55 000 kronor tack

Min granne (Lindö-granne) Nathalie parkerade fel och hotas med 55 000 SEK i böter av Veolia, företaget som kör stans kollektivtrafik. Drama drama!

Kommentarerna till nyheten är inte speciellt snälla, fast å andra sidan bryr jag mig väl inte direkt heller. Känner ju henne inte mer än att vi säger hej om vi ses, vanligt grann-hyfs så att säga.

Morten är ingen bra förebild

image140

Rådisarna vet precis vad som är nyttigt, och ger uppenbarligen just därför blanka fan i att äta upp det. :)

Faktum är att ingen av mina boys äter upp sina bönor. Inte Torres och Cujo, inte Morten och inte Zimba heller. Undra om Junior hade käkat dom :o

Å han knyter kontakterna på löpande band!

image139


Idag pratade Morten i telefon med kvinnan på bilden ovan. Hon heter Kristin Halvorsen, är Norges finansminister, och ville ha hjälp med att installera sin skrivare. Det ni!

Vems fel är en våldtäkt?

Malin Wollin, även känd som Fotbollsfrun för oss bloggläsare, har idag skrivit en krönika angående den undersökning som gjorts om huruvida kvinnor själv är skyldiga till att de våldtas eller ej.

Sedan går jag in och läser kommentarerna, jag älskar att läsa i Aftonbladet forum för det förekommer så mycket dumhet därinne att man nästan går under, man skäms så djävulskt för alla dessa människor som för allas bästa borde tas ifrån internet och låsas in. Idag ville jag läsa idiotkommentarer angående våldtäkt, men det slog mig efter att ha läst bara några få inlägg att de flesta idioterna hållit sig borta från denna diskussion. Jag snubblar istället över följande kommentar:

I Europa
Domstolsbeslut:
gozowe.accountsupport.com/redirect/artman2/publish/law_order/article_52.shtml
(redirect/artman2/publish/law_order/article_52.shtml)

här funkar det på Malta. Har en ung tjej haft sex är det fritt fram att våldta. Något att tänka på innan du skickar dottern på språkresa...
Av on_the_line (idag kl 17:34)  
Svara på inlägget -- Inlägget ändrat idag kl 17:45

Är detta verkligen sant? Någon som vet? Stämmer det är det ju för jävla sjukt. Och som en annan läsare skriver:
Det finns kvinnor med heltäckande kläder i tex mellanöstern som blir vådtagna. Könsstympade och igensydda flickor som blir våldtagna. Det är inte vi kvinnor som behöver förändra oss, det är dom där jävlarna som våldtar som man behöver göra nåt åt. Ja, det finns kvinnor som våldtar och män som blir våldtagna också, och samma sak gäller där.

Hjälp, mamma tar över mitt hem!

Jag mailade just mamma denna länk.
Hon kommer som ett yrväder i april med papperskasse i näven ...

Ska sanningen fram så är det inte riktigt så illa - än i alla fall ;) Mamma har dock en tendens att i både tid och otid komma upp med små "presenter". Senast i raden var en såndär borsta-av-skorna-igelkott och två dörrstopp formade som två möss. Angående igelkotten så bor vi på 4:e utan hiss så man får ytterst sällan med sig någon skit upp hit, och rörande dörrstoppen så har vi bara tre dörrar i lägenheten vara en går till garderoben, en til toaletten och den tredje till sovrummet. De två förstnämnda har man ogärna öppna, och för att kunna komma in i badrummet måste sovrumsdörren vara stängd och vice versa. Dörrstopp är alltså klippt värdelöst här uppe.

Alltså jag älskar verkligen min mamma, typ mest på hela denna jord och jag vet att hon gör detta för att hon vill mig väl och vill göra mig glad. Jag kommer ju trots allt alltid att vara hennes dotter och enda barn. Och jag blir inte offended eller tycker egentligen inte heller att det är jobbigt när hon kommer med sina små presenter, bara att det är lite onödigt allt som oftast. :)

I love you Mami!

Längtar ut

Vår termometer, som för övrigt sitter på skuggsidan visar 20 grader. Jag hoppas inte att den ljuger, för nu ska jag bannemig ut. ÅÅÅÅH SOL & VÅR. GOTTA LOVE IT!

Orosmolnen hopar sig 4 real

Ännu en grej som pekar på att jag kommer vara senil vid 30. Jag hatar vin.

Helgen då...

Fredagen gick i nostalgins och soldyrkandets tecken. Jag gick ut på en lång promenad och bestämde mig för att ta en sväng förbi min gamla hood Klingsberg. Ett underbart ställe att växa upp i, centralt men ändå lugnt, fantastiska grönytor (fan vad gammal jag låter nu). Hela barndomen fram till tio års ålder gick i revy under denna tvåtimmarpromenad, allt från dagisen jag gick på, lågstadieskolan, vår gamla lya och alla andra ställen där man levt rövare. Det gladde mig att allt fortf ser ut som det gjorde då, hyfsat mycket i alla fall.

Avslutade sedan dagen med lite rysslands-visum-ansökan och gejming. Vafan nu när jag tänker efter så kom jag på att jag redan skrivit om det här. Klantigt. Men jag orkar inte ta bort.

Lördag: började segt. Tanken var att jag skulle åkt till Sthlm och hämtat lite fb-prylar samt härjat loss med Jojo och X, men det sket sig, för jag kompå att jag redan hade bokat in aktiviteter för lördagen (och söndagen, skulle ju tvätta, doooh). Vid 14-snåret tog jag både mig själv och Morten i kragen och stack iväg till Hageby Centrum. Grillmat och alkohol skulle införskaffas. Laxspett, miniflinta, potatissallad och öl blev det. Engångsgrill grlömde vi köpa så det fick Yllish stå för.

Även efter detta blev det lite nostalgiupplevelse då jag, på plats i Hageby, bara inte kan låta bli att åka upp till hästarna. Stallet där jag spenderade ungefär 90% av min vakna tid. Mysiga Noak finns ju kvar och jag var bara tvungen att hälsa. Ååååh vad jag började sakna Junior här. Noak saknar säkert oxå Junior, dom var ju bästisar. Sedan bar det av hemåt.

Efter att ha degat hemma i timmar ringde Yllt och hetsade. Jag och Morten fick eld i baken, sån eld att vi inte ens pallade vänta på spårvagnen utan promenerade till Klingsberg (igen, oh yes! ;D ) där grillningen skulle ske. Vi är så jävla sunda and healthy jag och M. Vi grillade, vi åt och vi var glada. Yllet är kanske ev av världens absolut bästa människor och det kan inte bli annat än bra när vi ses.





Kvällen var dock inte över här, utan jag och Morten hookade en spårvagn och begav oss vidare till Haga där Kofot hade födelsedags/inflyttningsfest. Curtain och Maria var också där och lyckan var total. Det var underbart att se dessa gamla rokar igen efter alla dessa är och vi blev 5 år yngre igen i varandras sällskap. Efter öl och tjat om Apan Axel vankades det Hugos.


Vi kom fram till ett nästan tomt Hugos. Märkligt tänkte vi eftersom det var lönehelg. Folket kom efter 1-2 h btw och då var det jäääävligt mkt folk i kö utanför. Hur som helst så whimpade Kofot, Maria och hennes kompis ur efter bara någon halvtimme/timme och gick hem respektive till Trappan, ett studentställe. Jävligt besviken på Kofot, men Curtain var ju kvar och vi hade det riktigt trevligt. Redan efter klockan ett skulle dock Curtain, bosatt i Lkpg hem. En kollega kom och hämtade honom och med i bilen hade han Curtains toksöta lille flat-valp. Många pussar och blöta öron senare åkte Curtain iväg och jag och Morten knallade hem och deckade.

Mer utförligt än såhär orkar jag inte skriva just nu. Skyller på att jag sitter vid en laptop. Tack för en underbar helg alla härliga människor!

24556-138

Brevjäkel

Gissa hur värdelöst det är att ha knallat ner alla fyra trapporna och gått i ca 10 minuter till innan man kommer på att man glömde det där asviktiga brevet hemma, det som man gick ut för att posta. Typ skitvärdelöst. Min alzheimers kommer ifatt mig mer och mer. Jag kommer vara helsenil innan jag är 30.

Där ragglade jag alltså fram, spottade och svor i en alldeles för varm
dunväst. Jag gav mig fan på att inte gå hem igen förrän jag köpt något för att stilla min ångest, trots min dåliga ekonomi. Fan varför gör jag såhär, jag vet ju att jag kommer få ångest för i onödan spenderade pengar efteråt. Nåja, det är ju ingen skräpmat man köper iaf. Dag 13 med VLCD (bortsett från två mindre utsvävningar, det vankades grillat förfan). And I'm so proud of myself! För att jag står ut med skiten alltså...

Frågan är om jag ska ta och göra ett nytt försök med brevet nu, för att sedan klättra  upp de helvetiska 957348534 trappstegen igen, kamma mig och vänta lite på att Tomas ska komma hit, gå ner för trapporna och möta honom, för att sedan bära upp en väska som väger136 kilo för atta trappstegen igen. Ja, sounds like a plan, och jag ser jättemycket fram emot det. Verkligen.

Helgen sammanfattar jag senare.

Börjar man bli gammal om...

...man blir förbannad på folk som diskar teflonpannan med diskmedel?

Knivskuren

Det är jobbigt att bo på 4:e utan hiss när han har handlat. Speciellt om det är systemet man handlat på. Och ÖB. Har en tendens att bli lite väääl mycket inköpt när man är på ÖB. Jag älskar ÖB.

Om nån timme kommer Yllet & co hit och vi ska grilla. "Fullast vinner" enligt Yllish. Vi får se hur det går. Jag är ju enligt ryktet en "party pooper" så jag vinner väl antagligen inte. Senare så tänkte jag kika förbi hos inflyttningsfestaren/födelsedagaren Kofot. Missat o köpa present men han brukar inte vara så jävla kräsen...


Nu ska jag plocka råttbajs och tvätta håret, så jag är fin till grillet och ferren. Tjing.


(Drömde btw att jag blev knivskuren av Justin Timberlake. Inte Okej.)

Nostalgitripp & shopping

Nu har jag vaknat igen efter en powernap på två timmar och känner mig dödare än någonsin. Gick en redig långpromenad tidigare ute i solen och passade på att ta en sväng igenom min gamla hood Klingsberg. Många minnen väcktes till liv och jag mös lite extra där i solen där jag gick.

Sen gick jag och shoppade. Shame on me. Men jag köpte inte bara massa krafs i acessoar-väg, (väska, armband osv), utan 6 burkar barnmat till boysen och 2 paket allévo till mig.  \o/


"När du ser det här är du utmanad"

Jag är så jävla uttråkad att jag faktiskt utför "utmaningen". Ni vet sånndär skit som folk ska posta i sin blogg/bilddagbok hela tiden. Eftersom det dessutom till och från är ett jävla gnäll från folk som inte känner mig så passa på nu, sug i er era jävlar.

INTERNETSIDOR

1. fragbite.com
2. blogg.se
3. perezhilton.com

BLOGGAR

1. yllet.blogg.se
2. arrelius.se/live
3. ariez.se

PRYLAR


1. dator
2. mobiltelefon
3. bil

LÄNDER ELLER STÄDER


1. Los Angeles
2. Bilbao
3. Ungern
SAKER ATT GÖRA (HOBBYSAR)

1. geeka
2. TBH:a  (IRL)
3. sova


Hes a moviestar!

Min första film någonsin är nu uppe på Youtube! Den är inte så jättespännande, inget direkt ljud och bara en hoppande råtta. Men, det är MIN råtta! MUHAHA



Nu vet vi varför vi hittar honom i sängen så ofta och hur han kommer upp dit. Tvättkorgen är dock fortfarande ett mysterium.

Paris-mannen

image131

Haha det här måste vara den absolut fulaste jävla fantombilden ever. Man har sett många skumma tidigare, men denna tar priset. Stackars kille om han verkligen ser ut sådär.

Inte hallon

Nutrilett med Jordgubbssmak är en djävulens gåva. De andra smakerna som finns på sånnadär VLCD-dieter, typ Choklad, Skogsbär, Hallon-banan osv är helt okej, vissa är tillomed rätt goda. Jordgubb är inte okej.

