Yeelloooo!

                          
                                                     Dagsfärsk bild på Lill-Räkan

Bildutmaning.

När ens vänner (läs: Yllet) bestämmer sig för att vara fittor och inte skicka utmaningarna vidare får man helt enkelt  ta saken i egna händer och utmana sig själv.

Du för omkring ett år sedan:


I Berlin för ungefär ett år sedan. Varför jag fotar mig själv samtidigt som André också fotar mig vet jag inte.

Du och en nära vän:


Jag & Yllet. Fucking liebe!

Du som fotograf:


Putte fuckar ur i Hangzhou, Kina.

En dag du minns:


Och som jag minns den! Underbar fantastisk superdag! Jag och David gjorde LA.

En bild som väcker känslor:


Those were the days. You and me J.

En plats du saknar:


Uppe på Juniors rygg.

Den du senast fick ett sms av:


Ett meddelande fån Comviq Kontant. Sen om det var Frank (fåret heter så!) himself som skickade eller ej det vet jag inte.

Någon du litar på:


My sleeping beauty. Till 110%!

Någon du saknar:


Jullebulle. Snart ett år sedan du lämnade oss, finaste fina!

Någon du älskar:


Mami! Mest i hela världen faktiskt.

Någon som betyder mycket:


CP-Zimb! <3

Något du vill ha:


Cujo & Torres. Vill ha er tillbaka i livet, glada och friska!

En bild som får dig att gråta:


Jag menar, hur i helvete ser jag ut i håret?!


Något som är viktigt för dig:


Mat, fifan!

Dig själv nyligen:


En knapp månad sedan hos Anders & Ida i Märsta.

Dig själv för länge sedan:


Blott arton år. Pure and fresh!

Känn dig utmanad Jojo! :D (Och alla ni andra som känner att ni vill anta er detta)

Uppe och ugglar som vanligt.

Körsbärsräka. Smaka på ordet. Låter det inte som något av det sötaste ever? Jo, det gör det!

I övrigt är det jobbajobbajobba som gäller hela lördagen. Eller så hårt blir det väl inte, ska åka till Media Markt och fota UGT med walle & RobbaN som ska hållas där. 10-17 håller det på men det är ju föga troligt att jag kommer vara där hela tiden, mycket tid har jag faktiskt inte till övers, det är ju flytt och allt på G, god damn it!

Kanske skulle försöka sova då...

Är för närvarande helt såld på dessa tre       

       

Efter en tråkig dag

Var tvungen att köpa lite godis för att pigga upp mig själv. Syns det att jag föredrar lakrits och surt?
               

Jag har inte glömt...

Den 26:e Februari är en tung dag för många norrköpingsbor, och just idag kanske lite extra.

Det var för ganska exakt tio år och åtta timmar sedan jag låg där i tandläkarstolen på Fleminggatan. Musikkanalen Gold FM var inrattad på radion när det plötsligt bröts mitt i en låt för en extra nyhetssändning. En minibuss med ungdomar från Norrköping påväg till Bodaborg i Karlskoga var inblandad i en trafikolycka med en lastbil och samtliga nio personer i bilen hade omkommit.

Jag visste att några av mina vänner på Rambodals fritidsgård skulle iväg till Bodaborg just denna dag, tillsammans med några barn från andra fritidsgårdar. Men självklart så hände sånahär saker aldrig ens egna nära och kära så jag behöll lugnet.

Efter tandläkarbesöket ringde jag min bästa kompis Sandra. Hon var väldigt upprörd och grät då hon berättade att det var Rambodalsbussen som krockat, minns jag. Det dröjde inte länge förrän jag var hemma hos henne och tillsammans med vår vän Adam gick vi ner till fritidsgården. Det var fullt med ljus och blommor utanför ingången och det hela kändes mer och mer overkligt. Jag minns hur Cacke grät varje dag i stallet över sin förlorade lillebror, ändå fattade jag inte. Det var inte förrän när alla begravningarna var över som det som hade hänt faktiskt skönk in.

Idag är det tio år sedan olyckan utanför Örebro skedde, men jag kommer aldrig glömma.

Idag begravdes en pionjär

Idag samlades vi, släkt och vänner, i Matteus kapell för att ta farväl från Rune. Det var en mysig tillställning och kapellet var proppfullt.

Pga. att Rune för några år sedan valde att gå ur kyrkan var begravningen idag borgerlig och hölls därför i kapellet och inte i kyrkan, och jag skulle nog vilja påstå att jag föredrar den här typen av begravningar. Jag tycker att det är den döde som skall vara i fokus under begravningen, inte en massa krimskrams och tjat om Gud hit och Jesus dit.

Rune var, tillsammans med sin bästa vän Leena, något jag skulle vilja kalla för pionjärer. Pionjärer i den bemärkelsen att dom trotsade både sin egen och flera efterkommande generationers normer och syn på vänskap över könsgränserna. Dom spenderade nästan all vaken tid tillsammans, var iväg på en massa galna upptåg och resor. Leenas farväl av Rune framme vid kistan blev för mycket för mig, det bara brast. Jag kan inte ens tänka mig vad hon går igenom just nu. Fina Leena, och underbara Rune. Kommer kännas väldigt märkligt att aldrig se dom två tillsammans igen.

