Im outta here

Efter att bland andra Rakaka har länkat till min blogg ett par gånger har fler och fler avskum och andra övriga äckel hittat hit. Dessa as sitter sedan på IRC, i just Rakakas kanal, och paestar länkar till mina inlägg och i samband med detta kallar mig fet, hora, attentionwhore och andra helt irrelevanta, but still elaka saker.

När jag började blogga var det främst för mig och för mina vänners skull. Jag skulle skriva av mig en massa personligt skit, och de skulle läsa blajet. Jag har aldrig varken drömt om eller strävat efter att bli någon känd bloggare med många läsare. (Kvalitén på skiten jag skriver här borde ju avslöjat det för länge sen ;D ) Det jag har publicerat här har alltså varit till för mig och eventuella polare.

I början, kring 2005, var det som skrevs betydligt med personligt än det dravel jag plitar ner nowdays. I samma takt som läsarkretsen ökat har inlägg innehållandes personliga ting minskat. Nu har jag dessutom beslutat mig för att helt lägga ned att skriva om mina innersta tankar och känslor i den här bloggen och kommer istället att göra det på annan plats. Good luck finding it, asgamar.

Dagens höjdpunkter

Jag har skurit mig i fingret och råttorna är sura på mig. Känns som att resten av kvällen kommer fortsätta lika underbart. Nu ska jag dammsuga...

This is Björn

Precis som utlovat kommer en liten presentation av Baby Björn, antagligen världens mest sällskapssjuka och mysiga bebbe. Han ska alltid vara med överallt och antingen sitta på axeln eller mysa under tröjan. Hans styvbröder Cujo och Torres har tagit emot honom mer än väl och förutom att sova går dagarna även ut på att stjäla banan ifrån varandra. Det lilla livet äter dessutom som en häst, eller en björn om man så vill, så namnet passar mer än väl. Fem bilder och en jävligt suddig(hört talas om kvalité, youtube?) liten videosnutt på lille Herr Björn som käkar nudlar i mitt knä, här nedan:


One step closer...Presentation av Baby Björn kommer senare under dagen. Arre, jag tror inte dina farhågor angående kattkvinnan är helt omöjliga.

Dagens citat

"Nej jag är inte rasist, jag är PIANIST. Trycker ner både svarta OCH vita."

Kiss & Kebab

Tidigt i morse ringde min kära mor mig och väckte mig med orden "Du ska kissa i en mugg, NU! Sen ska du till lab." Eftersom jag älskar min mor mer än livet självt lydde jag hennes order, och bara några timmar senare kunde jag hämta ut antibiotika mot min blåskatarr. Fyi så har jag alltså pissat blodblandat i 3 dar och haft galet ont i den nedre regionen. Jag misstänker att mina fans från Nybro liksom de från övriga ställen på denna jord verkligen unnar mig detta lidande.

I övrigt är allt precis som vanligt. Vädret är skit, lägenheten måste städas och sötsvansarna sover. Gås är på jobbet och jag smider onda planer. Och goda. Dagens funderingar handlar om ifall man kan titulera sig stammis på ett matställe om de vet vad man ska ha redan innan man hunnit öppna truten, trots att man bara äter där 1, max 2 ggr i månaden?

Btw, varför luktar det alltid så jävla illa ute när det regnar? Okej, kanske inte illa, men jar hata verkligen den där lukten.

Kompis, det går bra nu!

Jag har rätt schyrre läsarstatistik idag.

Två ska bli tre!

Det är alltså dags att öppna upp vårat hem för en liten bäbis.

Med Torres som diagnostiserad kroniker har vi ingen aning om hur framtiden ser ut. Luftvägsproblem kan gå åt precis vilket håll som helst och för att vara på den säkra sidan har vi bestämt oss för att utöka mini-flocken till tre så att Cujo ska slippa behöva bli ensam om det skulle gå åt skogen.

