Trasig

Nu har jag tjänat 2lök på dessa två dar. Det räcker fan. Nu säger jag upp mig.

Damn vad ont jag har i fötterna. Och sovtiderna är ungefär lika skeva dom med. Går upp mellan 05:30-06:00, kommer hem 16:30. Somnar senast(!) 18:00. Vaknar en sväng vid 00, är vaken 1-2 timmar, sen sover jag igen. Vilket fett jävla liv jag lever atm, men blir väl bättre när man vant sig. Eller just det, jag skulle ju säga upp mig.

Farewell freedom

Sista kvällen av frihet lider mot sitt slut. Om 10,5 timmar sitter jag ute på Djurön i ett labb och testar frön och säd. Fett det.

Björn-update (For u Åsa :D )

Björn har under de senaste dagarna börjar få ett så himla fint häng och Mamma Alex är så himla stolt och glad. Som om hänget inte vore nog så knastras och ploppas det en hel del också.

Vad som gör Mamma Alex mindre nöjd är att Björn älskar henne så himla mycket så att han ska revirmarkera henne hela tiden. Golden showers ain't mah thing... :/

I övrigt är Björn precis lika härligt cp som man ska vara när man är en liten bäbis. Han kör popcornstyle och sprätter fram och tillbaka hela tiden som en konstant jävla spasm. Han terroriserar både mig och sina råttkompisar hela tiden och inte en pryl går säker i hans sällskap. Allt ska provsmakas på, allt ska undersökas.


Björn äter upp min nagelfil

Chikezie

Suttit och slötittat på en American Idol-repris på 4an idag, i vilken den goa Chikezie åker ut. Jag har fortfarande inte lyckats komma över hans guldframträdande med She's a woman. Så underbar!


Gratis ketchup är godast

När jag stod i kön idag på Mc Donalds för att köpa min älskade Flurry med bilar gled fyra invandrarkillar i 15-18-årsålder in genom dörrarna. De stod och randomhärjade ett tag och sedan får en av dom syn på ketchupen; "EY KOLLA! GRATIS KETCHUP!!" Killen springer direkt fram till ketchupomaten och fyller några sånadär små vita pappersgrejer, sedan lämnar dom Mc Donalds. Det låter kanske inte så himla kul när man återberättar det, men just där och då var det hysteriskt kul. Tilläggas bör att dessa killar intet på något sätt såg ut att ha dåligt med pengar. Iaf baserat på deras utseenden och klädsel.

Killen, eller den medelålders mannen rättare sagt, framför mig i kassan ville för övrigt köpa en Flurry bilar, utan glass. Det fick han inte.

Sux to be me

Ja, idag är det verkligen överjävligt att vara jag.

Det började med att den där förbannade jävla tömma-glas-flaskorbilen kom i morse. Sen kom den en gång till. (WHY?) Jag lyckades somna om efter en stund för att sedan bli väckt av en kloak-sugar-fitt-bil som lät som en jävla jetmotor. Very annoying.

Jag bestämmer mig för att gå upp. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag men jag lyckas tyst övertala mig själv att inte hoppa från föntret. Det finns inget hemma att käka till frulle och lyset i badrummet är tänt. Jag hatar när lyset i badrummet är tänt.

Jag sätter mig vid datorn och avverkar alla standardsidor. Inget kul har hänt, inga saftiga massmord finns att läsa om på nyhetssidorna. Polaren jag hade planerat träffa idag har blivit bög och ska WoW-lana med Kelly Clarksons största fan. Det är inget jag vill uppleva. WoW-lan alltså.

I ren protest tänker jag inte ens klä på mig idag. Jag tänker glida runt i lägenheten insvept i min giraff-filt och bara tycka synd om mig själv.

Fler än jag som ser ut att ha det tungt idag though. Tex Björn.


I övrigt så äre bra. Helgen var najs och det har lovats sol hela veckan. Ja, det var väl ungefär det som var bra...

Someone's got herself a new job!