Dagens shopping

I min strävan efter att ta över tronen som bloggdrottning från Blondinbella så ger jag er härmed; Dagens shopping!

                                  
                                           Sjukt fulsnygga trosor från New Yorker

Erkänn ni är fett avis?


Åtta grejer om mig.

Mmm, visst äre så, sitter fortfarande vaken trots att jag lovade att kasta in handduken efter förra inlägget....Indirekt utmanad av
Jojo.

"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)"

1. Jag är sjukligt besatt av att "gnida bort" döda hudceller från kroppen när jag sitter i en bastu/efter ett bad.
2. Jag har en skitful tatuering på foten.
3. Jag stavar nästan alltid fel på "räkna" och "inte" när jag skriver snabbt.
4. Jag är fullkomligt jätteallergisk mot barn men istället för rinnande och kliande ögon och näsa blir jag agressiv och skitförbannad när jag ser dom små kräken.
5. Jag är en snål jävel men ändå lyckas jag köpa en massa sjukt onödiga grejer hela tiden.
6. Jag kan absolut inte äta/dricka något som passerat bäst före-datum.
7. Jag måste alltid hyvla bort det översta lagret på osten. (Om ingen annat hyvlat på den just före mig)
8. Jag blir nästan aldrig bakfull. Antalet gånger so far i mitt liv kan jag räkna på en hand.

Jag vet ju tex. att Yllish och några andra redan gjort det här, fast jag minns inte vilka. Ni som inte gjort det, känn er med andra ord jävligt utmanade.

Fina människor

Kom just på att jag tidigare under kvällen fick en laddning med bilder från helgen hitskickad av Anders. Bilderna ger ett intryck av en sjukt avslagen förfest men egentligen hade vi faktiskt väldigt trevligt. Anders, Ida och Jojo är utan tvekan tre av dom bästa människorna jag lärt känna i mitt liv så man kan inte annat än att njuta i deras underbara sällskap.

                                

Jag fullkomligt älskar dessa två tjejer! (Anders är så jävla hemlig så han blir väl sur om jag lägger upp bild på honom) Tack än en gång för i helgen!

Nu jävlar rundar jag av kvällen!

Självdiciplin!

"Ikväll ska jag lägga mig tidigt för jag har en tävttid imorgon". Yeah right. Klockan är kvart över fem på morgonen och jag sitter fortfarande vaken. Jag kan ju knappast påstå att jag sitter här vid datorn och gör något av värde heller. Det är med andra ord precis samma visa som vanligt.

Men hur som är jag i allafall ren och fin och kan vänta minst en månad nu innan det är dags för mig att tvätta mig igen. Det är nämligen så att Björn har suttit och putsat på mig i cirkus tre timmar nu. Huden är härligt rödflammig efter hans ömhetsbevis-session. Råttputsande är en kombination mellan "nopprande" med tänderna och slickande, himla mysigt med andra ord, och lite smärtsamt. ;) Björn har verkligen blivit en helt fantastisk råtta efter kastreringen, är så glad över att vi tog det beslutet vi gjorde. Han har blivit allt man kan önska sig, och lite till. Älskade fina Björn. :)

                    
                                    

Boy, I'm gonna miss you

Haft hela dagen på mig att smälta det faktum att Archi faktiskt har lämnat fnatic och därmed proffs-scenen i Counter-Strike, och hur jag än vrider och vänder på det så kan jag inte komma fram till något annat än att jag kommer sakna honom.

Alltid så glad och gullig. Kramas när man ses, lånar ut sin tröja när man fryser och alltid ett leende på läpparna. En riktig clown med hjärtat på det rätta stället. Kommer bli så tomt utan hans sprudlande personlighet på evenemangen.

                        

Jag kommer sakna dig, din tok!Okej, så här lågt skulle jag aldrig sänka mig

Samla poäng till div. får-hem-saker-gratis-genom-att-antasta-dina-kompisar-osv-med-en-massa-länkar-and-shit-siter är fine, men så idag när jag loggade in på en av alla dessa siter fick jag syn på följande samla-poäng-erbjudande:Mmm, det är ju jävligt troligt att jag gärna vill bli uppringd av en telefonförsäljare. ÄNTLIGEN någon att prata med!

At least ceiling cat has a sense of humor...

funny pictures of cats with captions


Haha, jag kan inte sluta garva åt den vita kattens ansiktsuttryck! Inte åt den svarta kattens heller för den delen. Hahaha!

And fyi, angående Ture; nej han har inte ätit morötter. Han har nog aldrig ätit morot alls faktiskt.

Två röntgenbilder och 1250 SEK senare...

...så lyckades råttveterinären inte heller lista ut varför Tures urin är så kraftigt rödfärgad.

