But why

WTF is up with Casillas? Han ser ut som en uteliggare idag. Han som brukade vara en sån hunk. :(

Nåja. Nu - gryterätt, sen Sthlm. Tjing.

so very wrong, yet so incredibly funny

Stevie Wonder twittrar.
(Sidan bifogad i cashad version så kontot blivit avstängt)

:D

Sitter här och skrattar högt IRL och Röd bara glor på mig som om jag hade någon form av störning. Måste bara dela med mig av the reason, som kanske var det roligaste ever. Jag och Henrik sitter på ett flyg till Korea då följande scenario utspelar sig:

23:13:26 ‹@eki|fb› som när vi tryckte på play på filmen
23:13:27 ‹@eki|fb› :D
23:13:34 ‹@eki|fb› det är nog det BÄSTA som någonsin hänt i ett flygplan
23:13:53 ‹@eki|fb› föreställ er att vi ska synca filmerna
23:13:58 ‹@eki|fb› vi trycker på play samtidigt
23:14:01 ‹@eki|fb› och båda borden fälls ner
23:14:07 ‹@eki|fb› vi skrattar, 30 koreaner vaknar
23:14:10 ‹@eki|fb› heeeelt stört

Ni som inte tyckte det var kul, ni suger fyi.

Ångest

Jag är billös = fetångest. Inte för att jag behöver bilen egentligen men det känns ändå inte bra. Må den tillfriskna snart så jag kan köra alla dessa totalt onödiga sträckor med egentligen gångavstånd igen.

My baby

BonusbildZap med dom strumpbyxorna? Really?

Köln: Freitag

Fredagen blev betydligt lugnare än torsdagen ur vandringssynpunkt. Mina fötter grät redan då jag innanför hotelldörren drog på mig skorna.


Vaknade redan vid 06:30 prick, då nån jävla fitta (pardon my french) fann det lämpligt att börja borra. Jag lyckades dock somna om och vaknade igen vid 10 då man uppenbarligen bestämt sig för att riva grannkvarteret istället och inte var sena med att skrida till verket. I ren frustration stack jag och drog en riktig hälso-frukost på Burger King. Körde en klassisk Whopper cheese-meny, men fick till min stora besvikelse inte ens i mig hälften av burgaren. Wtf? Efter födointaget började jakten på schampoo. Slog på stora trumman och köpte en bautaflarra och en lika stor med balsam. Happyness. Freedom. Etc.


Efter att lyckoruset lagt sig tog jag mig en prommis bort till operan och 4711-huset. (Tack vare 4711-huset Köln är så känt som det för ffs) Köpte dock min ranson Kölnerwasser, eau de cologne, redan igår.

Jag vet inte hur det gick till, men efter en massa knatande och en tupplur var klockan plötsligt 22. Då tävlingarna börjar imorgon(läs: idag) kl 9:30 och jag beräknat att vara på mässan vid 9 blir det early to bed. Hade inte bangat på att vara ute och dricka öl istället, men min tid kommer den också...


Avslutar med att citera ett sms jag fick nu under kvällen: "klitta hellspawn"


Ciao.


Btw, det är nån brudjävel utanför som låter som en häst.


Köln: Torsdag

För dom som inte fattat så publicerar jag inläggen dagen efter jag skrivit dom då tillgången till internet är minst sagt bristfällig.Det har varit en lååång dag för mina stackars fossingar.

Klev upp runt 12 och smällde i mig några ballerinakex då jag dels missat frukosten och var dödshungrig, och dels behövde en dusch sooo badly innan det ens skulle kunna komma på fråga att sätta min fot utanför hotellrummet. Duschen blev en pärs då jag inte tagit med mig något eget schampoo och det som erbjöds på hotellet var kanske världens minsta förpackning innehållandes om möjligt än mindre schampoo. Man är inte så jävla kaxig när man med lika långt och tjockt hår som jag står där med den lilla förpackningen i handen, I tell ya. Hur som helst så lyckades jag efter många om och men genomföra auktionen.The schampoo of doom.


Då jag inte hann se någonting av omgivningarna igår blev jag smått förvånad samtidigt som jag blev dynghappy då jag insåg att jag bor mitt in the shit. Verkligen mitt mitt mitt in the shit! Som om det inte vore nog att all shopping ligger här så råkade jag efter ca två minuters stilla traskande snubbla rätt in framför the Kölner Dome.


Kyrkan var het fantastiskt vacker. Byggd i gothisk stil så har den det där lite småläskiga samtidigt som otroligt vackra över sig.


          

Jag å körka & gatukonst utanför Kölner Dome.


Efter kyrkupptäckten blev det en massa shopping och vandrande. Jag hann bla. Med en Mc Fish-meny på Donken, inköp av ett plommonstop, finkamma en super-billig-affär-överfylld-med-en-massa-saker-du-egentligen-inte-behöver-men-som.du-ändå-köper, styra vykort till de vanliga (läs: mamma & mormor), få ont i fötterna, lacka ur på att jag glömt kamerans minneskort på hotellrummet så jag inte kunde fota nånting samt avsluta dagen med en spaghetti bolognese med en kall Kölsch till.Plommonstopet är fett ute enligt Cosmo. Eftersom jag själv är fett ute så köpte jag alltså ett idag.Team BS & Rip-off?Frappuchino und Internet.

