Vila i frid, sötisar :/

Jag är hemma, jag är nykter och jag är trött. I bilen påväg hem från Kalmar lyssnade jag på en massa go musik och blev så sjukt pepp på allt, så kommer man hem och allt suger igen. Iaf, tack för i helgen Arre, Anna, Per, Martina, Henke, Markus(den onda) + resterande bihang.

I övrigt så går mina tankar idag till alla stackars igelkottar som dödas ikväll pga. alla majbrasor som tänts på. För er äckliga noobs som inte förstår vad jag menar så bygger igelkottar bo i ris- och lövhögar, därmed även i majbrasor, så alla ni majbrasefans är mycket dåliga människor som indirekt stödjer detta vidroga djurplågeri för att glo på nån meningslös eld.  När ni brinner inne skall jag också stå utanför och supa, ha jävligt kul och smälla en massa raketer...

Efterlyser en lag på att majbrasor tidigast skall få byggas damma dag eller en dag innan, eventuellt att alla majbrasor lyfts upp och ruskas om för att rädda de små liven. I love igelkottZ.

Kalmar igen.

Sitter nere hos mina älsklingar i Kalmar igen. Minus en älskling dock, Arre är ut och pangpangar nånstans i skogen, vilken jävla sopa. Men att ha hans Anna för sig själv är inte helt fy skam det heller. :)

Nu ska ja gå o göra nåt vettigt...aka bli av med några hjärnceller.

Hetsjakt

Haha idag vare kul, Serena har fått kidsen på krigsstigen. Med kids menar jag bland annat en 30+are. Så sjukt underhållande. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Äckeldagen.

Det var ingen nådig sörja som rann ur mitt tangentbord då jag vände uppochner på det för att få ut mjölken som jag råkade hälla i det. Blandad med allt det där andra härliga som hamnar mellan tangenterna då man jämt och ständigt sitter vid datorn när man äter. Jag lär mig fasen aldrig att inte käka vid datorn....

Men det är inte bara detta som jag äcklat mig med idag, mina kära vänner. Jag lyckades även med konsttricket att pilla låss en skinnbit från örat, nivet där innuti där uppe på örat där de e krokigt o korvigt, givetvis ramlade denna skinnbit rätt ned i corn flakes-pakektet. Jävligt gulligt... Och nej...jag kommer antagligen inte att äta upp de flingorna, men vem vet.

vi


Har även tagit mig i kragen och laddat upp Ungern-bilderna. (Look above!!)
Dem finner du här:
http://www.pixbox.se/alb_show_id366944_page0.html De är nog inte speciellt intressanta för er randoms though. ;)Avslutar med min favorit tv-fras:
- Are you a doctor?
- I am today!

Tjejsnack v.17

Viktiga frågor

·Ska man drogtesta 13-åringar?
Nej, skjut dem istället.

·Tycker du att man ska ha övervakningskameror i skolorna?
Ja, på dom jävlarna bara. Underbara moderatsamhälle, ingen ska ha minsta uns frihet kvar.

·Tycker du att det är ok om det finns övervakningskameror på andra offentliga platser, som bussar, affärer, gator, taxi osv.
Är det för människor säkerhet så ser jag väl inget större fel i det, men ptja....se mitt svar på frågan ovan.

·Ska du donera dina organ?
Ja, vad ska jag med organen till när jag är död?

·Vad tycker du om dödshjälp?
Jag är för dödshjälp, men linjen mellan dödshjälp och mord är hårfin. Iofs är ju mord rätt kul ibland också.Mer tjejsnack här:
http://tjejsnack.rebeccas.se/

Ghostbar

http://perezhilton.com/topics/carrie_underwood/sighting_20070423.php#comments

OMG OMG, på Ghostbar i Dallas, där har jag ju oxå varit! :D
*fett nöjd*

Tyst plz

Folkpartiets partiledare har tillkännagivit att han änligen tar sitt pick och pack och avgår i höst.  \o/

Så jäkla skönt att efter det slippa höra hans otroligt jobbiga och gapiga stämma var och varannan dag. Lägg ned hela folkpartiet när ni endå är på G btw.

back@home

Hemma igen, men jag är trött så jag drar en slashignore på er alla tills jag är utvilad. KEKE?

Farewell friends

Om tolv timmar befinner jag mig i ett 25-gradigt Budapest. Jag klagar verkligen inte. I dagarna skall det dessutom bli sämre väder här hemma, vilket gör att jag klagar ännu mindre. Blir bara borta nårta dagar though, så ni hinner nog inte sakna ihjäl er. Hemma sent på lördag kväll igen.

Dags att dra in hovarna och gå och lägga sig så man inte år helt trasig när man ska upp. Hoppas ni inte fryser för mkt här i kalla piss-swe. :) :) <3

Släppa taget

Var det verkligen så enkelt? Betydde det alltså så lite?
Det där du sa idag idag gjorde ont. Ondare än vad jag trodde det skulle göra.