Vid en första anblick på urinet på provstickan sa han att det definitivt handlade om blog i urinen, den färgen går inte att ta miste på. Inga stenar eller annat konstigt hittades under röntgen så han satte sig och tittade i mikroskopet, men då visade det sig att det inte fanns några blodkroppar alls i urinen, han hade med andra ord längre inte den blekaste aning om vad som var på tok.

Och stackars Ture som dessutom blev drogad på kuppen.
Den här stilen körde han. Mycket charmigt.

I've now joined the dark side as well..

Tisdagen den 24 februari var dagen då jag inte längre kunde hålla mig från att skaffa mig en egen twitter. Eller hålla mig är kanske fel uttryckt, utan snarare att jag idag, efter ett jävla tjat om den där grejen var tvungen att kolla upp vad det var för något. Registrerade ett konto för att verkligen kunna spana in vad det handlar om och kom fram till att det är inget annat än bara skit. Exakt samma grej som dom där facebook-kommentarerna man kan ha om vad man gör just nu osv. Givetvis var även "Lancia" upptaget så jag fick snällt lägga till 84 bakom. (Underline är såååå 98)

Mitt första twittrande fick handla om att jag tittar på Animal Planet. En dokumentär om föräldralösa noshörningsbebisar. Dom är så söta att jag avlider any minute.

     

                                               GIEF BABY RHINO ASAP!!

Rockin' Märsta

Vad skönt det är att kunna vistas inomhus utan att behöva ha långkalsonger under mjukisarna, jackan på och fingervantar vid datorn.

Jag befinner mig alltså i Märsta hos Anders och Ida och har det varmt och gott. Igår drack vi öl men jag var alldeles för trött för att följa med ut på krogen när det var dags för det, så jag stannade kvar här i lägenheten och sov. Idag har vi bara slappat och käkat kinamat. Ture ligger i soffan och sover och jag bangar inte på att göra detsamma inom en snar framtid.

Nu poppas det popcorn! \o/

Så här kul hade vi idag! Ärt- och majsfiske!

HQ rekommenderas.


Hufvudstaden nalkas

Mindre än 12 h kvar tills jag ska åka och jag har så sjukt mycket att göra innan det. Packa fragbite-grejor, rått-grejor och migsjälv-grejor. Fixa lite shiet så Röd och råttorna inte svälter i helgen, röja upp i lägenheten eftersom Maria följer med en sväng från Sthlm osv. Givetvis har allt detta varit planerat i 1,5 vecka men inte fan har jag gjort nåt åt saken.  Ska hur som helst bli härligt att träffa Anders och Ida ikväll i alla fall. Och en Ducky?!

Ye.

Shuffle suger.

Trots shuffle på playlisten så är det nästan alltid samma "gäng" med låtar som kommer. Är det så för er också? Man shufflar ju för att det ska blandas som fan, god damn it! Det är aldrig låtarna man gillar heller som upprepas. Fett annoying!

Rihanna - say w00t?

Vad säger du till Rihanna med två blåtiror i ansiktet?

Ingenting. Chris Brown har redan sagt till två gånger.Så vare igång igen

När jag vakade idag vad jag på hyfsat humör. Inte ens vafan-är-klockan-så-jävla-mycket-tanken lyckades göra mig upprörd faktiskt. Mådde helt okej i kanske ytterligare 30 minuter innan det var dags att skala det där ägget jag kokat till frukostmackan. Självklart ska ägget jävlas med mig, ett jävlande som inte är av denna värld dessutom. Äggvitan envisades med att följa med skalet av, vilket är enormt frustrerande när jag normalt sett faktiskt är bäst i hela världen på att just skala ägg. En knapp femtedel han jag skala innan jag i ren vrede tog ägghelvetet och sulade in det i råttburen istället. Råttorna blev ju iaf glada.

En stund senare sätter jag mig vid datorn med min otroligt upphetsande frukost - kneippbröd med smör. (Jo, slog minsann på stora trumman vad gäller frukosten efter den inträffade äggincidenten.) Gled som vanligt in på bloglovin, läste, kommenterade. Andra dagar då jag mötts av bloggar där man får kommentar-svaret "Bloggen är modererad blablabla" har jag mest tänkt "Why? Orka." Men idag, nej idag lackar jag ur fullständigt och vrålar i min ensamhet: "GE MIG EN SKRIDSKO OCH TILLGÅNG TILL DIN TANDUPPSÄTTNING SÅ JÄVLAR SKA DU FÅ SE PÅ MODERERAD!"

Sen lugnade jag ner mig. Lite.

Anger management, anyone?

Dagens outfit - 19/2 -09


                                                           Vit WCT-tröja - JC 
                                                           Röd jacka - Vero Moda
                                                           Svartvit hooded-råtta - Sussa08

Punglöst saggande

Röd har Björn i knät i kanske två minuter innan hans näsa registrerar en doft som inte känns helt okej. Han tittar sedan ner på tröjan, får syn på en gul-vit liten fläck som han snabbt luktar på.

