HAHAHA!

Fick just denna länk skickad till mig utan Morten. Den blonde mannen i videon är vår kompis Erlend. Japp, Erlend B y Rise, son till den legendariske Rosenborg- tillika landslagstränarn Ola By Rise. Jajjemen, jag känner ett kändisbarn!

Dagens.

Bulimia - twice the food, zero calories!


bryneN med stort jävla N. Eller M? :/

Ta en titt på madonnas dotter Lourdes och hennes ögonbryN:

image97


Straffar madonna sin dotter för sin själv misslyckade ögonbrynsplockning som ung? Jag menar, se hur kvinnan hade en och en halv meter mellan brynen:

image96


Förlåt, jag kunde inte låta bli att skriva om det här.

Juliebabz strikes again

Jäklar, jag bara kan inte låta bli att kommentera denna artikeln i min blogg.


Julie Kokholm är en av Danmarks bästa e-sportare. - ta inte i så ni skiter på er Metro. Danmarks bästa luder snarare.

Varför vill du inte spela tillsammans med andra tjejer?
- I team som enbart består av tjejer så finns det en speciell attityd som inte jag har.
- nej, din är värre.

Dreamhack?
- Tyvärr inte. Det bästa är annars att åka på LAN, jag har varit med på 15 stycken. Där träffar man 2 000 andra supergeeks, spelar spel, sover på golvet, dricker öl, äter skräpmat och röker utomhus. It?s just so amazing!
- du väljer dina ord så sjukt väl unga dam. Supergeeks? Skryta om i en rikstäckande tidning att man dricker öl och röker? Way to go! I övrigt är jag jävligt säker på att alla proffsen du brukar svansa efter på alla LANen är jävligt lättade över ditt "icke vara" på DH.

Vad är dina framtidsplaner, professionell e-sportare?
- Nej inte alls, jag ska börja plugga på gymnasiet nu. Min förhoppning är att bli arkeolog en vacker dag.
- grattis hjärtat. Du börjar gymnasiet som 20-åring. Det skall du ha en eloge för!

:(

"Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me"Fett emo nowdays. Kolla bara:

image95

Mit aTTax in Stockholm. (Scheisse Wolfgang!)

Sitter här i ett klanrum på Inferno Online atm och lyssnar på tyska uppmaningar och svordomar. Ja mina kära vänner, det är Alternate aTTax som är i byn (Sthlm) och bootcampar med SK. Varför sitter jag då här och lyssnar på dessa String-Emils? Jo, jag är här för Fragbite och skall intervjua dessa snälla, men ack så blyga gossar.

Jag var dock nyligen ute och tog en minifika under laget praccande med gängets manager Joe, och han berättade häpnadsväckade saker om den änglalike ingameleadern mooN. Denne harmoniske och mysige mooN är alltså ett riktigt läskigt väsen, men jag gillart, för han ler ändå alltid så snällt mot mig.

Ikväll skall vi troligtvis ut och svänga våra lurviga en runda, sällskap av GlaiVe och annat herrskap är även det troligt att vi råkar ut för. Mysigt värre. Nu måste jag jobba vidare med intervjutjohejsan, tillsvidare bjuder jag på en bild på dessa praccande tyskar. (OCH NEJ JAG TÄNKER FAN INTE KÄLLA BILDEN FÖR DEN HAR JAG FAKTISKT PLÅTAT ALLDELES SJÄLV)

image94

(Joe fattas på bilden, han är för cool.)

Vafan?

Nu jävlar blommar löken. Daniel är ute ur IDOL, och enligt Jihde skilde det mindre än en procent mellan den som åkte ut och den som kom näst sist, i detta fallet Amanda.

Baserat på dagens prestation hade Amanda gott fått åka, men att det skulle bli tillsammans med Daniel hon skulle få komma att hänga löst var det sjukaste. Jag stängde just av min TV för all framtid.


image93

Sune vet minsann hur man firar jul

December: Jönköping, Los Angeles, Trondheim och Tallin. Ett jäkla resande och jag kommer med all säkerhet hata precis allt som har med flygplan och flygplatser att göra när året är slut.

Nej man kanske skulle skita i det och göra som grisen Sune istället, dra på
sexturné?

Njaaa. Men hat så kul Sune! ;)

String-Emil och Yllets Sverige-turné

Det började med att jag och Quincy diskuterade snowboard och slutade med att vi satt och tittade på denna sida. Jag gillar den långsökta form som våra samtalsämnen ofta antar.

Inte bara Quincys och mina samtal dock, utan hela retarderade TBH-gängets. Jag menar, Yllet gör en gräsklippar-Kjell, men istället för en gräsklippare åker hon Sverige runt på en fyrhjuling med inbygd fucking-machine?!

Kärlek! <3

Crazy Kalmar

Hemma igen från Kalmar och antagligen trasigare än någonsin tidigare. När jag vaknade idag klockan 13 gungade fortfarande väggarna. Den spanska vodkan gjorde sitt jobb väl. Lite för väl nästan. ;)

Ett detaljerat referat om TBH-helgen kommer nån gång när jag orkar, men tills vidare kan jag dock slå fast att något måste göras åt mina telefonvanor under alkoholpåverkan. Det kostar för mycket och jag byter även gärna nationalitet under dessa samtal. Joona och Morten förstår, stackarna. Förlåt grappar. :D

// Sniff

image92

Yllet vs Bloggbimbos: 4378 - 0

Min kära väninna och vapendragare i kampen för mer bitterhet i samhället har än en gång, precis som vanligt alltså, slagit huvudet på spiken och skrivit ännu ett hejdundrande och för jäkla bra blogginlägg. Som vanligt så lyckas hon totalt massakrera och utplåna den lilla uns av självkänsla som personerna hon omnämner i sina inlägg lyckats bygga upp sedan den senaste gången Lovisa gick lös med sin vrede och eminenta språkbruk. När kidsen sedan svarar:

"Postat av: my
för din blogg är så orginell och intressant eller? Neeeh, dåså."

Då vet man att Lovisa har vunnit bigtime again, och man påminns om varför hon faktiskt är värdig att vara min vän.

Änglarnas stad

image91


Synen @ bilden här ovan kommer att vara vardagsmat för mig under två veckor i december. Ja, gott folk, det är alltså klart. Jag ska till Los Angeles!

Återkommer när jag har något mer att skryta om. Ciao!

Q - ett geni

Quincy löser problemet 'Så många spel- så lite tid':

20:24:34 ?galentiger? Argh, det kommer för mycket bra spel den här månaden
20:24:41 ?@GG-VildAFK? :)
20:24:42 ?galentiger? Jag måste spela fortare.

Olika stora bröst

Drömde inatt att jag, och antagligen resterande del av svenska folket också, blev visad en bild på ett par bröst som man sedan skulle gissa vem de tillhörde. Ni vet sådär som de har i aftonbladet dagligen nästan, "Gissa vilken kändis som har ett fågelbo på skallen" eller "Gissa vem kändisen är som ser ut som en knölpåk", ja you know. Den här gången var det alltså ett par bröst, och tilläggas bör att det ena bröstet var ganska mycket större än det andra. Så, vem gissade jag på? Jo hör och häpna: mig själv. Fullt normalt antar jag...eller?

Lättroad?!

Tre saker jag haft mycket kul åt de senaste dagarna följer neda. Kalla mig störd och lättroad om du vill. Jag tyckte iallafall att det var hysteriskt kul:

24556-88
En kille? Nooowaaaay!

24556-89

Haha, Ruben blir både ägd, och äger sedan någon med sin arbitta kommentar i sin bilddagbok. Haha, detta är humor mina vänner! :D

24556-90

Nåja, man må säga vad man vill om detta. Och det kanske inte var så jävla kul heller egentligen, för jag blev ägd. :(

Lancia has joined the dark side

Jahapp, då var det officiellt: Nu har även jag blivit ett bilddagboken-luder. Det är hemskt att behöva bekänna det men jag har en sjukt bra anledning! Köpte nu som bekant en ny liten smidig digitalkamera i Holland som är med mig överallt så allt blir fotat. Jag är osäker på hur mycket bilder jag får kräma upp i min blogg - har fullständigt skitit i och orkar inte heller läsa användaravtalet angående detta. (Står det ens däri btw?)

Bilddagboken.se är förvisso en slö jävla skitsida som alltid buggar ut och alltid skall hålla på med ett eller annat jävelskap, men blogg.se är egentligen inte heller så jäkla funktionabel som man kan tro.

Observera dock att jag kommer fortsätta använda bloggen som blogg - dvs att skriva i och publicera en och annan bild i då och då. Men vill ni ha mer bilder, mer naket, mer oUtFiTz Of ThE dAy osv så är det
http://lancia.bilddagboken.se som gäller gott folk. (Skjut mig, snälla)

24556-86

Bilden ovan är ett smakprov från Halloween-galleriet, från den 3:e november, som finns uppe på min bilddagbok.

Lite hollandsbilder.

Jag tog väldigt få privata bilder i Holland. Anledningen? Jag hade ingen liten smidig kamera med mig och jag fullständigt sket i att orka bära med mig Fragbites stora. Som tur är har jag en mobilkamera som inte är helt asvärdelös i rätt ljusförhållanden. Det bör dock tilläggas att det är väldigt sällan det är rätt ljusförhållanden. ;)

Bilderna nedan, från vänster:
Bild 1&2: Torg i Enschede.
Bild 3: Kul topic i en holländsk tidning (kanske inte alls är lika kul på holländska men vem det?).
Bild 4:Feestbeest - mitt nya favoritord. Det låter så brutalt grymt!
Bild 5: Tokgulliga minichips. Ja jag vet, jag försöker sluta.
Bild 6: Pippifågel som var toksöt och som inte alls var långt ifrån att åka ned i min ficka på vägen ut ur djuraffären. Vi connectade dirr. Kärlek!
Bild 7: Olagligheter på flyget, men ack så vacker utsikt (Eller? Den var ju i flightmode, mobiltelefonen.)


De två bilderna nedan har inte ett jota med holland att göra, men däremot med det lilla äckel som jag håller så kärt. På bilden till vänster sover han, och till höger har han just blivit borstad. Borstadbilden suger, men huvudsaken är att man ser hut liten Zimba är i jämförelse med all päls jag bortat bort. Och ändå så var han bara halvklar på bilden....Bilder från evenemanget i Holland, KODE5, finns uppe på Fragbite. Men jag är så jäkla snäll så jag direktlänkar.
Dag1
Dag2

Holland, del 2

Väskorna packades och togs med till evenemanget. Vi kunde ju inte checka in på det nya hotellet klockan 10 på morgonen så vi hade inget större val. Men vi var tre personer och det var därmed inte asjobbigt att bära, men fortfarande jobbigt enough.


Vi kom fram till Cine Star efter ~20 min promenad, och någonstans i denna byggnad skulle caféet återfinnas. Problemet var bara att inte en enda skylt som varesig inet-café eller KODE5-kval fanns att tillgå. Som tur var så fick vi efter en kort stunds letande syn på tre glada karlar med headsets och tangentbord i näven så vi hakade och stalkade - och kom rätt. Martin aka kul1, som jag känner för att han en gång i tiden lånade min mobilladdare på ett event, välkomnade oss och vi slog oss ned för att covra. Covret flöt, allt gick som väntat. Det som sög var fotoförhållandena på plats. Det var mörkt, trångt och dåligt placerade bord. Crap. Därav de få bilderna från helgen. Sorry fans!


Klockan var närmare 20 när vi äntligen kom ifrån caféet och tanken slog oss att vi inte ätit något sedan frukost. En frukost som inte alls var speciellt kaxig för min del då den bestod av en fralla och ett ägg. Vi högg närmaste restaurang och jag rev av en underbart flottig salamipizza. Lätt in på topp 10 över godaste pizzorna jag någonsin ätit. Sen traskade vi "hem" de 15 minutrarna till det nya hotellet vi skulle bo på - och dog i våra sängar. Innan jag dog hade jag dock en sms-session med Tino som mer eller mindre kunde sammanfattas som "Kom hit till mitt hotell, ja har så jävla tråkigt" - "nae ja orkar inte, du får komma till mitt hotell istället". Det slutade med att ingen kom till någons hotell och vi satt och ruttnade i vår ensamhet. Det fördes ett jäkla liv utanför mitt hotellrum och när jag äntligen somnat får jag åter igen ett sms av Tino, i vilket det står: "Det är några as som har fest på mitt hotell, kan inte sova, jävla skit". Jag somnade igen trots härjet utanför mitt rum, och det visade sg nästa dag att jag och Tino hade rummen brevid varandra,,,


Coverdag nummer två börjar för min del utan frukost, men när jag kände att hungern började göra sig påmind (jag är alltid sjukt hungrig när jag vaknar) demandade jag André att stjäla en frukt åt mig från frukosten för att inte svälta ihjäl. Frukt blev det och sen promenad, igen.

