Hey Ya!

Ruskigt trevlig cover på en av de bättre partylåtarna på denna jord:


Rest in Peace

Stureplans Finest, en av världens bästa bloggar någonsin, har gått i graven. TACK VARE NALLE FUCKING KNUTSSON, världens kanske fulaste människa.

Idag sörjer vi.

Fyyy

*****: vet du vart vi ska då!!
*****: sydkorea kina ryssland o australien!


Ibland hatar jag verkligen mina vänner.

Ni suger

Med ~30 unika besökare dagligen (inte mycket, jag vet, men iaf) så måste jag helt enkelt konstatera att ni suger. Fan kommenterar ni aldrig för? Sopor.

<3 Japan

Den sjungande retarden kan ju slänga sig i väggen. Länge sedan jag garvade såhär mycket alltså, Japansk TV ftw! :D

Dagens Youtube-profil

På Youtube finner man mycket galet, vare sig man vill eller ej. Men idag hittade vi ett riktigt guldkorn.

Jag vet att man inte ska skratta åt utvecklingsstörda, det lärde mig mor mig redan när jag låg i magen, typ. Dagens Youtube-profil är dock på intet sätt utvecklingsstörd, så långe man får tro honom själv (se bifogat printscreenurklipp under filmen), men både hans utseende och beteende får en ju trots allt att ifrågasätta detta. Hur som helst, säger han att han inte är utvecklingsstörd så är han väl inte det, så, låt oss skratta. För fler hits från denne härliga kille, sök på SUPERCOOLWILLOW på
Youtube.image109

ÄCKLIGT!

Blir så jävla äcklad och förbannad varje gång jag gått in på Aftonbladet de senaste dagarna och därmed får se följande vidriga bild i en av högerspaltsartiklarna:

image108

Barnhänder alltså, så sjukt jävla äckliga. Dom är fula, feta och tamefan precis alltid kladdiga. Jag hatar kladd. Jag hatar barnhänder.

Waow...

Världens svenskaste kommun ligger i....Finland! Just det, i Finland.

Korsnäs - svenskast i världen
Korsnäs kommun är bland de svenskaste kommunerna i hela världen. Kommunerna har en befolkning på cirka 2200 personer och över 96 % av dem har svenska som modersmål.

Häftigt? Eller skrämmande? Eller både och?

Fann mig en intressant blogg...

...som gjorde mig aningen förbryllad.

"Vid en eventuell sjukhusvistelse är det mycket uppskattat om det finns möjlighet till att få ett eget rum. Om inte så ett rum där det finns patienter av rätt kön. Att knacka på en stängd dörr innan man går in och gärna vänta på svar ger patienten tid att göra sig klar för besöket. En kvinnlig patient kan då t.ex. hinna sätta på sig sin sjal."

Krav, krav, krav, ständigt en massa krav som kommenderas ut till höger och vänster från muslimerna till oss i väst. Ja ni vet, icke-muslimer får inte säha "Allah", vi får inte ha rondellhundar, osv. Blogginlägget om muslimer i sjukvården finner ni
här. (Arre lär bli pissed, haha!)

Inför förbud

Inför förbud mot travsport, asap! Trav är inget annat än ett vedervärdigt djurplågeri, en sport där man med hammare krossar knäskålarna på hästar som inte drar in tillräckligt med pengar, för att istället få ut den feta försäkringen. Ett öde som säkert även Going Kronos går till mötes med tanke på sin idiottränare Lutfi Kolgjini.

image107
Going Kronos efter dagens lopp, Prix D'Amerique

Inför btw förbud mot att över huvud taget komma i närheten av djur för Lutfi och liknande spån.

:/

Du som tog min jacka
Ge tillbaks den hel och ren

Patrik Isaksson & Sarah Dawn Finer - Du som tog mitt hjärta

Linda analyserar

Min kära väninna och ständiga vapendragare Ela sammanställde under dagen tre mycket sevärda diagram. Hennes källa är damscenen i Counter-Strike och resultatet, ja, det är för oss inbitna jävligt obvious, men credz till Linda som orkade omvandla det hela till diagram utan att faktiskt ta det där steget mot att avsluta sitt liv under arbetets gång, som jag kan ana att hon övervägde att göra minst tusen gånger.

Klicka
här för 100% sann men likfan så skrämmande läsning.

Dagens bloggtips

Egentligen inte dagens, då min kära väninna Ela bjöd mig på länken för några dagar sedan. Ela stör sig något djävulskt på Helena Flodéns bimbomentalitet och cameltoe. Jag kan tyvärr inte annat än hålla med. :(

Låt mig citera Helena Flodén, i en text som hon postade på sin blogg i samband med cameltoe-bilden:

"Igår när jag och Emma fikade på NK började vi prata om att gå ner i vikt. Vi brukar få höra att vi är överviktiga. Jag är 175cm lång och vågen visade imorse 53kg. Jag måste banta ner mig till 50kg. Är det nån som har ett tips hur jag ska gå ner i vikt eller ska jag boka tid för fettsugning? Hjälp mig!!!

P.S Vi såg en jättefin Dolce&Gabbana väska på NK."

En annan höjdarbild i bloggen är denna. Finns det verkligen fkillar som tycker denna typen av brudar är snygga?

LOVE THIS GRRRRL! <3Glädje

Det kan tyckas småsint av mig men fan vad gött att pinglan fått kicken ur Seules, och det faktum att dem verkligen avslöjar officiellt att hon fått kicken och inte bara skriver att hon lämnat laget.

Varför är jag då så jävla glad över detta? Jo, denne pinglan är utan tvekan en av de falskaste personer jag stött på i mitt liv, och hon har varit så Seules-kåt under hela sin såkallade karriär att hon lätt skulle kunnat gå över lik för att få spela där. Efter all smärta som hon (och hennes vidrige kompanjon Macze) orsakat både mig och flera av mina vänner värmer detta i mitt hjärta, mest för jag vet att i pinglans värld var detta det värsta möjliga som skulle kunnat hända och nu alltså har skett.

Jag är fan hel igen. Tack Seules!

Dagens clown

Hittar som vanligt en hel drös eminenta artiklar om diverse livsviktiga ting på kvällstidningarnas hemsidor. Här är enligt mig en av dagens bästa.

Studera först bilden. Kvinnan ser både jävligt allvarlig och helt bedrövad ut, ett uttryck som betyder "fastna inte i denna hemska fälla så som jag gjorde, det kan förstöra hela era liv, och nej, det är inte mig det är fel på det är INTERNET!!!(för att des finns osv!!!)". Läs sedan följande i artikeln:

Ingela Haraldsdotter är 44 år och bor i Limhamn. Hon lämnade nyligen den uppmärksammade sajten Facebook, just för att stressen blev för stor.
- Det gick ju bara ut på att skaffa så många vänner som möjligt och då andra lyckades bättre än jag kändes det inget bra, förklarar Ingela och fortsätter: - Jag ville också ha massa kompisar men hade inte tid att lägga ner den tid som krävdes.

Fundera sedan på om detta är normalt när man är 44 år.

Fyfan vad scary alltså.

Bloggtips

Häromdagen fick jag ännu ett härligt bloggtips från den store Wax, mannen som aldrig gör mig besviken. Nej, Natacha Peyre-bloggen gjorde mig inte besviken, bara förbannad.

Denna blogg innehåller, till skillnad från Natachas vedervärdiga, en härligt språkbruk med underbara dissar om de som anser sig tillhöra de lite finare folket, nämligen den såkallade Stureplanseliten. Anyway, here it goes:
http://stureplansvackraste.blogspot.com/


image106

Dagens FlashBack

För mina närmaste är det antagligen ingen hemlighet att jag brukar sitta och surfa rätt mycket på FlashBack-forumet. Så även idag.