- Du Alex, Jag tror fan att Björn har saggat på mig.
- Nähä du, Björn är kastrerad.
- Men jo jag lovar.
- Är man kastrerar kan man inte sagga på folk.
- Jo Björn kan! Det ser du väl?!

Men nej, det var bara abscess nummer två som spruckit så det var bara att klämma ut allt var, göra rent och decka lilla B på metacam. Han är inte glad över sin tratt fyi och det känns som att precis allt i hela lägenheten luktar var.

Jag vet ju att den är old nu, men fyfan vad kul :D


Sony Releases New Stupid Piece Of Shit That Doesn't Fucking Work

Bortskämd

Det är minsann inte alla här i världen som har privilegiet att sitta med en kall skiva skinka i nacken. Och definitivt inte alla som har någon i nacken som smaskar på denna skinkbit. Mmmm, myyysigt :D

Sök följande jobb, ditt as!

Jag fullkomligt älskar när abetsförmedlingen skickar hem jobbannonser som dom kräver att man skall söka på, speciellt när dessa innehåller krav som man inte uppfyller. Inte konstigt att arbetsgivarna skiter i att läsa folks brev och tar in nån släkting eller polare till tjänsten istället näe folk som söker inte ens är i närheten av dom kvalifikationer som krävs.

Annat som är populärt är att man blir tvingad att söka tidsbegränsade (ca 3 månader) arbeten på avlägsna platser i landet. Jag förstår inte hur dom har tänkt att man 1. skall lyckas få sig ett boende på så kort varsel, 2. skall göra av sig själv när man sitter där i Jokkmokk efter 3 månaders arbete och det är slut på det roliga?

Idag fick jag hem två jobbannonser dom kräver att jag ansöker till:
Beläget i Malmö/Landskrona/Ven, Krav: Goda kunskaper i par- och enbetskörning, även tre hästar kan förekomma.
Det där är definitivt ett jobb jag skulle kunna tänka mig att jobba med (Ardennrar :]~~ ) men mina körkunskaper är begränsade och jag har aldrig i mitt liv kört par eller trojka. Dessutom gäller jobbet bara gör sommarsäsong.

Beläget i Rättvik, Hästskötare i en månad ev. två, under sommarlovet på ett naturbruksgymnasium Krav: Genomgängen gymnasietutbildning inom naturbruksgymnasiet med inriktning hästhållning
Jag har inte läst hästhållning på gymnasiet och det känns ganska opepp att flytta till Rättvik (vart ligger det ens?) för att jobba så kort tid. "Rangordning av ansökningarna kommer att göras efter betyg och omdömen från utbildningen". Jag är ganska rökt här oavsett.

AMS var ju kanske inte helt och hållet ute och cyklade när det gällde kraven som dessa arbetsgivare sökte eftersom jag visserligen är utbildad inom djurvård/djursjukvård, men det innefattar tyvärr varken trojkkörning eller hästhållningsutbildningen.

Lantmännen kanske vill ha mig en säsong till? ;)

you w0nt believe

Men jorå, visst är det så! Sedan 07 har jag varit vaken! Helt crazy. (Fast jag överväger ju definitivt att gå och lägga mig igen). Har en massa samtal som borde ringas och en massa annat skit som borde styras men är så otroligt otaggad. Och ryggen gör fortfarande ont dessutom. Det blir definitivt att lägga sig igen!

Aldrig mer

"Jag ska aldrig mer dricka alkohol!" Samma visa varje gång.

Nej, det är inte för att jag blir bakis, utan snanare så att min kropp går helt jävla toksönder, varje gång. Jag har blåmärken precis över allt och brutal smärta i varenda kroppsdel. Idag har jag så ont i ryggen att jag varken kan ligga, sitta eller stå och jag kan verkligen inte för allt i världen förnimma mig om av vilken anledning det uppkommit. Allt jag gjorde var ju liksom att dricka vin, leka kurragömma i en allaldes för många människor för en sån liten lägenhet och med allt för få gömställen, samt skratta mig fördärvad åt allas tokerier.

Men alltså, kurragömman, vilket otroligt genidrag. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Så mycket finurlighet, så mycket vansinne! Bard på pianot eller under soffkuddarna var najs. Likaså Anton under diskbänken eller i tvättkorgen bakom George Bush. Gillade revan i Lukes byxor och måste även ge min själv credz för det eminenta gömstället bakom pianot. Eller inte. Men det funkade när Emo var den som räknade i alla fall. :D Danne var för kreativ, så han får inga cre

Bloggidioti

Nu måste jag ge mig på homos igen, men egentligen inte för att dom är homnosexuella då det bara råkar vara ett olyckligt sammanträffande. Får hoppas att jag slipper få hit en massa idioter till besökare denna gång dock. Folk var ju fan inte nådiga sist och inte ett skvatt hade dom innaför pannbenet heller uppenbarligen, med tanke på alla dom genomidiotiska kommertarerna som dom lämnade efter sig.

