Vem är Mats Alm?

Två sköna brudar i tjugofemårsåldern på ICA såg Mats Alm namn på löpet och funderade så det knakade.
- Vem är Mats Alm?
- Ingen aning.

Dom har befunnit sig vart det senaste halvvåret? Under en sten sa du? Aha, okej.

Man har ju inte kunnat undvika det jävla tjatet om Mats Alm hur mycket man än försökt.


Hållbara argument

Idag skrev en polsk dude till mig på facebookchatten att han gillar fnatic nu. Tidigare har han alltid varit noga med att påpeka att han inte alls gillat fnatic, så jag frågade givetvis varför, och även om det hade med att göra att dom plockar upp pink zinic som tjejlag, vilket jag misstänkte. Ja givetvis var det därför. Eller nämare bestämt för att zAAz är så himla snygg. "Jag har aldrig sett henne spela eller snackat med henne eller så, men hon är snygg". Jag var ganska snabb med att tala om för honom att det var en ganska patetisk anlendning till att svänga 180 grader i en fråga.

Är det bara jag eller känns det som att vissa bör...ehm...fundera ett varv till när det gäller anledningar och argument bakom åsikter och andra ting? Visserligen är den där duden en riktig rövslickare när det gäller tjejgamers och dito, men kom igen?  Det här är alltså en esportsmanager och nyhetsskribent som är ganska "känd" på scenen i Polen, inte undra på att tjejCS aldrig nånsin handlar om prestationer och sportsmanship.

Bör väl poängtera, för att undvika tjafs och annan drama, att jag inte säger emot honom på zAAz-är-snygg-punkten.

Im sooo gossip girl

Jag måste bara dela med mig av det här. Fråga mig inte varför men jag bara måste.
Well, igår sket jag nästan på mig. Det var en såndär klassisk akutbajs. (För den som är osäker på fenomenet akutbajs så kan ni vända er till Ninni, vi lider av samma åkomma och hon kan säkert förklara det på ett mer pedagogiskt sätt än vad jag kan.) Det var riktigt bråttom och efter att ett par små detaljer inne i badrummet inte riktigt gått mig väg så kan man väl bokstavligen påstå att jag flydde hals över huvud från mitt eget rövhål. Jag hade dock tur och slapp bli sprutlackerad myself, utan... och här nånstans känner jag att jag avbryter. Har ju trots allt några loverboys som läser, vill inte helt och hållet förstöra deras rosaskimrande bilder om mig.

I övrigt så sitter jag här och andas ut efter en 24-timmars maratonsömn. Okej, minus dom två timmar sent igår kväll som jag var vaken. Morgonrocken jag har på mig är stulen från ett hotel i Sydkorea. Ett jävligt skumt, för att inte säga perverst, men fint, hotel. (Bögporrfilmer för utlåning i lobbyn and such) Filmjölken jag smaskar på har utgångsdatum idag, och det är inte heller likt mig. Minst tre dar kvar till utgångsdatum eller så äter't jag inte.

xoxo
(för mitt liv känns jävligt gossip girl!)

Mina duktiga pojkarGådagens priser, utöver A-pris till samtliga råttor i Pet Class.

Bläs: Pet Senior 3:a samt Silver Pet
Cuddles: Pet Junior 3:a
Janne: Pet Junior 2:a samt Hederspris i Standardklass för Utmärkta öron
Trasan: Agility 1:a, clear round, domarens favorit i Agility, Stilpoäng råtta, stilpoäng förare samt Hederspris för Domares favorit i Pet Class


Matte är STOLT!


Trasan vinner...

3ebf531fbf5eacd20cda6526c6ead486.png

Kolla varifrån!

Trasan vinner agilityn OCH blir domarens favorit!


Trött säl/råttbebis.

0-3d3024fbbac8f636a5d76facc3f6575c.png

Kolla varifrån!

Trött säl/råttbebis. :)


Ohlala!

0-16fa537182dcf85d4398afb1b1572379.png

Kolla varifrån!

Ohlala!


I näsan

Jag har fått den kanske största finnen ever på insidan av min näsvinge. Det gör så ont att jag verkligen inte vet vad jag ska ta mig till, samtidigt som jag inte kan sluta pilla på den. Den är så sjuk, så stor! Jag har tillomed erbjudit Röd att känna på den, men han refuses. :(

Nu ska jag dra ner till apoteket och köpa såndär smärtstillande salva på tub, annars går jag sönder.

Tvätta x2

Det har varit en mycket spännande dag so far. Jag har tvättat en bajsig hundröv och jag har tvättat kläder. So much fun!!!!!! :D :D :D

Eller nae?

