Molly är duktig men jag är så trött på sånnahär ballader. Den här låten med ennes röst låter precis som en såndär typisk disneyballad.

Malena Ernman - La Voix: Tävlingen i särklass snyggaste framträdande. Kläderna och det svartvita = mums. Första gången jag hörde låten ville jag bara döda mig själv. Sedan dess har den vuxit men jag är fortfarande inte direkt förtjust i den, men refrängen är stark.

Åka hit och åka dit

Känner att jag måste börja vinna lite Extreme Masters-finaler så att jag också, likt broder P, kan åka på spontansemester till Kina i några veckor. Nej istället fick jag åka till Lindö jag, och käka köttbullar med potatismos. Visserligen helt okej men jag vet inte riktigt om det slår en kina-semester. Hur som helst har jag också planer på en sådan inom mycket snar framtid.

Men, nu är jag hungrig igen. Hejpa

Rape me in my tights

Det här är så jävla bra att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv:

                       

"Know you love my cock, come and give me water dessert". Killens moves med armarna är fö. nästan lika bra som texten. Sjukt epic!!

HEHEHEEEEEEEEE

                     


Large lika med small?

Snubblade idag över den här artikeln på Aftonbladet och jag kan inte annat än hålla med om att storlekarna i "ungdomsbutikerna" är helt åt fanders.

Jag är inte fet, faktiskt inte ens lite lätt överviktig (även om jag själv önskar att jag var mindre :P) och ändå så är i många fall till och med XL på tex. BikBok på gränsen till för litet. XL, Extra large, Extra stor. Hur kan något som är normalviktigt nästan vara för stort för "extra stor"?

Men att det sedan krävs forskning, som givetvis alltid betalas med skattemedel, för att komma fram  till det som presenteras i artikeln känns ju lite over kill. Dvs att storlekarna blivit mindre och mindre samt att storlekarna många gånger varierar beroende på vilken affär man går till. Plis!

Robert Pattinson, w00t?

Vad är grejen med den där twiligt-duden? Varför tycker alla att han är så jävla snygg? Är det hans groteska skatbo till frisyr? Hans lazy eye? Hans snea flygolycka till näsa? Hans om möjligt ännu sneare foderlucka? (Googla så ser ni den snea käftfan, inte så tydlig på bilden nedan.)

                                             

Nej jag har inte sett twilight-filmen, och i ren protest så tänker jag inte se den heller.

Min vän visar upp sin superfeministiska sida...

Lancia säger: sätta upp gardinstäng osv...

Wax säger: fixa på du

Lancia säger: stång

Wax säger: kärringgöra

Lancia säger: sug

Wax säger: det är kärringgöra det med

Han är så härlig, min vän Anders. Nästan så man blir tårögd.

Mmm, mysigt

Har inte lyckats få in några hängmattor i nya buren ännu, så råttornas nya favoritsovplats är i....bajslådan.

                             
                            Notera hur Ture och Räkan "motsats-skedar".

Nu kör vi!

Ey morsan, Anders Bagge är singel igen! Nu kör vi!!

Lycka!

En systemåterställning, en formatering och en jävla massa pill senare så fungerar åter igen min dator som det ska. Lyckan är fucking total! (Jag överdriver INTE då jag skriver att min värld höll på att totalt rasa samman igår och i förrgår. Det jag gick igenom önskar jag inte ens min värsta fiende.)

Men nya msn är fult. Fast ändå snyggt. Fulsnyggt.

Snø-ångest

Jag vaknade 12. Tittade ut genom fønstret och såg att det snøade som fan. Gick och la mig igen. Sen vaknade jag vid 15 bara før att gøra om samma procedur en gång till i ren protest. Nu nær jag vaknade igen før en knapp halvtimme sedan insåg jag att det fan bara ær att ta sig i kragen och gå upp vædret till trots ændå. Jævlar vad værdeløst.

Bringin' sexy back

Eller iallafall mig sjælv.

Ny lægenhet, nytt liv. Har varit dåligt med bloggande, I know. Kan skylla detta på direkt två saker: jag har inte haft tid och min dator har bestæmt sig før att icke samarbeta nåt mer med mig. (Røds dator, dærav mina exotiska æ & ø).

Førsta kvællen/natten i nya huset var væl sådær. Grannen ovanfør hade bjudit in till fødelsedagsfest, av gæsterna att døma (såg dom jævlarna i trapphuset) så låg medelåldern på festen runt 30 eller strax øver vilket gjorde deras respektløshet och idiotiska upptrædande æn mer irriterande.

Fest en fredagkvæll ær fine. Att man tænjer lite på det-ska-vara-tyst-efter-22-regeln kan jag leva med. Faktum ær att det inte behøver vara tyst førræn många timmar senare øht før min del. Men nær man væljer att spela Shakira och annat smuts på høgre volym æn på en rockkonsert klockan två på natten, vråla "THOMAS THOMAS THOMAS" så høgt man kan i femton minuter utan avbrott før att sedan køra igång med "JOHAN JOHAN JOHAN" istællet och så vidare, samt att dunsa, nej inte hoppa utan DUNSA, till musiken flera timmar i stræck, så blir jag lite ledsen i øgat. Det hade varit en vældigt lång dag med kånkande av massa tunga møbler och ænnu en lång sådan væntade dagen dærpå. Jag ville sova. Kunde inte. Efter två lackade jag ur och bussade væktarna från securitas størningsjour på fanskapen på våningen ovanfør. Synd bara att securitas tog øver en timme på sig att komma hit och att någon annan i trappuppgången redan hunnit døda festen før dom.

I øvrigt har det funkat finfint hær. Vi kan leva vårat inneliv i tshirt numera. Ælskart.

Nu ska jag dra åt helvete och gøra mig en sallad.

Vill du synas här?

                                
                                          Njaa, alltså det gör jag ju redan? Or? :E

Björn fick ett kort...

                            

Så söt hon är, Marias dotter. :D (Den enda ungen jag klarar av att umgås med utan att vilja dra en skridsko i ansiktet på henne)

Utgångsdatum

Gick igenom min "medicinbox" nyss och hittade massa fina grejer. Jag är en riktig drugjunkie och sparar allt, "ifall att". Problemet nu är att flera av grejerna gått ut på datumet och undrar därför om man kan få några biverkningar av att stoppa i sig saker som gått ut på datumet för ett-två år sedan? Typ propavan, vitamineral, dimetikon osv. Nån som har koll? Bäst före är ju inte definitivt sista-datum att förtära saken på. (På mjölk och så är det givetvis det though.)

Hemskt sätt att vakna på :D


Sleeping Dog Runs Into Wall - Watch more Funny Videos

Röv- och ansiktstvål

                                 
Den här ass/face-tvålen har man ju sett på ganska många ställen och även hört en hel del historier om "könshår på tvålen". Så idag när jag stod i duschen började jag fundera. Är det vanligt att man gnider tvålen mot dom nedre regionerna när man tvättar sig? Jag trodde att man gned tvålen i händerna först för att få upp ett lödder och sedan använda löddret i dom där regionerna, inte hela tvålen. Men det kanske bara är jag? Kör ni tvålen mot könet? Är jag onormal?

Update: lyckades skriva "drog i duschen" istället för "stod i duschen" först. Ingen aning vad jag tänkte på när jag skrev det där, har ju inte direkt något att dra i där i duschen. Inte senast jag tittade efter i alla fall: :E Eller iofs, duschslangen och håret, men det är liksom inte jättevanligt att man står där och drar i dessa ting.

Svanssmörj och tuttmassage

Tåttorna har fått vinterhy och är ruskigt torra om svansarna. Som den goda mor jag är införskaffar jag (läs: stjäl av mami) jag dyr superduperlotion att smörja mina små älsklingars kroppsdelar. Som tack för återfuktningen har jag en Björn innanför hoodien masserandes mitt högra bröst atm. Det är kärlek det!