Men jag är glad för din skull, det är inte det. Det handlar inte om avundsjuka...eller jo, kanske lite. Men inte på det sättet som du kanske tror. Bara besviken på att det var så jävla lätt....


Stackars Quincy

Man kan inte låta bli att tycka synd om lilla Quincy:
http://www.ariez.se/yume/?p=190

Jag älskar dom där två alltså! :)

Man kan ju inte komma ihåg allt

Glömde bort att jag hade lite whine på hjärtat också. Internet var nere förut idag, det var värsta synd om mig imo!!!!!111oneone

Och så är jag ju förkyld som faen.... men man hinner ju aldrig bli riktigt hungrig tack vare allt snor man sväljer. Så det är ju kanske positivt då?

Its alive!

OMGOMG, idag droppade min gamla, (ja alltså hon är inte speciellt old, men vår vänskap är), väninna en kommentar i min blogg. En väninna jag inte hört från på år och dar. Hon jobbar numera med bindor och grejer, no more student-trosor för mig inte! :/

Alltid kul med livstecken, och btw så är det inte bindorna jag är ute efter i Libressetävlingen, utan iPODen man kan vinna :D

Nu steker morsan fesk, (sug på det uttalet på fisk, Morten!), och jag ska krubba loss! WAWAWWWAWAWAAWAW

Kreativ galning

Så sjukt jävla kreativ idag alltså, och jag har dessutom lyckats med allt jag tagit mig för om man bortser från Infoteksmissödet.

Jag har:

  • Ringt H&M Club och skällt på dom.
  • Jag har skickat in mitt bidrag till Libressetävlingen! (Hoppas jag inte får 3-10:e pris som är Libresseprodukter för 300:- )
  • Sen har jag inte gjort ett skit mer


Men mest för nöjets skull...

Jag har bestämt mig för att ställa upp i Riksdagsvalet 2010 och min slogan tillika valfråga kommer att vara följande:

För både nytta och nöje - tillåt barnaga!


Mkt upprörd

Uppe med tuppen, slänger sig på telefon. Ringer Infoteket och frågar om det är bäst att boka tid om man har mycket på hjärtat och skulle behöva träffa en studievägledare. "Neeejdå, det är bara att komma in utan tidsbokning, inga problem!"

Glad i hågen slänger jag mig i bilen och kör in till stan. Kliver in på Infoteket och tar en nummerbricka. 15 minuters väntan...det kan jag ta. En studievägledare frågar efter nummer 14, (som jag hade på min nummerlapp), sträcker fram tassen och vi presenterar oss för varandra. Kliver in på hennes rum samtidigt som hon frågar vad hon kan hjälpa mig med. Jag svarar att det är en hel del jag vill ha hjälp med och hon ursäktar sig då genast med att hon har dåligt med tid då hon är en enda studievägledarn där för dagen. WTF?

Nåja jag ger det ett försök, men tamefan allt jag frågar om har hon noll svar på. Kan inget, vet inget. Ja det var ju jävligt värt att åka dit. Sug.

Nu äter jag skitstarka nudlar i ren protest. Hoppas jag dör.

Habegär!

OMG, jag bara måste ha kläderna som ni ser om ni följer länken nedan:
http://idiot.se/2007/04/01/nakenklader

L A Y O U T

ÅÅÅÅÅÅÅh, varför är layouts så jävla jobbiga? Varför skall nya layouter alltid skapas när man inte har någon fantasi? Varför har man aldrig någon fantasi? SUT MAE.

I övrigt, Trevlig Påsk. RIP JEWZUZ

1 år idag!

Japp, den toksnygga lilla gorillakillen Enzo fyller ett år idag! Måste erkänna att jag är jätteavundsjuk på en av mina kompisar som är Enzos skötare. :(

ALERT!!! Hot monkey down below!!

enzozooz

Anne Franks Dagbok

Inatt såg jag filmatiseringen av Anne Franks Dagbok, en dålig film innehållandes otroligt jobbiga karaktäter som bara fick mig att vilka skrika, sparka och slå. Men ändå kunde jag inte stänga av skiten, då jag inte läst boken så ville jag iallafall se filmen så jag inte verkar helt obildad gällande Anne Frank & c/o.

Anyways, dom levde på en vindsvåning ihop med en annan familj och nån cpleffe i några år. Så irriterande och hemska som de flesta av karraktärerna var så fattar jag inte hur de få normala verkligen klarade sig från att plocka fram rakbladet. Inte ens den där Anne var ju riktigt frisk i huvet, maken till jobbig jävla unge alltså. 13-16 år gammal var hon i filmen, (ja dom bodde ju där i några år), och helt jävla asjobbig, jag hoppas verkligen inte hon var sådär på riktigt...

Jag vet att det inte är polistiskt korrekt att tala illa om judar, eller döda heller för den delen, men fan vilka irriterande och dumma människor. Herre Jesus!

JAG LACKAR!!!

Min profilbild