Flashback är ett väldigt intressant ställe där man kan hitta, ja precis allt. Idag fann jag till exempel en tråd om
figging. Figging var något jag aldrig hört om förr så intet ont anande klickar jag på länken som leder mig in till diskussionen om just detta. Post nummer ett innehåller en wiki-länk som förklarar begreppet figging för oss oinvigda. To make it short: man kör upp en bit ingefära i röven, detta för att få en brännande känsla där bak, en sk. "burning sensation".

I flertalet trådar om sånahär knasigheter publiceras det ofta på FlashBack "självupplevda" historier, mer eller mindre kopplade till diskussionsämnet. Sanningshalten varierar givetvis, men just denna lilla story, sann eller ej, i figgingtråden tyckte jag var sjukt underhållande. Enjoy:

"Don't go there, people! Ni vet hur det är med perversioner. De tenderar att eskalera. De gamla kickarna räcker plötsligt inte längre och då ska det vara mer och mer. Till slut spårar det ur, tro mig.

Vi började lite försiktigt med ingerfära. Syltad, för att vara bestämd. Så långt var det väl okej för min del. Men det kändes ju snabbt lite för vanilj, tyckte hon som var mån om sin image (kan påpeka att riktig vanilj, alltså kryddan, inte ger någon särskild sensation).

Därefter blev jag tvingad att stå med potatisskalaren i högsta hugg och skala färsk ingerfära om kvällarna. Och fort skulle det gå när lusten föll på. Det var ett jävla trassel. Det är inte helt lätt att hitta lämpliga ingerfärsbitar i mataffären heller. Många bitar har fel form, men man fick ju köpa upp allt de fick in ändå så man hade ett lager i kylen, annars blev det ett sånt helvetes liv hemma. Tjejen i kassan måste ha undrat. Men man kunde ju inte gärna återanvända gårdagens bitar. Skalad ingerfära är en färskvara, särskilt i det sammanhanget.

Men sen var inte det bra nog heller. Då skulle det strös cayennepeppar i det ena hålet efter det andra. Den där skiten yrde ju runt i sängen och man fick den i ögonen sen när man förgäves försökte sova efteråt. Fy fan, jag var både rödögd och hålögd i två månader.

Ja, i alla fall, sen en dag hette det helt plötsligt att jag var dålig lagspelare om jag inte var beredd att ta emot också. Så då var man tvungen att bre ett tjockt lager dijonsenap på korven om man skulle få nåt. Hamnar ni där själva rekommenderar jag exportsenapen Grey Poupon, för den är relativt mild till skillnad från vissa lokala märken jag kom i kontakt med under vår gemensamma semester i Nice.

Det ska inte ge några bestående fysiska men om man bestämmer sig för att krydda sitt sexliv, sägs det. Men de psykiska såren läker inte så lätt. Jag kommer nog aldrig bli riktigt hel igen.

Hur slutade det, undrar ni kanske. Det var som att jag inte räckte till för henne till slut, hur mycket jag än pepprade och saltade. Jag gav väl ingen mersmak längre, antar jag. Så till slut dumpade hon mig tvärt och försvann från radarn. En kompis till mig sprang på henne på stan senare och växlade några ord med henne. Hon är tydligen tillsammans med nån sliskig snubbe som jobbar på DAGAB. Själv sitter jag här i min lägenhet numera, ensam med en bitter eftersmak. Och kryddskåpet ekar tomt."

Allt detta har jag gjort idag! WAOW.

Idag har jag varit fett jävla asproduktiv. Det började med att jag vaknade halv sju. (På morgonen hör å häpna!) \o/

Anyway, låg kvar i sängen och försökte somna om då tanken var att jag egentligen skulle upp kl toi och ringa vårdcentralen. Ja, numera måste man tydligen boka tid hos distriktssköterskan, något som förövrigt upprörde mig nåt jävla asmycket igår. Why? Jo här ska ni få höra:

I några veckors tid, vilket jag nämnt i ett tidigare blogginlägg, har jag försökt komma upp kl tio för att ta mig till vårdcentralen och ta den där förbannade P-sprutan. Dessa uppstigningsförsök har ju, föga förvånande för de som känner mig väl, gått käpprätt åt helvete. Självdiciplin är kanske det sista jag sysslar med. Jag bestämde mig för att sitta uppe hela natten istället...

