Nyårslöften and shit

Inspirerad av Putte tänker även jag gå ut med mina nyårslöften publikt för att därmed ha större chans att lyckas. Till skillnad från min käre vän tänker jag hålla mig till mer realistiska ting, som i slutändan kanske ändå inte ter sig så realistiska med tanke på att de skall utföras utav mig, den med antagligen minst självdiciplin i hela världen.

Innan 2008 är över skall jag:
 • Vara 10 kilo lättare. (Ska ned till min gamla idealvikt på 60, vilket fördelat på mina 171 centimetrar skulle innebära ett BMI på ~20,5. Antar att jag får göra mig av med både körkort, bil och dator)
 • Kunna åka snowboard - bra. (Om Snowboardtränaren J håller sitt löfte till mig bör det inte bli några större problem)
 • Flytta hemmifrån. (Okej här fuskar jag lite, jag flyttar ju den 1:a feb)
 • Ha ett jobb. (Utöver Fragbite som alltså är ideellt)
 • Göra comeback på tävlingsbanorna med Junior. (Bli inte skraj nu Ebba, vi ska tat lugnt! ;>)

Löfte nummer ett är prio nummer ett, resterande är egentligen utan inbördes ordning. Varför vill jag då ned 10 kilo? Tänker inte gnälla på att jag är fet, eller något sådant, jag trivdes helt enkelt bara mycket bättre med mig själv @ 60. I samband med sjukdom, nytaget körkort vilket givetvis innebar mycket mindre promenerande än innan, ännu mer spenderad tid framför datorn, samt en vid tillfället lövtunn pojkvän som kunde äta allt möjligt utan att gå upp ett gram gick det käpprätt åt skogen. Självdiciplin är och har alltid varit något främmande för mig, men jag ska jobba på det. ;)

Sammanfattning av mitt 2007 är påbörjad (i en textfil på en annan dator) och publiceras därmed en annan gång.
Ciao!

Smile . . . tomorrow will be worse.

 • If anything can go wrong, it will
 • If there is a possibility of several things going wrong, the one that will cause the most damage will be the one to go wrong
 • If anything just cannot go wrong, it will anyway
 • If you perceive that there are four possible ways in which something can go wrong, and circumvent these, then a fifth way, unprepared for, will promptly develop. It will be impossible to fix the fifth fault, without breaking the fix on one or more of the others
 • Left to themselves, things tend to go from bad to worse
 • If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
 • Nothing is as easy as it looks.
 • Every solution breeds new problems.

No matter how perfect things are made to appear, Murphy's law will take effect and screw it up.

Dagens...

"Jag är inte emo, bara det att jag är inte nöjd med vad som har hänt i mitt liv än sålänge."


Passar nästan äckligt bra in på mig. Och även idag tilldelades jag en rejäl emotionell käftsmäll, vilken förvärrade missnöjet ännu mer.

Back at home...för 454305809:e gången i år

Börjar bli allvarlig brist på topics här i bloggäcklet känner jag. Anyway, hemma från Trondheim och Norge. Vilket ställe alltså. Nåja, de va mysigt så länge man slapp vistas utomhus. De jävlarna kan ju varken ploga eller salta. Det visste jag redan innan jag åkte, men vad gör man inte för lille Morten?

Btw, man har äcklig julmat i Norge. Ribbe. Pinnekjött. Ful korv. Blä.

Stupar i säng vilken sekund som helst, har dock varit duktig och borstat tänderna så jag kan lägga mig med gott samvete. Och det tänker jag fan göra, ASAP. Ses!

Man har aldrig tråkigt med Linda <3

18:48:10 ?@Elaaa? under sexualkunskapsprovet i 8:an
18:48:15 ?@Elaaa? sandra viskar till mig
18:48:20 ?@Elaaa? "linda.. fråga 22"
18:48:27 ?@Elaaa? jag ritar ett par testiklar på bänken
18:48:34 ?@Elaaa? hon "jajaja, kulor..."
18:48:39 ?@Elaaa? jag "nej nej, ett annat namn"
18:48:56 ?@Elaaa? hon "jaha vad dum ajg är.. kulorNA"

19:01:05 ?@Elaaa? http://www.namninsamling.com/site/list.asp?id=1949
19:01:06 ?@Elaaa? HSAHAHHAHAHA
19:01:20 ?@Elaaa? den startade jag på skämt för jag va less på fredriks jävla spelande
19:01:25 ?@Elaaa? och folk har faktiskt skrivit på den

19:55:28 ?@Elaaa? http://www.blocket.se/vi/13505447.htm?ca=13_s
19:55:30 ?@Elaaa? HAHAHA
19:55:33 ?@Elaaa? snygg pool!

:/

Hemma i det kalla, äckliga och jävliga Sverige igen. Not for long though, för snart åker man till något ännu kallare, äckligare och jävligare, nämligen Trondheim. Jag är så jävla osugen men vad gör man inte för underbara Morten och hans familj?!

Vreden över att ha lämnat Los Angeles och dess underbara decemberväder är överväldigande. Jag skulle kunna stannat där för alltid. Dagen då vi hyrde en bil och cruisade i stan hela dagen var något av det absolut bästa jag varit med om i hela mitt liv. Jag skulle ge mycket för att uppleva det igen. Ta mig tillbaka!

image99

Finally

Hej hopp alla fans!
Nu är jag, eller jag har visserligen varit framme ett bra tag redan, men anyway, Im in Los Angeles!
Hotellet rockar, CGS välkomnande rockar. (Mamma jag ringer hem o berättar sen vad som hänt, haha! ) LA rockar. Nu ska vi göra stan osäker, sen är det presskonferens och gaming som gäller. Tjo!

Snygga julgransprydnader

Efter en runda inne i city, där julskyltningen är i full gång och julgransprydnader säljs till höger och vänster kom jag att tänka på följande foto jag tog med mobilkameran i Seattle i oktober:

image98


Nu vet jag inte hur tydligt ni naabs kan se vad som faktiskt är på bilden, men det är iaf julgransprydnader i form av donuts, hamburgare, pistoler, ölglas, cigarrer med mera. Amerikanerna vet verkligen hur granen skall prydas! :D

Working Equitation, inget för mig och Junior. ;(

Satt och läste på ridsportsbloggen, (ja det är Globen Horse show och jag sitter på ett jävla DreamHack istället....................), anyway, hittade via denna blogg följande länk. Working Equitation alltså.

Ser skitkul ut och verkar skitkul, synd bara att Junior är en av världens kanske mest svårstyrda hästar. :(

Min profilbild