Lucette for president

Följande är lite otippat men sjukt kul. Jag kunde aldrig i mina vildaste fantasier tänka mig att Lucette Rådström på TV4 var en gamer. Här finns även ett videoklipp där hon snackar CS.

HATBLOGG FRÅN NORRLAND

Det är ju nåt allvarligt fel på norrlänningar. Att det åks spark och äts på Frasses, det kan jag ta, men hur norrlänningar är funtade i övrigt kan jag fan inte ta.

Det är tydligen jättehäftigt att gå förbi oss här där vi sitter, för att sedan, när man gått förbi alltså, vråla "Fragbite". Waow, jättehäftigt. Verkligen. Det ska stajlas med allt också, hela tiden. I morse när jag skulle över ett övergångsställe höll en dude på att köra på mig. Han skulle stalja för mig med sin asfula bil, och jag blir ju säkert jätteimponerad av att hålla på att bli påkörd av nåt litet pubertalt äckel.


Och sen den här dialekten, eller är det verkligen dialekten? Jag har hört norrlänska förut och alltid tyckt det är lite smågulligt. Kanske är det bara dosen norrlänska. Jag vet inte. Eller så är det helt enkelt så att majoriteten folk här uppe faktiskt är lätt retarderade. Deras beteenden talar ju knappast emot min hypores så att säga.


OCH VARTFAN ÄR RENARNA? :(

Rapport från Norrland

Tjing, är framme i Skellefteå, och faktum är att jag anlände redan igår vid 18:30-tiden.

Det är en massa snö och det är rövkallt här uppe. Trots detta anlände de galna brassarna ifrån mibr i t-shirt och shorts. Brrr.

Hotellet vi bor på är ett litet och mysigt ställe, något litet privatägt. Jag och WIWO delar på den "romantiska sviten" efter att toeletten i det första rummet vi tilldelades inte hade en fungerande toalett. Romantisk svit i norrland innebär uppenbarligen en kristallkrona i taket och separata sängar. Konservativt värre.

Aj.

Klia er inte i ögonen med orchidé-växtnäring på fingrarna gott folk. Det svider rätt bra fick jag just erfara.

För att du finns

image119

Tack underbara Q.

Tjejsnack vecka 12

Vecka 12/08
Motion Ämnet kommer från
Sirpa
 • Gillar du motion? Om inte, varför inte?

Nej. Motion är tråkigt. Folk påstår att det känns jävligt najs osv efteråt men det är ju rent skitsnack. Efteråt är man trött och har ont i olika kroppsdelar. Not funny.

 • Motionerar du/vill du motionera regelbundet, hur ofta?

Jag vill verkligen, och jag borde, men jag förmår mig bara inte att göra det. Numera kan jag skylla på att jag bor på 4:e våningen utan hiss, jag skulle fan aldrig klara att ta mig upp för trapporna efter en avlagd motionsrunda, vad det än skulle innebära.

 • Hur långa är/vill du ha motionspassen?

Sjukt korta och jävligt effektiva. Jag är en lat jävel som vill se resultat direkt annars ger jag upp. Någon som har en lämplig träningsmetod? Man kanske skulle satsa på en liposuction dirr.

 • Vilken typ av motion gillar du/ägnar dig åt?

Jag gillar inte motion god damn it! Ägnade jag mig åt någon form så var det väl ridning, fram tills för några veckor sedan.

 • Motionerar du helst ensam, i sällskap med någon eller i större grupp?

Motionerade ju i sällskap av hästen. Räknas det som ensam eller sällskap?

Måre görltalk:

http://mlilja.net/tjejsnack


 


Kontaktad av S

Mannen i föregående inlägg hörde av sig via msn. Jag förväntade mig ett storslaget påhopp av högsta klass men tji fick jag. Det måste erkännas att jag hyser en viss respekt för folk som kan uppföra sig från time to time.

Jag är så himla dålig alltså!

I en av skandinaviens storklaner huserar en mycket märklig manager. Han har stort hår, det sägs att han liknar
Bob Marley. I alla fall om man får tro en viss britt jag sprang på i Berlin.

Bob Marley och jag vad rätt så bra mates en gång i tiden, detta någon stans kring CPL Winter 2006. Jag var där, han var där. Han stod lutad mot räcket utanför min hotelldörr, jag satt i dörröppningen trött och med en risig frisyr som höll på att driva mig till vansinne. Men han tyckte den var fin sa han, med den röda infärgade slingan jag hade. Han sa även att han önskade sig en tjej som mig. Vi pratade en hel del under det evenemanget och efteråt också. Vänskap, nothing else.


Bob Marley hatar mig numera om man får tro han egna ord. Hans egna ord sa även att jag är en sån jävla värdelös människa som drar ner kvalitén på Fragbites content. När en kollega bad honom specifiera sig bottnade detta hat i att jag var såååå himla dålig på att intervjua.(!!!!) Jag ska tydligen ha sagt "Nu ska vi se här" i en intervju jag gjorde i Tyskland med WCG-Johan. Fyfan vad värdelös jag är. Jag förtjänar verkligen att bli hatad.


Men å andra sidan, jag har faktiskt grava problem med att ta någon på allvar som [...] och som utan några som helst hämningar hjälper sitt lag att fuska under en NGL-final. Damn, jag är så jävla dålig. ;(


Jag ger upp


Jag orkar inte mer. Jag kommer aldrig bli något nytt stjärnskott i bloggvärlden. Det är för jävla tråkigt att skriva ihop en massa meningslösa skitinlägg bara för att. It ends here.


Fan. Jag som till och med hade tagit en dagens outfit-bild. Orkar inte publicera, och tro mig, ni vill inte se heller.


Getting desperate

image117

Ny toppbanner på SK-sidan. Jävlar vad desperat det känns.

SK ligger för närvarande på 3-4:e plats i omröstningen. Putte & co på första. \o/

Morning!

Ja, morning. Jag vaknade nu, och nu är egentligen ganska tidigt för att vara jag.

Städningen igår gick ju åt skogen så jag ska försöka ta nya tag med det idag. Fortfarande fett nöjd med diskmaskinens insats though. :D

Testkörning

Testkörde just våran nya diskmaskin, som vi efter att ha haft den i över en månad, äntligen byggt ihop. Inte ett öga var torrt då Morten och jag konstarerade att allt var fett rent och vackert.

Betyg: MVG

Fattigt liv

Mitt liv är alldeles för innehållslöst för att jag ska kunna blogga på så som våra såkallade bloggdrottningar gör. Jag går ju knappt utanför dörren så jag har ju inte ens något totalt meningslöst att skriva om. SÅ tråkigt är mitt liv. Men jag lovade att ge det ett försök och än kan jag inte ge upp...

Jo jag spelade en cb nyss och konstaterade att train inte var dagens bana för mig. Jag inledde sjukt snyggt med 2 frags på pickarundan, sedan dröjde det ända till runda femton innan jag fick min tredje och sista frag för den karthalvan. Otroligt imponerande insats. "Som vanligt" påstod Putte. Han är en lögnare, ibland spelar jag hyfsat.

Btw, mammas kladdkaka var fett god, och hon hade gjort en fin tupp på den med pudersocker. Aww. Glömde ta bild though!!!!!111oneone

Rösta på fnatic!

Inte första gången man ser SK skriva nyheter i vilka de kör feta kampanjer för sig själva. All heder(?) åt SK men sånnthär är så jävla irriterande:
image116

Vi har sett det tidigare i diverse spelar- och bästa-nyhets-side-omröstningar. Tvivlar SK på sina egna förmågor och sina fans eller varför gör dom såhär? Få är de övriga sidor/organisationer som gör liknande saker, och trots detta vinner de allt som oftast omröstningarna och inte SK. I ren protest, och för vänskaps skull såklart, säger jag, rösta på fnatic!

Ger upp städningen och drar en kladdkaka istället

Har gett upp städandet nu och terroriserar Morten med riktigt dålig musik istället när han försöker spela hide & seek. Snart slut med det också dock då jag tänker åka hem till min kära mor och smälla i mig kladdkakan hon bakat. HELLO BEACH 2008! Morten får fan städa resten.

Såg att min kära väninna Linda inte är helt nöjd med min nya bloggimage utan föreslår att jag istället kör på whitetrashstilen, som bland annat uppenbarligen innehåller avklädda bilder där jag flashar fläsket för er läsare osv. Hur det blir med den saken kära Linda återstår att se.

Ny bloggimage

Det är dags för en ny bloggimage. Jag suger på att blogga och skriver överlag om väldigt tråkiga och ibland ganska djupa saker. Nu jävlar ska det bli ändring. Tänkte lägga om helt och köra på en helt ny bloggimage. Ut med det gamla och in med en blogg ala Stina-Lee, Kenza och alla andra bloggstjäronor som helt ohämmat skriver en massa ytliga och meningslösa skitinlägg och gärna postar en massa onödiga bilder till. Har jag tur (ni otur) blir jag den nya Blondinbella, har jag otur (ni tur) tröttnar jag jävligt snart. Vi får se hur länge jag orkar hålla på...

Nu kör jag igång!Heeej bloggen!! (Redan här spricker det, jag lugnar ner mig lite direkt)

Sovit riktigt dåligt inatt, den vanliga febern var framme och äcklade sig. Har ont i varenda led i kroppen, men trots detta har jag bestämt mig för att jag måste städa idag. Lyan ser ut som en stia, det brukar inte störa mig i normala fall, men våra, typ nya, tapeter är så jävla snygga så jag kan inte låta det vara den här gången.

Jag bjuder på EN "före-bild", resten får ni se sen när det är klart!

image115
Toarullen har med förra veckans förkylning att göra, tro inget annat.

Meningslös skitlista

Tack vare den trisdess och apati som ofta kommer hand i hand med sorg så tänkte jag bättra på min kreativitet genom att fylla i ännu en meningslös lista. Det är ungefär det mest avancerade jag har ork till att göra just nu.


DIG SJÄLV
Namn - Alexandra
Födelsedag - 8 augusti
Hemstad - Born and raised i Norrköping
Ögonfärg - Brun
Hårfärg - Brun. Ljusare på sommarn, mörkare om vintern
Längd - ~1,70
Högerhänt/vänsterhänt - höger
Stjärntecken - Lejon, och det stämmer väldigt bra in på min personlighet också
Skostorlek - 38-39
Skilda föräldrar - Nja, de bor ihop iaf
Skor idag - Vit-svarta Baby Phat som jag köpte i LA
Svagheter - Lat, lättirriterad, tidsoptimist
Rädslor - att slå mig, spöken
Årets mål - Få in lite mer cash än tidigare vore ju fint
Det första du tänker på när du vaknar - Hur mycket det suger att vara kissnödig när man vill sova

ANTAL
Antal gånger du flyttat - 3
Antal kuddar i din säng - 4 st
Antal syskon - En halvsyster som jag träffat en gång när jag var liten, inget jag har något minne av och jag kan inte påstå att jag bryr mig heller
Antal kusiner - 7(?) Bra jävla koll jag har...
Antal piercings - 2
Antal tatueringar - 3

FRAMTIDEN
Namn på barn - Helvete heller
Antal barn - 0
Plats för bröllop - Bröllop är överskattat och känns onödigt imo
Vad vill du bli när du blir gammal - Vill egentligen inte bli gammal. Bli lycklig kan väl vara en trevlig grej
Drömjobbet - SPCA
Drömhemmet - En lya i LA

FAVORIT
Mat - Chicken tikka masala, Tacos och Capricciosa med vitlökssås
Dryck - Vatten, Loka Citron
Sport - E-sport, Friidrott, ridsport

