Badenbaden


Blogg om gårdagen, snodde Martins inlägg i fragblogen:


Upp och hoppa till tonerna av Alexandra som är morgonpigg modell MVG och lite till. Vi åt arabisk frukost, bestående av varm mjölk, varm juice, och lite flingor. "Allt är fan varmt i det här landet", kommenterade Scar när han tog en klunk av den pissvarma juicen.

Vi begav oss ut i den arabiska staden på en arabisk jakt efter en arabisk taxi. Fast taxichauffören var indisk, som vanligt. Det är sjukt många indier här. Mina flipflops som jag införskaffade i Los Angeles gav mig skavsår efter ungefär åtta minuters promenad, och då hade vi cirka 10 timmars promenerande kvar. Riktigt härliiiiigt!

Flaskvattnet var bra och kostade två kronor för 50 cl. Helt okej pris! :D Efter en båtfärd över floden begav vi oss på allvarlig taxijakt. Efter att ha fått överprisbud från elaka taxichaufförer som vill ha våra västerländska klöver hittade vi en vettig, och dessutom laglig taxi som körde oss till Burj Al Arab. Glassade på stranden, badade i vattnet som var otroligt varmt och salt, och bara njöt av livet. Otroligt skönt var det. Det som var mindre skönt var att havssaltet kröp in i mina sår på fötterna och talesättet "strö salt i såren" upplevdes på riktigt och nära håll.

Efter badandet och brottet mot Sharia-lagen för Alex del ville vi åka till den fina palmformade ögruppen som Dubaifolket byggt upp från scratch. Men vi hittade inga taxibilar och promenad i 37 graders värme med skavsår och flipflops är ingen hit. När vi väl fann en taxi drog vi direkt till Wafi Center och kollade in shoppingen där.

Efter den rundan var dagen slut, solen hade gått ned och vi hade blivit lite mer chokladfärgade i våra ansikten. Färden tillbaka till hotellet gick långsamt, då vi än en gång fick ta del av Dubais totalt efterblivna trafiksituation. Det är fullt överallt hela jävla tiden.

...väl tillbaka på hotellet tjatade vi om att byta rum, och fick det till slut. Vi bor nu på tredje våningen och har utsikt över ett bostadsområde, där det hänger kläder på varje balkong, och varje familj har MINST en parabol. Alexandra utbrast "Rinkeby kan slänga sig i väggen!" på östgötska när hon blickade ut över parabollandskapet.

En dusch senare låg jag i sängen och somnade relativt fort efter att ha shottat några centiliter av min arabiska hostmedicin. Drömde konstiga drömmar om dr0nt, att jag välte hans vitrinskåp samt om en ytligt bekant Piteåtjej som kastade apelsiner. Jag drömmer alltid konstigt när jag sover på nya ställen! MIHIHAhahIOHO.

Till bloggens startsida


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Här kommer några jättebra tips till dig! Du får självklart poäng direkt genom att bli medlem genom mig.

Nr 1. Här samlar du enkelt ihop poäng och får välja presentkort på Siba eller Game.

http://www.gratistvspel.se/Register.asp?r=328Nr 2. Lika enkelt att samla poäng på denna sida, om inte enklare :D Här får du

presentkort på Kicks eller Make Up Store.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=57223Nr 3. Kanske den enklaste sidan att samla poäng på och få hem gratis presentkort från

H&M eller Gina Tricot.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=219Nr 4. Här samlar du pengar istället för poäng som du enkelt och gratis för över till ditt konto när du är nöjd.

Superenkelt att komma upp i stora summor!

http://pengargratis.se/?r=2746Nr 5. Här samlar du enkelt ihop poäng och får välja presentkort i valfri affär:

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=33889Nr 6. Här samlar du ihop poäng en poäng som ger dig valfria gratissaker. Kanske den enklaste sidan. Jag själv har beställt

en platt tv och en bärbar dator.

samla ihop till 10 ynka poäng. Det gör du lätt genom ett enda erbjudande t.ex. 4 filmer gratis från lovefilm.se.

http://www.gratisgen.se/?ref=91745Säg till om du behöver hjälp med något!Ha en fortsatt fin dag och sköt om dig!MVH Jozzan på http://jucismacker.blogg.se

2008-10-22 @ 19:18:11
Postat av: ArreliuS

Lol på er. Sluta gnälla på så mycket. Ni har det varmt. Här regnar det ffs!

2008-10-23 @ 00:12:00
URL: http://www.arrelius.se/live
Postat av: Trinelin

Assa jag vill inte saga det men jag gor det anda: VAD VAR DET JAG SA??? Du skulle ha kopt dom dar fina svarta sandalerna som jag hittade at dig pa Nordstroms Rack! Nu far du faktiskt skyulla dig sjalv kvinna ;)Puss!

2008-10-23 @ 22:10:13
Postat av: Lancia

Det är Martin som skrivit, era hestar, inte jag!

2008-10-24 @ 13:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild