Spencer Pratt...


24556-155

...vill jag bara slå jävligt hårt i ansiktet varje gång jag ser The Hills. Människans falskhet och vidriga smörflin driver mig till vansinne och jag överväger att spola fram varje gång jag ser honom kliva in i bild. Ja, det är en "fake realityserie" och jag verkligen hoppas och ber om att han inte är en lika vidrig människa IRL. Fast man vet ju aldrig...


På tal om The Hills, är det bara jag som tycker att Laurens hår ofta ser fettigt ut? :|

Jag är inte så jävla mycket värd trots allt

Kunde inte stå emot min nyfikenhet, och gick trots tidigare besvikelser i liknande sammanhang, in på BloggVärde.se för att se om den skit jag skriver egentligen är värd något.

Vid tidigare sånnahär blogg-vs-pengar-analyser har jag alltid fått noll kronor i bloggvärde, fastän jag slår tex Kenza med hästlängder, men på
BloggVärde.se där känner dom igen kvalité när dom ser det! 56 867 svenska riksdaler är min blogg värd, helt fucking amazing!

Men jag är fetägd av Ida som trodde jag skulle fetäga henne!


ÖH?

Tog precis emot en jpg-fil från Morten som han hade döpt till "brabbb" på sin dator. Efter att ha tagit emot den så heter den på min dator "dgl eco ramp(1)", det hette den enligt msn också. WTF?

Surfandet har gått trögt och pingen vid spel har tokhoppat i flera dagar nu. Varje gång någon av oss öppnar en ny sida i webbläsaren hoppar pingen upp till 200, och stannar där i 5-10 sek. Not funnaay at all. Detta är INTE något som skall förekomma om man har 24mbit.

Idag fick Morten nog och ringde BBB, som givetvis inte kunde hitta något. Antagligen är det våra grejer det är fel på säger dom, nätverkskorten eller så. Mycket märkligt då vi inte rört ett skit sedan det funkade sist. Enligt Konsumentverkets
bredbandskollen.se visar att vi bara har 3.40 mbit ner, och BBBs support har givetvis stängt för dagen. Vad vare du sa om Bredbandsbolaget, Sabina? ;)


image154


Bör kanske tilläggas att detta inte är första gången som vi har pingproblem med vårat BBB 24.

En bekännelse

Jag är fast i The Hills. Ja, ni läste rätt...

Satt och zappade mellan kanalerna på TVn igår, och eftersom jag absolut inte hittade någongting att se på fastnade jag på MTV. Såhär i sommaruppehållet, innan säsong 4 börjar, har MTV börjar sända serien från scratch igen, och givetvis var det det absolut första avsnittet jag fick se.

Eftersom jag har absolut nada att göra om dagarna + att jag inte kommit över underbara Los Angeles än var jag bara tvungen att ladda hem alla tre säsongerna. Sedan i morse klockan 9 har jag avverkat hela första säsongen och skulle lätt kunna köra igenom även säsong 2 men något hejd får det allt vara. Tänkte gå ut och njuta av solen nu, drömma mig tillbaka till LA och sedan kolla mer Hills ikväll.

I övrigt längtar jag tills
det här börjar sändas på TV. Brukar kolla på det på youtube och det är alltid lika kul. :)

Luden

Från att dom första stråna under armarna dyker upp rakar sig dom flesta kvinnor frenetiskt i armhålan. Efter ca. tio år med kroppsbehåring avtar det frenetiska och ersätts istället med det-är-fest-ikväll-så-jag-kanske-borde-raka-mig. Och fest är det inte varje dag, inte i mitt liv i alla fall, så rakar mig under armarna kanske jag orkar göra en gång i veckan ungefär.

Detta innebär ju givetvis att man drabbas av en liten lätt stubb efter några dagar, vilken jag idag under dagens badkarsbad passade på att avlägsna. Under denna avhårningssession kom jag att tänka på en händelse som utspelade sig förra veckan:

Jag och Morten låg och gosade med pojkarna i sängen. Jag ligger med ena armen under huvudet när Cujo kommer fram och sniffar mig i armhålan, vilket Morten uppmärksammar och säger "Ser du Cujo, Mamma har också päls".

Tack för den bekräftelsen Morten. Men skönt att du gillar mig trots min päls.

Seules gör det igen...

Ännu en tidningsartikel om Les Seules har nått omvärlden. Precis som i tidigare artiklar om laget är även denna fullspäckad med rena lögner.

"Sofi Byström, 24, krigar på nätet och hennes lag Les Seules är världsmästare i "Counterstrike". "

"Vi tas emot som stjärnor överallt, men inte i Sverige. "

"Men sjuttio procent av min tid går ut på att resa runt och spela onlinespel. Jag får betalt för det. "

Är det personen som skriver artikeln som hittar på egna grejer eller är det faktiskt så att Seules-tjejerna kryddar på lite extra när det är intervjudags? Det är ju samma visa varje gång.

Anledningen till att jag kallar det där sista utvalda stycket för en lögn är pga följande artikel som publicerades bara två dagar tidigare, i vilken Queen* säger:

"Just nu hoppas vi att vi ska kunna fortsätta spela och samtidigt tjäna pengar på vår hobby så att vi kan leva på det. Vi är faktiskt inte långt ifrån, det skulle kunna hända. "

I artikeln med Queen* står det dessutom:

"Ett av Les Seules mål är att se till att reglerna ändras så att tjejlag och killag kan tävla mot varandra." 

Vilken jag även skulle vilja påstå är lögn. Why? Fundera på det ni....

I övrigt så undrar jag varför dom intervjuar de inaktiva spelarna som en del av det idag 2008 aktiva laget. Visst att det är dessa spelare som är med i serien som nyligen hade premiär, men då kunde de väl iallafall snackat med Cazzidy, som var med både då och nu.

kewkcomp

Hej. Snart slår jag sönder min dator. Den hänger sig hela tiden och driver mig fullständigt till vansinne. Jag vägrar att formatera.

Sugmärken och tvättstugetrubbel

Har bestämt mig för att tvätta ofta och lite, istället för sällan och massor. Why? Jo kläderna hinner sällan bli torra där nere i tvättstugan vilket innebär att jag måste bära upp en massa blöta kläder fem våningar. Inte nog med att jag är sjukt ur form, det är dessutom jävligt tungt. Då bär jag hellre lite och ofta.

Och idag var det alltså tvättning igen. Tvekade länge om jag skulle orka ta med mig mobiltelefonen ner eller ej, då dagens utstyrsel är ficklös, men samtidigt är det betydligt lättare att hålla koll på tiden med telefonen med sig. Den fick efter många om och men följa med till slut. Efter att ha slängt in första omgången i maskinerna tänkte jag att jag skulle gå ut på gården och suga i mig lite sol istället för att gå upp till lägenheten.

Efter att ha suttit i solen i ca 20 minuter får jag av någon anledning för mig att känna efter nycklarna i ickorna, som jag för dagen inte ens har. Då slår det mig att jag alltså måste låst in mina nycklar i tvättstugan. "Äh chill" tänker jag. "Jag går bara upp och hämtar bilnyckeln o åker ut till mamma o pappa o hämtar den andra tvättstugenyckeln, lägeheten min är ju ändå inte låst så den kommer jag in i utan nyckel." Synd bara att det hela sket sig när jag kom på att jag måste ta mig in genom porten till trapphuset oxå, porten som jag fortfarande inte lärt mig koden till efter fyra månader.

Utlåst i shorts, linne och flipflops, yippi! Morten kommer hem runt 18 om dagarna och jag kände verkligen inte för att vänta ute hela eftermiddagen, + att tvättiden går ut 17:30. Är man sen ut från tvättstugan blir det ett jävla whine. Kom så på att jag hade tagit med mig mobiltelefonen, och visste att mamma var inne i stan och härjade. Hon har alltid extranycklarna hit upp med sig som tur är och så även idag som tur var. Hemmanyckeln fixad, det var bara att springa upp till lägenheten o hämta bilnyckeln, åka ut till Lindö o hämta reservnyckeln till tvättstugan som av någon skum anledning hänger där ute, o sen in till stan igen och ner i tvättstugan. Problem solved.

Och så angående sugmärket. Jag är en människa som får blåmärken bara genom att någon tittar på mig, ett sugmärke är alltså inget som är speciellt svårt att göra på mig om man känner för det. Dammsög alldeles nyss här i lägenheten och lyckades på något wierd sätt suga fart armen i några sekunder. Nu har jag ett sugmärke lite större än en femkrona på vänsterarmen. Snyggt.

<3 Wulff

Wulffmorgenthaler.com

Who are you ppl?!

Jag har obehagligt många träffar på min blogg som jag inte vet vart dom kommer ifrån. Okej, kanske inte obehagligt men you get my point.

I högerspalten kan man se ungefär var på jordklotet de som ramlar in på min sida befinner sig, och jag blir lika förbryllad varje gång det återkommer läsare från en massa skumma ställen där jag inte känner någon. Träffarna från Ljusdal, Karlstad, Skövde, Kyoto, Randers, Motala, Sevilla, Ystad och Kalmar har jag järnkoll på, men vilka är alla andra? Ge er till känna för bövelen. Speciellt du från skidmetropolen Ålberga! ( :> )

Kvinna gripen för våldtäkt

I AB kan man idag läsa om en kvinna som blivit gripen för våldtäkt. Enligt artikeln mötte hon en man på krogen som sedan följde med henne hem. Väl hemma ville kvinnan ha sex men det ville inte mannen - då våldtog hon honom.

"Kvinnan ska då mot mannens vilja ha gett honom ofrivilligt oralsex och på olika sätt tagit på mannen på opassande sätt."

Alltså, vadå ofrivilligt oralsex? Hur suger man av en karl som inte vill det? Jag ser framför mig hur hon med gapande mun försöker få tag i mannens penis medan han ligger där och sprattlar och försöker komma undan. En rätt komisk syn faktiskt, men som sagt. Hurfan suger man av en man mot hans vilja? (Om man inte har bundit/limmat/tejpat fast duden ofc.)
 
24556-153

I need to calm down

Damn. Jag kan fortfarande inte riktigt smälta Rysslands seger i ESC. Låten var direkt dålig, Dimas engelska var sämre än min farsas och att den segrade var ett direkt hån mot mig som person.

Jag hatar dig Linda, på riktigt

Jag är inte bara en skitsnackare av rang utan jag är dessutom en jävel på att gnälla. Inte riktigt lika bra som Morten, den jäveln spelar ju i en helt egen liga, men rätt bra är jag.

Jag gnäller rätt ofta på att CS är ett värdelöst spel med helt butt fucked hitbox, alla fuskar (vilket iofs är jävligt sant) och så vidare, men bubble shooter är fan ännu värre. Spelet envisas med att ständigt pissa mig i ansiktet. Det spelar ingen roll hur perfekta skott jag än skjuter på dom där vedervärdiga bubblorna, dom lägger sig alltid fel och fastnar någon annan stans. Men det äckligaste är kanske att spelet fuskar. Ett fucking single player flashspel som fuskar mot en. Förstår ni hur frustrerande det är? Det fuskar inte ens alltid till sin egen fördel, utan ibland kukar det ur så fatalt att det räddar en från den säkraste av säkra undergångar och det gör mig nästan ännu mer förbannad.

Jag hatar dig Linda för att du visade mig vart jag kunde hitta och spela detta spel. Jag är helt besatt av skiten och jag har snart inga armar kvar att skära i tack vare dig.

image151

Jag har problem

Idag fick jag ett mail från en arg dam, och efter att ha läst detta slog det mig att jag har fan problem. Jag har grova problem med mitt beteende. Jag snackar skit hela tiden om nästan allt och alla, och hade det inte varit för att det är så jävla kul så hade jag faktiskt övervägt att försöka sluta. Men faktum kvarstår, det är jävligt tillfredsställande och kul att snacka skit om andra. Allt ifrån att muttra fram kommentarer ute på stan om hur jävla fula alla är till skvaller om folk på CS-scenen. Det är faktiskt väldigt sällan jag säger snälla saker om folk.