 

Suddigt och kasst kort, det är där jag gör mig som bäst ya know. Först med en Frappuchino Vanilla Cream & Jag och min Kölsch. 

 

Enligt sägnen skall ett fast grepp runt Tünnes näsa bringa lycka. Ofc I touched it!  & Jag och min nya polare Tünne - turgubben. (Försök bortse från hur jävla svettig jag är)


 
Schnuppan är på intet sätt okej att heta.


Det har varit fawking högsommarvärme hela dagen. Snudd på lite för mycket sommar faktiskt, så varmt var det. Men trotsade alltså detta och var ute mer eller mindre non stop från 13-23. Har TVn på i bakgrunden och åskan utomhus goes wildDen här killen var inbjuden till en seriös debatt om finanskrisen på rikstäckande television. Bara i Tyskland. :)


Köln - die ankunft

I vanlig ordning var jag ute i sista minuten men insåg väl framme att jag skulle hinna, även om det var på fitthåret. Nu tedde det sig dock så att tåget mitt var försenat med en timme, på grund av "tekniskt fel". När vi väl kommer iväg skall skittåget givetvis stanna hundra gånger för att "andra tåg ska passera". För det vore ju jävligt dumt att försöka minimera förseningsskadan så mycket som möjligt när man kan vänta på andra tåg mitt ute i ingenstans istället. SJ?!

 

Framme i Stockholm, hungrig. På vägen till Arlanda Express ligger en Burger King. Tiden var knapp (8 min ca) men då vi inte har någon BK i Norrköping tog mina sjuka cravings över och jag var tvungen att ha en whopper. Dessutom var det ingen kö. Otur för mig bara att dom inte hade någon whopper färdig, eller något annat lämpligt jag skulle kunna tänkt mig att äta. "Äääh, jag skiter it! Sprang vidare mot Expressen som jag nätt och jämnt hann med. Tro fan att tåget åker i 50 meter och sedan stannar i 10 minuter för en "stoppsignal". Jag är sällan ute i god tid så förseningen med en timma räckte gott och väl, detta var inte vad jag behövde. Har haft happier moments i mitt liv om man säger så.

 

Jag hann med att checka in, jag hann till och med att äta. Maten blev dock en fet besvikelse. Efter incheckningen på terminal två sprang jag ett mindre maratonlopp till Sky City. Gjorde ett hastigt stopp vid terminal 4 och övervägde Max, men nej. Jag ville ha pasta på Alfredos. Tji för mig att all mat under icke-lunchtid kostar helvete och att jag inte kände för att punga ut så mycket. Pallade inte Donken så sprang ner för trapporna tillbaka till 4:an och Max. Det jobbiga här var att man var tvungen att gå igenom säkerhetskontrollen för att få komma in på Max. Ta sig igenom skitkontrollen var inte problemet här, utan hur fan jag skulle ta mig ut igen. Såg ingen exit. Gav upp och köpte en skitäcklig wok på sjuelva istället. Major dissapointment.

 

 

Flygturslektyr. Jag skulle helst dejta.."ingen av dom", som Sean Banan skulle sagt. Ingen av dessa är snygg imo.

 

Tog mig till gaten, funderade på vad ett femtiotal kineser skulle till Budapest att göra då dom boardade vid gaten brevid, och fann mig till rätta på planet. Härifrån gick sedan relativt smidigt. Jag fick min väska snabbt, resa till hotellet gick snabbt. (Whats up med att tyska taxichaufförer alltid skall köra i minst 160 km/h btw?) Jag fick mitt snabbt. Ett litet. Och tyskt. Konstaterade att toaletten dock inte håller klassisk tysk standard. Tysk standard är en slags platå där det som kommer ut när man "tömmer ryggen", som Röd skulle sagt, hamnar. Tack vare denna platå, som finns där av jag-vet-inte-vilken-anledning, så blir alltid utgången av spolningen oviss, och allt för ofta ligger det tyvärr rester kvar. Min toastol ser relativt svensk-typad ut. Credz!

 

Najs toilet & mitt tillfälliga hem


Vy från toastolen. Här satte jag mig utan att tänka på att varesig dra för gardinerna eller ens stänga dörren, förrns det var försent. HELLO NEIGHBORS

 Drar till KölnPeace, bitches!Update.

Inte skrivit på några dagar, I know. Som vanligt har jag egentligen haft sjukt mycket att avhandla men inte orkat, och nu när jag väl sitter här är allt som bortblåst. Allt är precis som vanligt med andra ord.