De har i alla år haft samma öppettider för dropin, 10:30-11:30, men eftersom jag har light Ahlzeimers valde jag att dubbelkolla för säkerhets skull. Efter att alltså ha suttit uppe hela natten för att ta den där förbannade sprutan, vilken för övrigt inte heller är så jävla kul att ta, så möts jag av följande fasansfulla meddelande:

Endast tidsbeställd mottagning enligt telefonnummer nedan.
Telefontid: vardagar och helger kl 10.00 - 10.45.

Okej. Tidsbeställning alltså. Fett. Vem dödar vi?

Hur som helst, med gråten i halsen springer jag ut i vardagsrummet där min mot sitter, och vrålar ut min vrede. Nu är klockan 10:30 ungefär. Det är ju chill, säger mor, vi ringer och bokar tid, det var ju teletid till 10:45. Ja helvete heller att det var, telesvararen vi möter när vi ringer säger något annat. 10:30. Jag har ju alltid hyst ett visst agg mot Östertull, och vårdcentraler i allmänhet. Men vid denna tidpunkt hade jag utav tvekan kunna åkt och sprängt skiten ur varenda jävla vårdinrättning här i landet.

Nåja, back to main story.

Jag fick ändan ur och var iväg och tog sprutan. Personen som besprutade mig var en sjuksköterska vid namn Mikael. Gulligt.

Efter detta styrde jag, mor och Morten kosan in mot city där både shoppingrunda, och för Mortens del ett AMS-besök skulle avverkas. AMS-besöket bestod av ett informationsmöte, och någonstans här gick saker och ting galet och slutade med att jag och min mor satt och frös i en bil i en timme.

Vi kom hem, jag var skitsur för att det var kukväder ute, för att jag frusit ihjäl i den där jävla bilen, och för att jag inte skulle hinna till Junior förrän det blivit mörkt ute = rida i mörkret. Jävla kul. Anyway så kom jag iväg till stallet till slut, gjorde allt som skall göras, mös med mongot, och sen kom Ebba. Ebbas besök resulterade i att Junior numera dricker (förhoppningsvis iaf) brustabletter med hallonsmak. Detts för att lösa upp det förbannat äckliga slemmet han har i halsen så att han slutar hosta. Det är numera så illa att han låter som en traktorjävel. ;o

Aja, nu sitter jag här och har lyckats åstadkomma ett sånntdär blogginlägg som min kära väninna Ela bara hatar. Ett blogginlägg som handlar om alla meningslösa grejer jag gjort idag. Men fan vad jag inte bryr mig.Hon kommer bli så pissförbannad

Men det går ju inte att komma över det faktum att det är hysteriskt roligt. Yllet har alltså blivit Flashbackad...

image105


Hoppas bara hon får tillbaka sitt lösenord nu också, annars kommer hon utav tvekan att döda mig för att jag postade det här.

Uppdatering: Passar på att uppdatera detta inlägg med ett litet tillägg då det lätt kan missuppfattas. Yllet är någon jag värnar om och aktar högt, jag önskar henne ingen olycka i världen. Jag hoppas att de som hackade hennes Facebook och även MSN kommer att brinna i helvetet.

Uppdatering angående Natacha Peyre-bloggen

Okej, jag erkänner. Jag gick in på sidan igen för att ge henne en chans till. Jag stod ut i ungefär två genomskummade blogginlägg till innan jag tog fram rakbladet och började skära mig i handlederna. Kaskader av särskrivningar väller ut ur denna vedervärdiga blogg likt diarré ur den magsjuke.

Jag skojar alltså inte, jag skar mig fan.

haha

Jag skulle ljuga om jag skrev att det smärtade i mitt hjärta när hackattacken mot Faxzup var ett faktum. Redan under gårdagen hackades Gamepassions webbplats, och att Faxzup som faktiskt använder sig utav samma baskod som just Gamepassion, inte tänkte längre än att bara låta sidan stå uppe som vanligt, utan att vidta några som helst skyddsåtgärder är så jävla dumt så att jag vet inte vad. Nåja, vad förväntade man sig utav den bunten clowner/bidragsutsugare/eminenta eSports-skribenter. (Haha, jag skrattar på riktigt atm! ;D)

BrutalCS och Netcrash har dock tagit sitt förnuft till fånga och temporärt stängt ned sina webbplatser för att skydda dem mot eventuella attacker. Enjoy:

haha

Hatet är enormt atm

Här har man gett sig in på att sitta vaken tills klockan slår 10:00, för att sedan slänga sig in i duschen och åka till vårdcentralen för att ta den där förbannade jäkla p-sprutan som jag tänkt ta i tre veckor nu men aldrig lyckats vakna i tid. (Försovning på en sju timmar är standard och jag vaknar runt 17 om dagarna). GJ Alex, jävligt GJ.

Anyway, man sitter vaken och har för jävla astråkigt, vad är då bättre än att ha en Wax, aka IRC-guru aka Anders, att konversera med natten igenom? Inte mycket. För att vara helt korrekt är det snarare något jävligt svårslaget. Denne Anders är för övrigt en hejare på att hitta en massa bloggar med en massa sjukt innehåll. I många fall riktigt underhållande, så som till exempel
denna.

Vad som försiggick innuti Anders huvud just ikväll vet jag inte, men helt plötsligt ger han mig en länk till Natacha Peyres blogg, som han uppenbarligen läser. Jag hör röster i mitt huvud som talar om för mig att antagligen kommer hugga av mig alla mina vitala kroppsdelar med en yxa i ren vrede efter att ha tittat på sidan och jag överväger i och med det att avstå. Anders insisterar dock på att "Ja Alex, här måste minsann klickas, annars kommer du ångra dig resten av ditt liv!"* och och jag faller för hans enmanna-grupptryck.

Mina aningar om vad som skall dyka upp på skärmen härnäst är inte goda och mina farhågor besannas givetvis. Det första jag bjuds på när jag stiger in på sidan är en fet jävla käftsmäll i form av en äcklig särskrivning som överskrift på det senaste blogginlägget. Jag lyckas efter en stund sansa mig fortsätter läsa och bara några rader senare fläker nästa bisarra särskrivning ut sig och jag kräks nästan på golvet. Jag orkar inte med eländet mer, stänger ner sidfan och undrar hur i helvete jag någonsin skall lyckas återhämta mig från denna traumatiska upplevelse. Det finns mycket jag hatar, men särskrivare ligger fan högst upp på listan. Jävla vider!


*Anders uppmaning är inte helt autentisk, men fan bra nära sanningen. Sanningen behöver dock inte betyda att han faktiskt sa detta till mig öht, men jag vet att han tänkte det. Jag bara vet.

Vad har följande personer gemensamt?

slop3, syrtekz, haunted, kylie FYRR73, Nerdinnen, gosey, adrenaline, lurppis, Carmac, Iffe, SeuSion, Raven & FiratAwwwwww

Kan inte låta bli att posta denna toksöta men samtidigt faktiskt ganska otäcka bild. :D

image103

Bjuder på en bild ur min nya favoritreklam..

...och dedikerar den till Arre och Ela. Kärlek to you guys!

image102

Vilket hundliv

Jag citerar min käre Morten:
"Fan vad tråkigt det måste vara att va Zimba. Han är alltid skitglad när det kommer hem någon, och alltid, verkligen ALLTID så är det första han får höra "TYST!", när de kommer in genom dörren och ser honom."

Personality Disorder Test Results

DisorderRating
Paranoid Disorder:Low
Schizoid Disorder:Low
Schizotypal Disorder:Moderate
Antisocial Disorder:Low
Borderline Disorder:Moderate
Histrionic Disorder:Moderate
Narcissistic Disorder:Moderate
Avoidant Disorder:Moderate
Dependent Disorder:Moderate
Obsessive-Compulsive Disorder:Moderate

-- Personality Disorder Test - Take It! --
-- Personality Disorders --

Mensa - here i come!

Med relativt dåligt självförtroende tog jag mig an ett IQ-test, efter vilket Arre skrytit något jävulskt om sina poäng. Jag har aldrig tidigare orkat slutföra något sånnthär test, men nu tog jag mig i kragen, o se på fan. Jag är nästan Mensa-värdig!

image101

She has joined the dark side

Efter enade hot och andra otrevligheter har ännu en av mina totalt skitstörda kompisar skaffat sig en blogg. Den här gången är det Lina "Ela" Barna, ah yes, innehåller ädelt ungeskt blod, som har fallit för grupptrycket.

Detta är en väldigt glädjande nyhet i många avséenden, men främst för att ingen annan på denna jord kan uttrycka sig på samma smutsiga men ändå så vackra och smakfulla sätt som denna dam.

Ut med Aftonbladets värdelösa krönikör Lisa "jag-skriver-totalt-meningslösa-saker-och-hoppar-på-folk-utan-anledning" Magnusson, och in med
Ela istället!

Here she goes again

21:19:59 ?@Yllet? "Sverige gör ingenting för invandrade" - "Kan alla som heter Liv räcka upp en hand? Nej, mohammedpennorna skulle sålt bättre" - PRECIS FITTNOOB! Vi har fler muhammed än Liv i det här jävla landet och du menar att vi inte gör någonting för er.

Jag kunde inte sagt det bättre själv. Lovisa for president!

Och i afrika dör dem av svält...

Som vanligt när jag är uttråkad surfar jag in på vår lokaltidnings hemsida, www.nt.se , för att se om något intressant hänt i bygden. Något som sker mycket sällan, bör tilläggas. Hur som helst så snubblade jag in på den sämsta jävla skitkrönikan jag någonsin läst.

Denna krönika är skriven av en invandrartjej vid namn Nadina Nakic, som gnäller över att Sverige inte gör något för "oss invandrare". Detta magstarka uttalande grundar hon helt och hållet på att hon gått in i en affär, fått syn på en bunt namnpennor, ni vet sånnadär sjukt fula pennor som finns med en rad olika jäkla namn skrivna på, och konstaterat att det bara står svenska namn på alla pennorna. Som om detta inte vore nog berättar hon även stolt hur hon pga. avsaknaden av utlänska namn på pennorna gått till attack mot affärens expedit och åsamkat denne stackare både svettningar och stamningar. Jävla tufft, hörrö.

Fan, kamma till dig Nadina och försök hitta bättre grunder för dina påståenden nästa gång.

(Alexandra finns på pennorna btw!!! ;D )

Hur gick det då?

Jotack, det gick helt okej med cuppandet faktiskt trots att vi spelade sjukt klantigt.

Första matchen vs. Gamers.nu Crew 2 fick vi WO. Match nummero två vs. Playzone crew slutade 19-17 till oss, och den tredje, som var semifinalen, vs. spelarenan 1 slutade 16-13, efter en jäkla upphämtning av oss. Hade vi inte klantat och äcklat oss så mkt hade vi haft den också. :(

Angående min egen insats kunde jag knappast uttryckt det bättre själv än vad vår käre prövo ekivok gjorde:

22:49:39 ?@ekivok? lancia är ju hetare än en skål gröt
--
22:57:46 ?@ekivok? Lancia är ju en riktigt clutchare
22:58:39 ?@ekivok? Lancia du tog några avgörande lägen i pressade situationer

Att sitta här och glo...