När jag köpte förpackningen på 15 påsar för 159 spänn tänker jag att, "jaa, dom andra smakerna var ju okej, så jordgubb måste väl oxå vara det. Vem gillar inte jordgubb liksom?" Ja och tji fick jag. Nutrilett Jordgubb smakat exakt som mina råttor luktar. Mina råttor luktar inte hallon direkt, inte jordgubb heller för den delen. (Ni vet, råttor har en lätt släng av kiss-fetish). Men med 13 förpackningar kvar är det bara att bita ihop. Har jag betalat för det ska det fan ner också.

Toilet seat

Städa, vädra, skratta åt Nate Dogs nödrim och tänka på Thom. Vilken dag va. (Nate Dog är lite utav både min och Thoms svaga sida)

2 to the 1 from the 1 to the 3
I like good pussy and I like good trees
Smoke so much weed you wouldn't believe
And I get more ass than a toilet seat


Just den där fetmarkerade raden i texten har fått mig att garva varje gång jag hört den sedan låten släpptes. Nate, vilken jävla stjärna!

Toilet seat får mig för övrigt att tänka på Dave Chapelles underbara R Kelly-video "Pee on you". Jag vet, jag fyller 24 i år och borde fan växa upp någon gång, men jag kan bara inte komma över den här videon, det bara går inte. Och just toilet seat-scenen med bruden som försöker se sexig ut är det jag garvar åt allra mest.

(Sänk ljudet om du har högt, ljudkvallen är inte top noch)

I forgot, god damn it!

I min glädjeyra över tillökningen i vår familj kom jag på att jag helt glömt att nämna att lille Cujo varit tokförkyld och helt jävla tokloj hela helgen. Det började i fredags och jag fick panik. Ringde runt och försökte få tid hos veretinär. Gick ju givetvis inte - allt var fullbokat. Jag försökte tillomed med Norrköpings smådjursklinik, som jag inte har speciellt positiv erfarenhet av, allt för att hönsmamma Alex skulle få iväg sin sjuka son till doktorn. Alla ville att jag skulle komma tillbaka nästa vecka. Fuck them!

Jag gav upp, tänkte att jag får väl åka in akut till jouren i helgen om lillen inte kulle repa sig. Sen hittade jag ett ställe at zeh internetz som hette Djurdoktorn. Här kunde man boka tid på internet, hemsidan såg finc och lovande ut. Jag gjorde slag i saken och tänkte att jag kan väl avboka om jag kommer iväg tidigare. Cujo fortsatte må dåligt under lördagen men verkade ändå nååågot om än väldigt lite bättre. Han åt och drack dessutom så jag antog att det inte var livshotande. Bestämde mig för att avvakta. På söndagen var han nästan sitt vanliga jag igen och febern han hade haft hade släppt. Underbart skönt då det var hemskt att se honom så utslagen som han var. Idag (igår, måndag) verkade han vara i princip helt bra igen, det var istället Torres som börjat rossla. En förkylning kommer ju sällan ensam så jag beslöt mig för att behålla tiden och åka iväg i alla fall.

Jag var som vanligt sent ute och snittade ~160 km/h på E4an till Linköping. Pappa polis hade inte blivit glad om han sett mig. Hur som helst så kom vi fram, inga problem att hitta och vi blev väl omhändertagna. Råttfolk brukar ha halvdålig erfarenhet av veterinärer då de både saknar kunskap och intresse för råttor. "Det är ju ingen katt eller hund, alltså inget riktigt husdjur".

Vi hamnade iallafall hos Chefsveterinären Sven Ödman, hade inga större förhoppningar innan besöket, men vilket bemötande sen! Vilken underbar veterinär! Han tog sig verkligen tid och kollade igenom båda boysen, pratade mycket med mig och sa mycket gott om råttor i allmänhet. Känndes inte alls som en typisk katt-hund-vet. Han hittade heller inget större fel på pojkarna och misstänkte precis som jag att det bara rört sig om en vanlig förkylning i Cujos fall. Hur som helst var det skönt att få det bekräftat samt en allmän statuschek på båda råttorna.

Vid betalningsdags var det flera djurägare som var nyfikna på vad det var för små liv jag hade med mig. När de fick höra att det var råttor var det flera stycken som ville komme fram och titta. En herre tog tillomed kort och pojkarna överöstes komplimanger. 370:- fattigare men det var lätt värt det.

Till alla djurägare kan jag varmt rekommendera Sven Ödman på
Djurdoktorn!

Avlutningsvis bjuder jag på en bild på Cujo som river av en härlig pose medans han sover påväg hem från Linköping. Inge blyg han inte.

image130

Fucked

Okej, av någon anledning har min blogg kukat ur totalt. Högerspalten är söndermojsad och jag vet inte vad som hänt. Vi får se om det löser sig annars får jag skrika på Arre. Ha överseende PLZ.

Mamma och Yllet kommer bli så stolta!

Slösurfade lite på Bloggportalen av okänd anledning och fann mig själv. Även om jag är fullt medveten om att jag är registrerad där så blev jag smått förvånad när det visade sig att jag var den 2:a mest länkade Norrköpings-bloggaren på listan. (Före Birro Mamma, före Birro!!!) Detta har jag att tacka mitt homohets för uppenbarligen. Gal1, as we say at Qnet.

Inte nog med detta visade sig att jag är den 4:e mest länkade i Sverige när det gäller djurbloggar. (Jag var 3:e ända tills jag skulle ta printscreenen så klart!) Det roliga här är inte placeringen utan att jag ligger ovanför Yllets älskling Kissie.

image129

Den som söker - den finner en råtta i tvättkorgen

Kliver in i sovrummet efter att ha hört några inte helt naturliga ljud för ett sovrum att göra och tänder lampan. Ljudjakten leder mig till tvättkorgen, i vilken jag sedan kikar ner i och finner detta:

image128

Wtf? Hur kom han dit? Tvättkorgen är över en meter hög och yttersidorna är inte direkt klättervänliga. I ett försök att ta sig ut ur korgen gjorde han ett jättehopp rätt upp på nästan 30 cm, men han kan väl förfan inte ha hoppat upp utifrån och rätt ned i korgen? Och ja - det är mina skitiga trosor som ligger där. Enjoy.