Min livsfilosofi är; förakta alla tills dom bevisat att dom är värda motsatsen, och denna filosofi hjälper mig ju knappast heller på vägen mot ett skitsnackfritt liv, men å andra sidan så skiter jag it så vadfan gnäller jag för. Det är kul att snacka skit.

Ni som dock kan känna er safe är Morten, broder, tbh-fnasken, Herr Hogan, Ido i sido, Rosenberg, Marc in da park...helvete jag minns ju inte ens vilka mina kompisar är och vilka av dom jag faktiskt tycker om. Men ni känner nog på er om jag tycker om er på riktigt, och ni som är osäkra, ja er tycker jag antagligen inte om då. :)


Om inte min ont-om-ledigt-diskutrymme-popup lägger av snart btw så tar jag fan livet av någon. Och NEJ, jag tänker inte rensa på D-disken. Forget it!

Premiär av PlayUs på svensk TV

MTV är inte en kanal som är känd för att köpa in kvalitetsserier, och Play Us var givetvis inget undantag.

Serien består av 2-5 minuter långa sekvenser av olika saker de gör, de landar aldrig i något utan det bara flängs runt här och där. Det kändes som att titta på programmets alla trailers som någon klippt ihop till en lite längre filmsnutt bara. Har man sett trailersen så har man sett typ allt, det visades verkligen inget nytt.

Givetvis fanns små guldkorn här och där, tex. fetmamobbingen mot MissHyper eller när Nat0 berättar att Cazzidy och Sofi uppenbarligen har jävligt svårt att ta till sig Nat0 som den nya spelare hon är i laget. Knappast förvånande antar jag.

I övrigt så känns serien, nej jag vet verkligen inte hur den känns. Jag kommer antagligen fortsätta titta trots att jag stör mig ruskigt mycket på den dåliga engelska som utav flera Seulesmedlemmar brukas i programmet. (Med så mycket engelska som de faktiskt pratat konstant med varandra även innan inspelningen så måste man väl kunna prestera lite bättre? Äh jag vet inte.) Över lag så var det hur som helst mer den kassa produktionen/komprimeringen till TV-avsnitt som sög än aktriserna själva. Även om man givetvis har en hel del åsiker på vad de sade och gjorde.

Kommentarerna som skrivits om serien på Fragbite är som vanligt i en klass för sig, men den som verkligen utmärker sig här är hur den nya Seulesspelaren inzane som vanligt vräker ur sig saker. Förutom att ge uF-tjejerna en skopa obefogad skit (elaka fjortisar osv) så börjar hon tjafsa med övriga användare där hon bla. använder sig utav argumenten "Vem är du ens?". Det är inte första gången inzane inte kan hålla sin stora internettrut, och trots att jag egentligen aldrig råkat ut för henne själv så anser jag att någon som spelar på den nivån i ett så pass respekterat damlag världen över borde kunna behärska sig online. Ett minimunkrav liksom. Om bruden är bra nog på CS sedan borde vara sekundärt... Förlåt Anders jag vet att ni är kompisar men brudens helt obefogade attityd makes me sick.


Vänligen notera att jag inte på något sätt påpekar att min engelska är bättre än damernas i PlayUs, även om den givetvis är det. ;)


Bötfäll brottsoffret plz

Följande text är ett urklipp ut en av dagens nyheter i Norrköpings tidningar:

- Föraren hade parkerat på baksidan av en statoilmack och inte tagit ut nycklarna, säger stationsbefäl Jan-Erik Fors. Han var borta i tio minuter och när han kommer tillbaka upptäcker han att bilen är borta.

Med bilen borta förvann också mannens fyraåriga schäfer.

Polis sökte under kvällen efter den vita Volvo V745 som stulits. Man kontaktade även taxibilar och bad förarna hålla utkik efter fordonet. Mann fann inte bilen.
På söndagen kunde hundägaren dock återse sin vovve. Biltjuven hade nämligen lämnat in hunden på ett hundpensionat i Marielundsområdet. Bilen behöll tjuven.


Stationsbefäl Jan-Erik Fors påpekar att det är straffbart att som förare lämna nycklarna kvar i sin bil, om ens för 10 minuter.

Känner jag vårat svenska rättväsende samt polis rätt kommer bilägaren åläggas böter för att han lämnade nycklarna kvar i bilen, och sökandet efter den stulna bilen och personen som stal den kommer läggas ned inom mycket kort tid, om det inte redan gjorts.

Skönt iallafall att han återfick hunden.


Hemmabygge

image150

Hittade den här i tvättstugan häromdagen. Ett hemmabygge indeed, men....varför?

I övrigt skulle jag även vilja påpeka att jag hatar våra äckliga jävla horgrannar som givetvis hade efterfest inatt igen. Må era själar brinna i helvetet era jävla as.

Charlotte floppar i ESC, kompisröstning ftw


ESC ja. Vi var hos Maria och beskådade detta spektakel. Alla hade dessutom fått en lapp där vi fick fylla i mellan 1-10 vad vi tyckte om dom olika bidragen. (Seriöst värre!)  Charlottes bidrag var ett av dom bättre och topp 8 borde det definitivt ha blivit om jag fått bestämma. Turkiet var otippat nog det bidrag jag gillade bäst. Killen såg ut som en 25 år yngre Mr Bean, men han hade underbar röst och gitarrock är något som alltid fallit mig i smacken. Tänk er den låtern framföras på engelska sem också! Mumma!

Vad som är jävligt tråkigt och irriterande i ISC är kompisröstningen + att Rysslands grannländer verkar så jävla skraja för just Ryssland. Låter i år var egentligen inte alls bra enligt mig och verkligen ingen man minns. Dima sjöng falskt och jag gillade verkligen inte det hela. På skalan 1-10 satte jag 4 om jag minns rätt. Bastarden Morten satte 6... Nordens kompisröstning var int alls lika tydlig som sist though. Tråkigt för oss. (Men grattis till Norge som gick otippat jäkla bra!)