Idiot nummero uno:
Dennis M
Snubbe som leker modell, är pro-ana, och föraktar alla som drar över size zero i klädstorlek. Han går på vattendiet för att själv uppnå den där heroin(chick)-looken som han avgudar. Han ger sig på Kissie för att han tycker hon har blivit fet och borde söka hjälp. Man upphör aldrig att förvånas över vad killen skriver i sin blogg. Fan, släpp sargen ditt jävla sänke.

Idiot numero dos: Gay Bloggen (Ja, särskrivet)
Det första jag ser när jag kommer in på sidan är kuksugande änglar. Ribban sätts högt direkt. (Ni vet vad jag tycker om sånt där). Dock verkar han inte lika besatt av att skriva om saftiga kukar och suget efter intensiva rövknull så som många andra bögbloggare, det ska han ha credz för. Dvs att han är en person, inte en sexuell läggning på ben.

Hur som helst, det här inlägget är det som får mina synapser att småkrampa. Killen sitter och skriver om hur han under ett maxbesök började hata en överviktig snubbe just för att han var - överviktig. Hur sjukt äcklig han var, hur nöjd han såg ut när han åt, osv. Förutom att hata passar han även på att göra sig rolig på tjocka människor bekostnad genom att skriva:
"NEJ NEJ NEJ!!! Folk vänder sig inte om efter dig för att du är snygg, det finns några olika alternativ till varför folk vänder sig om efter dig: 1. De undrar om deras historiakunskaper inte stämmer, för visst SJÖNK Titanic 1912? 2. De undrar om de befinner sig mitt i inspelningen av en remake av filmen Gilbert Grape och mamman just gick förbi."

Man blir som minoritet inte mer accepterad och respekterad för att man ger sig på andra i samma situation. Eller som en av hans läsare skrev;  "har du rätten att håna överviktiga, har andra rätten att håna homosexuella."

Sådär, nu är det bara att invänta hetset. Jag kan aldrig få för nog av att höra hur trångsynt och homofobisk jag är. Men kanske, bara kanske, så googlar/knuffar/whatever dessa ungdomar sina egna namn flera gånger och dagen, hittar därmed inte detta, och skickar inte sina kompisar på mig.  Bara att avvakta och se. :)

Gör inte så här mot mig!

Röd tog sig en kik into the ratcage för att se vad lillfisen pysslade med och utbrast: "Han äääär så sööööt!" Åh Gud! Alex, gör inte så här mot mig!"

Vadå gör inte såhär? Jag har två teorier om vad det är han egentligen menar.

1. Han blir så förälskad i alla bäbisar att han tror att jag kommer släpa hem massa fler, han kommer inte kunna säga nej, och vi slutar som
ratwoman/ratman/ratfamily.

2. Han känner att hans manlighet sätts på spel i och med att han smälter som smör för småbebbs, och det är han inte helt bekväm med. Men han kan inte stå emot, liksom.

Fuck you InsertÄntligen har jag tagit tag i saken och plockat bort tangenten från självaste helvetet. Tangenten som gett sig fan på att förstöra mitt liv. Insert.

Är det någon som kan förklara för mig vad den tangenten egentligen är bra för? varför finns den, och framför allt, varför sitter den på ett sådant ställe att man ständigt kommer åt den av misstag?

Utmanad #2

Även denna utmaning kommer från Susanne:

Regler för utmaningen:
*Gå in i mappen "mina bilder"
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade
Har inget i "Mina bilder", så det fick bli "bilder" istället. (hoho) Mapp nummer sex var en efit-mapp, så jag antar att jag hade något ärende på norrköpings postterminal någongång i våras. :P

Jag utmanar samma gäng apor som i föregående post. HF!Utmanad

Blev utmanad av Susanne; (Skönt att du är igång igen btw! :>)

4 Favoritprogram: The Hlls, How I met Your Mother. Lost, Family Guy

4 saker jag gjorde igår: Vaknade, åt, hämtade "munken", åt igen

4 saker jag ser fram emot: Sommaren och allt vad det innebär, att Björns sår ska läka så att han kan flytta in med dom andra pojkarna igen, flytten i mars samt den dagen jag vinner en fet miljardvinst på lotto

4 favorit restauranger: Istanbul Kebab (Maten är sjukt god men en av dom som jobbar där är en jävla idiot), Chili Wok, Gu va Gott, Hugos

4 saker på önskelistan: Cash, pengar, money, dineros.

Kräver att Ida, Ducky, Arre samt fittyllet antar sig utmaningen.

Duktiga jag

Idag har jag varit helt sjukt produktiv och duktig, jag är så stolt över mig själv!