Djur - Hundar
Glass - Lemon Curd och Ben & Jerrys Cookie Dough
Band - Angels and Airwaves
Spel - CS, WC3
Nummer - 2
Tuggummi - Extra, ej fruktsmak dock
Helgdag - Dom brukar vara tråkiga med det mesta stängt
Årstid - Sommar, lätt!
Tandkrämssmak - Barntandkrämerna, dom där blåa, brukar va rätt goda
Radiostation - The Voice

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Jorå
Blivit dissad - Ja jävlar
Rymt hemifrån - Som kiddo, men man höll sig väl borta i max en timme innan man tröttnade
Föreställt dig ditt ragg naken - Njae jag vet inte, jag tycker inte naket är så ballt och kukar är sjukt fula så dom vill man inte tänka på mer än nödvändigt
Skolkat - För mycket
Sovit utomhus - På festivaler, och sen har man väl typ tältat i trädgården med kompisar som yngre
Gråtit i skolan - Det har jag säkert
Spytt i skolan - Nej
Velat bli modell - Nej. Jag besitter självinsikt
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Beror på hur man definierar "dumt". En massa störda saker har jag definitivt gjort som jag garvar åt idag
Sett en död människa - Nej
Använt droger - Nej, aldrig haft något direkt intresse
Ätit sushi - Några gånger, går ner men är inte det bästa jag vet
Retats - Hell yes, fast nog inte för att vara elak, utan mest för att skoja med folk

THIS OR THAT
Cider/Öl- Öl
Pepsi/Cola - Cola
McDonalds/Burger King - BK har godare pommes
Choklad/Vanilj - Vanilj. Choklad har jag aldrig varit speciellt förtjust i
Jordgubbar/Blåbär - Blåbär
Kött/Veg - Gärna veg
TV/Film - TV, fast i ladda-hem-format
Gitarr/Trummor - Guitar Hero
Adidas/Nike - Adidas!
Kinesiskt/Mexikanskt - Mexikansk mat är inte vad vi tror här i Sverige, och jag är inte asförtjust i bönor, så jag säger kinesiskt
Kakor/Paj - Måste jag välja så blir det kakor, men helst inte
MTV/VH1 - Har bara möjlighet att se MTV
Blind/Döv - Döv

KAN DU
Gå ner i splitt - Inte ens i närheten
Skriva med båda händerna - Ja, men med vänstern blir det inte vackert
Blåsa en bubbla - Med? Tuggummi? Ja. Saliv? Ja.
Ha dina ögon i kors - Ja, men det är nog mest med ena ögat
Nudda näsan med tungan - Nope

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade - Morten. Han petar på mig jämt
Du pratade med - Morten, han sitter ju här brevid 24/7
Du skrev till på MSN - Putte
Du kramade - Mamma tror jag
Du skällde på - Morten

SENAST DU
Skrattade - Skrattet har varit en aning begränsat de senaste dagarna, men det var nog för några timmar sedan när jag kollade på en video med en dansande valross
Grät - Idag. Jag saknar Junior
Tuggade tuggummi - Några dagar sedan
Drog ett skämt - Igår tror jag, men å andra sidan så är det mesta jag säger ett stort skämt så
Sjöng en sång - Sjunger ofta och mycket, många gånger omedvetet, då jag har läskigt lätt för att lära mig lyrics

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - Huset mittemot och himlen (vindsvåning)
Lyssnar du på musik just nu - Nej inte nu, men sist vat det Kanye West jag lyssnade på
Vad har du på dig? - Baggy jeans, nåt bikbok-linne och min "SpawN-tröja"
Vad är det på din musmatta - Det är en Q-pad med WCG-2007 Sweden-tryck på

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - Vem har inte
Ljugit om din ålder - Kanske inte ljugit, men "förenklat". Lättare att säga 24 är 23 och 8 månader.
Bråkat utan anledning - Många gånger, när jag bodde hemma så var det några ggr om dagen med min far


J

Krubbornas skräck, underbara prins J har alltså somnat in. Lite över två dygn har gått, jag har fått lite mer distans till det hela men det känns ändå som om det som hände i förrgår aldrig verkligen hände, men det kommer gå upp för mig tids nog.

