All alone + photo.

Ensam igen, men med min dator, min tv och min hund så jag antar att jag överlever. Har även passat på att fota hästarna lite, klantig som jag var så tänkte jag inte på att snöfallet gjorde att de blev fläckigt på linsen. Får göra om det nån annan dag. :/

Har iallafall laddat upp några bilder på hästarna här: 
http://www.pixbox.se/alb_show_id91752_page0.html (bilderna det är snö på är dom nya).
Och tre stycken på Zimba här: http://www.pixbox.se/alb_show_id91683_page0.html

Nedan: Bild på två av mina favvopojkar; Noak och Junior.
 
pojkarna

Rese-Alex.

Heeeelt crazy grejer på G nu ett tag framöver, kommer vara helt förstörd. Men det är det fasen värt med alla underbara människor man träffar. Blir det som jag önskar så blir det som de ser ut nedan:

  • 1-4 mars - Karlskrona
  • 5-10 mars - Ungern
  • 14-21 mars - Hannover / 16-18 mars - Kalmar
  • 29 mars - 2 april - Berlin
  • ?-? april - Borås

Det jag ser fram emot mest just nu tbh är absolut Karlskrona, ska bli så himla skojigt att äntligen få träffa Mange och Kim igen. :)

Meeeen att icke förglömma, jag får mkt celebert och fint besök av hotbabe innan detta! \o/


Kallt.

Det är fruktansvärt kallt i Norrköping idag, det har dessutom toksnöat hela dagen. Gick ut och fyllde på fågelmatartjohejgrejerna vid klockan 17 och trodde helr ärligt talat att jag skulle skita ner mig för att det var så kallt. Glädjen blev ju inte mycket större när det visade sig att min mamma rymt hemmifrån så att jag klockan 19 var tvungen att gå den långa bajspromenaden med hunden. Nej jag kallar det inte "bajspromenad" för att jag är omogen och bitter, utan just för att hundfan brukar skita just undet den promenaden. Omogen och bitter är det sista jag är.

Nu måste jag jobba.

Jag är ägd.

Cola Zero finns tydligen i Sverige enligt min vän Linda. Är detta ett tecken på att man e geek och vistas ute på tok för lite?

Borta bra, hemma sämre

Hemma igen, och det suger tamejfan. Jag trivdes i Köpenhamn, riktigt bra, och de få danskarna jag hade med att göra gillade jag mycket, synd att dom är whimps bara och ska "crasha" hela tiden. :P (Känn dig jävligt träffad, Mejle! ;> )

Passade på att köpa med mig lite Coca Cola Zero hem också. Har otroligt nog inte tröttnat på den även om det var det enda man fick i sig på SHG, hoppas den införs i Sverige riktigt snart! Cola Zero är fan det bästa som kommit sedan skivat bröd!

Final!

Det spelas final för fullt här på SHG, polacker mot brassar. \o/
Ser ut som att mibr håller på att nolla pentagram på första kartan. Pentagram som bara förlorat 36 rundor under hela turneringen hittills, fett facit men mibr spelar fasen alltid bra när de kommer till Europa.

Har under helgen gjort en massa intervjuer på engelska för första gången i mitt liv. Det är fett otäckt men jag har fått ganska mycket bra kritik hittills så det kan inte ha varit föööör illa. HEHEHEHEH ;)

Nu ska ja fota, uääääh.

SteelSeries! <3

Inte nog med att han är gift med en vacker kvinna, han är jävligt trevlig också, Kim is the man!  Så trevlig att jag fick ett headset, en musmatta och en tröja, Casper gav bara en kram. :(

För övrigt så suger danmark, man får inte sova och fork pratar med skor i halsen. Man förstår ingenting :(

Dagens kram går till Kim Rom!

Kbh

Nu drar jag till Köpenhamn. Tjarå!

Runda på stan

Idag gick jag lös nere i centrum även fast jag kanske inte borde. Fick dock äntligen min sååå efterlängtade kaninlampa. Suktat länge så nu slog jag till. Blev tre små giraffer i samma veva.

Passade även på att köpa ett silverhalsband i form av  små "hörlurar", toksöta. Denna dag sved i plånboken, allt var inte så billigt som man kunde önskat. (Men kanske hade blivit om man bara handlat åt sig själv...^^)

Nedan; min nya kärlek!

kniin


[Love, du ruinerar mig. ;C]

Bättre sent än aldrig

Det var ju delfinal nummer två i lördags i melodifestivalen. Till skillnad från nummer ett innehöll faktiskt denna bidrag som inte gjorde att man ville bli avrättas på plats, vissa låtar höll faktiskt, och det var till och med så att alla var lyssningsbara. Resultaten 1,2 & 3 blev helt rättvisa, men vadfan gör Jimmy Jansson med i startfältet? Alltid lika pinsamma hits-for-kids-låtar där han bara fjantar runt och sjunger nån urlöjlig text. Inte första gången direkt, men förhoppningsvis sista. Jag vägrar att se "andra chansen"! :P Skolfröken & The Ark ftw!

Om det nu inte var låtarna som fick mig att vilja skjuta mig själv denna veckan så är det definitivt halsen. Jag är så jäkla förkyld igen, måste vara 5:e gången denna vinter. Kan varken äta, andas eller sova. Det suger.

På is...

By the way, Jens sög idag. Vårat förhållande ligger nu på is tills han presterar igen. FÖRFAN JENSA KOM IGEN.

Wasted

Sovit oförskämt mycket, över ett dygn faktiskt. Om det var för att jag var trött vet jag inte riktigt, de sista timmarna sovis iallafall i ren protest för att inte hade satt ihop min dator över natten. Orkade ju inte göra det själv liksom. Nu har dock datorn blivit ihopplockad av raring, men fanken så ont i skallen jag har. Blir att sova igen snart...


OH BTW, LOST LOST LOST!! <3

Don't be so nice!

Fem dagar blev helt plötsligt till fem månader, bortförklaringen den samma som vid tidigare förfrågningar. Vi får väl se hur det går. Ja mina damer och herrar, vad lär vi oss av detta? Låt folk betala sina jävla hyror själva, var inte snäll och låna ut.


Han är en schweinhund!

Mitt kära ex och goda vän Anders är ett jävla ärsel. "Jag ska till Thailand med familjen." Det är ju så man vill döda utan att ens tveka. Hoppas det är skitdåligt väder eller att dem fastnar i tullen och får sitta på en plaststol i ett rum utan förster hela semestern. Jag däremot, jag ska till Danmark. Jävligt mycket att kontra med.... Tack livet!

Well..

Okej, allt sög, inte bara ABW. (Men dom sög mest.)

OMFG :( :(

Herregud! Addis Black Widows bidrag i melodifestivalen var något av det hemskaste jag hört i musikväg i hela mitt liv. Fruktansvärt dåligt. Hur kunde bidraget ens komma med från början? ;C

Min profilbild