Hela skiten känns så förlegad och egentligen tittar jag nog bara för att jag dels är musikintresserad och dels för att det är tradition, och som så många gånger tidigare lovade jag mig själv att det här var sista gången.


Mot Sandbyhov

Som vanligt är jag ute i sista sekunden. Jag har haft precis hela dagen på mig att göra mig i ordning inför partyt hos Maria Kofot ikväll, men lik förbannat sitter jag här vid datorn när vi ska vara hos henne om en timma. Nåja, det blir grill, alkohol, galenskap som alltid med Kofots och Curtains, och troligtvis joinar även min vapendragare Yllet vårat galej. Kan ju inte misslyckas!

Tjing.

Party Party

Jag är inbjuden till ett HBT-galej. Undra vad Bimboboy och hans allierade anser om den saken. :)

Not strömlöst anymore

Gårdagen var intressant. Vår lägenhet befann sig i ett strömlöst tillstånd från klockan 08 på morgonen till 08 på morgonen idag.

Huvudströmbrytaren hade inte slagit ifrån, ingen lapp satt i farstun och inga obetalda räkningar fanns. Faktum var att inte en enda elräkning kommit till oss på fyra månader. Så vi ringde felanmälan där man informerade oss om att det varit vårat andvar, när vi flyttade in, att anmäla till elbolaget. Både jag, mor, far och Morten trodde det gick per automatik från hyresvärden då det alltid gjort det tidigare + att vi fått nada information om detta av HSB när vi skrev på kontraktet och flyttade in. Därför hade dom nu, alltså efter att vi bott här i snart 4 månader, brutit strömmen.

Det märkligaste var ju alltså inte att vi inte fått någon information, utan att vi faktiskt haft ström såhär länge. Varför hade vi det? Varför meddelades vi inte om att lägenheten saknar evt. strömavtal? Kommer vi få betala för tiden då lägenheten hos elleverantören inte stod på något namn? OCh om vi kommer få betala för den tiden, varför gdom i så fall av det om de vetat att vi ändå liksom bodde här? Blir spännande att se hur det hela artar sig, och hur maten som låg i frysen mår.

Semifinal #1 i Eurovision Song Contest

Herregud vilken semifinal! Jag är helt mållös, vet inte vad jag ska ta mig till. Kan inte bestämma mig för om jag ska skära mig eller skjuta mig.

Citerar vår gode Luuk: Detta är nitton av Europas bästa låtar, och vi hoppas att resten av världen inte tittar.

Och dagens största besvikelse är Dima Bilan. Vad är det för ful jävla moppemusche karln skaffat? Ser helt vrickat ut. Tacka vet jag Dima 2006 med sin härliga hockey.

Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig


Lars Winnerbäcks Elegi är utan tvekan den bästa låt som någonsin gjorts på svenska. Trots att den har flera år på nacken ryser jag än idag när jag hör den.

Och du Arre, om ~2,5 månader fyller jag år igen. Den 8 augusti. (Men för att inte helt förkasta det du skrev så har jag mycket riktigt redan fyllt år, tjugotre gånger närmare bestämt.)

GIEF

image149
Ge mig tröjan, OCH ME MIG DEN NU!!!!!!111oneone

<:3O~

Dagsfärska bilder på mina finfina pojkar:

image148
Cujo

image147
Torres

En vanlig dag på stan

För tredje (3) gången i mitt liv glömde jag min mobiltelefon hemma. Alltså glömde, inte medvetet lämnade. Och visst är det märkligt att dom få gånger man inte har tillgång till telefon är just de gångerna man vill ringa precis hela världen.

I övrigt så är det uppenbarligen idioters dag på stan idag. (Och varje annan dag med) Tog en sväng i ren trisdess och sällan har jag skådat så många socialt missanpassade och bara allmänt störda människor. Fyllon, cpn, miffon, ja precis alla skulle hälsa på mig idag. Jag hatar fyllon och andra miffon som alltid ska besvära folk och jag vet aldrig hur jag ska bemöta det. Det rycker ju i ge-dom-på-käften-tarmen, men eftersom jag är snäll som få så låter jag det passera, jag bara ignorerar fanskapen istället.


Och så det socialt missanpassade folket som tex ska köpa saker/be expediter om saker och liknande och inte kan uttrycka sig på ett normalt jävla sött. "ÖÖÖÖHHH FAN FIXA EN STRL 43 ÅT MIG". Ja för så säger man nog, jävla fittcp. Personen i fråga som dessutom sa just detta trodde att han var så jävla ball och snygg och när jag sedan såg att han ena öga var mindre än det andra och typ snett och halvstängt mös jag inombords. Defekta äckliga jävla skitmänniska.

Fyfan nu är jag oarg på omvärlden igen. Åt helvete med den.

Egentligen bara meningslöst dravel

Så sitter man här vid datorn och klockan är alldeles för mycket precis som vanligt

I går, som om man skall gå efter klockan är i förrgår, gick jag och la mig tidigt, före 00 för att kunna komma upp hyfsat, för att sedan gå och lägga mig hyfsat idag(igår) igen. Den planen gick ju självklart käpprätt åt helvete. Vaknade 15:30 och här sitter jag nu och ska vara på ett möte kl 08:00. Givetvis är jag inte det minsta trött eller har en enda tanke på att gå och lägga mig.

Samtidigt som jag sitter här helt apatisk och bara glor in i min skärm har jag också tusen saker som jag borde ta tag i. Först och främst kanske få ärslet ur vagnen och göra klart dom där engelska- och religions-uppgifterna som skulle varit inne innan jul då min Komvuxtermin slutade.

Men just nu är prio 1 att fånga in mina två pälsklingar, eftersom Morten kommer få tuppjuck om han får reda på att jag släppt ut dom i vardagsrummet. Dom körde puppyeyes förfan...jag kunde inte motstå.

CGS och GK-blogg

Nu i helgen har det varit CGS-drafts och bland andra min favvo-GM bESEL har varit där och plockat spelare.

Då jag under förre året besökte både den europeiska draften i Birmingham samt världsfinalerna i LA fick jag ganska bra inblick i vilka spelarna är, hur de spelar samt hur bra och dåliga de faktiskt är. Båda de europeiska GM:sen behöll de flesta spelarna i sina lag vilket jag i vissa fall anser vara bra, i andra fall inte.

Berlin Allianz:

Counter-Strike:Source
-Olander (Franchise-spelare)
-Fifflaren
-Blaze
-xertion
-Majk

Helt rätt att "göra sig av" med nordQvist och hnt. Varför? Long story, men to make it short så jag anser inte killarna vara speciellt sympatiska individer öht.

DOA Male
-THE TACTICAL

Grym spelare.

DOA Female
-Leifje

Liefje är Liefje. Kanongullig tjej, hur charmig och trevlig som helst. Bra pr för laget socialt, men vill man vinna DoA F är det långt ifrån ett bra val. Tjejen är urusel på spelet. (Nej jag säger inte att jag är bättre, för det är jag antagligen inte, men faktum kvarstår att hon får råpisk av precis alla)

Forza 2
-iyggdrasil
-FinPro

Helt rätt!

FIFA 2008
-Manyna

Dålig koll på denna snubbe tbh, men jag litar på Jonas omdöme och att ha mer än en spelare i laget som är vädelös på sitt spel med i övrigt har "det" är lite väl risky, inget jag tror han skulle göra.

Stockholm Magnetik:
Counter-Strike:Source
-Red (Franchise-spelare)
-Sparkle
-REAL
-HaZ
-Ferus

Underbart att Sparkle är med igen och likaså Red. Jag kommer att sakna härliga vizzion men jag är samtidigt säker på att REAL är ett bra val.

DOA Male
-Skatan Milla

Bra val, helt enkelt.

DOA Female
-Miss

Duktig spelare, men kan inte ett ord engelska vilket är tråkigt.

Forza 2
-MadneSS
-Bryce

MadneSS - Jag antar att det inte fanns någon bättre för HeatoN att drafta eller så var det en sympatidraft för att snubben är svensk. "Bråket" med Putte fick mig dessutom att tappa den lilla respekt jag (faktiskt inte ens) hade kvar efter att ha träffat honom i B-ham. Jag upplevde honom nämligen som vädligt dryg.

FIFA 2008
-Istvan

Dansk och dryg(min erfarenhet) snubbe. Men han är väl säkert duktig.......

Dessutom måste jag bekänna att jag under draften följt Rakaka (inte varit tillräckligt intresserad för att följa någon utlänsk site men man vill ju ändå hänga med lite). Under detta draftföljande upptäckte jag även Greykarns blogg. Sure, jag visste att den fanns redan innan men inte att han hunnit med att skriva så förbannat mycket i den, och jag måste erkänna att det är något av det trevligaste jag läst som rör scenen. Skönt att få läsa något där den som skrivit faktiskt vet vad han snackar om. Till skillnad från Rakakas förra "storsatsning" kpyism eller vad skiten hette, det var tamejfan det sämsta som publicerats på internet ever.


Vem fan är aset?

Vem är den jäveln som väljer vilka låtar som ska spelas i hockeymatcher under tex icing? Den duden borde nämligen avrättas asap.

De absolut sämsta låtarna genom tiderna

Nick & the family - Hej hej Monika

Maskinen - Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Lena Philipsson - Mitt namn är Lena Philipsson

Allt med Gyllene tider, Per Gessle, Jimmy Jansson & Jean Paul
(Inte ens Basshunters verk är så dåliga som de ovan nämnda. De där jävlarna spelar i en helt egen liga.)

Jag är fortfarande alldeles för trasig själsligt för att ens orka tänka på Ryssland och än mer för att skriva om det. Jag har bland mina nära och kära infört ett förbud mot att över huvud taget säga något som kan förknippas med det skitlandet. Vi får se om jag någonsin blir hel igen...


Även gamers har ett hjärta

Alla gamers är inte känslokalla skjutgalna idioter by default. Något som jag tycker bevisas mer än väl av detta. För er som inte kan kinesiska står det att ett gäng asiatiska toppspelare, bland andra moon, Warcrafts motsvarighet till HeatoN, har gått ihop och startat en kampanj för att samla in pengar till dom jordbävningsdrabbade i Kina.


image146
Bilden kommer från replays.net

Det verkar dock finnas folk som tror att alla gamers är vedervärdiga kallblodiga mördare, och tack vare alla larmrapporter och artiklar som kommit från USA, i vilka det stått att gärningsmännen i diverse skolmassakrer alla har spelat datorspel, är det väl inte heller så förvånande att folk tror som dom tror. Mens de verkar de dra alla gamers över en och samma kam vilket är mycket tråkigt.

På Fragbite försöker vi kring jul varje år organisera någon slags kampanj som går ut på att skänka pengar till hjälporganisationer och liknande ändamål. Julen 2006 kontaktade mina kära chefer (hahaha, chefer!) Tomas och Filip flera olika organisationer om att vi ville samla ihop och skänka dem pengar. Jag tror vi fick nej från samtliga kontaktade. Vissa hade ingen bra lösning på hur detta samarbete skulle gå till och bad att få återkomma, andra (jag tror jag har nämnt det tidigare i bloggen?) sa kort och gott "Nej, vi gillar inte er målgrupp och det ni håller på med. Skjutspel osv." Så mycket var dom pengarna värda, så mycket var dom människoliven de skulle kunnat rädda med våra pengar värda...

Ett stort grattis...

...till älskade Elin och Quincy som beslutat sig för att ta ännu ett steg i sin relation. De ska gifta sig!

Detta är en sjukt härlig nyhet och var precis det jag behövde för att ta mig ur Rysslands-deppen. Jag är just nu så snuskigt glad för mina två underbara vänner. Jag önskar er all lycka, E & Q!


MEN HERRE GUD

Som mitt ex Anders en gång sa när Sverige fetledde i en match i hockey-VM för några år sedan och ändå till slut torska: "FÖRHELVETE SVERIGE LÄR ER SPELA I ÖVERLÄGE!" Ungefär detsamma som jag vill säga till SK och fnatic atm.