Då var det klart, jag är numera laboratorieassistent på Lantmännen. Lönen är najs, OBn är najs, skiften är najs.

Nu är vi kollegor inom samma branch Elin! ;)

Världens vackraste Torres

Idag är jag sjukt generös och bjuder på en bild på en sovande Torres:Lööööööve <3

Och sen undrar dom varför folk hatar dom

En intressant händelse utspelade sig när jag kommit fram, lätt försenad, till Linköping för anställningsintervjun. Försenad sedan den förbannade tankomaten på statoil bråkat som fan med mig. Hur som helst, inne bland Linköpings smågator mitt i Centrum körde jag för att komma fram till en parkeringsplats. Eftersom jag var ganska stressad missade jag den helt idiotiska högerregeln (jag hatar verkligen högerregeln, vadfan är meningen, folk skiter ju ändå bara i den?) när en BMW kommer i galet hög hastighet från just höger, men hinner stanna in. Jag kör vidare och tänker "jaja, folk missar högerregler hela tiden, care, life goes on" och sedan släpper jag den tanken. Jag kör in på parkeringen några hundra meter bort och vad får jag se? BMWn! Det aset har alltså följt efter mig in på parkeringen. Mannen bakom ratten, med tydligt arabist härkomst i ca 35-års åldern, har vid det här laget vevat ner rutan, och vår konversation lyder som följer:

"Hörredu bruden, du borde överväga att lämna tillbaka ditt körkort"
"Jasså?"

Sedan springer jag till betalautomaten. Snubben kör efter:

"Eh, ja, det var faktiskt högerregel där borta"
"Kanske det, men innan jag ens tänker överväga att lämna tillbaka mitt körkort på grund av det så borde du överväga att sluta tro att du är trafikpolis"

Han blev tyst, jag gick vidare.

Vadfan är det med araber i BMWs och deras jävla attityd jämt? Inte första gången liksom.


Årets Näck

Haha, Årets Näck, vilken jävla grej alltså!

"Årets Näck är en tävling i gestaltning av Näcken. Den äger rum vid Garveriholmen i Billstaån i Hackås, södra Jämtland (invid Europaväg 45). Den ingår i Hackåsdagarna och arrangeras av Stiftelsen Hackåsbygden. Tävlingen brukar locka en stor publik och dra till sig massmedias intresse. För att lyckas här krävs inte bara stor skicklighet och stilkänsla i spelet utan även en trovärdig framtoning. Man bör inte vara blyg och inte heller rädd för kallt vatten."


Man tävlar alltså i grenarna; Musikalisk gestaltning, trovärdighet samt utstrålning, och den som kammar hem flest poäng blir Årets Näck!

"Bra väder men rekordmycket vatten i Billstaån. Bejublad comeback av Werner Gladh på Sverigebesök. Han slog knockout på församlingen genom att efter avslutat spel lägga sig ner och låta sig föras iväg av strömmen ett tiotal meter."


Sånthär gör mig fan helt jävla vild av lycka. Tack för länktipset Ida, nu ska ja spendera resten av min vakna tid denna natt med att kolla på nakna fiolspelande män. <3

Jag - nästa Martha Stewart?

Ni som känner mig kommer inte tro mig nu, men jag har precis bakat! Förra veckan banantårta och nu bröd! Jag kämpar fortfarande med att få bort degen under naglarna. På G att bli en riktig hemmafru jag, får tacka nej till jobbet i belief!

Släng dig i väggen

Du är fetslagen Bimboboy, vi har funnit din överman; bögen bloggar.

Jag hoppas verkligen ni hittar två sjukt stora kamjävlar att kamma till er med.

Ska du runka av tjuren också eller?

Sådär ja, en ny grön design uppe. Min gode vän Arre vet precis vad jag vill ha. En råtta uppe i vänstra hörnet och en text på latin vars betydelse lyder som följer: "Men en väldig begåvning döljer sig i denna ovårdade kropp". Du är kung, min gode Michael! <3 (Ni som kör gamla FF ser inte allt detta vackra, så byt upp er, era as, eller fortsätt leva erat liv i fulhet).

