Govänner!

Jag hittar inte sladden till min kamera, så ni vet. Jag orkar verkligen inte ta den diskussionen med alla över msn, så nu vet ni. För trasig. Jag är alldeles för trött för att leta mer efter den idag, men imorrn gör jag ett nytt försök. Tills dess, rosa socka på er alla!

Cancer Slice

Kräftskiva igår ute på Spettan (Spättan?), och nu är jag på jobbet. Har inte ens mellanlandat hemma utan bara på donken för att sedan åka vidare direkt hit. Det är stendött här, så jag, Arwin och Madde bara sitter och glor typ. Tråkigt, men lättförtjänta pengar aaaaight.

Gårdagen var riktigt trevlig, även om jag konstarerat att kräftor ör väldigt mycket arbete för väldigt lite mat, och det är helt klart bäst om någon annan skalar dom åt en. Det tycker antagligen Bard också, med tanke på hans haglande svordomar under själva skaleriet, för att sedan, när han äntligen lyckats bryta upp en klo, nöjt utbrista "Ägd! Jävla horkräfta!" Bard lyckades dessutom bjuda på kvällens kanske skönaste min fångad på bild. Pics cumz later.

Vi hann även med straffpoker, ölspelet ala norrköpingsstyle i übertempo, jag har aldrig, sanning & konkta samt kroppstwister, eller kroppsfisting för den som så önskar. Idag har jag en ständig kramp i min högra skinka som vägrar att släppa och jag kan knappt stå, jag misstänker att det har med den sist nämnda leken att göra. Jag tror jag var den som lyckades ta hem flest vinster i twistern dessutom vilket är jävligt strongt med tanke på hur tighta mina byxor var samt att jag är ungefär lika smidig som en gravid soffgrupp.

Förutom galna lekar, uttalade hot mot kräftorna och sjukt mycket pajade saker så lärde vi oss en hel del också. Blandannat om rosa sockor, om hur sniglar saggar på sig själva och gnider sig mot andra, samt om en fågel som äter i 3 år för att bli befruktad men oftast misslyckas pga det andra könets taskiga lokalsinne.

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Dels för att jag är äckligt trött och dels för att jag håller på att frysa ihjäl. Lyckades ju inte sova nåt vidare tack vare Bäbis skratt, som när man inte är trött och vill sova är ack så charmerande, men fan inte när man bara vill döda sig själv av trötthet och vetskap om att man ska upp och köra bil för att jobba några timmar senare. Hoppas du gillade skarven Luke. ;)

Hoppas alla ni andra hade lika trevligt som jag hade't. Tack Yllish, Kalle, Bard, Luke, Linn, Petter, Bäbis och Anya!

<3 U Systeryster

ESWC & riskaka

Vaknade av att det lät som ett världskrig i buren men det var bara lilleman Dex som försökte få upp en riskaka från botten till övre våningen. Jag kunde hur som helst inte somna om så jag slog på datorn istället och möts av nyheten att Seules/MYM fått smisk av SK-ladies i semifinalen. Kan inte låta bli att dra lite på smilbanden.

Ödmjukhet is the key. SK-ladies har alltid varit ödmjuka och trevliga, så well deserved!

Även mina favoritfnattar torskade dock i semin, och det suger ju.

Missing key

dog

Den här bilden får mig att tänka på din laptop, Arre. Tur att det inte är P som fattas though.

Trött, tröttare, tröttast


Såhär trött har jag också varit hela dagen:


Cujo sleepin'

Årets skörd


Ja, nu finns det även
på pränt för allmänheten.

Nej, det var inte jag som släppte bomben till dagspressen, men det kunde gott ha varit med tanke på att vi ser det varje dag.


(aa jag vet, jag borde verkligen sova eftersom jag börjar jobba kl 06, men det går inte ;C)

Det är inte okej

Det finns få människor som går sönder lika mycket som jag efter fest. Nu snackar vi inte bakfylla, utan verkligen att gå sönder. Den här gången tror jag inte att jag åkt på så många blåmärken, men däremot har jag lyckats med konsttricket att festa sönder mitt öga.