Nyhetstorka?

Aftonbladet har en tendens att publiera en nyhet, för att sedan publicera den igen några månader senare åter igen, som just en nyhet.

Jag har sett det vid många tillfällen och haft funderingar kring varför det görs. Ofta handlar det om diverse skönhets- och hälsotips, men idag handar det om
fotboll.

Hur kan jag då vara så säker på att jag sett exakt denna nyhet tidigare? Jo, för att jag även den gången förundrades över varför man skriver en fet nyhetspost om en egentligen totalt ointressant grej som hände 1994. Ja, 1994 - nyhet 2008. Känns lite sådär va?


Sniglar, ägg och bacon

Madonna, Mortens favorit för övrigt, har avslöjat sin hålla-sin-kropp-i-trim-hemlighet. Snigelgröt. Enligt Expressen ersätter hon havregrynen med sniglar. Är det hela sniglar, hackade sniglar eller hur går det till?

Exp. skriver även: "När hon inte är sugen på slemmiga snigeldjur avnjuter hon gärna lite glass med bacon- och äggsmak. "
Glass med bacon- och äggsmak känns väl lite skevt? Eller är det bara jag? Man upphör hur som helst aldrig att förvånas av denna dam. ;|


Someone has a drinking problem

Torres är en ung man som inte är sen att ta till flaskan, varesig det finns anledning till det eller ej. Säkert en 50-60 gånger om dagen man hur han är framme och smuttar på silverkulan. Vi misstänker att han kommer dricka ihjäl sig en vacker dag.


image127

Talking goat

"When this goat gets hungry he talks and his voice sounds like Jerry Lewis on a roller coaster."

 Sjukt ball getjävel. Måste ses! :)



Talking Goat - Watch more free videos

Underbart

Vad jag älskar våra grannar igår natt, för andra gången på två veckor, drog igång ett party klockan 04:30. Inte ens bra musik kan dom spela heller, utan jävla Jimmy Jansson-skit, Basshunter och After Dark. Att dom dessutom har festen bakom just den vägg som huvudändan på vår säng är gör det ju ännu trevligare.

Hade det varit normal volym hade jag inte gnällt, alla festar till det då och då, men här snackar vi stereon på högsta volym. Stereon i vilka deras skivor ALLTID hakar upp sig...

Jahoppjahej

Jag har inte bloggat på några dagar nu och jag lägger oavkortat skulden på Yllet. Varför just Yllet vet jag inte mer än att det känns rätt.

Återkommer. Ciao.

Waow!

Vilket Canine Freestyle-proffs! Herre!


NOOO!!

Jag tycker Basshunters musik är skitdålig. Om det har med att göra att jag förstår exakt vad som menas med de lama texterna eller om det faktiskt även är skitdåligt om man inte fattar vet jag inte. Men nej, fanken vad dåligt det är. Till mitt stora förtret ligger den engelska versionen av Boten Anna etta på Billboards Hot Dance Airplay-lista i USA. Jag måste döda någon.

Tack SonyEricsson. Verkligen.

Var tvungen att kolla upp en skitviktig sak i intruktionsboken, en funktion jag inte lyckats lista ut hur man får igång. Jag tänker ibte avslöja vilken det är då jag hellre klara mig utan den än låter er idiotförklara mig. :)

Hur som helst, fick med tre manualer, och tänkte att en av dessa bör vara på svenska och en på engelska. Om inte så bör iaf en av dom vara på ett språk som jag förstår. Va? Nähä? Inte?

Nej. En var på ryska, den andra på grekiska och den tredje på spanska. Ja menar, jag borde väl haft ganska hyfsade odds att få något jag förstod med tanke på att jag kan svenska, engelska, tyska och ungerska?  Okej, ungerskan känns ganska meningslös i det här sammanhanget, men engelska/tyska? Pliiis?

Vi är med barn!

Konversation mellan mig och Morten i bilen någon stans vid Borensberg:

Morten: Du, har vi inte åkt i 40 minuter nu?
Jag: Jo, men egentligen är det nästan en timme till Motala, jag sa bara 40 för att du skulle följa med. Hade jag sagt som det var hade du väl vägrat.
Morten: Nää, klart jag hade följt med ändå, det är ju våra barn vi ska hämta!
(awwww!)


Nedan är alltså Cujo och Torres. Torres hetter Kastor innan men morten är som bekant ett jävla Liverpool-freak och den ena råttan skulle promt döpas om till Torres! Dessa två stora fina herrar är omplaceringsråttor från en ung tjej i Motala som inte kunde ha kvar dom. Det är även hon som har tagit bilden btw.

image126


Boysen är snuskigt mycket sötare IRL btw!








(Oh God, morsan kommer döda mig)

Otten

Efter att ha granskat Norrköpings tidningars vimmelbilder från Norrköpings uteliv kan jag bara konstatera att allt är som förr: det är ta mej tusan bara juggekillar på otten. En och annan svensk brat slinker in, men här snackar vi om kanske 1 på 10, resten är Amir, Emir, Almir, Dragan och Amel.

Och för att förtydliga hela, jag hänger inte ut någon, jag är inte rasist, jag säger inte att jag ogillar att det bara är juggesnubbar på Otten, jag konstaterar bara fakta.

Så var den hämtad

image125

Den är inte speciellt snygg eller ny. Men den har en 3.2 megapixels kamera och den kostade bara två lök. Kändes ovärt att låsa upp min gamla halvtrasiga mobil, som stänger av sig själv hela tiden, för 350 spänn. Mobilkameran är fett viktigt för mig, och detta var den billigaste med hyfsad cam som man läst bra rec. om. Och det finns blixt, tjohoo! \o/

Credz till Posten och Prispress för att jag hade telefonen i näven ett dygn efter att jag beställt den!

Ny dag nya tag... eeeeeeh

Solen skiner, mobiltelefonen jag beställde igår har kommit(!) och kontot är påfyllt. Retroaktivt is the shit! När man fått pengarna det vill säga, att gå i väntans tider är rätt värdelöst.

Deklarationen har ramlat in med 311kr som skall fås åter och min högt aktade chompiZ Lil'P kommer hem från Sydkorea alldeles jättesnart. Det är fredag, jag har finglass i frysen och snart kommer Morten hem. Kan det bli mycket bättre? Нет!

Нет - precis, jag pluggar ryska inför resan i maj. Blir fett i hope, och i sällskap med Scarface, what can go wrong?!



До свидания!


Nej!

image124
Foto: Björn Lindgren / SCANPIX


Vadfan har ni gudhattar på er för, Rögle? Ni vann ju bara Allsvenskan förhelvete, inte Elitserien. Gör om gör rätt.

Fotboll - inte helt min grej men jag gör ett försök

Som bekant för de flesta, i alla fall de fotbollsintresserade, så lyckades IFK Norrköping ta sig upp till Allsvenskan igen efter förra säsongen. Efter att ha harvat runt i superettan på tok för länge bland de mindre värdiga har de nu äntligen rest sig ut dyngan. Frågan är bara hur länge de får vara kvar i Allsvenskan. Är det ens värt att hålla på dom liksom? Just svensk fotboll bryr jag mig inte så mycket om egentligen, jag kan inte så mycket om det heller to be honest, men som den Norrköpingsbo man är så måste man väl...heja lite?

När det kommer till utlänsk fotboll och framförallt engelsk är jag destomer insatt. Manchester United är laget. Varför? Kanske inte en helt 100% väntad story bakom, men here we go: som liten brukade jag ofta få hjälpa farsan med stryktipset. Jag tippade alltid på vinst till ManU, och ManU vann alltid de gånger vi tippat. Vad kan vara bättre för en åttaåring än att hålla på de som vinner hela tiden? Sen blev det bara så att man fortsatte hålla på ManU, och dom är ju inte dåliga nu heller så man kan ju lika gärna fortsätta ett tag till. ;)

Som ni märker är jag inget inbitet fotbollsfan, jag kan absolut titta på matcher, även om jag hellre tittar på hästhoppning, jag diskuterar det gärna med mitt Liverpool-freak till sambo och jag anser det vara en viss gnutta allmänbildning i att ha lite koll på fotboll, för det är ju trots allt ett ämne som är ständigt aktuellt och alltid finns runt omkring oss vare sig vi vill eller inte. Detdärblevvärldenslängstamening.


Fyfan vilket meninslöst ordbajseri jag just rev av, men inspirerad av Elfborgssupportern
Röd Guling kunde jag inte låta bli. Jag var tvungen att ge det ett försök. Att vara aktuell så att säga!

Och jaaa det är klart jag ska se ManU - Barca btw!

Här behövs ett klargörande märker jag

Det är okej att ni ger er på mig, som skrivit så hemska saker om er kompis. Däremot är det inte okej att ni påstår att jag hängt ut honom, stör mig på att han är öppen samt stör mig på sättet han har sex.


Att hänga ut någon är något helt annat än att länka till någon. Att hänga ut någon är inte inte att skriva att X är en bög när personen själv stoltserar med det. Är det någon som hängt ut Bimbo i det här läget så är det bara han själv. Att kommentera något är inte det samma som att hänga ut. Det är som att vi avslöjat hans stora hemlighet liksom...

Att vår vän Bimbo är öppen har jag inte klagat på. Vad jag klagat på är hans och många andras sjukt överdrivna fixering vid sin läggning att personligheten helt försvinner bakom den. Folk som tror att det är homosexualiteten som skapar en personlighet, som min kära väninna Linda sa; det är som att alla negrer skulle vara på samma sätt, som att alla flator skulle vara maskulina osv.


Hur vår vän bimbo har sex eller ej är faktiskt något jag inte avhandlat i min blogg, så jag förstår inte var Fröken Fridén fått det ifrån. Anledningen till att jag inte avhandlat det? Två anledningar faktiskt. 1. Jag vet inte hur han har sex. Alla bögar har nödvändigtvis inte analsex berättade min bögkompis Per. (Vänligen observera bögkompis) 2. Jag skiter faktiskt i hur han har sex. Vare sig det är analt, med djur, med dockor, med döda, med tjejer, med människor utan armar eller med kaktusar. Det jag skrev var att jag inte uppskattade det faktum att han bara var tvuuungen att avslöja att han knullat i ett offentligt duschrum. Men det är hans blogg, han skriver givetvis precis vad han vill lika mycket som att jag skriver precis vad jag vill i min blogg.


En fjärde grej som inte är okej är att kasta sten i glashus. Vår vän Bimbo och många av hans vänner gnäller något förjävligt om hur vi hängt ut honom. Så fasansfullt av oss att länka till Bimbos blogg! Oh no! Tacka och ta emot för de få extra träffarna du får av oss istället. Hur som helst, förutom det faktum att kalla det uthängning är att vara helt fel ute, så är ju dessa gnällade vadvinuskakalladom inte mycket bättre. I vissa avseenden värre faktiskt. Eller vad säger ni om att Bimbo och hans allierade inte bara länkar till oss(hänger ut!!!!!!!) utan även kallar oss för nedlåtande saker, typ troll och rövhål. Vi kallade Bimbo bara för hans, vad var det han kallade det, artistnamn? För jag antar att Bimbo inte menar något positivt med troll? :)


Det femte som inte är okej är att dra in 
Maleandro. Why? En bloggande bög som utan att hoppa på någon, till varken höger eller vänster, inte heller håller med er gnällspikar. Vad är det som är så himla svårt med att förstå att alla inte tycker som ni? Bögar som icke bögar? Förtjänar han att bli kallad nedlåtande saker bara för det? Ja, kanske det, men det får stå för er isf. Men förtjänar han att buntas ihop med oss "homofober" bara för att han inte själv är en titta-på-mig-individ och skyller det på sin sexuella läggning? Bara för att han inte väljer att se allt som antingen svart eller vitt?


Ni som tänker kommentera den här gången, snälla skippa saker som innehåller dubbelmoral:

Postat av: Jess

Att hänga ut folk precis som du gör, vad fan är det för sätt? Visst måste folk få skriva vad fan som vill i deras egna bloggar? [...]


Skippa även...


...att skriva saker ni inte har den blekaste aning om:


Postat av: Tommy

[...]Hade en tjej eller heterokille skrivit om sex så hade du inte brytt dig ett dugg. Dubbelmoral på hög nivå. ;)


Postat av: p

shit vilket gay inlägg . är du gay å avundsjuk för att du inte vågar komma ut å får bånge i udschrummet? :D


Postat av: p

kunde inte hålla mig borta .. var tvungen å läsa vad fjortonåringarna skrivit här . fattar inte hur man kan
orka klaga på sexuell läggning . lika jobbigt som att gå runt å säga att man är hetro som du aldrig gör säger du .. ja må vara en jävla idiot . suga av nån i en buske utanför globen skulle jag inte heller göra .. å jag förstog i efterhand att det var en liten skolflicka som skrivit det här inlägget .
  (Jag är varken kille med bånge i duschrummet eller skolflicka. Men tack ska du ha p)


...att klaga på hur saker och ting skrivs när du själv inte lyckas få en mening rätt:


Postat av: pehon flo

Alla har rätt till sina åsikter det håller jag med om men man kan göra det till en vis mängd och man kan ju välja nogare vilka ord och meningar man ska skriva så att man inte sårar nån. Men en sak ska ni veta ni som sejer att det är fel att skriva att man är homosexule. Ni ska bara veta att det är svårt för vissa att tala ut om sin sexuela stälning.

kram till dom som vågar stå för det dom är och för dom som håller lite med mig 
(Jag var tvungen att ta med hela här, för det var ju så hysteriskt roligt. :D Detta funkar även under underrubriken dubelmoral.)


...jag-orkar-inte-just-nu-inlägg:


Postat av: Hanna Fridén

[...]
Sedan finns det en massa, massa annat i det här inlägget som jag vill kritisera dig för. Men det gör jag senare, orkar inte riktigt just nu.


...att skriva om du bara vill visa hur många fula ord du kan:


Postat av: p

vill du säga nåt får du fan svara på min sida å inte här för jag läser aldrig den här bloggen igen .. såvidare du inte vill ha lite kuk!? å jag gör det inte för att ja e gay utan för att få spräcka ditt anus som är lika trångt som ditt synsätt på livet ..


...eller bara ren och skär idioti:


Postat av: Lindalarven

[...]om du stör dig så mycket på något kanske du istället ska låta bli att läsa och skaffa ett liv?" (Jag hänvisar för övrigt Linda att läsa denna text)


Och snälla särskriv inte för guds skull. Stava gärna fel, men särskriv inte.

Till sist: Jag gnäller inte på att folk är annorlunda, jag gnällde bara på ett av alla sätt att vara. För övrigt så förstår jag inte den här grejen med att det är så himla ballt att "inte vara som alla andra"? Om alla vill vara "inte som alla andra" så blir ju alla som alla andra ändå, eftersom alla vill gå emot det som anses vara normen men som nödvändigtvis inte är det?! (<-- En personlig tanke bara, snälla skjut mig inte, alternativt skicka era läskiga kompisar på mig :(  Förklara istället, please.)

Missa inte uppropet till stöd för Bimbo. Mer om det finns här! 

Jag är inte bara homofob

Jag gillar inte invandrare som slåss, stjäl och våldtar. Förnekar jag och förtalar mitt eget ursprung? Är jag rasist? Ja, om majoriteten av läsarna som kommenterade i GAY-inlägget skulle få döma så ja, definitivt rasist. Men...jag gillar ju inte svenskar som slåss, stjäl och våldtar heller. Och hade ni som dömer varit lite mer pålästa hade ni vetat att det är långt ifrån ALLA invandrare och svenskar som just slåss, stjäl och våldtar.

So, come on and flame me. Jag tänder på det.


Men...

Bögarna och deras vänner goes crazy i kommentarsystemet, och det unnar jag dem, verkligen. Men något jag funderat över i några dagar nu, som jag anser vara ännu viktigare, är hur många bananer procentuellt sett som faktiskt inte får plats i dom där bananfodralen i hårdplast? Någon som vet om det finns någon slags studie kring detta?

image123

Ni ser ju att bananen på bilden är perfekt, den har både den rätta längden och kröken. Färgen är det heller inget fel på. Men alla bananer är ju inte såhär perfekta. Ett upprop för alla dom vore på sin plats.

Tuttpeetra briljerar

00:08:25 ?Reman? 2 stolpskott till trevlig mix du ska vara systembolagsmyndig /msg!
00:09:26 ?rL|pEetra? Reman
00:09:30 ?rL|pEetra? hur gammal ska man va då?=D
00:09:38 ?Reman? 20+

Förlåt. Kunde inte låta bli. :D

Gasa ihjäl den där jäveln

Josefin Crafoord är en brud jag egentligen aldrig haft någon riktig åsikt om tidigare. Hon har alltid varit med någonstans men man har liksom ändå inte brytt sig. Numera hänger hon med Jakob och Paul i Vakna med The voice. Jakob och Paul är två härliga snubbar som ofta har en massa kul att säga. Josefin å andra sidan...nja, hon försöker, men hon lyckas inte speciellt väl. Man tycker nästan lite synd om henne när hon häver ur sig saker utan att tänka sig för och killarna skakar lite generat på huvudet och försöker rädda situationen med nån kul line om något helt annat.


Ja det är alltså sedan hon kom med i The Voice som jag började bilda mig en uppfattning om människan. En uppfattning som bygger på att hon, som jag nämnde innan, ofta talar innan hon tänker. Vi mins väl hennes påhopp på Linda Bengtzing som det blev stora skriverier om? Hon är för ful för tv!


image122

Så var det en grej hon sa igår, som jag inte kan komma över riktigt. Tilläggas bör att jag ALDRIG kollar på The Voice, som sänds på 5an, utan jag satt och zappade runt när det var reklam på övriga kanaler och hamnade där. I kanske 5 minuter. Under dessa 5 minuter han hon bland annat gapa ur sig följande om Bo Sjöberg, professor vid Sahlgrenska akademin i Göteborg, som i dagarna uttalade sig om att glassbilsmelodier är tortyr och gör barn feta:

- Om jag fick tag på honom skulle jag gräva en grop, kasta ner honom i den och sen täcka över. Sedan skulle jag planera en buske ovanpå

- Vadå? Skulle du döda honom? Frågar Jakob

- Nää, inte döda honom, men jag skulle kväva honom lååååångsaaaaamt

[...]

- Han kanske skulle vilja förbjuda den där gasbilen som åker runt i många andra länder oxå med gastuber till folks gasolsprisar. Dom spelar ju en melodi, säger Jakob

- Ja gas! Jag skulle gasa den där Bo! Jag skulle gasa ihjäl honom!


Här någonstans kom jag på mig själv med att bara sitta där och gapa framför TVn. Vad hade hon just sagt? Gasa ihjäl en annan människa? Är det bara jag som direkt gör kopplingar till jude-gasningen under nazi-tiden? Och den här människan har barn.


Snor i fickan

Via bloggkommentatorerna fann jag idag en mycket intressant blogg: Vad är grejen? En härlig blogg som med glimten i ögat tar upp och frågar sig vad grejen är med diverse ting. Flera saker som man funderat på tas upp och skribentens härliga sätt att uttrycka sig bjuder då och då på ett gott skratt.

Här är mitt absoluta favoritinlägg, Vad är gejen med näsdukar? Sry, kan ej citera, HELA inlägget måste läsas. :)

Hemsk mardröm

Inatt drömde jag en hemsk grej. Jag drömde att jag bet loss linsen på Fragbites 400D, fick sådan panik att jag faktiskt vaknade och låg där i sängen smått ängslig och orolig i säkert fem minuter innan jag insåg att det bara varit en dröm. Fyfan vad Tomas och Filip hade blivit arga om det hänt på riktigt. Pure nightmare!

Tim Flach

Jag kollar en hel del på Animal Planet, min favoritkanal. Nej försök inte verka förvånade, ni som känner mig bör ju ha anat faktum.

På AP är det reklam då och då, lite för ofta tbh, men hur som helst. Ett reklaminslag handlar om djurfotografen Tim Flach och hans häst-fotograferande. Efter att ha sett reklamen ungefär 500 ggr kunde jag inte hålla mig längre utan var tvungen att ta mig in på snubbens hemsida för att kolla läget.

And....Jesus Christ!

Nu kammar vi till oss och
tittar på vackra bilder istället!

/me is now nown as male

Min käre vän Arre gjorde mig precis uppmärksam på att jag är en vit man av medelklass. Hur fan gick det till undrar ni säkert. Det undrar jag med. Den ekvationen fungerar nog bara i en norrmans hjärna. Dessutom hatar jag, observera att ordet är fetmarkerat(!), Bimboboy84. Ja, hatar. Jorå. Hata folk som direkt viftar med homofob- eller rasistflaggan såfort man säger något som inte faller dem helt i smaken kan man ju liksom inte hata, dem tycker jag mer synd om. Måste ju vara hemskt att tro att alla är ute efter en. Förfan skärp er.

Visste att det skulle gnällas om man inte var PK. Ibland måste man bara utmana ödet though.

Scrabbe Blast - Djävulens gåva till människan och Idas favoritspel

Det är alltså ett "ordspel". Man ska använda sig av bokstäverna i en ruta och skapa ord av dessa. Framåt, bakåt, uppåt, neråt, åthelvete osv, precis hur som helst. Level 175 hade Ida lyckats ta sig till innan spelet dog. "Lätt skit" tänkte jag och satte igång, men med icke godkända ord så som "SHIT", "MILF" och "LOL" började min frustration bli påtaglig, men det var inte förrän spelet på level 4 vägrade att godkänna "CUNT" som jag blev sur på riktigt och stängde av skiten.


Level 4 alltså -
slå det om ni kan!


Problem?

När man läser någon blogg så mycket att man nästan ser personen som en kompis, har man problem då? Kom på mig själv i morse med att tänka "Jaa, undrar hur hon har det där borta i Thailand den där Stina-Lee, hoppas hon har det bra". WTF jag känner inte Stina-Lee, aldrig pratat med människan och egentligen är jag inte ens speciellt impressed by hennes blogg heller. Jag bara läser den, ofta, eftersom jag är uttråkad, ofta.

Elin is in da house! :D

Ser hur ballt ut som helst, massa svennar och en Japan! :D

image121

Kan inte slita mig...

Branksters kompis har kanske världens sötaste morsa: (Nej jag har inte den blekaste aning om vemfan Anton eller hans morsa är. Men är han Thoms kompis är han säkert reko)

Anton^ says:haha
Anton^ says:morsan kom in till mig nu
Anton^ says:och sa
Anton^ says:"Anton, vem är LOL? Du låter så sträng när du skriker åt honom!"



...nu går jag på riktigt!

Så äre.

Tre hjärtinfarkter senare och en hel del gapande över hur urbota korkade människor det faktiskt finns, och att de dessutom lyckas hitta hit, är det dags att gå och lägga sig. Det är alltså till käftis klockan 07:30 som gäller. Ni som känner mig vet att tiden passar mig perfekt. Ohyes!

Hjärtinfarkterna tackar vi Morten för. 4-2 slutade matchen och Liverpool är vidare till semi mot Chelsea. Jag skiter egentligen i Liverpool, men Morten är en sån mycket mer trevlig och harmonisk person när det går bra för LFC så jag kan liksom ta det om det är allt som krävs. Spela med, låssas engagera mig osv.

Som en avslutning för dagen skulle jag bara vilja poängtera några få saker innan jag kryper till kojs.

1. Bloggar är till för att skrivas i. Sen om det är om kläder, politik, hundskit eller vadfan som helst det skiter jag i. Valfritt liksom. För alla. Jag gillar inte allt alla skriver och alla gillar inte allt jag plitar ner heller. Min blogg. Mitt tangentbord. Kontenta: jag skriver vadfan jag vill och vemfan jag vill. (Oavsett om denne är homosexuell eller ej. Sug på det, whiners.)

2. Bloggar är till för att läsas, i alla fall så länge de är publika. Just därför bör nötter till bloggskribenter inte komma med briljanta kommentarer som "sluta läs och skaffa ett liv istället". Det blir ju ganska knasigt, liksom. ;C

3. Bara för att jag inte uppskattar hur vissa homosexuella beter sig så är jag inte homofob. Jag gillar inte hur alla killar, tjejer, invandrare, utvandrare, hästar, hundar, grisar, apelsiner, datorer och gud vet allt beter sig, men jag hatar dom inte för det. Möjligtvis de specifika jävlarna som beter sig illa, men eftersom en liten del av precis allt beter sig illa skulle det ju inte finnas mycket kvar att tycka om. Vad jag däremot hatar är dumma jävla imbeciller som säger emot sig själva. Missanpassade intrelligensbefriade jävla vider, ja just såna hatar jag. Och Barn. Och senap. Ja, you get it.

Hahaha

Detta är så hysteriskt roligt. Fashion-Oscars kommentar alltså.

"jag hade kunnat hjälpa henne men nu är jag dessvärre blind."

Hahaha! Rädda mig.

I love Helena

Min värld höll på att rasa samma när jag häromdagen insåg att Helena Flodén satt lösenord på sin blogg. Till min räddning dök min framtida utvikskompis, ja, vi jobbar för närvarande på en hyllning till Quakenets alla CS-luder, Ela upp och berättade att jag hade fel. FEL, FEL, FEL! Bloggen hade bara flyttats! Mitt liv var räddat, rakbladet åkte ned i lådan, min sol sken igen!

Det faktumet att Helena dessutom postat
detta inlägg fick mig att om möjligt le ännu lite mer. Vilken fantastisk bild till en sådan fantastisk text. Gotta love it! Ännu bättre blir det när hon bjuder på bild med sig själv och snygg kompis, och så klassikern ofc, sig själv och ännu fler snygga kompisar. I fucking love this GAL!

A life, anyone?

Har ni en ett liv till övers som ligger och skräpar? Maila mig på [email protected] och skicka en bild så köper jag det av er.  Ett krav är att ni får lämna det i stan till mig.
 

GAYGAYGAY (Jagärentrångsyntjävlafitthomofob?)

Observera att detta inlägg är fett NOT PK! (Sue me?)

Vilken jävla dag, har hänt exakt ingenting utöver det vanliga. Jag går upp alldeles för sent. Jag äter frukost alldeles försent. Jag sätter mig vid datorn. Jag blir förbannad över ett eller annat.

Vad är jag förbannad över idag då? Jo, på
Bimboboy84. Vem är Bimboboy84 då? Jag vet faktiskt inte, men jag vet att han är gay och tycker det är så förbannat jävla häftigt så att han måste skylta med det + att han skriver en massa jävla skit i sin blogg. Missförstå mig inte, jag ogillar inte homosexuella, men Bimboboy84 - ja honom ogillar jag fan.

Jag förstår verkligen inte grejen med "Hej, jag är homosexuell! Oh, by the way, jag heter Sven-Erik". Blir galen på hur det skall skyltas med homosexualitet jämt och ständigt. "Be gay and be proud" sägs det. Vadå be proud? Vadfan finns det att vara proud över med sin sexuella läggning? Inte fan går jag runt och är stolt för att jag är heterosexuell? Vilken jävla idioti.

Och sen det här inlägget av Bimboboy84 får mig att inte vilja ta fram rakbladet, utan snarare köttyxan och hugga av mig kroppsdelarna istället. Inte nog med att han bekräftar alla heterosexuellas fördomar mot homos, han ska även promt skylta med att han knullat i offentliga duschrum. Bögar är ett jävligt känsligt ämne och det är inte PK att skriva något negativt om dem, men jag kan inte låta bli, jag har sett det här alldeles för många gånger. Credz till er homosexuella som inte är det bara för att ständigt kunna "chocka" er omvärld.

Eftersom jag har en tendens att uttrycka mig illa i text och sällan kan få fram vad jag verkligen menar så föreslår jag att ni istället läser min gode vän Arrelius inlägg om exakt samma grej. Anledningen till att vi råkat blogga om exakt samma sak var tack vare vår kära väninna Elas länkspammande på IRC.

Jag måste sluta ofreda mina grannar

Sedan i februari har jag bott inne i centrumets centrum. Sedan i februari har jag alltså varit begåvad med grannar som faktiskt kan se in genom mitt fönster. Sedan i februari har jag även har möjligheten att lära mig att grannar faktiskt tittar in genom grannars fönster och att jag just därför borde lära mig att ge fan i att klä av mig precis överallt i närheten. För bara tio minuter sedan, skulle just in i duschen, så kommer jag på mig själv med att stå topless i vardagsrumsfönstret och borsta håret. Undra när jag kommer lära mig...

Granny Racer

Jag måste bara ha den här! Samma kocept som en bilbana, fast med tanter i permobil. GIEF GIEF! Får cash på torsdag, då mina vänner skall det beställas grejer! (Wax, är du snäll får du en du med)
image120

Damn it

Helena Flodén har satt löseonrd på sin blogg. LINDA, VAD SKA VI NU GÖRA?!?!??! :((((((((((

Precis som Harald

Som professionell, jo det är precis vad jag är, så är det mindre lyckat att offentligt smutskasta konkurrenter. Skulle jag dessutom smutskasta just de som citatet nedan handlar om vore det ju att sparka på någon som redan ligger, och det är inte speciellt vackert gjort har jag fått höra någong gån om jag inte missminner mig helt. (Fast jävligt skönt och effektivt tho.) Så jag låter mina vänner sköta smutskastandet istället:


********* säger:
faxzup känns lite som harald treutiger
********* säger:
ingen skulle märka om han/sidan försvann

Beskjuten

Drömde att jag befann mig i ett område som var mitt i någon slags konflikt. Här blev jag skjuten i knäet av en iransk hellikopter. Säkert WIWO den jäveln som skickat den.

Intet nytt

Nu har jag blivit sådär blogg-lat igen. Det finns egentligen massor att skriva om, inget som hänt i mitt liv men sånt som hänt i alla andras. Typ Britneys. Men jag orkar inte atm.

I övrigt? Morten jobbar - jag tycker synd om honom. Putte är i Sydkorea - jag tycker synd om mig själv. Och ja, jag saknar J.

Min profilbild