Jag har inte orkat blogga alls på ett tag, men jag ska göra mitt bästa för att sammanfatta vad som hänt under den senaste veckan. Och jag skiter faktiskt i om ni inte bryr er, jag tänker skriva ner det ändå.

Helgen gick i precis samma tecken som den helgen innan, nämligen i ölens. Fredagen började hemma hos Linn tillsammans med Morten, Petter, Luke, Minna och en nykter Sanna aka "Polacken". Mycket smickrande smeknamn. Ölspelet är snarare en regel än ett undantag och snart var man igång. När klockan började närma sig midnatt försvann vi vidare ner till Hugos där vi skulle träffa Petra & co, men Petra fastnade på Pizzeria Olympia, började må dåligt, och gick hem istället.

Likaså lördagen hade en hel del inslag av öl och började hemma hos Kalle, på vars toalett jag upptäckte en Brazilian Wax-burk stående uppe på badrumsskåpet. Spännande. ;) Hur som helst så joinade så småningom även Petter, Danne och Bard, och Luke fanns redan på plats då han anlänt samtidigt som jag. Efter en omgång ölspel och ett värdelöst gissa-musik-spel, i vilket jag för övrigt krävde handikapp i då precis all musik som fanns på Kalles dator är just de typerna av musik jag verkligen aldrig lyssnar på och jag därmed vad helt chanslös, så begav vi oss vidare till min käre vän Philip som hade inflyttningsfest. Vi kom sent och mötte de sista gästerna påväg ut i farstun. Detta hindrade dock inte oss utan vi gick lös på singstar och pratade om en massa jävla fantasyböcker. Jag pratade inte though, utan lyssnade mest uttråkat. Eller nej, jag lyssnade nog inte ens.

I söndags lyckades jag grilla den godaste kycklingen ever. Det var fan det najsigaste jag någonsin ätit. Konstaterade dessutom i samma veva att Zimba är livrädd för råttorna. Jävla fjant.

Måndag: vaknade 16 och vägde råttorna. Björn växer så det knakar och har gått upp nästan ett hekto sedan han kom. Björn: 190gr, Torres: 450 gr, Cujo 600 gr. Mina fina monster! <3

Och så idag då... Vaknade av att telefonen ringde. Ett nummer jag inte kände igen så jag orkade inte svara. Någon timme senare ringde det igen, och nu var jag vaken och svarade. Det visade sig vara ett företag jag sökt jobb hos som hade nappat på min ansökan som var så långt ifrån välskriven och bra man kan komma ungefär. Ska på jobbintervjun imorgon och det handlar om ett jobb som lab-assistent där jag ska göra kvalitetsprov på div. säd under skördetiden i höst. (När jag berättade detta för Morten trodde han givetvis, pervert bastard, att det handlade om en helt annan typ av säd och frågade om jag får redan utvunnen säd att jobba med, eller om jag själv måste "få ut" den ur djuren.)

Anställningen skulle dock innebära ett smärre problem gällande mina framtida resor. San Jose, som jag längtat till som en tok, i mitten på Augusti kommer jag troligen få ställa in om jag skulle få anställningen. Däremot hinner jag dock antagligen åka till Sydkorea innan anställningen börjar istället. GAH. Vad jobbigt allt blev.


Förnyelse

Snart blir det alldeles grönt!

Myser när dom bajsar?Det här inlägget på RiF gjorde min dag. Jo, jag är jävligt omogen och bajsfixerad from time to time.

Dunjacka i Juli

Världen har blivit galen, under min tripp ned till tågstation och tillbaka såg jag flera personer i dunjacka. 15 grader varmt och dunjacka. Folk är såna jävla mesar, och vad tänkte dom ha på sig i vinter när dom använt jackan  för de frös redan i Juli? Ha ett trevligt vinterhalvår, bögar.

Avslutningsvis sill jag även påpeka ATT DET ÄR INTE NÅGON JÄVLA HÖGERREGEL I KORSNINGEN HÄR NERE SÅ GE JÄVLA FAN I ATT NÄSTAN KÖRA IN I MIG VAR FÖRBANNADE GÅNG JÄVLA FASCISTSVIN.

Varannan sprit, varannan te

Gårdagen blev rätt intressant, antagligen eftersom den började i ett rasande tempo och en av reglerna i ölspelet var att man var tvungen och ge någon annan deltagare en komplimang innan man drack. Den som hade svårast för att vara snäll och kärleksfull mot sina vänner konstaterades ganska snabbt vara Yllet. Föga förvånande tbh.

Förutom Yllets svårkontrollerade aggressioner myntades även uttrycket "varannan sprit, varannan te", Calle sjöng backstreet boys för oss iförd endast boxer och strumpor, Luke förförde en nykter Anton och Yllet vägrade suga av flaskan.

Tack för en trevlig måndagkväll!

Btw Petter, ge mig receptet på den där sjukt jävla goda grejen jag stal.

Dyngtrasig

Började med att ladda med HLTV, öl och Britney Spears och slutade katarefull och pilead på golvet i Yllets föräldrars lägenhet. Tack Bard, Petter och co, ni bröt mitt högerben på tre ställen samt pajade min hälsena.

Hur som helst var det en sjukt undehållande kväll, och med en banantårta made by me and Arre i magen, samt en bunt farligt sinnesjuka människor på plats (Arre, Nyllet, Jojo, Millan, Anton, Danne, Petter och ~20 underbara fittcpn till) kan det knappast bli annat än just fruktansvärt lyckat. Den rejält spetsade bålen och den trevliga komers-popen gjorde inte det hela sämre heller. Allt pileande har dock medfört att jag fortfarande har sjukt ont i kroppen, men det var det värt.

Det var faktiskt så jävla härligt att vi bestämt oss för att göra om allt idag, en måndag. Definitivt alkoholistvarning.

Kebaben som försvann

Det är fortfarande kukigt varmt här i lägenheten, det är väl sånt man får ta när det är vindsvåning i guess. Har städat typ hela dagen, och käkat en halv kebab. Den andra halvan hamnade under sängen. Trots att jag plockat bort den därifrån nu så kommer det säkert inte gå att sova pga vitlöksdoften.

Och vadfan gjorde jag med kebaben under sängen undrar ni säkert. Well, hade det varit så att jag visste vad som försiggick i hjärnan tillhörande den som placerade den där hade jag kunnat svara, men dessvärre var det inte jag. To make a long story short; Jag har precis diskat klart det sista och tittar in i vardagsrummet där jag ser Cujo kämpandes med något stort, ljust. Jag antog att det var en strumpa, och eftersom han såg så sjukt nöjd ut lät jag honom hållas.

En liten stund senare ser jag något vitt och kladdigt på sovrumströskeln. Jag undrar vadfan det är för något, sedan känner jag lukten. Vitlök! Han har alltid varit uppe och stulit den kvarlämnade halvan från tallriken på vardagsrumsbordet. Det går ett spår med sås, sallad och kebabkött över bordet, ner på mattan, vidare över vardagsrumsgolvet, in i sovrummet och sedan in under sängen. Tyvärr hann jag ju inte fota när han satt där nöjt och glufsade, men han såg så jävla lycklig ut att jag inte förmådde att bli det minsta sur. Åh min Cujo, världens sötaste lilla råttjäfvul.No worries

Oroa er inte kära fans, jag kommer inte sluta blogga här, inte ens lite. Jag tänker fortsätta sparka åt halla håll precis som vanligt. ;) (Med den lilla skillnaden att personliga ting som utomstående, dvs såna som inte är mina vänner, inte har ett jota att göra med inte kommer att skrivas här)

Men idag tänker jag vara snäll och istället bara tipsa er om
www.dn.se/etikett. Magdalena Ribbing är min nya idol. Läs och lär!

Lunajkjam

Min profilbild