Drömmen skulle vara någon form av otecknad agouti. Russian blue, self black eller kanske mink. Gärna en stortypad dumbo och kanske även rexad för den där lite raffiga looken, och inge rubin-, red- eller pink-eyed. Det ser dock ut som att jag kommer få böja mig för mina önskemål, eftersom jag dels vill ha detta avklarat så snart som möjligt, samt att det är dåligt med uppfödare i närheten. Speciellt sådana som har dumbo i sina linjer.

Vad som finns att tillgå just nu, förutom vanliga svartvita hooded, ser ut att vara cinnamon capped och roans. En ny leveransklar kull kommer att finnas i finspång från den 17 juli, men det passar sig inte alls då det ser ut som att jag lämnar landet för östligare breddgrader redan den 22:e. Roans är iofs  vackra och den lilla cinnamonkillen är inte så pjåkig han heller, det blir nog någon av dom två, om inte båda. (Hoppas Morten inte läser det här). ;)

Egen risk

Du läser min blogg på egen risk, oavsett vem du är. Jag delar nämligen gärna ut kängor till folk jag anser förtjänar det. Jag gillar inte alla, och alla gillar inte mig heller.


Är du någon jag agtagligen inte känner till har du i regel ingenting att oroa dig för, men sk. 'nonames' kan få sig en pungspark baserad på deras beteende. Jag vet att en hel del CS-folk läser här, ja det jiddras ju en hel del om det i #rakaka bla, vilket gör att personerna jag oftast uttrycker min vrede över antingen är läsaren själv eller någon av dennes kompisar, eftersom jag är en nolifer.


Vänligen begrip någon (jävla) gång att det som publiceras här är inte Fragbites åsikter. Fragbite strävar efter att i sin bevakning hålla en sån objektiv linje som möjligt, liksom även jag när jag gör något för Fb. När jag skriver i min blogg är det jag som person som reflekterar och uttrycker saker, jag skulle på Fragbite aldrig vinkla mitt materiel efter huruvida jag gillar eller ogillar laget det handlar om.Hur gärna folk än vill ha sina FRAGBITE-ATTACKERAR-ROCCAT-nyheter baserat på det jag skrivit här, så hoppas jag innerligt att greykarn och ponde ser skillnaden mellan en personlig blogg och Fragbite. De har gjort det tidigare i alla fall.


Och så var det det här med toalettregler

En annan finfin guide som inte heller bör lämnas åt slumpen.

Så sköter du din baby på bästa sätt:

Fann på min gode vän Arres sida en sjukt rolig Så-sköter-du-din-baby-guide:Hela den underbara illustrerade guiden finns här.

Nu tar det hus i helvete!

Rakaka-kanalen är så sjukt hilarious! Man blir liksom aldrig besviken på vad dess idlers har att bjuda på. Här nedan har jag, fräsmt på grund av att jag är ruskigt uttråkad, valt att dissekera ett gäng ogenomtänka utlåtanden från den största stjärnan av dom alla:

[+roccat\Shayan] Roligt att det är hon som böjer vad jag har sagt jävla tråkiga människa

Jag är inte ensam om att tycka att det är ett semi-erkännande efter att ha sett detta på IRC:
[11:53pm] roccat\\\\shaway: så visst, jag sneglade redan erkänt

[11:53pm] roccat\\\\shaway: men sa INTE ETT ORD till mina spelare

[..]

[11:59pm] roccat\\\\shaway: men att jag viskar till mina spelare betyder ju inte att jag ghostar? Även om jag ser andras skärmar

[..]

[12:00am] roccat\\\\shaway: danne gör samma sak hela tiden

[12:00am] JoxxOr: VEM FRÅN NAW?

[12:00am] roccat\\\\shaway: jag berättar för ruuit vad han gör

[12:00am] roccat\\\\shaway: dvs, går ut banan

[12:00am] JoxxOr: Emerald är inte här vet jag iaf

[12:00am] XENTER left the chat room. (Ping timeout)

[12:00am] roccat\\\\shaway: och säger att han går ut är aggro

[12:00am] Rolleeee: Var det inte bäst av 3?