Jag kommer sakna att åka ut till stallet och frysa samtliga vitala kroppsdelar till känsellöshet. Jag kommer sakna att ha lera upp till knäna efter att ha hämtat dig i hagen. Jag kommer sakna knarrandet från en foderkrubba som får en omgång av en rejäl hästbak. Kungen av krubb-gung - det var Junior det. Jag kommer sakna hans "pratande". Ingen häst pratade så mycket som honom. Jag kommer sakna hur vi flög över fälten nere vid Navestad. Ren och skär livsglädje som omvandlades till en snabb och kraftfull galopp med en vind som samtidigt lekte i din man och svans. Jag kommer sakna barbackaturerna i snön på en varm hästrygg som värmde gott om baken. En hästrygg som förutom värme även hade världens vassaste och högsta manke. Världens vackraste manke. Och med dom fina vita fläckarna på. Jag kommer sakna den supermjuka mulen och baksidorna på dina framben som pga. din ålder hade blivit alldeles stickelhåriga. Jag kommer sakna den fjuniga virveln på magen och den jättetunna och spretiga lilla pannluggen, den vi alltid skrattade åt. Jag kommer sakna den stora muskulösa hästrumpan som man alltid kunde stå bakom för att man visste att du aldrig någonsin skulle sparka. Jag kommer sakna dom skitjobbiga frambenen som faktiskt alltid sparkade efter en när man borstade din hals. Jag kommer sakna hur du tittade på allt annat än vägen du gick på när vi vare ute. Jag kommer sakna hur du tog en kort paus i ditt tuggande på höt då en tanke helt plötsligt slog dig.

Jag kommer inte att sakna ljudet av andningsbesvären. När veterinären gick ned med kameran i halsen insåg jag hur svårt det måste varit att andas, att äta och att ens leva. När en människa får ett astmaanfall brukar läkarna säga att det känns som att andas genom ett sugrör. Det DU andades genom konstant de senaste veckorna var inte större än ett sugrör, och du var en häst på 600 kg med stora lungor och stort syrebehov, inte en liten fjuttmänniska på 75. Du måste ha varit konstant hungrig, så lite mat som du fick i dig, och som du magrade av. Du drack knappt. Sista dygnet drack du inte alls, en häst i din storlek ska dricka 30 liter om dagen. Trots detta hoppades jag så innerligt, och jag hoppas ännu att veterinären ska komma på en lösning, en behandling som kan få dig tillbaka. Min stora vackra Junior.

Livet kan vara så orättvist. Du fick bara lite mer än ett halvår efter att ha slitit på ridskolan dag ut och dag in i fjorton. Du skulle dö av ålder, inte av något jävla skit i halsen. Du som var världens snyggaste och fräschaste pensionär, som aldrig tidigare varit sjuk i hela sitt liv.

Du fattas mig, älskade Junior.

image114

Junior, 1986 - 2008

För alltid du, J. Jag älskar dig.

junior1

Blä

Det är snö ute och der äcklar mig.

Tjejsnack vecka 10 & 11

Två tjejsnacksveckor på en gång hade jag när jag kollade mailen denna gång, och eftersom jag är så enormt uttråkad så river jag väl av skiten här. ;)


Vecka 11/08
Våren
 • Vad är ett riktigt bra vårtecken?

- Sol! Jag älckar sol och det gör mig sjukt lycklig.

 • Känner du av våren på något speciellt sätt, hur?

Inte mer än att jag blir väldigt glad av solskenet. Men det spelar egentligen ingen roll vilken årstid det är för att det skall ske.

 • Har du sett någon vårblomma än, vilken?

- Snödropparna kom ju redan i januari om jag inte minns fel. Krokusen blommar förullt ute i Lindö hos mamma och pappa och för några veckor sedan blonnade påskliljor i Tyskland.

 • Vad är det sämsta med våren?