...är något jag nästan skulle vilja påstå att jag är ännu bättre på än att hantera efterlämningar av häst. Gud vilken tråkig människa jag måste framstå som, och kanske även är.

Idag är det den 435639563292598:e dagen i mitt liv som jag sitter här och bara glor. Jag orkar inte göra något annat, jag vill inte göra något annat. (Förutom att vara på ett varmt jävla ställe och njuta utav solen då). Jag borde verkligen städa innan M kommer hem, och jag borde verkligen organisera/packa innan jag flyttar här ifrån, men som sagt, jag varken orkar eller vill.

Men kvällen kommer dock nog i alla fall att skilja sig en aning från övriga då jag faktiskt skall spela CS-cup. En cup där det antaglligen kommer gå käpprätt åt helvete så jag i mitt lag kommer ha sveriges kanske sämsta CS-spelare Samot. (Jag är ju sjukt bra :D) Det vi skall deltaga i är någon slags crew-cup som Playzone har, och i vilka skribenter och annat pack på diverse cs-sidor får deltaga. Fragbite har två lineups:

Fragbite A: Samot, flpee, Scar, RiCH & Lancia
Fragbite B: Velox, nallen, kneeo, WIWO och ekivok

Fan vad det kommer gå åt helvete :D

Life is so lol...

image100

Hur kan jag vara så dålig på boll när jag är så bra på att kasta bajs?

Precis som överskriften lyder, hur kan det vara så?

Det är knappast främmande för någon att hästbajs i princip består av en massa små bollar. Dessa bollar har jag mer eller mindre oavbrutet hanterat i femton år och de gångerna jag missat skottkärran med bajsbollarna under mockning är ytterst få. Min feeling och precision imponerar till och med på fotbollsproffset Morten. Sättet jag balanserar bajset på grepen på samtidigt som jag avskiljer det från allt sågspån får honom nästan att tappa hakan, för att inte tala om kastet till kärran sedan. Jag skulle vilja titulera mig själv som lite av en gud på just detta, faktiskt.

När det däremot kommer till aktiviteter med riktig boll, som så många gånger handlar om att pricka något, är jag precis klippt värdelös. Varken med basketboll, tennisboll eller vadfan som helst kan jag träffa det i förhand utvalda föremålet, hur stort det än är dessutom.

Jag förstår inte. :(

Fula nyllen

Haha, jag bara kan inte sluta le inombords när jag läser majoriteten inlägg i denna Flashback-tråd. Hade det inte varit för att jag VET att det inte är min kära väninna Yllet som skrivit tex inlägg #4 hade jag utan tvekan kunnat satsa pengar på att det var hon.

"Staffan Strand: höjdhopparen vars karriär verkar ha dalat. Varje gång jag har sett honom har jag utbrist ett ilsket "Åååååhhh!!" och knytit näven. Han har ett irriterande leende men framförallt är det såklart ögonen som retar upp mej, hans ögon gör att han ser ut som en gnagare, en värdelös liten råtta som är beredd att gnaga sej igenom vad som nu finns framför honom. Finns nog ingen jag stör mej på så mycket som Staffan Strand!!"

Fast i skåneland

Vad gör folk egentligen? Varför jobbar de inte? Sluta åka tåg och ta alla jävla sistaminuten-biljetter från oss som behöver dom!

Nog för att jag älskar Arre och Anna, (ja dessa två är världens underbaraste, snällaste och stördaste människor), jag umgås till och med frivilligt med dem trots deras otroligt jäkla överdåliga musiksmak. Byz, Markoolio, och någon låt om en bajskorv som låg så brun och fin under en hög tidningspapper på morgonen osv.


(TJOHOOO, under tiden som jag satt o skrev detta inlägg lyckades jag få tag på en biljett hem imorgon. IRC, here I come!! :D )

Min profilbild