[12:00am] roccat\\\\shaway: och säger SAMMA sak kanske fjorton gånger

[12:01am] Sago: trodde jag med Rolleeee, men tydligen inte

[12:01am] roccat\\\\shaway: för att jag hela tiden får han att tänka på danne

[12:01am] anossral: skolan?

[12:01am] anossral: e slut

[12:01am] PeeterR: när börjar studiorakaka i morgon?

[12:01am] roccat\\\\shaway: så han inte backstabbar

[..]

[12:05am] roccat\\\\shaway: jag fick påminna ruuit om aggro-danne på banan
[+roccat\Shayan] hon tycker om minnen


Jo, jag föredrar att minnas den tiden då ditt huvud inte var lika stort som jupiter. Sedan roccat-kontraktet roddes i hamn vet ditt ego inga gränser.
[+roccat\Shayan] hon tycker om att banta vilket hon aldrig lyckas med


Nej, jag tycker inte om att banta, det tror jag ingen gör. Faktum är att jag aldrig tidigare i mitt liv har "bantat" öht. För en tid sedan (ca 2 mån) började jag dock äta bättre och har gått ned ~8kg. Va're nå'mer?
[+roccat\Shayan] fast jag tror inte hon förstår hur mobbad hon är själv

Vad skönt att du förstår exakt hur mobbad jag är då. :)

Den här delen här nedan var jag osäker på huruvida jag skulle ta med eftersom han faktiskt vänligt bad mig ta bort det jag skrivit om dealingen tidigare. Men eftersom han envisas med att skriva så mycket skit om mig så bryr jag mig inte längre.

[+roccat\Shayan] blank_Kronquist hon sprider rykten

[+roccat\Shayan] hon försökte få folk att tro att jag dealade knark

[+roccat\Shayan] hon skrev det offentligt på flera ställen

[+roccat\Shayan] fick säga till henne på skarpen

[+roccat\Shayan] för att hon ska ta bort sånt där skit

[+roccat\Shayan] hon får skriva skit om en person

[+roccat\Shayan] men att ljuga och verkligen försöka förstöra för en är fan fel

Då jag för närvarande inte hittar loggen försöker jag återge det så ordagrannt som jag minns det. Jag hade på min blogg skrivit att jag inte kan ta folk på allvar som dealar droger, en stund senare skriver Shayan via msn något i stil med det nedan:

Jag skulle vilja se att du tog bort det där med att jag dealar, eftersom det kan påverka min framtida karriär negativt.

[...]
Att fixa lite åt en kompis anser jag inte vara konstigare än att köpa med ett extra paket mjölk från affären åt en polare om han bett om det
[+roccat\Shayan] så tror hon att jag dealade jävla hora


Hårda ord.
[+roccat\Shayan] blank_Kronquist att hon gör något och stör för det är fett grymt. Men när jag pratar med henne är hon lika farlig som en kanin

Är jag snäll som en kanin bara för att jag inte är uppkäftig och onödigt otrevlig? I övrigt så har jag väldigt svårt att komma ihåg när vi pratade sist, bortsett från då du bad mig ta bort det om drogerna eftersom det kunde förstöra din framtida fotbollskarriär. Var det 1 år sedan? 1,5?


[+roccat\Shayan] hon står inte för något, hon är en patetisk människa


Hur vet du vad jag står för och inte står för? Det jag tycker om dig står ju skrivet på min personliga blogg, vore rätt vridet om jag skyllde ifrån mig det. 

[+roccat\Shayan] hah jävla slampa


;) 

Alltså. Puppy-eyed-Shayan gråter ut hos rakaka och känner sig så(åå) ledsen och kränkt över att folk påstår sig ha sett honom ghosta, sedan sitter han publikt och kallar mig hora, slampa och andra trevligheter till höger och vänster. Jag fucking älskar den här mannen. Roligare och mer underhållande än hela damscenen faktiskt. :)


Avslutar med ett underbart komiskt citat rörande hela soppan:

Är det någon som borde stämmas så är det ju han, som påstår att han är fotbollsproffs.