- Att det inte är sommar än!

 • Vad är det bästa med våren?

- Att det är påväg att bli sommar.

Vecka 10/08

Resor
 • Vilka länder har du varit i?

- Hoppla, det blir några. Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Holland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Österrike, Frankrike, Spanien, Storbritannien, USA

 • Vilken är favoritresan? Varför?

Bilbao i Baskien i Spanien var härligt, trevligt vackert ställe och trevlig värme men favoriten är definitivt Los Angeles. Inte för att det är just Los Angeles utan tack vare det underbara klimatet, härliga palmerna, najsiga maten och trevliga människorna. Jag dör lite inombords för varje dag som går som jag är borta från LA.

 • Vad vill du ha ut av din resa? Sola, upptäcka, äventyr?

- Sola, upptäcka och äventyr! :)

 • Vad blir nästa resa? (Behöver inte vara semester, utan var du ska över huvud taget.)

- Skellefteå, men det är så jävla luffigt så det vill jag inte nämna. Enevtuellt Ungern i vår, men definitivt Moskva i Ryssland i maj.

 • Vad vore den absoluta drömresan?

- Jorden runt! Afrika, latinamerika, asien och självklart tillbaka till LA!Mer tjejsnack på
http://mlilja.net/tjejsnack

Fotbollstränare och toppspelare? Yes, that's me!

image113

Hatblogg ang. CeBIT is up!

Jag är en hatbloggare, iallafall om man får tro herrarna på Rakaka. Och ja, de har väl en poäng antar jag.


Okej. Jag hatar CeBIT. Jag hatar alla stora mässor. Jag hatar alla utställare och allt jävla folk som är där. Jag hatar ljudvolymen. Det enda som kan, observera _kan_ vara trevligt är när boothsen på kvällstid bjuder på öl. I övrigt suger mässor hårt. Det enda som kan vara positivt med en mässa är om de kör någon form av esport-evenemang där. Eller ja, CS och WC3, resten skiter jag ju faktiskt i.


Spelarna på dessa evenemang är inte heller speciellt nöjda, och då snackar vi främst om ljudvolymen. ESLs EM var det inga större problem med, mer än att de på lördage och söndagen höll till i världens kanske minsta jävla skithall med på tok förmycket folk inknökat, men för SEC, ja herrejävlar. Roccat, Razer och Speed-Link tävlade om vem som kunde låta högst och mest. EIN - SPEED - ZWEI - LINK - EIN ZWEI DREI - SPEEEEEEDLINK. Jag bad till gudarna om att någon skulle släppa en atombomb över stället.


Som om helvetet på själva mässan inte var nog i sig åker jag redan på den första dagen på en rejäl förkylning. Snuva, halsont, feber, led- öron- och bihålevärk. Jävligt kul. Vissa stunder vara jag så borta att jag knappt visste vad jag hette. På lördagkvällen tog jag mig dock samman och tog några gratisöl tillsammans med Marc och Ben.


The Three Musketeers var alltså samlade på ännu ett evenemang och vi njöt så in i norden, ända till WC3-spelaren Zeus vart osams med sin flickvän och Ben var tvungen att lämna oss för att inte bli hemlös. Jag och Marc stannade med SoA-killarna. Konstaterade rätt snabbt att ArcadioN var en riktigt trevlig prick, och även övriga spelare var rätt okej och hyffsat trevliga, med ett undantag. En av spelarna i laget är lätt elitens motsvarighet till ca 90% av damscenen, och nu snackar vi inte om CS-skillsen. Låt oss säga såhär, han och hans flickvän förtjänar varandra. ;)


Kvällen avslutades med att danskarna hamnade på stippklubb, och jag och Marc åkte hem till våra respektive bed&breakfast-boenden. Jag höll dock på att bli fett hemlös den natten, fan vad jävla läskigt det kunde blivit där.


Nästa dag vann Putte och hans vänner SEC. Trevligt med iallafall en framgång i CS. Inga tangentbord slog dem sönder heller ;D

Resterande händelser är inte värda att skriva om.


Tack Wolfgang!

(Btw, Carmac gillar mig! Han tycker jag är en sympatisk person! ;D)


Jag är hemma

Jag är sjuk
Jag är trött
Jag är sur
Jag har ont i bihålorna

Döda mig.

Deuchland, jaaaaaa

Jo, så var man i Tyskland igen, närmare bestämt Hannover denna gången. Covrar WCG SEC och ESL Extreme Masters. ELS är alltid proffsigt, WCG gör bort sig igen.

Om ni undrar varför jag bloggar så dåligt på denna resa, eller rättare sagt sämre än på övriga resor, så är det helt enkelt för vi kör
fragblog igen. Mer läsning finns allts där, och uppdateras löpande.


Älskade älskling

Baby, som varit krasslig ett tag nu, var på hästkliniken idag. Efter att ha fått lugnande och en kamera upp i näsan konstaterades en rejäl svullnad i halsen vilken fick struplocket att fastna i fel läge. Fel läge innebär att det mer eller mindre konstant sitter fast över matstrupen vilket gör det tufft att svälja, och risken att få ner maten i luftstrupen ökar drastiskt då öppningen där står vidöppen. Detta är anledningen till att han hostat så mycket och fått upp maten genom näsan. Veterinären kunde inte med säkerhet tala om vad svullnaden berodde på. Det kan handla om en tumör i värsta fall.

Han har idag fått påbörja en kortison- och antibiotikakur som skall vara i 10 dagar.  Blir han inte bra under dessa 10 dagar finns det inget veterinärerna kan göra och det mest humana skulle vara att låta honom somna in. Fuck humant, fuck somna in. Han ska bli frisk. Min älskade stora fluffiga knäppis.

24556-69

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen, Y'all know!

"Just nu sitter hon och tittar på Melodifestivalen och jag sitter bredvid och skriver på datan, nu muttrar hon ogillande om Linda Bengtzing, som tydligen har likadana byxor som henne. Jag kan inte låta bli att kommentera att Linda är sexig, så mogen på nåt sätt, Bella flippar fullständigt och börjar skrika om att hon ser ut som en white trash-brud som visar bh:n."

Blondinbellas blogg är i regel rätt värdelös, men gästbloggningen från hennes kille igår fick mit att dra på smilbanden. Bellas olycka är min lycka. Att Bengtzing dessutom gick direkt till finalen i globen var ju som ett kollektivt hån från svenska folket riktat rakt emot blondinfan. Gnället om att dom har likadana byxor var grädden på moset! :D

Majswoman strikes

Min väninna Yllet, aka Lovisa, upphör aldrig att förvåna. Igår när hon letade igenom sin väska efter sin mobiltelefon hittade hon en burk majs i - ja just det, handväskan. Det nästan märkligaste i hela denna situatuion var att hon faktiskt själv blev förvånad över fyndet.

image112

(Bilden är tagen av Arrebarr)

Åhå, glömde't ju!

Jag har blivit med klan!!! :D
Mer säger jag inte.

Phew

Dag ett med übermongona Arre och Yllet avklarad. Egentligen inte för att det är hemskt på något vis att umgås med dem, utan kan rentav vara riktigt trivsamt trots att Yllet är en sådan fruktansvärt dominerande översittarjävel. Att ständigt få sin livsstil med mera utvärderad och bedömd som värdelös, eller ja, inte okej - för att uttrycka det med hennes egna ord, är vardagsmat. Vi tar emot känga efter känga utan att ens blinka, normala människor hade utav tvekan febrilt letat efter första, bästa och vassaste tillhygge för att så snabbt som möjligt avsluta sitt liv.

Arre å andra sidan är en lugn stofil. Han är lätt att hantera och sätta i arbete. Just nu sitter han tex fridfullt på en luftmadrass på golvet och myser med sin laptop. 10 points, to make it short.

Dag 2 is here och ölen ligger på kylning. Tjing.

Min profilbild