The last

Sista inlägget 2006!!!!!!!!!!!!!

Careface.

Say what you want

Well, you can say what you want
But that won't change my mind
I'll feel the same
About you
And you can tell me your reasons
But that won't change my feelings
I'll feel the same
About you

What to do?

Ny är det nyårsafton. Incredible!

Jag vet verkligen inte hur jag skall göra ikväll, Karlskrona är det som lockar, varför? Jo det är väl rätt självklart. I övrigt är det väl Etuna och Öbro som finns som förslag, men blä, omotiverad som fan, Tompa likaså. Allra helst vill jag nog bara åka hem till Thom och supa ner hans katt.

Så tillhör även Saddam det förflutna...

Slog på TVn i morse när jag vaknat och fick på Sky news hur de rapporterade att Saddam blivit hägd och därmed avrättad. En lite konstig, nästan kuslig känsla infann sig hos mig. Jag var inte berädd på att det skulle hända så snart, häromdagen var det ju tal om att Saddams dom skulle överklagas och att avrättningen inte skulle bli av, och om den nu skulle bli av skulle det göras strax inom 30 dagar.

Att avrätta honom så snabbt, utan att han fått stå till svars för alla de brott han begått var inte helt rätt gjort enligt min mening. Dessutom borde han fått lida för sina handlingar, inte avrättas och därmed få en utväg till att slippa lida. Att sedan verkställa en avrättning genom hängning känns lite väl barbariskt och medeltida. Visst, han var vidrigt barbarisk själv när han utförde folkmorden med mera, men ändå...hängning. Det är 2006. (än så länge iaf ;P )



Jag är iallafall hemma från Skövde nu, sliten som vanligt, precis som man skall vara efter LAN. Sov verkligen inget bra på hotellet, och jag har kommit fram till att det måste vara för att jag kunde se klockan hela tiden. Vaknade säkert var 15-30:e minut hela natten, stirrade på klockan och kännde mig stressad. Dock kom jag inte på förrän i morse att jag borde täcka över den, men då var det ju försent. Klockan var liksom inbyggd i TVn så den gick inte att vända bort. :/

Nu är jag trött, ska nog sova en stund. Ställer klockan på 20 ifall jag skulle dyngsomna så jag inte missar Globen Horse Show och Kvarteret Skatan på TV.

Skövde

Here I am i Skövde och jobbar häcken av mig. Eller ja så farligt är det inte egentligen, kul att träffa alla, som vanligt. Jag är även dödligt trött, som vanligt. Rendezvous 22 är igång och Kim, Mange, Rikko & alla andra geeks är här. och jag gillart. :D:D

Nu ska jag slå nån.

Traci Lords - Nattens barn

Läste klart min Traci Lords-bok idag, Nattens barn. Helt sjukt vad vissa får vara med om i sina liv. Bli våldtagen som 10-åring, sexuellt ofredad av sin styvfar som senare mer eller mindre tvingar in henne i porrbranchen, misshandlad av pojkvänner med mera. Helt plötsligt ser man denna föredetta porraktris med helt nya ögon. Man får hoppas att de som håller på med porr idag gör det för att dom själva verkligen vill det, även om man vet att så är inte fallet för alla....

24556-18

REA is the shit

Jag ville verkligen dö när klockan ringde i morse 07:10, men som den man jag är så lyckades jag ta mig upp ut sängen iaf.....1h senare dock. :) Och tack vare detta har jag nu en ny skärm + en sodastream, wooho!!

Festlig juldag

Tokcrazy med party o allt. Eller inte. Sitter bara här och snorar och hostar slem. Alla är ute o festar eller är bortresta - men tacka vet jag Thom. Han är hemma och håller mig sällskap. Thom 4 president.

It has arrived!!!

Bagaget har kommit, tro det eller ej! Fick ett telefonsamtal i morse vid 08, då de sa att bagaget kommit till Arlanda och skulle skickas ner med bil runt 11-tiden. Wooohooo. Så nu e jag glad, för jag har fått alla mina prylz.

Har även hunnit med att käka lite skinka sedan jag vaknade vid 19-tiden. Jul är överskattat.

...

Så är det jul igen. Det är jul alldeles för ofta imo. Hade det varit vart fjärde år, som fotbolls-VM, hade man typ kanske orkat engagera sig iallafall lite, men som det är nu så suger det ju bara. Denna julen kommer dock bli värre än alla jag tidigare upplevt då min precious resväska är kvar i Chicago ju, JAG VILL HA DEN HÄR. Saknar den och det som finns inuti. (Speciellt min ank-hårtork.) :(

Jag har så himla tråkigt och inte ens Vikke är vaken, WHY?!

God Jul och annat bajs.

Hemresan - det mest traumatiska i hela mitt liv

Jag är helt förstörd efter den hemska hemresan från Dallas som jag och mina tre fb-vänner blev utsatta för. Jag orkar inte skriva om detta då risken för att plocka fram rakbladen och skära sönder varenda handledsjävel jag kan hitta är fruktansvärt lockande just nu. Smärtor i varenda kroppsdel, både in- och utvärtes och sorgen över att mitt bagage faktiskt fortfarande befinner sig i Chicago frestar hårt på mitt psyke.

De tre missade dagarna som ja inte orkat skriva om får ni istället läsa om här, i fragbites resedagbok:
Dag 4:
http://www.fragbite.com/?articleID=313&page=5
Dag 5:
http://www.fragbite.com/?articleID=313&page=6
Dag 6:
http://www.fragbite.com/?articleID=313&page=7

Alla dagboksbilder:
http://www.fragbite.com/?imgArchiveID=180&page=1

NICE KURVA!!!

Struntade i partyt igår, var s skönt att bara få soooooova. Skulle ju upp 09 idag med så det var väl lika bra.

Kvartsfinalerna är snart slut, 3 matcher som alla är inne på sista kartan. Efter det så blir det ett litet speluppehåll, vilket innebör att jag och nallen förhoppningsvis kan rymma iväg en sväng och shoppa, eller nåt annat kul. Just nu sitter polackerna i Pentagram brevid mig och spelar sin match, folk som e fulare i munnen går nog inte att hitta. Vart annat ord är en svordom, och det mest använda sådana är "kurva". Om laget förlorar en runda är det en massa svordomar på rad som avslutas med ett "kurva". Om de istället vinner är det "NICE KURVAAA!", och mellan rundorna inför nästa kär det "kurva kurva" ungefär. :)
Jag är glad att jag inte förstår kinesiska svordomar...för även Hacker sitter brevid mig.

(För de som inte vet betyder "kurva" hora på polska).

Nu vann polackerna över Jax  Money Crew...intresting. Ska gå bort och se hur det går för fnatic.

Free beer

Blev inbjuden av ZONE & Steel Series till en fest ikväll. "Free beer, snacks and a cozy atmosphere!" Låter lovande, synd att jag är rövtrött bara. Shayan har lovat att gå med mig, och hans sällskap tackar man ju inte nej till. Eller....ja vi får se.

Halva gruppspel 2 är avklarat här nu, och om 3h borde resten vara klart. Skulle inte banga på att sova alltså.

Tinnitus nästa.

En intressant mix av språk ljuder i lokalen. Just brevid mig sitter två svenska, ett koreanskt, ett kinesiskt och ett brasilianskt lag och spelar. CS-spelare är inte de mest lågmälda utan vrålar rätt rejält då de spelar. Amerikanerna och resterande lag hörs även de rätt bra, men de sitter en bit bort.

Det är peppningen, vrålen och lagkänslan som får mig att längta tillbaka till cs. När man får uppleva spelarnas sorg och glädje utifrån som betraktare inser man hur mycket man älskar e-sports.

Hepp, dags att fotografera igen.

OCh Älin...jag tänker på dig/er med! Tänkte packa ner lite sol och värme o ta med hem till er. <3

CPL är igång!

Turneringen har börjat och jag har haft fullt upp med bilder idag med. Fast idag är det ungefär 100000 gånger fler bilder än vad som fanns att hålla på med igår. Lag och spelare skall fotas, muuhu.

Alla svenska lagen har vunnit sina grupper och är vidare till gruppspel två som börjar imorgon. Skall bli kul att se hur det går för dem. Just nu sitter RobbaN, SpawN och Walle här och apar sig. Ja, fanboys, det ÄR sant. Jag träffar massa pr0gamers här!!! ;)

Det är varmt idag med, men blåser, precis som igår. När det blir för kallt här nere går man upp och värmer sig ute i solen. När man tinat upp är det bara att knalla ner igen och fortsätta jobba.

NU VILL JAG HA MAAAAT!

Framme i Dallas!

Så sitter man här i ett tokvarmt Dallas o bara njuter. Det är runt 25 grader ute, men det blåser endel så det känner något svalare.

Nere på CPL-området är det dock betydligt kallare. Sitter i en hoodie och fryser. Skulle behöva vantar, tappar fingrarna snart.

Hotellrummen är härliga. (Det finns badkar!!!! :D) Det är 2 enkelsängar i varje rum (i de 2 rum som vi har iallafall), och varje säng är 120 bred, och säkert lika hög. Det är nästan så det är ett helt projekt att ta sig upp, haha! Jag delar rum med damp-Fredric, men snart bor jag nog själv för jag kommer med all säkerhet mörda honom.

Idag kommer det inte vara någon gaming, utan endast registrering och grupplottning. Ja. CPL kör gruppspel i år och inte brackets. Två gruppspel tillomed!

Nu ska jag jobba vidare med bilderna jag håller på ocg laddar in och redigerar.

Pusshej.

@ ARN

Sitter här på Arlanda o surfar. Hittade en dator som nån glömt logga ur på. Wooohoo :D Fredric en slymeln fick däremot betala. ;))))

Om nån timme lyfter flyget. Tjarå.

Packat & klart

Nästan allt är fixat. Pengarna är växlade, passet är framletat och väskan är packad. Önskar att även jag var packad atm för ja e så sjukt trött och kommer vara så förstörd när jag ska upp kl 07:00.  Tvättat håret har jag också gjort. Jag vet precis hur jävla överlycklig jag kommer vara när jag vaknar, över att jag faktiskt tvättade det idag så ja bara behöver duscha kroppen lite snabbt när ja gått upp. Tar sån förbannad tid att tvätta håret. UH.

Det som återstår nu är att sova dessa få timmar som det faktiskt är kvar. Åh, vad har jag gett mig in på?!

Tjejsnack v50


Musik

Lyssnar du ofta på musik?
Nja, halvofta. Men inte så ofta som jag skulle vilja. Varför det inte blir av vet jag inte.

Vilken/vad är din favorit inom musik? (Artist, skiva, mp3, musikstil, vad som helst!)
Jag är en såkallad allätare. Allt från Rix FM-pop till Tunnan & Moroten. Jag klarar dock inte av skrika-och-slå-sönder-gitarrer-musik aka death metal o sånt bajs. (Sry :P) Men HipHop är det jag gillar absolut mest!

Sjunger du eller spelar du något instrument, och i så fall vad?
Sjunger gör jag. Gick i musikklass från årskurs 4-9 och hade ca 1h sång om dagen. Så jo, det sitter i. Spelar inget intresument för tillfället, men har tidigare spelat både altfiol och piano. Avskydde dock båda 2, även om jag jättegärna skulle vara pianopr0 nu. Gitarr har jag alltid önskat att jag kunnat spela, men det går fasen inte. Mina fingrar bara cepar ur.

Om du har träffat någon artist, vilken/vilka? (Gärna foto på dig tillsammans med artisten om det finns.)
Typ lol-artister som jag knappt minns. Barbados-Magnus osv.

Om du fick vara vilken artist som helst, vem skulle du vara då?
Typ Jewel eller Faith Hill kanske, nån som inte är allt för hypad.


Mer tjejsnack här:
http://tjejsnack.missbeccis.se/

IT WORKS AGAIN

Bloggen har vart pajj. Fanken så tråkigt. Känt ett toksug att skriva de typ 3 senaste dagarna men ICKE.
Vet inte va ja ska skriva bara för det. Återkommer.

Nedräkning

Då var halva gänget framme i USA, och om lite mer än en vecka är även ja där. Alla frågar om jag är nervös, men ska sanningen fram så har ja knappt tänkt på att jag ska åka ens. Kommer bara bli så jäkla kul, vad har man att va nervös för? :>

Nu ska ja suga i mig mina esberitox och bli frisk. Tjipp.


kyyyr 4 president

Haha, länge sedan jag skrattade såhär mycket, och tänk att de va Lill-Martin av alla som skulle få mig på så jäkla gott humör. Du är så skön, diggar dig stenhårt. Spetälska mytomaner med små penisar är det roligaste som finns att skratta åt atm. Både till utseendet och deras påhittade historier.

Lots of love till dig och till mina övriga kompanjoner i kampen mot mytomanin(?).

Tjejsnack v 47,48 & 49

Har missat 3 veckors tjejsnack nu bara för jag varit lat. Tar igen dessa veckor i ett och samma inlägg. Tjarå.

Vecka 47
Barndom

Hur såg du ut när du var liten? (Lägg gärna in foto)
Jag va tamefan skitsöt! Har ögoninflammation på bilden dock. :(

Vad var din favorit lek/leksak?
Måste varit alla mina barbiehästar.

Vem var din/dina bästa kompis/kompisar?
Malou, Emelie & Maria

Berätta om nåt speciellt barndomsbus eller barndomsminne du gjorde som liten!
Gjorde så djävulskt mycket, jag var riktigt hemsk som liten.  Sno ketchup på Mc Donalds o kleta precis överallt där det är meningen att folk ska sätta sina händer var rätt populärt, likaså att från en bro över en större väg kasta ner saker på bilarna.