  • Gick upp en timme innan väckarklockan ringde i morse (Bara det i sig är ju en helt jävla otrolig bedrift!)
  • Varit hos tandläkarn
  • Varit på ÖB och införskaffat div. nödvändigheter så som rengöringsmedel, toapapper och godis
  • Ätit en Ost- och baconkorv-meny på shell
  • Städat och skurat golv här hemma
  • Gjort rent råttbur
  • Haft lägenhetsbesikning
  • Tagit en powernap på cirkus 6 timmar
  • Ätit pizza

Lägenhetsbesikningen var en upplevelse. Den trevliga besiktningamannen, tillika fastighetsvärden, Olli klev in genom dörren, kikade snabbt in i vardagsrummet, sovrummet och köket och sa "waow, här är superfräsht, inga anmärkningar på den här lägenheten!", tackade för sig och gick.  Det hela tog inte mer än två minuter. Och jag som hetsmålat lister, fönster och dörrkarmar, dyngtapetserat, vrålstädat och intensivskurat. Känndes fett ovärt, men ändå lite skönt.

Fifan vad jag är bra.

Säg den lycka som varar

Inte nog med att vartenda dagis i hela norra europa skulle ut och promenera i norrköping, på övergångsställena idag när jag var ute och körde, så gick min familjs gode vän Rune bort i cancer inatt. Och ja, snorungarna på övergångsställena är givetvis en bagatell i jämförelse.

Maken till pigg gubbe han var, den där Rune. Otroligt klar i skallen och kvicktänkt för att vara 80. Mentalt var han inte en dag över 40. Alltid positiv med en härlig livsglädje och inställning till livet, och trots att han redan som barn blev rullstolsbunden var han alltid ute på äventyr. Runes opererades flera gånger dom senaste åren för din cancer som satt sig i tarmarna. Trots rejäla smärtor och morfinsnurr i skallen var han som den envisaste åsna och skulle göra, och klarade även, nästan allt själv. Men så inatt, efter nästan två månader på sjukhuset, somnade han in.


Underbara Rune, vila i frid.

"Munken"Här sitter han alltså innanför min tröja och tvättar nosen. Han har fått det tillfälliga smeknamnet "munken" pga. sin flint. (Oroa er inte gått folk, flinten är även den tillfällig. Munken är rexad och när råttor byter bäbispälsen så blir rexarna väldigt tunnhåriga, fram tills den nya pälsen växt ut då han blir härligt krullig istället :D)

Update:
Munken käkar

Varför råttägare inte går i urringat

Såhär ser jag ut mer eller mindre hela tiden över hela bröstet:Får hålla tummarna för att jag inte hamnar på någon porrsite nu när jag bjudit ut  tutte i bloggen.

Vilket scoop, Aftonbladet!


Jag finner inga ord! Hatten av för Aftonbladet som delger oss denna nervkittlande händelse!Brown goes wild

Suttit här och taggat med Chris Brown hela kvällen. NU är jag sugen på att kvinnomisshandla. Anyone?

Det ser ut som sagg, det känns som sagg..


...men det är bara tapetklister. Mmm, mysigt!

Pungbesvär

Stackars lilla Björn. Den där jävla pungen ger oss aldrig någon ro. Nu har han, trots antibiotika, åkt på en abcess som spruckit. Som tur är så är det relativt vanligt på råttor, och bara man håller efter det så läker det i regel utan problem. Vi tvättar med väreperoxid och koksalt, sårkanterna ser fina ut och han verkar inte ha ont heller.

Lille B! :(

Vårtecken

Vad underbart det är att höra att fåglarna satt igång och kvittra igen vid den här tiden, efter den långa vintern. Då vet man att vi gåt mot ljusare tider igen. :)

Jaja, att kalla det vårtecken är kanske lite väl optimistiskt med tanke på att vi är alldeles i början på februari, men you get it.

Awww!Klarar ni av att se den här utan att skratta är ni fan hårda.

WTF?WTF? Vadfan är det där för jävla skit?

Say what?!

Fredag. Hela veckan har jag försökt att gå och köpa tandkräm men har inte lyckats. Har skjutit fram det pga att jag alltid lyckats faila min planering och vakna mellan 17-19 nångång istället för 12. Vaknar man så sent så blir man sjukt opepp och bara skiter i allt, vilket är precis det jag gjort.

Så inatt tänkte jag att jag kör en all nighter. Jag lyckades nästan med det igår, men föll i koma någon gång runt 7:30. Mitt problem just nu är att jag inte kommer klara det inatt heller. Fawk.

Dagens shopping!

Kolla vilka sjukt snygga byxor jag klickade hem från Only alldeles nyss!Eller...näe, jag gjorde ju inte det. Dom är faktiskt så jävla tokfula att jag inte kan titta på dom utan att bli skitförbannad och vilja misshandla någon. Typ den som designade dom.

Om jag någonsin blir så sinnessvag att jag tar på mig ett par byxor av den här modellen, kan ni lova att ni då sätter en kula mellan ögonen på mig?

Röd in a roller coaster

Hoho! Titta vad jag hittade när jag sorterade i en hög papper alldeles nyss!Ja, det är min Röd. Och till skillnad från den tiden då det begav sig kan jag intyga att dom flesta hästarna faktiskt är i hagen idag. :D

Lovisas liv som hund = mitt liv som hund

Sidan är skitlaggig, det finfina arkivet som jag var med och byggde upp är våldtaget och tillintetgjort, aktiviteten är skrämmande låg, skiten finansieras med våra skattepengar och ändå, ändå suger den så brutalt på precis alla plan. Jag talar givetvis om Gamingeye, och hade det inte varit för min vapendragare Lovisas eminenta inlägg om saken tidigare under aftonen så hade jag nog aldrig skrivit det här. Men hon är så sjukt peppande att jag bara inte kan låta bli, liksom.

Men ja, det fanns ju sovsal.

Glad att jag va 14 för 10 år sedan och inte idag.

För några dagar sedan halkade jag in på en random blogg. Jag kände redan när jag såg headern att det här skulle bli bra. Och visst blev det bra, rent av helt fantatiskt. Jag har nu i dagarna tre, sedan jag hittade bloggen givetvis, fascinerats av denna människa. Det hon skriver, hennes bilder, hennes vänner, de som kommenterar. Är det sådär det är att vara fjorton idag? För inte fan kan jag dra mig till minnes att vi höll på sådär back in the days.

Jag tog inte kaskader av bilder på mig själv med brutal push up, än mindre bilder där jag dessutom kapade mitt huvud strax ovanför hakan och neråt strax under naveln. Jag bråkade inte med mina "bästisar" hela tiden, och jag chattade inte med mina bästisars på-G-killar på msn för att skapa svartsjuka. Jag kallade inte min mamma för hora och jag skrev framför allt inte om det offentligt. Jag är helt jävla amazed. Det måste vara sjukt tufft att vara fjorton idag.

Missbruk och bröst

Har ingen aning om hur många skålar med fil och flingor jag krängt den senaste månaden, men jag är ganska säker på att summan är tresiffrig. Jag har alltid varit såhär, en mat-periodare. Just nu är det fil & flingor, nästa månad är det skogaholmslompa med ost, i april blir det säkert stekta ägg och bacon och så vidare. Det är nästan så att jag misstänker någon form av lättare störning, för när jag är in to nån typ av mat såhär så är det det enda jag äter, dygnet runt.

I övrigt så har jag sjukt ont i tuttarna. Har haft det i några dagar nu och jag misstänker att det beror på att jag inte tagit min p-spruta i tid. I tid är visserligen ganska milt uttryckt då jag egentligen skulle tagit den i månadsskiftet september/oktober. Jag kan inte ha BH på mig, jag kan inte vara utan BH. Jag kan inte sova på mage eller på sidan för då gör det ont, och jag kan inte heller sova på rygg för då kan jag inte sova alls. Ändå, ja ändå så får jag inte röven ur, går ett kvarter bort till vårdcentralen och tar den där sprutfan...

Penis or camel toe?

Nu har jag, i flera dagar, sökt med ljus och lykta efter kuk-tishan. Jag har inte lyckats lokalisera något återförsäljare så nu vänder jag mig till er, kära läsare. Är det någon som vet vart man kan finna tröjan som är bifogad nedan? Eller ska jag bara ge upp och inverstera i en såkallad camel toe cup? The next best thing så att säga.
 
         or         ?
 

Måste.ha.frågestund!

Ännu en anledning till att bli bloggkändis - frågestunderna givetvis! Det lär ju vara ascoolt att ha en massa folk som tycker att ditt liv är så himla spännande att dom faktiskt orkar bemöda sig med att läsa bloggen OCH att kommentera, och i dessa kommentarer sedan ställa frågor som hur man blir lika häftig som blogginnehavaren. Ah, the dream!

Matförgiftad av choklad?

Den här dagen har hittills varit för jävla underbar må jag säga. Det började med, en nu för tiden allt mer vanlig, miss i planeringen. Gå upp kl 12 för att hinna uträtta lite saker under dagen slutade med att Röd ringde och väckte mig efter jobbet, klockan 17. Efter samtalet tog jag mig i kragen, tog på mig kläder, satte mig vid datorn och tog tre små jätteynkliga chokladbitar från Röds chokladkaka. Oh sate vilket jävla magknip jag åkte på ~15 minuter efter det. Och det håller fortfarande i sig. Jag kan knappt sitta upp men jag vägrar att gå från datorstolen, jag har ju massor med saker att surfa på, massor med bloggar att läsa och massor med människor att mirkka innan jag kan ge mig. Fawk.

Nästa Spotlife-fest, here I come!

Bloggportalen Spotlife hade, som i allfall några av er säkert känner till, en stor "firmafest" för sina bloggare i helgen. Intrigerna stod som spön i backen och jag var inte där! (sadface) Drama är det något av det roligaste jag vet så nu måste helt klart också jag bli bloggkändis. Tillsammans med min vapendragerska Lovisa är det hela nästan en garanterad succe, bara hon kan slita sig från sina mixar så vi kan ha det där bloggmötet nån gång!

Alla grannar uppskattade uppenbarligen inte spyornaHej!
Detta är inget jävla studentboende, spyr ens kompisar torkar man upp det!
Äckligt

Djurplågeriet är vardagsmat nere i europa

Djurplågeriet som pågår i dunfabrikerna kom knappast som någon nyhet för mig. Tack vare(?) det ungerska blodet som flyter i mina ådror har en hel del besök gjorts i mina fäders hemland. Jag har både hört och sett sanningen på nära håll. Ungrare över lag må vara nationalistiska men detta skäms dom inte över. Det är väl inte kostigare än att kasta ut en hund man tröttnat på på gatan?! En hund som man allt som oftast egentligen inte hade något direkt kontakt med medan man ägde den heller mer än när man slängde ut några matrester åt den genom fönstret eller om man var tvungen att montera fast en ny kedja ute på bakgården då den "helgalna" hunden, socialt dysfunktionell på grund av brist på kontakt med människor och andra hundar, slitit sig från den gamla.

Synen på djur i Ungern är allt som oftast inget att hurra för. Ytterst få människor där uppvisar någon slags empati för djur. Att få stenar kastade på sig, sparkar och slag är vardag och snarare en regel än ett undantag, speciellt om man är en gatuhund. Folk kan till och med ha egna hundar som dom tar hur väl hand om som helst, men dom stackars hemlösa stackars satarna ses som vidriga monster som allra helst borde misshandlas till döds, straffas för att dom hade oturen att som små valpar hamna hos någon totalt känslobefriad idiot som sedan kastade ut dom på gatan.

Förutom dunplockandet så är gås- och anklever en stor delikatess i ungern. Lite av en nationalgrej nästan. Även denna lever framställs genom vidriga metoder. Djuren tvångsmatas, ofta genom sond, med gigantiska mängder mat i ungefär en månads tid, oftast mosad majs, och sedan slaktas fåglarna. Behandlingen med all mat får levern att svälla till ungefär tio gånger sin normala storlek och säljs som lyxig delikatessmat. För att ni lite lättare ska förstå så citerar jag Fria Tidningen:

”Tänk dig in i följande: under en följd av dagar kommer du att tvångsmatas med 13,5 kilo spagetti per dag. Tre gånger dagligen kommer någon att hålla fast dig för att pressa ned dessa matmassor genom din strupe. Du kan inte undkomma. Om det vill sig riktigt illa kommer du under något av de tillfällen som du tvångsmatas att kvävas till döds genom att maten felaktigt pressas ned i din luftstrupe, det är inte ovanligt. Kanske kommer även något av dina inre organ att sprängas sönder av överbelastning. Om inte, så kommer du att få uthärda tvångsmatningen tills din lever efter cirka en månad har svällt upp till tio gånger sin normala storlek. Då dödas du och din lever tas ut för att säljas på restaurang.”

Men, bara för att gås- och ankplågeriet inte kommer som någon nyhet för mig så betyder det inte att jag inte blir upprörd. För upprörd blir jag, mins sagt. Världen är sjuk och vidrig. Skriv på!

Snabbstädning deluxe

Som den tidsoptimist jag är drog dagens frukost, som intogs till sällskap av underbara Judge Judy på TV, givetvis ut på tiden. Som alltid när man ska piffa upp lägenheten inför en visning dyker det upp massor med småsaker som man inte tänkt på innan och som tar en extra massa tid. Idag var det bla. tomma mjölkpaket och pizzakartonger som var dom där "massor med småsakerna". Men eftersom tiden tröt rejält han jag inte gå 4½ våningar ner, ut på gården och in i soprmmet, kasta i pappersinsamlingen för att sedan börja klättringen uppåt i trapphuset igen, så jag såg ingen annan utväg än att gömma dm i kylspåpet respektive under sängen helt enkelt. Är jag en dålig människa?

Carnifest - en vecka försenat

Yllet är visserligen grovt delayed, men jag är ännu värre och tänker därför inte skriva någon egen historia över huvud taget. I övrigt har jag typ två dugliga bilder från helgen varav den ena är på världens minsta men dyraste pizza, och den andra är en gruppbild fast utan grupp. Ja ni hör ju själva hur det låter.

Är ni intresserade av Carnifesten så föreslår jag att ni helt enkelt läser
Yllets, Duckys och Idas eminenta sammanfattningar istället.

Idag skrattar jag och Röd åt det här


Gratis pizza, yey! :D

Grannarna hade vrålparty igår, och då menar jag verkligen bokstavligt talat. Jag har aldrig hört maken till sådana vrål. Är dock inte helt säker på att enbart vrål kan oraka uppstötningar, så det var säkert en hel del alkohol inblandat också med tanke på att vår trapp är helt nerspydd. Killen som kommer hit och skall titta på lägenhet imorgon kommer säkert att uppskatta det.

Gratis pizza i farstun, vem kan tacka nej till det liksom?

Min profilbild