Shopping, BBQ & sälar

Jag var aldleles för trött för att skriva någonting igår. Vi kom hem efter 01 någon gång, och jag som var trött redan vid lunch var såklart redigt slut.

Vi började dagen med att åka till Fashion Valley. Ville hinna med lite shopping innan semestern här i Diego är över + att jag hade fått i uppdrag att ta med en specifik Forever21-tröja hem åt älsklingsyllet. Det slutade givetvis med att ingan tröja åt yllet fanns, den skulle komma in om 2 veckor igen, och att jag köpte en massa totalt onödiga tshirtar åt mig själv som vanligt. Vi tröståt på Panda Express, men till Elin stora förtret var hennes mat fullproppad med koriander och säkert 5-10% av maten rensades bort.

Hem -> duscha -> åka till Evans släktingar för lite härlig tradiotionell amerikansk BBQ. Alla hans släktingar var underbart trevliga och lätta att prata med. Mostrar, ingifta karlar, mormor, kusiner. Alla var superhärliga och maten var underbar. Vi som bara skulle stanna i en timme stannade i över fyra.

Vi åkte sedan vidare för att möta upp några av Elins gamla arbetskamrater från labbet. Vi skulle egentligen träffat dom betydligt tidigare under kvällen och gått på Oktoberfest tillsammans, men vi stannade på BBQn så länge att dom hade lämnat oktoberfesten och åkt hem till en av sällskapet. Det utlovade partyt fanns ingenstans att finna, och det slutade med att vi kollade på film; What happens in Vegas. Efter filmen drog vi hem och dyngsomnade.



Idag stod det sightseeing och galeto på schemat. Vi började med stranden, Pacific Beach. Härligt surfarställe. Vi åkte sen vidare till La Jolla där vi kollade på vackra hus, fet utsikt och sälar. Söta tjockisar som låg på klipporna och solade. Till dessa härliga syner avnjöt vi underbar italiensk galeto. Fantastiskt god glass. Under La Jolla-trippen han vi även med att få Elins lilla Honda att börja koka. Thumbs up.

Åkte hem, luftade fötter, åkte till Target och köpte massor med onödiga-men-ack-så-mycket-billigare-än-i-Sverige-prylar. Sen vidare till ett koreanskt varuhus där vi shoppade diverse saker till den koreanska BBQn ikväll.

Just i detta nu sitter jag i soffan och halvtittar på NFL. San Diego håller tydligen på att fista något lag och en exhalterad Evan springer mellan köket och TVn för att se vad som händer. Evan och Elin tillagar den koreanska BBQn själva, fett duktigt. :)

Till bloggens startsida


Kommentarer
Postat av: Yllet

JAG ÄR AVUNDSJUK!

JAG ÄR AVUNDSJUK!

JAG ÄR AVUNDSJUK!

JAG ÄR AVUNDSJUK!

JAG ÄR AVUNDSJUK!

JAG ÄR AVUNDSJUK!

JAG ÄR AVUNDSJUK!

JAG ÄR AVUNDSJUK!



Tack för att du försökte få tag i tröjan iaf. Love you!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild