:)TVn är på plats, och Anna Anka lika så. Det kan inte bli mycket bättre. :)

SMS-inlägg

26112010660 (MMS)

Fantastiskt budskap på en stolpe i Jönköping


Back from DreamHack

22 timmars sömn senare och jag är inte alls lika suicidal längre som jag var när jag fortfarande befann mig i Jönköping. På plats är det mesta bara ett fruktansvärt lidande och man undrar alltid varför man år efter år utsätter sig för detta, men såhär i efterhand romantiserar man alltid, och ja, visst finns det fantastiska saker som faktiskt händer men som man är lite för hård för att erkänna. Typ som att jag i helgen träffade massor med älskade och saknade vänner. Faktum är att jag fortfarande semi-svävar på moln!


Linda "Jag håller på att dö i sömnen samtidigt som jag gör dig permanent hörselskadad" Barna, Ben "TheMusliM" Baker, Jessica "BFF" Matson, Anders "Korean" Wallin, Givar "vill inte starta klan med morten" Shabani, Henrik "papperskorgspissarn" Nilsson, Frida "Talar numera med brittisk accent" Hultman, samt min nya bekantskap Joakim "jävligt bitter" Nilsson gjorde definitivt min helg. (Ja det fanns givetvis en bunt andra härliga människor med, men jag orkar inte just nu)


Tack Jessica och Anders för att ni kom och hälsade på, det betydde superduperjättemycket för mig. <3


fantastic

Norrköping fick mest snö i hela landet.

Är det inte underbart så säg?


Ta mitt liv. brb.

:D

Yllet säger
Liten och jobbig
som jag
Yllet säger:
Liten och jobbig
som jag


Men jag älskar dig ändå, Lovisa. Kanske just därför? <3

En undran

Varför har så jävla många fotomodeller ett stort mellanrum mellan sina framtänder, eller bara rent allmänt fucked up teeth? Är det lite som en basic egenskap man bör för ha för att börja modella? Lite som att vara såååå-himla-alternatiiiv/attentionwhore för att volounteera på DH?

SMS-inlägg

23112010648 (MMS)

Någon var uppenbarligen väldigt sugen på nudlar...


Lördagens erövringar

Det blev trots allt en tripp till helgens Agility Grand Prix. Värmde mest i hjärtat gjorde nog Frasses två hederspriser - och den lilla råttan har någon sjuk jävel kastat ut på gatan för att dö för bara några månader sedan. Även agilitycertifikatet med Ulla var härligt. :)

Detaljer finns i
råttbloggen.


The Bird Flu is a lie, the Swine Flu is a lie. Why would that even come as a surprise?

The greatest form of control is when you think you're free when you're being fundamentally manipulated and dictated to. One form of dictatorship is being in a prison cell and you can see the bars and touch them. The other one is sitting in a prison cell but you can't see the bars but you think you're free.

What the human race is suffering from is mass hypnosis. We are being hypnotized by people like this: newsreaders, politicians, teachers, lecturers. We are in a country and in a world that is being run by unbelievably sick people. The chasm between what we're told is going on and what is really going on is absolutely enormous.


Vi är med kanin


Den här sköna liraren bor hos oss atm. Sfix heter han.


fårfiol


Det är alltså inte jag som blivit opererad, utan det är killen nedan; Lilla Blå.

Mer om operationen
här.

Ps. Fårfiol är ett förbannat kul ord. :D

Helgdagsrock åt far, söndagskjol åt mor

Jag är alltså hemma, jag har bara varken orkat blogga från resan eller efter. Mest för att ni suger dock. (Besöker, läser, drar säkert en runk till texten också, men kommenterar inte. WTF. Förväntar mig mer av mina vänner och familj!?) Kanske drar en recap på resan, kanske inte. Vi får se.

Det är hur som helst mycket nu. Ny TV kommer idag. Operation imorgon. Övernattande Sfinx i två dygn. Helg i hufvudstaden med jobb, nöjen och en kompismakaronträff. Veckan därpå är det jobb i Jönköping för hela slanten. Och ja, barnen och sambo givetvis. Hårt!

Å just ja, fönstrena ser ut att behöva putsas också....


Quick update

Cha cha bloggen! Jag är i Hangzhou igen, för dom som missat det.

Vädret är najs, pengarna räcker länge och jag har många goda vänner är samlade på ett och samma ställe. Årets matchschema är dock pretty bajsigt så v har inte hunnit med mycket mer än ett besök på en Wu MArt vi har här i närheten, och några Korean BBQ-dinners.


Hade vi haft någon utsikt från hotellet så hade jag lagt upp en bild på den, men nu är tyvärr fallet inte så. Vårt fönster är nämligen bakom hotellets logoskylt...

Min profilbild