Quote-maskinen Röd

"Fan, jag skulle ju skitit idag när jag kom hem från jobbet, men det har jag ju helt glömt bort.
Nu kommer jag ju vara skitnödig hela dagen på jobbet imorgon."


Sen gick han o la sig.

Lika som berries


Givar?                                                                   Random girl?

(<3 Givar btw)

Stökigast vinner

Min käre väninna Elin la under gårdagen upp följande bild och påstog att hon verkligen skulle behöva städa sitt skrivbord.I say; släng dig i väggen Elin. Det här är ett skrivbord som behöver städas:Ett litet axplock av vad som finns att finna på bordet: Plackers, Glucosamin för hund, Romerska bågar, flygbiljett Hannover-Köpenhamn, vattenflaska för mus, tre hårborstar, div bestick, tre trasiga möss, hänglås, med mera.

Prestationsångest

Med en hund helt plötsligt i hushållet blir saker något förändrade, typ som det här med att kissa med öppen dörr. Röd kom för en tid sedan, efter snart fem år tillsammans, över ångesten, prestationsångesten enligt egen utsago, det medför att kissa med öppen dörr - fram tills igår kväll.

Röd går in på toan och zimb tittar efter honom från sovrummet, efter några minuter hör man "åååh zimba" och toadörren stängs. Prestationsångesten slog till igen, obviusly. Jag undrar bara, hur kan man ha prestationsångest jämtemot denna? Plz..Firar våffeldagen...

0-1e6bb43f8ebe2443dc042fdff1b59d03.png

Kolla varifrån!

Firar våffeldagen i förskott. GÖTT FIFAN


Dont want to meet yo' momma, just wan't to make you cumma

Dont even ask me about the topic. Ren och skär fantasibrist + Outkast - Hey Ya playin' in tha background resulterade i detta. Simple as that.

Statusuppdatering angående munnen: Operationssåret gör inte jätteont längre, bara halvont. Däremot känns hela insidan på kinde typ sjukt köttig. Ni vet som när man råkat bita sig själv och det blir lite sådär bulligt, knögligt, svullet och jävligt. Mao mycket irriterande.Btw, mina råttor hatar er, för att ni inte kommenterat deras utställningsinsats samt hur snygga dom är.

Råttigt

Drogruset har lagt sig och jag ska försöka sammanfatta råtthelgen.

I lördags hade Svenska RåttSällskapet sitt årsmöte. Jag tillsammans med några goda vänner, tillika engagerade i SRS, showed up. (Jag gav väl personligen egentligen blanka fan i just mötet men ena vännen var sittade sekreterare och skulle så fortsätta, den andra var legamot men blev befodrad till ordförande. Jag själv fick den ärofyllda titeln rösträknare. Tjoho!)

Efter mötet var det pet-utställning. Två råttor per person fick man anmäla, mitt val föll på Janne och Blääs. (Mucho lyckat!) Somliga "fuskade" och ställde ut sina råttor i andra medlemmars namn, som inte var där, men det var jag å mina boys som kammade hen rosetterna, damn it! Janne blev bästa juniorhane och Bläsen blev tredje bästa seniorhane.


Janne                                                          Bläs

På söndagen var det istället dags för Råttjälpens årsmöte, som blev något kaosartat på grund av hur förra årets styrelse skött sig, eller misskött sig snarare. Avhopp, ogilgita möten, fula uteslutningar. avsaknad av pengar/kvitton. Yours truly är iaf numera ordförande och ska tillsammans med Daniel och vårat nya crew få rätsida på föreningen.

Dags för en ny citodon och lite mer tuggande på sutursnörena. From. imorgon kör jag cold turkey, I promise.

Med en halv Brad Pitt-käke

Ser ni hur svullen jag är på ena sidan? Ser ni the sadness in my eyes?  :(


Tandlös och...

0-6278ca70094c1a80ab21d7f4e8172cc0.png

Kolla varifrån!

Tandlös och blodig. Citadon på recept = fest!


På råttutställning...

1fe2a3a5ae61a9db4dbef47a6dbc5d0f.png

Kolla varifrån!

På råttutställning i Kallhäll. Janne har fått ett A-pris so far, more to come!


Langos hos...

4d646ae60914fa3f36b832ae0bbae487.png

Kolla varifrån!

Langos hos mami & papi. Yummy!