Vaknar antagligen med en saftig vagel imorgon, klockan fawking 05:00, och kommer antagligen känna mig jävligt omotiverad till att forsätta leva. Tidig morgon och trasigt öga är fan inte okej. Antagligen kommer något mer gå åt helvete också...

Tur för er att ni är värda det, Arre, Yllet, Anna och Per! En jävla tur tbh!
Nej vi drack inte etanolen, men vi hade kunnat om vi hade velat.

Engrish

Med inte allt för mycket att göra på jobbet om nätterna har man en hel del tid över till att sufra en massa skit.

Ramlade för ett tag sedan in på
engrishfunny.com och har skrattat oavbrutet i nästan 30 minuter. Mina kollegor undrar nog vad jag håller på med. ;)

Engrish photo of a sign that says SPREAD TO F*CK THE FRUIT

Högst upp på sidan finns även länkar till en massa annat kewl, typ loldogs osv. :D
see more engrish

Party på jobbet

Detta är vad våra kollegor sysslar med mellan sina skift. Super ned sig och kör till invågen och moonar för oss på labbet:Att ta jobbet seriöst is the scheisse. Bilden togs kl 01:00, dom har inte lagt sig än, och börjar jobba 06. GL HF ;)

Söndag, att vara eller icke vara ledigDen här lappen mötte mig mig när jag kom till jobbet igår. Eller ja, efter en visit inne på chefens kontor, som även fungerar som minikök åt oss på labb fann jag den, och sprang genast ut med den till -madde, vår labbansvarige, och frågade wattefakk det handlade om. Madde svarade:

- Ja, alltså jag ringde upp ****** tidigare idag för att fråga hur länge jag hade kontrakt på det här jobbet eftersom jag ska på arbetsintervju imorgon, och det var då hon berättade att vi skulle jobba nu i helgen. Det var alltså inte hon som ringde mig och berättade att hon satt oss på att jobba fast vi var lovade ledighet eftersom vi gått natt i veckan. Men, har hon inte ringt till er?!


Nej, chefen har inte ringt oss, utan bland alla andra papper på sitt kontor lämnat den där lappen. Både jag och övriga på skiftet blev förbannade över att vi blivit satta på det här extrapasset, dels för att vi kommer jobba morgon 8 dagar i sträck, och inte ha en ledig dag på över två veckor, och dessutom fått veta med så pass kort varsel. Jag som dessutom hade planer för just denna helg sedan månader tillbaka...

Hur som helst så lämnade jag en lapp på chefens kontor där det stod att jag önskade ledigt från detta skift eftersom vi tidigare blivit informerade om att vi ska vara lediga och att jag hade planer. Jag förväntade mig givetvis ett svar idag när jag kom tillbaka till jobbet eftersom hon varit här under dagen men icke. Eftersom jag dessutom jobbar natt, och hon dag, så kan jag inte ringa heller. Allt jag fick veta om min söndag fick jag veta genom Emma som sa att det enda chefen nämnt om det hela var att hon muttrat "Jaha, Alexandra kan tydligen inte jobba söndag".

Tack för infon.

"You are basically making a deal with the devil, cause you have to give up your life", som Kelly Cutrone sa till Whitney Port när hon sökte jobbet på Peoples Revolution i The Hills. (Okej, nördvarning på den, jag vet :D ) Här på Lantmännen gäller uppenbarligen samma regler. ;)

Tack AB!

Rubriken! Och vilket underbart ämne att skriva om och lägga upp bland artiklar om flygkatastrofer och OS!

Enjoy:
Är ditt barn EMO?

Trapphussorg

Eller iallafall sorg i lägenhet 4830, cuz Ruukel has left the building. Alldeles hastigt och lustigt.

Tyst minut imo.