Stackars stackars mig

Det märks att man blivit gamal när det krävs att man stönar fram ett högt  "nnnnhh" för att man ska klara att sätta sig ner på golvet.

Att städa är verkligen inte min starkaste sida. Inte att gå upp den tid jag bestämt att jag ska upp kvällen innan heller. Drog en slash ignore på alarmet vid 11 i morse men kände senare vid klockan 14 att det var dags att ta sig i kragen om jag skulle hinna med att röja undan (läs: hiva in i lådor och skåp) oredan som gärna uppstår när man "långsamflyttar". Hyresbostäder är ju retarderade och skickar hit hur många som helst som ska kolla på lägenheten hela tiden. Sjukt annoying att ständigt behöva vara i beredskap, och ikväll är det dags igen. Jag skulle givetvis ljuga om jag påstod att jag städar effektivt och i någorlunda raskt tempo dessutom utan försöker ständigt hitta en ursäkt till att smita undan och sätta mig vid datorn istället.

Och ja, så börjar jag ju som sagt bli sjuk också. Mer synd om en människa kan det knappast bli! Nej, det blir att
trösta sig med Björn!

Då vare kört då, i belief

Nej nu tror jag inte att jag kommer undan längre. Vaknade med det där typiska "ont-i-halsen-precis-som-i-början-på-en-förkylning". Det har hänt några gånger tidigare också, senast för en två tre veckor sedan men då klarade jag mig undan hela kalaset på något märkligt sätt, men med tanke på att jag inte varit förkyld sedan oktober så lär det vara kört nu.

Whats up i övrigt? Jo hundschampot funkade precis lika bra som dom vanliga grejerna jag använder, fast hundschampo är ju i regel dyrare så det lär ju inte bli någon switch på ekonomiska grunder i alla fall.

Experiment going on

Sådärja, Fresh and clean! Har tvättat håret med ett valpschampoo, kunde inte låta bli den härligt orangelysande flaskan. Förr så har jag några gånger tvättat håret med hästschampoo med gott resultat, så vi får väl se hur detta blir. Återkommer med en update! :>

:(

Jag smällde för en timme seda i mig två feta bratwursts med ketchup och nu är jag skithungrig igen. WHY? Har fan inte råd...

Första möbeln på plats

Nycklarna är hämtade och nu är lägenheten vår på riktigt. Eller ja, så vår som en hyrd lägenhet kan bli. Dvs inte alls, men ändå.

En (1) möbel har vi fått in so far. Det är en ny stor råttbur. Föga förvånande, va? :D

GIEF!! NU!!!


Tillbaka från bloggpaus

Gjorde en Blondinbella och drog en bloggpaus igår. (Yey, allt för att bli bloggdrottning!) Men idag är jag tillbaka med krafttag.

Började dagen med att vakna vid 15:30. Satte mig vid datorn, höll på att frysa ihjäl och gick och la mig igen med Björn som sällskap. Somnade givetvis och vaknade igen ~22:20. Har sedan dess klämt i mig en halv daimtårta och gjort en baytrilbeställning hos mitt privata apotek Maria. Eller kalla henne dealer/langare om ni hellre föredrar det.

Imorgon ska vi äntligen hämta lägenhetsnyckeln. Okristligt tidigt dessutom. Nollåttafuckingnollnoll. Och jag måste nästan erkänna att när jag bestämde mig för att gå och lägga mig igen så var det inte enbart pga kylan utan för att jag visste att jag aldrig kommer orka gå upp så tidigt så jag tar och sover skitlänge idag istället och kör en all nighter. Jag suger iofs på all nighters, men vi får hålla tummarna den här gången.


Klickbar!


Damn vilken planritning jag gjort! Arkitekt nästa?

Min profilbild