Lika som bär 3

En klassiker:


                 Lil'P                                             Kalle

Ny logotype

Ni missade väl knappast ghostingtjafset på DH, som trots pålitliga källor och egna erkännanden om hur man tittat på motståndarlagets skärmar under matchens inte slutade i rättvisans tecken, heller ej efter regelbokens "fusk är ej tillåtet". Jag presenterar därför här ett utkast till lagets nya logotyp som jag finner mycket passande för närvarande:


                               Logojäveln printad från roccat.org, eminent modifierad i PS av lill-irani.Nu kommer väl Shayan hota med att stämma mig också... :(

Lika som bär 2

Okej, gårdagens Lika som bär var kanske aningens magstark, men det gick liksom inte att låta bli. Till er som undrar hur i hela helvetet jag hittade bilden; det var inte jag som hittade den. Det var en av mina sinnessjuka eSports-kollegor.

Dagens LsB:


Rysslands målvakt Igor Akinfeev                               Snajdan

Lika som bär?


Bilderna kommer från evilmilk.com & rakaka.se

Glömde ju...

Glömde ju berätta att vi inte kom från DH förrns 05, och mycket riktigt var det ljust ute. Naken-Le1a borde ge upp sitt adminskap alltså. Precis allt gick ju fel denna turnering...

Back in business

Sådärja, efter att ha rivit av 20 timmars sömn är jag nästan levande igen. Hade min kära mor inte väckt mig med sitt telefonsamtal hade det någ blivit några timmar till though. Hårt att vara poppis...

Mer text än såhär blir det dock inte, för nu ska ja formatera. Tjing.

TAG MITT LIV, SNÄLLA

Så sitter man här på Dh och folk luktar illa, äter sourcream-chips som luktar röv och gnisslar med sina förbannade jävla hordatorstolar.

Inte nog med detta så har gamecrew världens antagligen mest inkompetenta CS-admins någonsin. Inkosekventa, fega och okunniga. Det stinker så jävla hårt. Och det är pga dessa jävla admins som vi sitter här fortfarande trots att finaljäfvulen skulle börjat 23:30. Jag förstår inte hur folk kan få vara kvar som admins när de gång på gång, event efter event fuckar upp saker och ting. Det är äckligt jävla skamligt.

Ölen kan man ju glömma, att komma i säng före 4 också. Att komma i säng öht innan det är ljust ute igen antagligen också.
Avsluta mitt liv tack.

Impressed

Imponerad både utav sveriges spel (atm 1-1 mot spanien), samt av detta. Inte helt väntat :)

Arrived @ DH

Framme på DH efter att ha snittat 160 ner och klämt en Big Meal på Sibylla. Passade även på att plocka upp WIWO-san och Puttefnask på tågstationen. Sjukt snällt.

Blir nog kul på DH..........................................................................

Paint zeh nails

Satt här och funderade på vilken färg jag ska måla naglarna i och hittade denna bild via google:Måste ju erkänna att jag blir duktigt sugen på att måla råttornas små pyttenaglar. Torres i klarrött och Cujo i kornblått, jag tror det skulle bli snyggt. Och så Zimbas såklart, i lila kanske? (Morten den jävla fittan hade väl tyckt rosa eftersom han påstår att Zimb är gay)

Vem är värst?

Stå i duschen är ju som bekant lika med min mest kreativa tid tankemässigt, dagens fundering vet jag dock inte om jag vill påstå var speciellt kreativ, men likväl värd att reflektera över om man är en inbiten CS-människa.

Det var på ett evenemang i våras, fö. samma evenemang som en av Seules-flickornas pojkvän hade utsett mig till ett av sina offer att vara otrogen mot sin flickvän med en kväll*, som jag hamnade i samspråk med en toppspelare.

Det hela började med lite kallprat, då vi hamnat på samma fest utav en slump i Razers monter. Det tog inte lång tid förrän samtalsämnet gled över till en av hans lagkamraters avsaknad av intelligens och hur han själv faktiskt är kvalificerad till Mensa. Efter att snabbt ha avhandlat Mensa-ämnet kom just det som jag funderade på nu i duschen. Killen började skryta om vilka CS-tjejer han legat med, och nu snackar vi inte småslampor a'la Peetra och så vidare utan rediga höjdare i branchen. Han berättade stolt hur han legat med både Juliebabz och Vildkatten bland annat och tillade "jag vet att dom är CS-scenens största horor". (Vänligen observera att det var han som sa det, inte jag.)

Nu undrar jag egentligen vilket som är värst. Är det att vara någon av dom här töserna som är allmänt kända för sina lite för långa avstånd mellan benen eller killen som för en i princip helt främmande människa skryter om att han satt på dessa?

* Trots att han den kvällen visade prov på god smak (HÖHÖHÖH) så skulle jag vilja tillägga att den närmaste fysiska kontakt vi hade var nog då när jag slog honom med min handväska. Uppmärksamma läsare vet nog redan namnet på denne bastard.

Vaxa biffen-funderingar & to-do

Sitter här och tänker på Sabz brasse och får ont i precis hela könet, och även resten av kroppen, av bara tanken. Testade ju en bit själv av bikinilinjen för något år sedan och det är få gånger jag önskat mig själv död lika mycket som då. Dessutom var jag helt lila i ljumsken i två veckor efteråt. Sabina din galna jävla fan!


Idag har jag i övrigt kanske världens längsta to-do-list:

Ringa en massa tokviktiga samtal

Hämta ut hyrbilen från Herz

Vaxa (inte en brasse tack och lov)

Fixa mina för tillfället sjukt skabbiga nails, både de övre och nedre

Bjuda över mor och far, pappa ska nämligen äntligen få träffa barnbarnen C&T (Han vet inte ens om att dom existerar än. Hjärtinfarkt incoming.)

Handla allt nödvändigt inför DH. Både sådant jag behöver där, och sådant som Morten och pälsklingarna behöver för att överleva här hemma

Packa, packa, packa

Alltså det kanske inte verkar som så mycket, men jag är fan arbetslös och van vid mindre, så håll käften.

Eller?Har du en råtta i fickan eller är du bara glad att se mig?


Alone again

Sådärja, en kväll, natt och morgon med hela tre tröndere är avklarad och nu är det bara jag och dom två små lurviga kvar i lägenheten. Petter och hans vän är uppenbarligen två crazy jävla människor. De har kört ner från Trondheim för att åka på Hultsfred och vara där bara över dagen idag, efter lite sömn kommer dom sedan köra till Oslo för att gå på någon festival där imorgon och sedan hem direkt till Trondheim igen. Dessutom är det bara Petters kompis som kör, stackars kille.

Funderar på om jag ska gå och lägga mig igen eller om jag ska vara vaken. Jag har ingen aning om vad jag ska göra vaken though för det är städat o allt. Fawk.

Skadeglädje.

Skönt att få se Ryssland åka på dyngstryk av Spanien. Morten smygrunkade åt Torres och Villas närvaro medan jag mös och spann som en katt av vällust under de 90 minutrarna förnedringen varade.

Nästan lite samma feeling som igår f.ö. då filmstjärnorna från Italien fick smaka holländsk dase. Sveriges intsats ikväll kommer dock antagligen göra mig sÿr.

Inte uppmärksammad nog? Gråt hos AB!

Ännu en CS-bruds "sexiga posebilder" har läckt ut. What a surprise. Men lyckas man som denna inte få uppmärksamhet tack vare de "sexiga" bilderna man skickar runt, så får man helt enkelt gå och gråta ut i Aftonbladet istället.

Alla i damscenen oinsatta AB-läsare tycker givetvis jättesynd om tjejen, jag tänker tyvärr bara "attentionwhore som alla andra, lite fulare bara". Hårt, but true.  Hade det inte varit en CS-brud hade jag nog bara tänkt "Kamma dig brudjävel. Lyckas man som 20åring inte fatta att ens bilder av sådan natur sprids så är man bra dum i huvudet."

Fast...å andra sidan är hon nog både attentionwhore och lite bakom;
- Jag ska bara lägga ut bilder på de sidor där de inte kan kopieras. Jag trodde aldrig att de kunde användas så här.
Printscreen, anyone?Undrar om alla uppmärksamhetskåta CS-brudar kommer söka sig till Aftonbladet och annan kvällspress nu?


Man kanske skulle bli alkis...

Jag är inte den som gärna sitter inne när det är soligt och fint ute, och eftersom de senaste två veckorna varit riktigt varma och härliga har en del tid spenderats just utomhus. Några andra som gillar att sitta ute är alkisar, och eftersom dom dessutom är rätt många till antalet så har dom inte kunnat undvikas.

Dom sitter alltid ute i ett gäng, med en bärs i näven och skrattar. De verkar ta dagen som den kommer och dom verkar trots alls ganska happy. De verkar inte direkt oroa sig för framtiden, och om dom någong gån råkar i luven på varandra så yppar dom några gutturala läten var som argument för sin sak och sedan är det över. Man kanske skulle satsa på en sådan karriär


@ Inferno Online Sthlm - and I want to die

Det är varmt och lökigt, och stämningen är allmänt seg. Jag är hungrig hela tiden samtidigt som jag håller på att somna. Mina bosses är ute på landet och sidan (fb) strular. Mina bosses är givetvis de enda som kan åtgärna strulet, men dom är givetvis inte anträffbara på telefon heller.

Nu ska jag sitta här till 21:30 ikväll och genomlida en bo3 som jag egentligen inte bryr mig speciellt mycket om. Sen kommer jag antagligen få sitta på centralen och vara hemlös i ett antal timmar innan tåget hem går eftersom admins vill skynda på turneringen så mycket som möjligt, Just nu ligger vi en timme före schemat, blir det bara 2 maps i finalen dessutom kommer jag ha en jävligt rolig fortsatt kväll.

Visste ni btw att trots att registreringen skulle varit klockan 09 i morse fick lagen vänta utanför och blev ine insläppta förrän straxt innan 10? Stackars playzone som varit duktiga pojkar och varit här sedan 08. ;)

Where is the lööööve?

All I can say is WORD, Mia.

"För hur svårt kan det vara? Stänga käften, dra ihop benen och bete sig som seriöst folk ?!"


Min käft är visserligen allt annat än stängd, men hey, saknar alla andra på scenen självinsikt så kan väl även jag få ha en släng av det?

Så fungerar en amerikan

Idag kan man på Aftonbladet läsa om hur någon mejat ner en fotgängare och sedan smitit från platsen. Passande nog läser jag just nu boken "Amerikanerna - Sådana är de, så tänker de" av Staffan Ekendahl som jag köpte på Myrorna för 5 kronor här om veckan. Boken kom ut år 2005, och är därmed relativt färsk, och tack vare ett av kapitlen som jag faktiskt läste så sent som i förrgår så förstår jag händelsen som omskrivs fullt ut. Låt mig citera ett stycke ur boken:

"En annan tragisk effekt är att en läkare som av en slump kommer till en trafikolycka eller hamnar i en annan situation där hans kompetens skulle efterfrågas, inte vågar ge ett enda handtag för att hjälpa en behövande. Gör han fel, eller inte tillräckligt när han står där utan sjukvårdens resurser, kan han åtalas och dömas till ett högt skadestånd. Gör han däremot inget allt så har han inte gjort något fel i lagens mening."

Med andra ord är amerikanernas handlande i detta fall en konsekvens utav den stämningskultur som råder i landet. Rädsla för att riskera att mista allt man äger om man hjälper en medmänniska i nöd.