On request

Okej, jag har absolut ingenting att skriva om, men pga. Yllets uppmaning alldeles nyss i telefon om att "blogga mer" så skriver jag väl ändå.

Idag har jag sovit, mellan ca 07:30-15:30 och sedan från 18:00-19:30. Sen har jag duschat också, och ätit. Och så har jag varit hos Luke, med Yllish, Anton, Petter och Linn. Dom jävlarna drack öl och vin. Jag drack vatten. Och nu är jag på jobbet.

Detta var min högst intressanta 19/8 2008!

Lugnare än lugnast

Här sitter man och ugglar på jobbet med nada att göra. Fast det gör egentligen inte så mycket eftersom jag har min lappie med mig och kan fördriva tiden här, värre är det för Seid & Madde, även om jag är snäll och säger att dom får låna datorn om dom vill. Nordman på radion och jag tjänar fett med OB på att sitta och surfa liksom... Ja jag vet att det är ett jävla tjat om cashen men jag är så sjukt jävla nöjd, och passar det inte så läs inte.

Tre bilar är inbokade för att komma inatt, värre var det i lördags då vi hade 50+ och krånglande maskiner. Den sprängande huvudvärken som hoppade på mig och våldtog min skalle under första och andra timman har nu lämnat mig ifred igen. Bara att sitta här och uggla till 06 nu då, rena barnleken!

Rifven med mera

Insåg precis att jag inte bara har blåmärken över hela kroppen utan även en hel del rivmärken lite över allt. Jag är egentligen inte förvånad eftersom råttorna uppenbarligen älskar att använda mig som rutschkana, men det är fan inte snyggt. Att jag sedan dessutom ser ut som en jävla pizza i fejjat, antagligen pga skiten vi fått handskas med på jobbet när det regnat, gör att helhetsintrycket av mig inte ser så jäkla as-healthy ut. Verkar dock som att jag klarade mig från att få nya blåmärken efter lördagens bravader med "simmarn" och co. (Tack för den kvällen för övrigt boys, även om Calle är en jävla sopa :D )

Jobbar natt nu denna kommande vecka vilket innebär att jag börjar 22 ikväll, måndag. Känner mig fett otaggad, så otaggad att jag tror att jag ska lägga mig på soffan med boysen och mysa lite framför TVn.

Oh btw...

...låt mig få presentera Daydreams Dextro, aka lillen:Japp, pungen är precis lika mustig som den ser ut. :) (Men han växer i den så småning om)


Smellin' the oat

Här sitter man då, på golvet i fikarummet med laptopen i knät. Gunilla har snott stolen men hon är så jävla rar så hon får behålla den. :)

Jobbar alltså kväll denna vecka. 14-22. Det suger stenhårt att göra det på en fredagskväll, men det genererar över 200 SEK i timmen. Suger ännu mer att jag börjar 07 imorgon, skulle egentligen varit 06 though, och slutar 16, men det ger ännu bättre pengar. ~300 SEK i timmen i 9h = rich bitch = klad aleks = trött = sova några timmar direkt efter jobbet = tvinga mina kompisar att dricka öl med mig senare på kvällen = ännu gladare Alex.

Jag säger som min gode kollega Seid: Vid den här tiden på en fredagskväll luktar alla andra på sprit och öl, vi luktar på havre. Lätt 10 av 10 i betyg till vår fredagskväll!

Work work

Sjuuuuukt mycket att göra här på jobbet.....eh. NOT.

Tjenare!

MMS

Tjenare!


Edit: Detta inlägg är ett mmsmeddelande, därav avsaknaden av text och annat vettigt. Tyckte jag var så jävla snygg på bilden så jag var bara tvungen...

 


Misshandlad and smelly

I morse i duschen upptäckte jag att min kropp snarare var blå än hudfärgad. Det var inte jättesvårt att lista ut att dessa blåmärken uppstod i lördags i samband med överfallen på mig som Petter och Luke stod för. Armar, höft och lår. Inte ens den mest rutinerade hustrumisshandlade skulle kunna komma i närheten av något liknande. Well done boys!