Fan skamligt att fnatic tappar en 12-3 och nästan tappar en annan 12-3. Efter varandra. Vi skyller på flaskan i ögat.

Ryssland tar fram det sämsta i mig

Jag är ständigt bitter och sur. Har varit det sedan jag kom typ. Ett tag i morse trodde jag att jag skulle bli fysisk och blev faktiskt rädd för mig själv.

Igår, inatt, kom vi hem 2. Det var kul. Ännu roligare var att taxin vägrade ge oss kvitto. Vi var tvugna att ta taxi eftersom sista tuben gått och matcherna dragit ut så förbannat på tiden. Men vi fick med oss en icke-engelsktalande kines också, och hans leende när vi sa att han inte behövde betala något är det vackraste jag sett i ryssland so far. Jävla skitställe. Men jag är säker på att Saint Basils blir en konkurrent though, sorry kinesen. Fast å andra sidan, men tanke på hur besviken jag blivit på det här landet sedan jag kom så suger väl röda torget och allt där i kring också.

Och btw. ETT jävla eluttag har jag på mitt hotellrum. Mitt hotellrum som för övrigt har dom skitigaste fönstrena i världshistorien. Ett jävla eluttag.

Jag = eftertraktad i Ryssland

Jag vet inte om det är så att ryssar är ovana vid tjejer som jobbar på LAN, eller om det är så att de enda brudar dom öht. ser på LAN alltid är samma fem. Dvs forze, ni vet bla. venema & pachella aka vi-är-alltid-där-pr0kuken-finns och de övriga brewdzen i laget. (fyfan vad jävla elak jag är, ni anar inte hur mycket mindre vackra ord jag har på lager om dessa. 100% befogat dessutom.) Hur som helst så  har sjukt många (för att vara jag!) killar, ryssar, både yngre, såna i min ålder och 50+are kommit fram o börjat snacka med mig. Vissa försöker tom. på engelska när jag förklarar att jag inte talar ryska. Lite gulligt. :D

Vad som däremot är otäckt är den turkiska team leadern som springer efter och fotar mig hela tiden och ger mig "the looks" som Morten kallar det. Chansar på att han är 30+, för han är lätt gråhårig och har kulmage. Ska smygfota honom som revenge, så ska ni få se den läskiga killen.

Jag är eftertraktad - men Carmac hatar mig. :D

Här har du ryssfrilla, Arre

image145

Bara jag som tänker på rövarna i Ronja Rövardotter, och hör deras theme song i huvudet?

In mother Russia. Skitland.

Framme på KODE5 i Ryssland efter en resa där flygplanet lyfte 1,5h för sent, jävligt lite sömn, och efter att ha deltagit i världens längsta mänskliga lämmeltåg från hotellet till arenan.

Det är skabbigt här, tom. Ungern såg mycket bättre ut redan 1990 (vad jag minns). Allt känns jävligt öststat, ryska flaggor överallt och det jag stör mig på allra mest är att alla är så förbannat jävla sura. Ryssarna alltså. Sjukt sura. På käften skulle dom ha, allihop. Ohyfsade är de också, iallafall dom jag haft oturen att stöta på. Inget "ursäkta" när dom ska förbi utan det knuffas och trängs hejvilt. CIVILICERA ER FÖRFAN ERA JÄVLA AS! Och sluta ha så jävla fula frisyrer...

Lester Lau är dock en jäkla gullig typ, fast så är han ju gul också. Det är nog det. Så har jag ju Putte här också som tur är, och Marc. Det är nästan så att jag inte ens är besvärad längre över vår något tilltrasslade turistdag. Ska spana in röda torget, dra lite shopping and thats it.  Var är alla söta gummor i huckle? VA VA VA??

Det blev inte som planerat

Nästa blogginlägg här kom inte alls från Moskva, utan det kommer från ett tåg, ett x2000 på väg mot sthlm för att vara exakt. Iofs har jag inte en jävla aning om varför jag skriver just nu då jag verkligen inte har något vettigt att skriva om, men å andra sidan så är det ju precis som vanligt då.

Skulle btw köpa lite frulle i serveringsvagnen för en stund sedan och framför mig i kön står ca 8 personer. Det tar en jävla tid med andra ord, MEN personjäveln framför mig utnyttjar inte tiden för att leta fram sin förbannade jävla plånboksjävel, utan den skall det börjas rotas efter väl framme vid kassan. GUD, jag hatar verkligen människor som gör såhär, och det händer ALLTID mig att personjäveln framför mig i kön gör såhär. Ja Ida, det skjuts sannerligen för lite.


F.ö. är alla sjukt jävla fula på tåget och internet är rövslött. Ett äckligt barn sitter bakom mig och ger ifrån sig  vedervärdiga gutturala läten och jag vill mörda. Precis som fenomenet slöa-jävlar-i-kön så händer det fan ALLTID att jag får sitta nära nåt jävla barn när jag är i en "instängd" miljö och inte kan komma undan. OCH NU SKRIKER DEN JÄVLA HORUNGEN OCKSÅ!!!!!!!!!!!1

Fan idag är jag bitter. Blir nog en kul resa.


Borde verkligen...

Ja, jag borde verkligen börja packa men som vanligt så sitter jag här och ugglar vid datorn istället. Det är så jävla astråkigt att packa så jag försöker alltid dra ut på det så länge som möjligt. Not a good choise inser man när man är dödstrött kl 4 och bara vill soooova, men måste packa för att man ska dra aptidigt nästa dag.

Nejfan nu tar jag mig i kragen. Nästa gång bloggar jag antagligen från Moskva!

Avslutar med en bild på boysen:
 

image144

Med risk för att låta omogen, men...

Kissie skriver:

2. Äckliga, bakterie fylla duvor. Åh finns det något äckligare? Speciellt nu på sommaren är alla torg fyllde av dom, + dom älskar att flyga in mot tunnelbanorna. Dom behöver utrotas...