Dom senaste dagarna har  jag spenderat i hufvudstaden. DreamHack Stockholm inklusive WCG-kval. Fnattarna vann, som vanligt kan man väl säga.Det har bara varit pure work dock, om man bortser från råttpojkarna jag hade med mig upp och mössen jag hade med mig ner. Råttorna, tre underbara herrar som jag räddat från vanvård, lyckades jag hitta ett nytt hem till innan jag knappt hann blinka. Inte ens ett dygn hann jag ha dom här hemma. Den korta tiden räckte dock för att få Röd att totalsmälta. Han ville att vi skulle behålla dom! (:D) Dom verkar dock ha kommit till ett mycket bra hem nu så jag är tillfreds med det hela.


       

Transportboxen jag hade med mig blev trots avlämnandet av råttorna inte tom på hemvägen. Istället hade jag med mig sex stycken möss som sällskap, dessvärre skulle dom inte hem hit utan vidare till en tjej i Linköping.  :(

Idag har jag bara sovit, råttgosat och tvättat. GamesCom på onsdag. Böh.

Mr Alexandra

Jag råkade just köpa en flygbiljett till mig själv där jag är Mr och inte Miss. Hoppas dom inte börjar tjafsa vid inchekningen, för jag orkar inte döda någon.

Dessa är de fina människor...

...som gratulerat mig idag:

Röd, Mamma, Pappa, Hulk Hogan (på 3 ställen! Sms, facebook och msn. Han var först på samtliga! Credz.), Beyer, Leena, Blixten-Cicci, Craven, deXan, Krullskägge, André, Sazsa, Jennababe, cel, Putte, Bagge, Monkey-Mountain-Robin, Bard, Raae, Spajjs-Lisa, Henrik, Blixten-Lotta, Pontus, Cilsh, Walle, Maria Kofot, Yllish, Hellspawn, Ceogar, Trinelin, Hiltschler, Sjomme, Jannice, Jenni, Cacke, Ebba, Ela, Malou, Anna-Stina & Claes-Göran, Jitte, Fia Kompismakaron, Guddo, Marc, Emanuel, Källa, Styggan, Kofot, Sessan-Sara, Napulix, Ida, Ipsa, Jessica, Sampo, Alvin, Quincy, Thom, sMN, saC, Hansi, paN, drinn, Cartman och Fist.

I won't forget! <3


Ni andra kan dra åt skogen. Kthxbye.

En fjärdedels jävla sekel

Ja, så gammal blev jag idag. Eller blir, det är väl någon timme kvar.Awell, hurrej för mej! Och banantårtan satt jävligt fint den också.

Crosstrainer?

Är det nån av er som läser här som har, och använder en crosstrainer? Är det good shit? Eller rekommenderar ni nåt annat redskap? Va? VA?VA?

Glöm det där med att jag tänker gå ut och gå och liknande.

Bird is the word

Det där med duvan i badrummet var inte ett skämt som vissa verkade tro. Flera som kontaktat mig på msn och trott jag bara skojade. Den ÄR verkligen där.

Das bird, uppe på toalocket


Har fortfarande inte lyckats få tag på den riktiga ägaren, bara folk inom samma klubb etc. Har dock fått tag på en man som är otroligt hjälpsam så det kommer nog lösa sig inom kort. Åh, jag som velat ha duvor så länge, kan inte påstå att jag suktar mindre nu efter att ha haft sådant finbesök under några dagar. En dag ska jag ha en stor gård med en massa duvor!

\o/

Yey, jag omnämns i veckans slop3-show! (Måste fan byta bloggadress, alternativt starta en separat blogg om bara esport, så jag gör skäl för Rakakas smeknamn på mig. Som det ser ut just nu på min blogg är jag knappast esportsbloggerska. :D)

Btw, har man bortskämda råttor om det ser ut såhär efter en måltid?See you later, decorator!

Sitter med en räka på axeln och kollar på Top Design. Rev av hela S02 igår/inatt, kör S01 idag. Vad är dealen med att alla killar i inrednings- och modebranchen är gay?

Q kör solo \o/

Eftersom bloglovin har funnit det lämpligt att bajsa mig rätt i ansiktet under den tiden jag använt mig av det så har jag allt för ofta glömt att besöka underbara ariez.se. Idag tog jag dock mitt förnuft till fånga och besökte the fabulous blog of the fabulous Elin, och får se att the blogspace som hom delat med fina Q inte längre är delat. Q har skaffat egen blogg! Hallelulja!

Vet inte varför jag halleluljade över det egentligen, har liksom inte varit direkt jobbigt att ha båda tardsen samlade på ett och samma ställe. Men nu så har även bloglovin skärt till sig och jag kan lägga till både Elins och Qs blogg utan att det bråkar med mig. LIEBE!

(Fawk vad jag längtar till slutet på augusti då jag får träffa dessa två + min kosovokrigare Arre)

Jag är med fågel

Påväg hem från fikan med mami fann jag en skadad duva.  Såg att den hade rejält ont i sitt ena ben så jag tog hem den. Väl hemma kollade jag upp ringmärkningen den hade runt fossingen och enligt Svenska Brevduveförbundet hör duvan hemma i Malmö. Försökt få tag på ägaren utan framgång, så just nu bor den i en stor kartong i badrummet, med mat, vatten och en värmeflaska, tills vidare.

Min profilbild