Btw så hände nåt sjukt äckligt på jobbet idag. Jag och Rebecka dammsög uppe ovanför alla silos. En hel del duvor håller till där, bygger bon osv och vi hittade några ägg under vårt dammsugande. Uppenbarligen oönskade/avlagda ägg eftersom dom var intorkade ock kalla.l Hur som helst så hittade vi ett ägg som inte var helt intorkat, men antagligen jävligt ruttet innuti. Medan jag höll det mellan tummen och pekfingret kom Rebecka med dammsugarmunstycket och skulle suga in det, och då hände det; ägghelvetet sprack och jag fick den skabbiga sörjan över mig. Okej, mestadels över ena handen men även några stänk på kläderna och i fejjat. Det luktade så in i helvete vidrigt att vi var tvugna att fly fältet, dock efter att jag tvingat Rebecka att suga mig ren. Det gick sådär med det sugandet...

Väl nere i civilisationen igen skrubbade jag händerna 5-6 gånger och det luktade ändå vedervärdigt skabb-äggigt. Det luktar fan fortfarande, så ruskigt jävla skitvidrigt. Lätt topp 3 av dom äckligaste lukterna jag kännt ever.


fyi

Ville bara informera om att jag har en råtta som har somnat uppe på mitt huvud. Självklart är det Björn det handlar om, och hans svans hänger ner och kittlar mig på kinden/örat. MEST SOET OMGOMGOMG!!!!!!!!!!!!!1111ONEONE

Tjugofyra

Stockholmarna påstår att 08-08-08 var deras dag. Jag skulle vlija hävda något annat.

Fylla årandet började med att ~ 10:00 vakna, kolla på klockan på mobilen och inse att det fanns tjugotalet olästa meddelanden - samtliga grattis-SMS. Söt start på dagen imo, att inse att man trots allt har några kompisar dvs.  ( :D )

Efter vaknandet  vare bara att sätta igång att hetsstäda. Lägenheten såg värre ut än Roskilde efter 1,5 veckors campande besökare och luktade ungefär lika gott. (Hade ju glömt att kasta ägghelvetet som stod på diskbänken.) Hetsstäda är inte min grej, jag vet aldrig vart jag ska börja. :(

Efter några timmars städande bestämde vi (Jag n' M) oss för att ta en paus, åka ut till Lindö för att äta hos päronen samt begrava lilla mysskruttet Torres. Mamma hade skrivit ihop en jättefin liten text på en lapp som vi la ned i lådan Torres låg i, jag klappade har skitiga men ack så vackra päls en sista gång, sedan satte vi ned honom i jorden under en krusbärsbuske. Det var inte lätt att hålla tillbaka tårarna. Vilken födelsedag, huh?!

En sväng förbi systemet och Willys och det var back to home. Mötte Arre och Yllet utanför dörren till farstun och utanför lägenhetsdörren stog ett jättepaket med färgglatt papper och ett lite mindre i guld. (Klad^Lancia) Det stora pakeket var skittungt och klirrade misstänksamt, men jag bestämde mig för att vänta med öppnandet till senare på kvällen när resterande gäster anlänt. Det blev att hetsduscha för att sedan halvnaken få sin lägenhet stormad av 10-15 sjungande människor. Dessa underbara människor som jag har min arga tvillingsjäl Yllet att tacka för. <3 Paketen öppnades sedan och den snidade träkuken från det lilla guldpaketet blev snabbt festens mittpunkt och fortsatte så tills kalasets slut. Den gick från gylf till gylf och från mun till mun. Underbart! Tack för en, som vanligt, underbart rolig kväll med er, folket! (Bilder cumming! Ni får hålla till godo med denna, stulen från Minnas bilddagbok eftersom hon aldrig förmår sig att skicka över dom! :> )Lördagen var lite lugnare. Vaknade först vid 12, bestämde mig för att skita i att vara vaken och gick och la mig igen. Vaknade 15. Sen bar det av ut till Mamma & Pappa för tacos och tårta. Yami! Rysk banantårta går inte av för hackor! Mor och far passade på att briljera med sin alzheimers gällande stackars Arre och försökte gottgöra honom genom att supa ner honom, men jag satte stopp för det hela innan det ens börjat. Mätta och glada, i en blät bil vars fönster av misstag varit nere när det rövregnade, for vi sedan hem för att ladda om.