Sorry Kissie, men det är du som är äcklig och behöver utrotas.

Hon skriver i samma inlägg även:

3. Svettiga människor.. Förlåt men det är ju så sjukt äckligt när man sitter på tunnelbanan eller ett fik så kommer en lagom svettig person och ska sitta sådär jobbigt nära så man vill hålla för näsan.. Visst, nu till sommaren blir det lite varm men då köper man en deo och ser till att använda duschen!

Man måste ju bara älska brudens människosyn, och eeeeeh...hur medveten hon faktiskt är om att alla svettas, varje dag. 0,5-1 liter per dag för att vara korrekt. Man svettas fastän man använder dusch och deo dagligen Kissie. :/ Däremot har även jag svårt för människor som luktar svett, men det är viss skillnad på att vara svettig och på att lukta illa.Apoteket.se skriver f.ö:

Ordet svett får många att rynka på näsan. Men svett består till största delen av vatten och luktar ingenting.

Var det bara mina lärare som sa att svett bestod till stor del av urin och att man därför verkligen borde duscha efter gymnastiken om man inte ville vara äcklig? Detta får mig att tänka på andra sjuka saker som vuxna lurat i en bara för att få/inte få en att göra vissa saker. Kommer ett inlägg så småningom om saker jag blivit ilurad som liten. Håll till godo.

Låt djuren vara ifred, snorungar!

Givetvis är det Matilda som blir biten av en bäver som får mig att nämna detta i min blogg. Men eftersom jag är för lat för att skriva så mycket själv, ja klockan är förfan bara 11 på förmiddan, så hänvisar jag bla. till den gode Maleandro som lyckats plita ner exakt det jag tänker. Även en av maleandros läsare uttrycker något jag instämmer med till 110%, nämligen:

schmut sa...
jag blir mer och mer förvånad över att folk verkar har glömt vad djur är. 'hoppsan, boaormen bet min 2-åring medans jag hämtade posten', 'bävern bet min dotter medans jag lekte med min kamera.
jag vet inte om det mest pinsamma är att pappan sålde vidare historien eller att han har ett barn som säger att hon ska svärda djuret. prata om att sakna respekt!

Jag har själv alldeles för många månger både beskådat och själv råkat ut för detta fenomen. Äckliga barn (ja, jag hatar barn, av hela mitt hjärta bör tilläggas) som ska fram och pilla, peta och dra i djur så fort de ser ett utan att visa någon som helst respekt. Men det äckligaste är nästan föräldrarna som låter de vidriga små jävla bastarderna hållas. "Ååååh vad gulligt när min avkomma springer efter duvorna, han/hon/det älskar djur sååå mycket". Men duvornas känslor jäntemot din unge är inte dom samma, I promise, så låt fåglarna vara förfan. Duvpest, som är ett virus, är fö. väldigt vanligt hos vilda duvor och bryter ut då djuren blir stressade (typ som när vidriga barn ska jaga dom), och de dör. Jävligt gulligt, eller hur?

(Zimba hatar er oxå, btw!)

Revolutionerande, eller?

Så är den äntligen här, den nya supertampongen. Du kan bada med den, du kan träna med den och du kan ha sex med den. Bada och träna med "vanligt" tampong har aldrig varit något problem tidigare vad jag vet? Denna tampong är dessutom snöres-lös!

Hur får man ut en tampong utan snöre undrar vi. En tampong som dessutom inte skall sitta där en vanlig tampong sitter, utan ska så långt upp/in som möjligt. Till livmoreshalsmunnen för att vara exakt. Tack och lov finns det en bruksanvisning på
tampongens hemsida. Följande är en print från hur själva utplockandet går till:

image142
Okej, ett saxgrepp alltså. Jag vet inte vad man måste ha för supermutta för att kunna få in hela handen och köra saxgreppet, men jag tror inte jag har en sån iaf. Jag hoppas fan inte jag har en sån. Och vill dessutom stå och gräva efter en slemmig klump dränkt i kletigt mensblod? Not me, I tell you. Tänk dig sen om du dessutom haft sex med den, då är den kanske gosigt insmörjd i sperma också. Får man inte ut den med saxgreppet får man krysta ut skiten. Känns tryggt.

Punkt 8. på bruksanvisningen var så jävla bra den med så jag kunde inte låta bli att ha med den. Vemfan använder tampong när man är gravid? Alla vet ju att man inte har mens som gravid.

Under fliken "sex" på sidan hittar vi ännu en spännande grej. Nämligen detta:

image143

En skitglad karl i randig kostym som håller i ett paket tamponger och ett paket alvedon. Brevid honom syns texten "No more excuses". Nu kan vi alltså inte ens skylla på mens längre när vi inte vill sättas på.

Varför känns det så uppenbart att en man haft inblandning i denna uppfinning? Tack gud för p-sprutan.
 

R Kelly

That Means If U Love Yo Chick
Don't Bring Her To The VIP
Cuz I Might Leave Wit Yo Chick


Vem tror snubben att han är lixom :D

Ja iofs, han är ju R Kelly, som gillar att kissa på minderåriga flickor osv, men, låttexten i I'm a Flirt får mig att garva varje gång. Inget fel på självförtroendet här inte. Synd att hans flugglasögon i musikvideon ser för jävla töntiga ut bara. :/

rövmail

Spraymail måste verkligen vara den sämsta skiten ever. Det har krånglat så länge jag minns(har haft den sedan -98 eller nåt), men eftersom jag prompt vill ha en mail med lancia@blablabla så har jag inte så många andra alternativ. Lancia@ är upptaget precis över allt annars. Jag har visserligen även en lancia@bitegaming.se, men att skicka ett mail till en eventuell framtida arbetsgivare med "gaming" som mail-domän känns kanske inte helt 100%. Därav har jag alltså behållt skitmailen.

