Fantatsisk målgestNotera pistolen ena duden har tatuerat in på magen! :D

Urrrghr

Urrrghr. Det är ordet som närmast kan beskriva den sköna känslan jag har i halsen just nu. Två nätter i rad har jag typ fått nada sömn för att det kliat så förbannat i halsen att jag istället legat där och övervägt suicide. Problemet med att hoppa från sovrumsfönstret vore dock att vi bor på första våningen och bilar står parkerade just under fönstret. Någon annan metod, som kan utföras mer eller mindre i samband med sängen/sovrummet, har jag ännu inte kommit på. (Piller är visserligen en enkel utväg, men jäklar vad töntigt.)

Nåja, under dagen har jag brännt pengar med mami, så lite bättre känns det i alla fall atm. Minifotostudio (Thx for the tip,
Ninni), skor, ny minneskortsläsare & skärp. (haha jag måste nästan visa er bild på mitt gamla beloved skärp som nu bytts ut. SICK! :D)

Nu ska jag foto-antasta barnen. Tjo.

Tidningarnas scoop

Aftonbladet brukar ju vara rätt awesome på att finna diverse scoop. Här är ett exempel från gårdagen:Paret gifter sig om över 1,5 jävla månad, och redan nu basuneras detta ut. Rätta mig om jag missat något, men det finns väl alltid risk för regn?!

Hos Ida hittade jag idag dock en ännu fetare nyhet. (Hur det nu kan vara möjligt?!) Lokalnyheter at its best, så att säga.


Inte pallat

Inte pallat updejta på ett tag. Har varit med om flertalet äventyr senaste veckan men fan liksom. Orkar'nte.

Vem vare som kasta?

Det är ju nästan så man får en tår i ögat av stolthet när man ser vad musikklass-9:orna på ens gamla skola har som avslutningsprojekt.

Åh, those were the days!


Lessen Röd

Röd har slutat snusa. Ofrivilligt bör tilläggas. Idag är vi inne på dag två utan en prilla under läppen.


:D


Främlingsfientliga ungrarsvin

Känner en sådan otrolig stolthet att glädjetårar börjar ansamlas i ögonvrårna. Stolthet över min ungerska bakgrund, mina föräldrars forna landsmän. Dessa landsmäns förmåga att trots total avsaknad av vad som vi andra människor kallar för hjärna ändå klara av vardagen... Jag syftar givetvis till resultatet i det ungerska parlamentsvalet som hölls under söndagen.

Ärligt talat så har jag inget jätteintresse i ungersk politik men jag vet att situationen för landets invånare är snarlik den vi dras med här i Sverige. Kanske snäppet värre till och med. Missnöjet är stort och det knorras och grymtas från alla håll. Så vad gör medborgarna när det vankas val? Det enda rätta såklart! Dom röstar in ett renodlat nazistparti i parlamentet. Ett parti som får våra svenska främlingsfientliga partier att framstå som små mysiga kissekatter i jämförelse. 17% av rösterna!

"Nu sluter sig Ungern till de EU-länder som får ett utpräglat främlingsfientligt, högerextremt parti i sitt parlament. Jobbik har närmast nazistiska drag och har profilerat sig på en aggressivt antiromsk och antisemitisk retorik.


Partiet när drömmar om att återskapa ett Stor-Ungern som skulle inkorporera ungerskt dominerade områden i grannländer som Slovakien och Rumänien." (DN.se)

 

1939 drog Hitler och hans sköna gäng igång andra världskriget och hann under sitt härjade fram till 1945 med att skörda 60 miljoner dödsoffer, varav runt en halv miljon av dessa var ungrare. (Ungerns totala befolkningsmängd låg på 8 milj). Sedan kriget tog slut har man sagt att det som skedde då inte kommer att ske igen, att europas befolkning lärt sig en läxa när man insett konsekvenserna av sina handlingar, etc. Förklara då varför 17% av ungerns 10 045 000 invånare idag lagt sin röst på ett nazistparti. 17 % är 1 707 650 personer. Det är rätt många i ett så litet land. Ungern är med andra ord en bra bit på väg mot ett nytt nazityskland, fast nu med siktet främst inställt på romerna.

Dom ungerska romerna, och även romer i grannländerna, har redan länge varit utsatta för hot och våld. Folk bokstavligt talat spottar på dom, det har förts kampanjer där kvinnor tvångssteriliserats (främst under kommuniststyret), man bränner ner deras hus, man till och med arrangerar dödsskjutningar romer. Dom allra flesta ungrare jag känner till, både i ungern och här i sverige, talar väldigt illa om romer. Allt som oftast dessutom helt utan grund för sina påståenden och uttalanden, utan mest bara för att det helt enkelt är "inne" att tycka så. Jag personligen har aldrig upplevt någon alla dessa hemskheter som romerna i ungern sägs syssla med, vad jag däremot sett dom göra är att gå omkring och leta föda i folks soptunnor i bostadsområden för att dom svälter. Kanske har jag haft tur, kanske är dessa människor verkligen så hemska som majoriteten ungrare utmålar dom att vara, men det rättfärdigar knappast en etnisk rensning light.