Efter en stunds spelande bestämmer sig grabbarna i SK för att sticka iväg till en av restaurangerna i huset för att käka, jag hänger på då jag som tidigare nämnts inte ätit någon riktig frukost denna dag. Vi sätter oss ner, tar fram menyn och ser att det har pannkakor. Massor av pannkakor med lustiga pålägg som typ bacon, champinjoner osv. walle tar mod till sig och frågar om dem inte kan servera glass till pannkakorna istället. Det var länge sedan jag såg en så förvånad människa som kyparen i det läget, han förstod inte alls dealen med pannkaka och glass så walle fick ett ganska så väntat nej. Alla dissade käk utom KN och Robban, jag hade gärna ätit men jag upptäckte att jag inte alls hade tid och fick gå därifrån fortfarande skithungrig.

Covret fortsatte, Tino & c/o tog sig smått överraskade till final efter att ha slagit mouz två gånger, och mouz krossade i sin tur aTTax med 16-3(!) Pojkarna i aTTax blev så missnöjda att de redan fem minuter efter förlusten satt i sina bilar påväg hem till Tyskland. Innan grabbarna åker kommer dick killarnas manager Sick förbi och säger hejdå till mig, som han kallar för "The Fragbite-girl". 2 sek efter att Sick sagt ordet Fragbite-girl, plingar mitt IRC till och Velox, mycket nöjd, har privvat mig med ordet "Fragbite-girl" och feta smileys. Rich/André berättar senare under kvällen att han är smått avundsjuk och vill att folk ska kalla honom Fragbite-boy.

SK vinner, efter en tight match på nuke, finalen och under den efterföljande prisutdelning utspelar sig en scen som kommer finnas kvar på min näthinna ett bra tag framöver. Finnarna är först upp på scen för att ta emot sitt andrapris, då även mouz redan stuckit hem. En kvinna i 30års-åldern är prisutdelare och CMAX skall utav henne få ett varsitt grafikkort. Pojkarna har ställt sig på en linje brevid varandra och först ut att få sitt pris, ett grafikkort, är SPIKEONE. (Även känd som sad panda. Killen är ju liksom sjukt teddybjörnsgullig.) Kvinnan räcker honom grafikkortet och sedan är det dags för kindpussar, vilket är standard i Holland och i större delar av Europa, tror hon. SPIKEONE fattar inte grejen riktigt utan ser bara jävligt rädd ut när kvinnan kommer nära och böjer sig fram för att kindpussas. Han lyfter försiktigt ena armen för att, vad han tror är att krama tillbaka och ser fortfarande väldigt rädd och okonfortabel ut. Jag som redan från början fattade vad som var på gång sitter i en stol precis framför scenen och killarna i CMAX och håller på att dö av skratt, då looken på SPIKEONES ansikte var sjukt priceless. Kvinnan märker av SPIKEONES no-skills i det här med att kindpussas och förklarar: "Här i Holland så kindpussar vi tre gånger blablablabla", och gör ett nytt försök med lille SPIKE. Denna gången går det bättre, bara det att han pussar liksom inte i "luften" utan verkligen ger henne tre feta pussar på kinden. Detta var så otroligt sött och jag höll åter igen på att dö av skratt samtidigt som jag signalerade till Tino att det snart var hans tur. Tino såg inte helt asnöjd ut, men det gjorde jag. :D


SK:s tur att kliva upp och få pris. SK slipper pussas då en man delar ut priset, eller ja, banderollen. Fototajm! Jag plåtar för kung och fosterland till Craven, den jäveln, frn Readmore kliver rakt in framför mig och ställer sig och fotar. Karln har respektlöst gjort exakt samma sak flera ggr under dagen, mot både mig och André som filmat, så jag känner en liten irritation. Till min stora glädje säger SpawN till sina lagkamrater: "Ey grabbar, skit i dom andra, kolla i FB's kamera istället!" Varpå ett helt SK smajlar mot mig, BARA MIG! :D (Ok, Abdi smajlar inte, han räcker ut tungan.).