Ge mig ett vapen asap

Jag är inte den som hymlar med mina åsikter huruvida jag skulle vilja ha ihjäl någon specifik person eller ej, och sedan jag flyttade in till stan har jag om möjligt börjat sukta ännu mer efter mord. Mitt drömjobb är inte längre viltrehab, utan jag brinner istället av en ivrig längtan över att dödsstraffet skall återinföras i Sverige och att jag ska få agera bödel. Nä, skämt å sido, så hemsk är jag väl kanske inte egentligen och jag drömmer fortf om att få jobba med viltrehab. ;)

Hur som helst, när jag bodde ute i fridfulla Lindö hos min mor och far var det mest irriterande antagligen ring-in-och-ut-klockan på skolgården intill huset som retade gallfeber på mig, och det var  väl några gånger per dag som jag helt på riktigt övervägde att gå ut och vandalisera den där ringklockejäveln. Det skedde dock aldrig.

Nu bor jag i princip mitt i norrköping city, innanför det som kallas tullarna/promenaderna. Att detta skulle innebära mer liv in the neighborhood var jag väl medveten om redan innan flytten, men att det varje morgon klockan 7 skulle komma en fet sopbil och tömma glasflaske-containrarna precis utanför vårat jävla fönster hade jag inte räknat med. Jag menar verkligen varenda eviga jävla dag.

I övrigt bor det en hel del ungdomar här i området + att en av stans största högstadieskolor ligger ca 2 kvarter bort. Ungdomar tycker som bekant att det är sjukt jävla asballt att stajla med sin moppe/bil. Denna moppe/bil skall redan innan låta högt som fan (det är tufft), och när dom sedan ska vansinnesköra genom att verkligen rivstarta och tokgasa låter det ungefär som vid en rymdraketsuppskjutning. Detta skall dessutom helst ske nattetid, gärna när det finns folk som behöver sova (läs: Morten bla) för att han har ett jobb att gå till tidigt nästa dag.

Vi har även en granne, en medelålders man som äger en HD. HDs låter som bekant överjävligt högt, och denna mans enda intresse är uppenbarligen att åka omkring på gatan här nedanför. Gatan nedanför är rätt smal men höga hus på sidorna vilket gör att ljudet ekar för jävla högt mellan väggarna. Jag hatar höga ljud och jag hatar Motorcyklar. Jag ska dra en raid någon dag och sabotera skiten ur den motorcykeln.

Jag hatar också högljudda fulla och respektlösa människor som absolut ska festa på vardagar (sön-tors) och sedan gå omkring här nere på gatan och vråla till kl 06. GE MIG ETT VAPEN FÖR BÖVELEN.

Lägenheten vi bor i nu, jag och Morten, är en vindsvåning i ett gammalt hus med en väldigt öppen planlösning och takfönster. Alla med takfönster vet hur varmt det blir i lägenheten. Därför måste vi om nätterna sova med fönster lätt öppna för att inte dö av överhettning. Givetvis blir då ljuden från gatan intet på något sätt mer behagliga. Min högsta önskan de senaste veckorna har helt klart varit en scout. Smidig och diskret men framför allt dödlig. Ge mig en scout och jag blir världens lyckligaste människa, I promise you.

Fyfan jag gnäller verkligen som en gammal kärring, antagligen är vi dess utom yngst i huset :D

Arms de negro (Jag menar svart - inte neger)

Mina överarmar är ena jäkla fittor. Trots att dom, tillammans med underarm och bröst (inte tuttarna men där ovanför ya know) exponeras i princip lika mycket för solen är det bara överarmarna som blir riktigt bruna, övriga kroppsdelar fortsätter vara fisbleka. Me not lieks.