Okej, alla ungrare är inte såna här svin, och utan att vara det minsta ironisk denna gång(som jag möjligtvis råkade vara i början av texten), så är jag faktiskt stolt över att mina släktingar inte delar dessa värderingar och åsikter med majoriteten av sina landsmän. (Trodde aldrig jag skulle behöva vara stolt över nära och kära av den anledningen att dom inte gått och blivit nazister som alla andra i deras närhet.)

Nej, det som är på väg att hända äcklar mig. Way to go, Ungern...


Poetiska kollegan rich makes me smile

(00:53:04) @richOFF: majk med det vinnande leendet: här skriv en limerick om min flickvän
(00:53:04) @richOFF: majk med det vinnande leendet: MICHAELA
(00:53:04) @richOFF: andré (rich): k
(00:53:04) @richOFF: andré (rich):.
(00:53:04) @richOFF: En hora vid namn Michaela
(00:53:07) @richOFF: sög en kuk, och hon fick in hela
(00:53:09) @richOFF: Och en glad kund
(00:53:11) @richOFF: hon sög så lång stund
(00:53:13) @richOFF: Att hon till slut började att skela


(00:58:55) @richOFF: At a party, girls played some Twister
(00:58:55) @richOFF: and I joined although one was my sister.
(00:58:55) @richOFF: It may be the drinks, but I heard "right hand pink"
(00:58:56) @richOFF: And the only way out was to fist her.

Bebisarna har...

0-5db68fcaaa6ab647c31d07803ad23180.png

Kolla varifrån!

Bebisarna har vuxit på sig lite. 3 veckor gamla nu :)


Trolldeg

Skurade köksgolvet tidigare idag, nu luktar det trolldeg i hela köket. :(

Pris för denna tjänst - 3:-

Häromdagen gjorde jag ett kontoutdrag via en bankomat, för första gången på säkert något år. Förutom att 2000 - 237,63, 170,00, 100,00 samt 195,00 inte borde resultera i att man har kvar en femhunka så insåg jag att bankfan börjat ta betalt för kontoutdrag?! Tre jävla kronor för en ful liten papperslapp med siffror på?! Varför? Av vilken anledning? Jag har tillomed Nordea som bank förfan.

Är detta något nytt dom hittat på? Tycker man borde hört om det men icke. Finner ingen information om det på deras hemsida heller.Använd Nordeas bankkort istället? För att jag är så jävla sugen på att betala små fittiga dolda avgifter eller?

Insåg just...

4553e2394bdfe2a9f3f398bf8206af0a.png

Kolla varifrån!

Insåg just vilket schysst armveck jag har. Hade lätt trott att jag var heroinist om det inte vore för att jag vet att så inte är fallet.


Små negrer i sanden

Bara jag som hör, efter 1:10 in i låten, att dom på jävligt bred skånska sjunger "små negrer i sanden"?


Är det bara jag som?

Dom allra flesta bloggplattformarna har ju någonslags sjuk fetish för dom här skriv-in-ex-text-som-är-svår-att-se-så-vi-vet-att-du-inte-är-spam-grejerna. Jag hatar dom verkligen så trots att jag tydligt set vad det står klickar jag alltid på "Försök emd annan text" till jag får kortast möjliga ord att skriva in, av ren lathet och hatred. Är jag alone om detta?


4:e april means World Rat Day!

World Rat Day 

I love you, Anka!

Anna fucking Anka, vilken jävla kvinna! Hon är så skön, rakt igenom. Folk som upprörs av hennes personlighet måste helt klart sakna förmåga att förstå ironi. Hon driver ständigt med sig själv. Hon har humor, hon har självdistans och framförallt är hon ärlig och säger vad hon tycker. Mer Anna Ankor åt folket! (I och med Anna Anka söker assistent blir det mer Anna på TV framöver. Lycka! Eufori! \o/ )För att förtydliga; Nej, jag skulle inte vilja vara hennes assistent. Det lär vara jävligt tufft att arbeta för en sådan målmedveten och ärlig person. Däremot skulle jag lätt vilja hänga med henne as friends.

Update: Hon
bloggar också!

Det löste inte problemet...

Köpte ett större skrivbord i tron om att det förhoppniongsvis inte skulle bli lika trångt med all skit jag alltid bemödar mig med att sprida ut över bordet. Well, två dagar och jag har lyckats gå från noll till detta:Varför blir det alltid såhär?!

Påskhälsning från råttboetVisst är han fin, vår påskhare Vilhelm? :)

Såhär är det

Okej, era jävla påskkärringshoror. Det är liksom inte så att jag blir mer sugen på att öppna dörrhelvetet bara för att ni står kvar i 4-5 minuter och ringer och ringer på dörren.

Nästa gång det ringer på dörren skjuter jag.

Min profilbild