Medans jag och pojkarna i SK smider planer för kvällen åker CMAXarna hem. (*sadface*) Efter många om och men, och uteblivna taxis, några gratis öl och några timmar senare, så bestämmer vi oss för att sticka till SKs lyxhotell i Hengelo. Två vänliga admins noterar att SKs taxis aldrig anländer så de erbjuder oss skjuss. Framme i Hengelo är det köpa mat- och öl-dags. Maten inhandlas på Kentucky Fried Chicken, medans ölen inte inhandlas alls. Dem har inte öl på bensinmacken! Vi går upp till hotellet, haxxar Abdis laptop som fått virus, varpå vi sedan bestämmer oss för att sätta oss i hotellbaren. (Innan vi lyckas ta oss ned så ska Abdi dock duscha och definitivt lufttorka, och Robban hinna med att somna i badkaret två ggr.) Problemet är att hotellbaren är stängd på söndagar, men det styrs upp ändå så vi får sitta i lobbyn och dricka. Under denna stund får jag reda på en massa smaskigheter om SK/NiP/annat folk. <3 Skvaller. Kvällen lider så småningom mot sitt slut och halvdöda som vi är allihop är det dega/sova som står som nästa punkt på dagordningen. Jag bestämmer mig för att, istället för att ta en taxi till mitt hotell för ?30, att sova över hos grabbarna eftersom de hade en säng för mycket i varje rum. Jag hamnar i Robbans och walles rum, vilka delar på en dubbelsäng medan jag får sova i en enkelsäng son i normala fall tillhör walle. Jag somnade asap. Dem med. Med TVn på. På högsta volym. :( Jag vaknade ju givetvis 100 ggr av detta man bara orkade inte stänga av. Till slut gav jag dock upp, samlade kraft och sträckte mig efter fjärrkontrollen. Denna natt hos grabbarna grus besparade mig ?20. Oko imo! (Ölen i lobbyn dracks givetvis på SK:s nota! :> )


Runt klockan 12 möter jag sedan André, efter en rad missförstånd från sopans (:>) sida, inne i Enschede Centrum för att spendera våran turistdag. Alla som sa att Enschede sög kan ju skita ner er. Shoppingen var grym, fanns massor att välja på och jag var mycket happy. Hur happy stackars André var över att få följa mig i hasorna genom affär efter affär låter jag dock vara osagt. Vi hittade anyway en wierd affär där vi köpte cocos-läsk och annat snuskigt. Även en kamera, i något nättare party-format än den jag redan har, införskaffades. Nu går ingen säker på fest längre. :) Efter att sedan dessutom ha fått i oss både wook och annat skoj återvände vi till hotellet, eller fängelset som Tino kallade det, för att packa, träffa en klanpolare till André och sedan sova. Slocknade runt 01.


Tisdagen den 30 oktober ringde väckarklockan 05:30. Vid detta läge ville jag för ovanlighetens skull döda mig själv. Eftersom gårdagens planer om att packa gick käpprätt åt helvete var jag dock tvungen att ta mig i kragen och ösa ner att i de pyttesmå men ack så tunga väskorna som vi hade. Denna dag gick dock snuskigt smidigt. Taxin kom och var framme på exakt utsatt tid. Tåget till flyget det samma. Och ja, tro det eller ej, även flyget till Sthlm och tåget därifrån och hem likaså. Dock så hade jag en timmes väntetid inne på Stockholm Central, men där blev jag räddad av underbara walle, som hade råkat springa på Filip på stan och därmed räknat ut att även jag måste vara i krokarna. Så han ringde, tog sig till centralen från Hötorget, och så fikade vi tills det var dags för avgång. Gentleman som han är så hjälpte han mig givetvis med väskorna till tåget också. Mer walles åt folket!


Min profilbild