På tal om bruna btw, visste ni att var tredje svart man i USA har blivit dömnd för en förseelse, och var femte av alla afro-amerikaner har suttit i fängelse. Var åttonde amerikansk man öht (svarta, vita, hispanics osv all together) har blivit dömd för en förseelse. USA har 25% av världens samlade fängelseklientel men bara 5% av världens befolkning. Känns som att oddsen för att hitta en reko snubbe i USA är lite sådär. ;)

Positionernas kungar - Bröderna Nagy-Johansen

Idag bjuder jag på 3 härliga poser från mina pälsklingar Cujo & Torres (klicka för att förstora!):

       


Cujo gör en "seules"              Torres...eh...sover             Cujo sover på huvet

Btw, dra åt helvete

Precis som min vän Ida tidigare uttryckt hatar även jag er ha-en-bra-dag-önskare aka jag-vill-ha-fler-hits-på-min-blogg-så-jag-antastar-alla-jag-kan-hitta-och-låssas-att-jag-hoppas-dom-får-en-bra-dag. Jag vill aldrig mer se ett sådant inlägg i min blogg igen, men om det trots allt ändå skulle dyka upp kommer jag göra allt som står i min makt för att ni bittert skall ångra hur ni besudlade min blogg för att göra reklam för eran egen.Ett annat...

Ett annat jävligt vidrigt ord, eller snarare uttryck är att kavla upp, som i att kavla upp ärmarna. Uppkavlade/kavla upp. VADÅ KAVLA? Helvete.

Ett jävligt irriterande ord

Idag hörde jag några högskolestudender diskutera någon form av skoluppgift, vilken man bland annat skulle både diskutera och reflektera över. Jag vet inte vad det var för skoluppgift, men när jag gång på gång hörde dom säga ordet reflektera kände jag hur irriterande det ordet faktiskt är.

Anledningen är antagligen den att när jag själv gick i skolan var det ett jävla tjat om att vi skulle reflektera över ditten och datten. Lärarna ville ha reflektion på film, text, allt. Framtvingad reflektion är det absolut värsta som finns, att liksom bli tvingad att tycka något om något. Han man något att tycka så tycker man . Att bli tvingad till reflektion var något jag fann oerhört annoying bacl in the days, och antagligen även fortfarande.

Reflektion/reflektera är för övrigt ett ord som öht låter jävligt fult. Reflektera får mig av någon anledning att tänka på fläka. Fläka kön. Blä.

This is sooo not meRosa nagellack, WTF?! Men jorå, visst är det min hand det där!

Nyflyttad

Jahapp, så är även min blogg flyttad till det nya "bloggverktyget" som blogg.se tjatat så förbannat mycket om. Ska bli spännande och se om allt funkar som det ska, allt ser iallafall ut som förut. Eller ja, nästan. Vi får hoppas att sidan ger fan i att vara otillgänglig typ jämt i framtiden också.

Nu ska ja fånga Torres som är på vift. Tjo.

Play Us ep. two

Nu har jag även sett avsnitt två av Play Us och jag måste medge att det är något av det dåligaste jag sätt. Hur de har klippt ihop det hela är precis värdelöst, och precis som förra gången känns det hela bara som en lång trailer.

Hade jag inte varit bekant med personerna i fråga i TV-serien hade jag nog slutat titta här, men eftersom så inte är fallet kommer jag med största sannolikhet att fortsätta titta, vilket gör mig ont långt in i själen.

<3 Sverige #2

Den här tjejen känns ungefär lika fel som en dyngutlänning i sverigetröja (se inlägget nedan).

En asiat i platinablont hår och jätteboobies. Eller är det bara jag som är känslig nu? :/

<3 Sverige

Det är något så sjukt ironiskt över människor med tydlig utlänsk härkomst som är iklädda sverigetröjor. Det är liksom bara jättefel.

Är det bara jag som är kass...eller?

Ni vet dom där 5-kronors-glasen från IKEA, dom stora som är tillverkade i Ryssland. Är det bara jag som tycker det är helt jävla omöjligt att hälla ur dom utan att spilla? Typ man är lite lat, tar ett glas med vatten för att vattna blommorna istället för att leta fram vattenkannan, så ska man hälla med dom där glasen straight from hell, och det rinner sjukt mycket vatten brevid. Blir lika förbannad varje gång, för jag brukar inte ha det här problemet med andra glas. :(

Min profilbild