Efter en stunds avslappnande nörderi hemma ringde min gode vän wow-nörden, (han som smaskar dase på bilden), och tyckte vi skulle komma över. Pojkarna hade spelat fyllefotboll sedan 10 på dagen och supit sedan dess. Med tanke på att dom gick hem från mig nångång mellan 02-04 på natten var dom inte allt för pigga, men höll god min och fortsatte kröka. Under de fyra timmarna som spenderades hos Luke hann vi bland annat uppleva hur jag räddade livet på Luke, ätande av brustablett vars skum sedan sköljdes ner med ren vodka, samt två pojkar som slogs om mina salladsrester som om de inte fått krubb på allt för många år. Gulligt.

Idag är jag bara lat, så ni vet. Lat och 24! Tack alla rara människor för alla grattismeddelanden, och tack alla underbara vänner för att ni är så jävla störda. Kärlek!

Förgiftad

Jag har ont i precis hela kroppen och lite till. Jag kan knappt andas pga en massa jävla damm och skit i halsen trots att jag använt andningsmask hela dagen. Att städa en silo, mina damer och herrar, är inget för känsliga personer.  Fyfan, smärtan och träningsvärken kommer vara så förbannat ännu mera förjävlig imorgon.

Ja - jag är fortfarande lab-assistent, fast med lite mer udda uppgifter emellanåt.Flera vänliga själar har hört av sig både via kommentarer i bloggen samt på msn angående Torres. Ska försöka göra en lång historia kort.

Torres kom som bekant tillsammans med sin helbror Cujo hit i april i år som omplaceringsråtta från en tjej som inte riktigt hade tid med dom. Torres var alltid ganska blyg, men ville alltid vara med där saker skedde och kom alltid fram och hälsade när man kom.

Torres
rosslade lätt redan första dagen och det fortsatte sedan med mindre uppehåll då och då. Redan här gick jag till en vet. med honom för att behandla. Behandlingen bet inte och det var ett himla spring till veterinären och två nya behandlingar testades på, varav den sista var kortisonbaserad med stödmedicinering av antibiotika. Inte heller detta funkade och det var en ständig fajt mellan mig och Torres när det var dags för medicinen. Faktum är att det var så besvärligt att det bara var jag som lyckades få i honom det. Denna behandling bet inte heller och hans andningsbesvär blev värre. Veterinären sa att hon inget mer kunde göra men tyckte ändå inte att han behövde somna in än då han fortfarande hade gott hull och var pigg. Detta var i början på sommaren.

Veckorna gick och Torres fortsatte vara lika nyfiken som tidigare, bara det att han började magra av och blev tröttare och tröttare. Med en liten terrorist och en tvångsputsande bror som burkamrater var det föga förvånande. Trots att råttor är väldigt värmekänsliga klarade Torres den första värmeböljan bra, men det var när sommarens andra värmeperiod kom som det började bli riktigt jobbigt. Torres var tröttare än någonsin och såg riktigt risig ut, han började även tappa en del päls så vi bestämde oss för att det helt enkelt var dags att låta lillkillen få somna in.

Torres hade sin alldeles egna lilla spot på fönsterbrädan i sovrummet där han låg nästan hela tiden och myste, dom andra grabbarna var sällan där mer än korta stunder då och då. Ända sedan jag kom hem från veterinären igår och släppte ut råttorna har dom legat på Torres gamla plats konstant och knappt gått därifrån. Så det är nog fler än bara jag och Morten som saknar det lilla livet. Vårat lille gull - som Morten alltid kallade honom.