Man kan inte logga in - inget händer. Man kan inte logga in - får ett meddelande om att ens lösenord är fel. Man kan inte logga in - får ett meddelande om att man varit inaktiv i inkorgen för länge och därföt loggats ut, när man inte ens varit inloggad. Att ta emot mail laggar oftast väldigt mycket och det kan ta upp till flera dagar innan man får meddelande levererade till sig. Ibland går det inte att skicka meddelanden. Alla dessa problem är väldigt vanliga. Ibland betyder nämligen ~var tredje dag.

Givetvis har det fungerat hela dagen men strular precis nu när jag måstemåstemåste få iväg ett asviktigt mail före klockan 00.

Både Ryssland & Spray kan dra åt helvete tbh.

Angående Ryssland btw har det nu artat sig så att jag slipper sova på Rigas flygplats utan får istället spendera natten på Moskvas. Livet är för jävla härligt ibland.

Åt helvete med hela skiten

Just nu är jag jävligt skitarg. Tack Ryssland för ni har såna jävla kukade visumfittkrav. Tack för datumen Kode. TACK LIVET FÖR ATT JAG MÅSTE SOVA PÅ EN JÄVLA FLYGPLATS I RIGA. Och sen regionaltåg hem från Arlanda tillråga på allt. Fyfan vad jag hatar precis allt just nu.

Precis allt.

Funderingar och tankar från RZ


Rz är som i-net fast på LAN? Till och med Delpan har ju vågat sig hit några gånger...

Varför ger sig photoshop-mästarn och seulesspelaren inzane sig på tjejerna i lol-gaming och skriver elaka kommentarer till deras bilder från fakekonton när de inte ens känner varandra? Tjejerna i lol-gaming vet inte ens vem inzane är.

Varför är semis som är dryga online som små möss IRL?

Varför färgar boråsaren ninoze alltid sitt hår pissgult? Han är säkert jättesnäll, men jag får Helena Flodén-vibbar.

Varför kommer folk hit enbart för spela tokseriöst att vinna turneringen när de är så dåliga att de inte ens klarar gruppspelet? Självinsikt?

Så fort det kommer in en eller några tjejer på ett LAN så är det alltid samma lilla skara killar som hänger efter dom. (Nämner inga namn. ;D ) Det kvittar egentligen vilka tjejer det än handlar om. Discreet, Le1a, lol-gaming, bara dom nte har pewnitz. Varför denna desperation?

Varför ska folk, efter att ha suttit med skorna på sig konstant i 2 dygn helt plötsligt ta av sig dom? Och varför ska dessa människor alltid sitta vid mig?

Varför är datorspelsmänniskor så jävla dåliga på att visa respekt för andra? När man tex står bakom ett lag och tittar på deras match kan det komma folk och ställa sig rakt framför en. Eller stå bakom de matchspelande och vråla, eller vad som.

Varför lär sig RZ-admins aldrig hur man sköter/uppdaterar en bracket eller fixar en fungerande HLTV?

:((((((

Ge mig en kall öl för bövelen.

Skoevde

Framme i Skövde, möttes upp av syster Ela och har hunnit med att checkan in på hotellet, köpa en baguett och uppdatera i coveret (eftersom rz-admins har en tendens att aldrig kunna bestämma sig för när deras matcher ska spelas och vilket lag som ska möta vem. Hoppas dom klarar göra brackets själva den här gången though ;D )

Tänkte gå runt och plåta lite nu så barnen på FB blir nöjda.

Dags att packa & dra

Idag gör jag en Kenza och bloggar fast jag egentligen inte hinner. Det var som vanligt pest och pina att få i råttorna baytrilen och jag hatar verkligen att plåga de små liven. Men ska de bli av med sina luftvägsinfektioner så är det enda sättet tyvärr. Baytril smakar ju såååå äckligt tycker dom. :(

Jag då? Jo jag har fått en finne vid mungipan som håller på att ta livet av mig. Inte för att den syns utan för den gör så helvetes ont. Packat har jag inte heller gjort. Vi får väl se hur mycket jag glömt sen när jag kommer fram till Skövde. Ses på Rz! Eller inte.

I don't get it

Egentligen borde jag verkligen packa, men istället så sitter jag här och läser en massa skitbloggar och funderar.

Om jag inte missminner mig helt så har tre av de stora, dvs Blondinbella, Kenza och Stina-Lee alla sagt att dom lägger ner vääääldigt mycket tid på sin blogg. Cirkus åtta timmar per dag. Med tanke på den smörja de skriver och att det faktiskt inte är svårt att skapa ett blogginlägg, jag menar det är ju knappast så att man behöver sitta och koda avancerade grejer osv, så fattar jag inte var all den där tiden gåt åt till. 3-4 inlägg/dag fördelat på 8h blir ~2-3 timmar per inlägg. Jag skulle också kunna utöka mitt totalt meningslösa skriveri till 4 inlägg om dagen, men inte fan skulle det ens ta i närheten så lång tid.

Säger de åtta timmar för att det ska verka "okej" att dom tjänar pengar på skiten och har det som ett riktigt "jobb"?

I just don't get it.

Listen, girls!

Damscenen, all I have to say is:

You're keeping your legs crossed honey
Like a good girl should

Melody Club - Last girl on my mind

;DDDDDDDDDDDDDDDDDD

O-cool & skinnkorvar

Jag är jävligt o-cool idag. Jag festar inte som allt annat folk. Och ska jag vara helt ärlig så minns jag inte när jag festade sist på valborg. Det var nog när jag var 15 i belief.

Istället har jag suttit hemma och myst med pojkarna. Cujo och Torres har lekt i sängen i flera timmar och ligger nu helt utslagna och sover. Morten har kollat på fotbollsmatch. Liverpool - Chelsea ofc. som pool förlorade till Mortens stora förtret. 

Är en riktig whimp idag och funderar på att gå och lägga mig redan. Läsa lite kanske... Hur som helst så bjuder jag på en alldeles färsk bild på Torres:


image141


Med risk för att uppfattar som äcklig måste jag fråga en sak som jag kom att tänka på idag btw. Är det bara jag som är helt besatt av att gnugga på huden typ i en varm bastu eller efter bad så gammalt dött skinn lossnar och liksom blir sånnadär små korvar?

Min profilbild