 Hur mycket vägde du och hur lång var du när du föddes?
Uhm, minns ej. Orkar inte fråga mamma heller. Men typ, normalstor.



Vecka 48
Djur
Har du några husdjur?
Japp, just nu bara en Zimba dock. (@ pic)

Vad har du haft för husdjur?
Kanin, möss, hamster, marsvin, nymfparakit, häst

Vad hette ditt första husdjur?
Zkutti
, det var kaninen det.

Vad har du alltid velat ha för djur?
Giraff! :D

Om du fick vara ett djur i ditt nästa liv, vad skulle du då vara?
Nåt läskigt djur så man kan skrämma skiten ur folk. Typ orm, spindel eller skorpion kanske.



Vecka 49

Inredning
Hur skulle du beskriva din inredningsstil? (Lägg gärna in en bild från ditt hem)
Stökig, förvirrad och oplanerad. Tro mig, ni vill inte se någon bild på misären jag lever i.

 

Hur mycket pengar spenderar du varje månad på inredningsdetaljer?
Väldigt lite eftersom jag redan har på tok för mycket saker som bara skräpar eller slängs ner i någon låda.


Ditt bästa inredningstips?

None.


Vilken är den värsta inredningstabben du gjort?

Jag vet inte. Ska sanningen fram så bryr jag mig inte så jättemycket om inredning.


Vad vill du helst ha till ditt hem just nu?
Huh, som sagt, just inredning skiter jag i. Pengar är dock aldrig fel.


Mer tjejsnack här:
http://tjejsnack.missbeccis.se/

Tack hund, pappa & telefon

Nu har jag sovit sådär sjukt lite igen. Planerade ju att vända fel på dygnet igen då det är fett tråkigt att vara uppe före 17 eftersom alla vettiga sover då. Nejnej, jag vaknar av att hunden får nåt slags cpryck, pappa härjar omkring i huset och telefonen ringer. Då är klockan 08, thx.

Undrar vart Vikke är, han lovade att han skulle vara vaken nu....

FB-crew @ CPL Nordic

Åååh, måste bara visa denna underbara tutt-bild som togs av Nai för SK-Gaming under torsdagen på DH & CPL Nordic. Scar, jag, TTl & pik, alla vi fb-g33ks som fanns på plats just då. Scar har fått höra ett ex antal ggr att de ser ut som han klämmer mig på bröstet, men för att bringa klarhet i detta så ville jag bara tala om att det gjorde han INTE. Tittar man noga + använder sunt förnuft kan man se att få inte är fallet. Bra, kthxbye. (Scar kallas numera tuttscar).

24556-16

And the show goes on

Jag förstår inte att han aldrig tröttnar på att smutskasta. Idag var rätt kul dock, inte kul för att det var kul, utan så patetiskt att det blev kul. Egentligen måste jag erkänna att jag är rätt imponerad av hans otroliga energi när det kommer till detta. Tack för att du faktiskt låter ditt liv och din värld kretsa kring mig, känns underbart att finnas i någons tankar så pass mycket.

Idag vill ja för övrigt tacka Kim typ tokmycket. U always make me smile.
Thom, för att du är den bästa, och Morten och Patrik såklart, för att ni oxå är....bäst.

Linda med fler ord av visdom

20:01:51 ‹@rs`bal› bajs är som en stor påse godis
20:02:09 ‹@rs`bal› fullt med överraskingar, och man borde inte äta det

LAN-cancern har drabbat oss ännu en gång

Vekligen åt helvete att jag håller på att bli sjuk igen. Så otroligt ont i halsen att jag snart tar en sax och klipper loss den. Jag är tydligen inte den enda ehller som är sjuk o har ont i halsen. Typ alla jag nämnde i gårdagens blogg har samma skit. LAN-cancern igen, garanterat.

Esberitox för hela slanten just nu så ja lider inte så jäkla mycket egentligen. Kunde varit värre. Testa det ni andra, guld värt.

Back on track

Under helgen, (tors-sön), har jag varit på DreamHack men jag har nog aldrig suttit så lite vid en dator som jag gjorde då. Absolut max 30 minuter, dels för jag inte haft tid, och dels för att Vellan lånat min dator då han inte hade med tp-kabel till sin egen. GJ.

Som vanligt var det kul att träffa alla, men extra kul var ju förståss Thom, Patrik, Arre, Richard, Mange och Kim. Jag älskar fasen dessa karlar. :) (Fast Elin, Quicy o resten av homosen ligger rätt bra till de med.)

Flera nya kontakter knöts, me lieks. Men Shayans lockar var nog det allra bästa. GE MIG HANS HÅR PLZ.

Ska ut o bajsa Zimben nu. ses.

Min profilbild