Alors on DanceUpptäckte den här semi-sköningen i Tyskland. Dom två första gångerna jag hörde den på MTV var jag inte alls impressed. Sen lyssnade jag på den utan att glo på videon till den, då blev den genast mycket bättre, och nu skulle jag faktiskt vilja våga påstå att den är rätt schysst till och med. Ett hot tip är alltså att ge fan i att kolla på videon. (Videon är rätt skön men duden är så ful att låten blir ful med honom)

Alla har dawns! Ciao!

Finally snart...

25e6b32a16dbed18b938e46d8f6cf7d4.png

Kolla varifrån!

Finally snart hemma!


New glasses.

4cc3f4d62a13c7de58d295acc1a1cbce.png

Kolla varifrån!

New glasses. Only in germany.


My first...

0-6864360a5baaebf40024a35ac37f6dc1.png

Kolla varifrån!

My first grey. Hello coloured hair for the rest of my life..


Tvåhövdad nästa?

Jag har fått en jättefinne i nacken, med betoning på jätte. Den är helt sjuk alltså. Jag bara väntar på att den ska spricka upp och att det ska klättra ut en alien, alternativt att ett extra huvud är påväg att växa ut från min hals.

Turkmys med sydafrikan

Igår var vi på turkmys. Not even a joke.

Det började med att jag lackade ur på snöstormen som drog in under min shoppingrunda. Jag åkte hem. Åkte hiss. Mötte en snubbe i hissen. Han var sjukt social, det var inte jag, men han frågade om jag ville hänga med han och några vänner ut på lite galej. Då jag och mina två kollegor ändå tänkt bärsa så tackade jag ja.

Vi mötter upp igen efter någon timme, åkte in till stan. Hamnade på en bar, tog några bärs, sedan ville hans polare gå vidare till ett annat ställe. Vi gick i kanske 32 mil och hamnade på ALEM Lounge and Bar. Där inne luktade det minst sagt exotiskt, röktes vattenpipa överallt. (Det var en turkisk lounge mao, riktigt trevlig) Några bärs till och under dessa fick vi veta att mannen jag träffat i hissen (24årig vit sydafrikan, sales manager för Nokia) var sales maganer för hela afrika och tjänade 100 papp i månaden. Han har inte nöjd med 100 papp så kan försökte fuska sig till lite mer med hjälp av falska kvitton. Han ville ha alla kvitton vi hade, men vi hade inga. Han hade även en flickvän som var "belly dancer".

Det var dessutom första gången han någonsin såg snö. Han var sjukt exalterad. I was not. Åkte hem.


DDoS = respekt

Vad får man egentligen ut av att DDoSa en CS-turnering? Eller att DDoSa över huvud taget? Längre e-penis?

Det sägs att man får respekt om man DDoSat. Av vilka då underar jag? Är dessa personen, som tycker sånt är ballt, verkligen några man vill ha respekt utav? Vafan hacka en banks säkerhetssystem istället och skäl några mille, det är respekt!


Hannover ->...

0-7504613416f8c4289c866f3a1db3cc6a.png

Kolla varifrån!

Hannover -> Hangover. Nu kör vi!


Jag hejar på

Här sitter jag och fryser häcken av mig, Tyskland är inte så jävla varmt alltså. Men foodat har jag dock och konstaterat i samband med det att jag snittar ca 3 hamburgare per dag. Det finns liksom inget annat att välja på, så bye bye beach 2010. (Det var rätt bye bye innan burgarna också, men det känns skönt att ha nånting annat att skylla på än ens egen lathet och dåliga självdiciplin.)

Just nu spelas det semifinal här på IEM. Helsvenskt möte mellan fnatz och ESS-KÅ. Omöjligt att välja vem man cheerar for. Hejar ju liksom på Putte. Och Björn. Och Totte. Och Robban. Och Fejs. Och walle. Och...aja you get it.

Efter detta ska jag och mina två gay-kollegor (ofrivilligt gay, hotellet tvingar dom att dela säng) göra stan osäker. Bränna lite euros på saker vi inte behöver samt turn Hannover into Hangover till morgondagen.

Dåligt..

Blir alltid dåligt bloggande såhär på events. Men kan å andra sidan bero på att det inte händer något speciellt heller. Man sitter i någon ful lokal hela dagarna och ser nada dagsljus, allt är försenat, alla är frustrerade, och oftast är det jävligt kallt också. Beskriver min nuvarande situation perfa.

Tyskland är lika tyskt som vanligt. Intet nytt under solen alltså.

Återkommer.

And I'm...

0487517a6788ec9914d99eb45c17c60b.png

Kolla varifrån!

And I'm off to Hannover! I ett propellerplan :D


Min profilbild