Sov gott lilla hjärtatSay goodnight, not goodbye
You will never leave my heart behind
Like the path, of a star
I'll be anywhere you are

In the sparke that lies beneath the coals
In the secret place inside your soul
Keep my life, in your eyes
Say goodnight, not goodbye

Don't you fear, when you dream
Waking up is never what it seem
Like a jewel buried deep
Like a promise meant to keep

You are everything you ought to be
So just let your heart reach out to me
I'll be right, by your side
Say goodnight, not goodbye
FRA-galenskapen vet fan inga gränser

Nu jävlar blommar löken! Jan Björklund briljerar:

"Tänk om vi griper Bin Ladin"


Jan Björklund argumenterade för lagen med utgångspunkt i den svenska styrkan i Afghanistan. ”Tänk tanken att den svenska styrkan i Afghanistan i morgon griper Usama bin Laden. Det kan faktiskt lika gärna hända att den svenska bataljonen gör det, som att någon av de amerikanska bataljonerna gör det. Inom 24 timmar kan Sverige vara den främsta måltavlan för världens farligaste terrorister. Vårt grannland Danmark höll på att bli det för en teckning i en tidning. Vi var själva i ett utsatt läge i debatten om Vilks rondellhund”, sade Jan Björklund samtidigt som han påpekade att det finns integritetsproblem med lagen.


Herregud.

Jay-ar, come back!

Det började med att jag gick in på bilddagboken. Där hade Ebba lagt upp nya bilder. Jag klickade mig vidare till Ebbas blogg och kom att tänka på att det fortfarande känns knas att inse att man inte längre har kvar the pleasure att hänga med världens finaste pojke.I miss you, horsie. I miss you so fuckin' much.Jävlar vad värdelöst

Jag har nog aldrig i hela mitt liv haft såhär ont i kroppen tidigare och ändå blev det bara en öl igår. Och en mosbricka.

Gårdagen sög för övrigt, eller rättare sagt det var jag som sög. Jag var sjukt inställd på att röja röven av mig, men ett sms och min trötthet totaldödade min partystämning. Istället för att knäcka en ny bärs så fortsatte jag på min mosbrickecola. Det goda sällskapet var antagligen redigt besviket på mig och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Hoppas ni hade kul på Cromwell anyway! <3

Och idag blir väl inte mycket bättre kan jag tänka mig. Jag har en lägenhet att städa, tre blå jävla ikeapåsar med tvätt att vika och styra in i garderoberna, en råttbur att göra rent, soppåsar att gå ner och slänga för att sedan gå upp dom där 4,5 förbannade trapporna igen och sedan lägga mig tidigt för att gå upp okristligt jäkla as-early till jobbet imorgon.

ÖVERSKRIFT osv

Lördagar och söndagar är vakna-och-inse-att-du-har-fått-en-massa-nya-blåmärken-dagen, och idag är inget undantag. Varifrån blåmärkena i dagens upptäkt kommer ifrån har jag som vanligt ingen aning om. Skulle kunna vara vurpan jag rev av när jag skulle ta mig från soffan till toan hemma hos Anton, fast då slog jag mig inte, vad jag minns iaf. (Jag tror inte att för min del att umgås med både alkohol och Luke samtidigt är en sån jävla bra kombo. Kräks jag inte på'n så vurpar jag på'n och detta i närmast nyktert tillstånd. GJ)

En sak jag dock definitivt minns var lukten som uppenbarade sig i trapphuset här hemma när jag kom hem. Det luktade så fruktansvärt jävla asilla och jag förväntade mig att finna ett lik någonstans på vägen upp. Men det var bara grannen som hade ställt ut soppåsen utanför dörren. FYFAN vad jag hatar folk som ställer ut påsen utanför dörren istället för att gå och kasta den dirr.

Min profilbild