Sömnlös

Jag ligger sömnlös om nätterna, thanks to this little bugger nedan:Den luktar ju så förbannat jävla gott att man inte kan sluta sniff it.


Sniffar man kan man inte sova, fyi.

Vidriga jävla människa

Idioten med djuren, som även hade en misstänkt parad råtthona, fortsätter att vara ett jävla idiotiskt jävla rövhål.

Honan fick missfall, tjejen varken hade råd eller orkade ta sig till veterinär trots att honan blödde kraftigt. Ett dygn senare har nu honan förblödit till döds.

Vadfan kan man göra när det gäller sånahär människor? En slags officiellt nationell svartlista på idioter som under inte några som helst omständigheter ens skall få vara i närheten av djur borde ju upprättas bums.

Ur proportion

Handlade mat av en riktigt tjock kille idag. Precis allt på honom var jättestort utom hans överläpp. Han var harmynt. :S

Enda anledningen till att jag skulle kunna tänka mig att bli preggers

Perfekt ställe att placera skålar och tallrikar på vid födointag.

fnatic vinner IEM, damnit!

Harley - Richard - Faruk - Marcus - Putte


Laget ingen trodde på. Laget som alla dömde ut på förhand. Herre jävlar vilken skön seger efter en fullkomligt fruktansvärd final. Fruktansvärd då samtliga av mina naglar numera är obefintliga och antalet gånger jag nästan sket på mig av excitement inte går att räkna på mina två händer.

Fira med måtta ikväll boys, och om ni råkar ut för en zE-situation så håva upp cashen med en gång.

Inte bara MVP

Xizt, inte bara MVP under matchen mot Na`Vi, pojkvaskern är ju dessutom söt som socker!Tänk att få hålla honom till sitt bröst, amma och sjunga "aj aj aj aj buff" för.

Jag vill adoptera! Dirr! :)

Detta fält måste fyllas i

Mycket riktigt gick jag upp 07 även idag. Vadfan, varför? Jag behöver mina 12h sammanhängande sömn per dygn, varför gör livet så här mot mig? Börjar jag bli gammal?

Hur som helst så är SK utslagna ur IEM redan i gruppspelet. Medgångsfansen byter snabbt lag, dom trogna fansen skyller förlusten på allt annat än SK themselves. Givetvis är det ryssarnas/banan infernos/HeatoNs/översvämningarna i Australiens fel.

Jag sticker inte under stol med att jag är något skadeglad, man backstabbar liksom inte Putte och ändå får behålla my support. (Nåväl, f0rest hade inte mitt stöd innan heller, faktum var att han var den personen som gjorde att jag inte kunde vara ett helhjärtat fnatic-fan. Killen har personlighet och sociala skills som en näve grus. Klarar förfan inte en av att klämma ur sig ett hej när man ses för 540968409586094:e gången.)

Dom här tre gillar jag dock. Fina killar!Nu ska jag leta reda på Fancy som somnat nånstans i lägenheten. Hejpa.

Skön inledning på IEM

Ofrivilligt sömnlös i ett par dagar nu. Vaknar jävligt tidigt och kan inte somna om, upp mellan 05-08 har alltså varit senaste veckans melodi.

Inte helt dumt iofs med tanke på att man inte sover bort det pågående IEM Kiev. Jävligt intressant evenemang, speciellt ur svenska ögon sett. Hjärtat bankar givetvis för fnatic så gårdagens vint mot Na`Vi satt fint, även om jag under matchens gång nästan sket i brallan ett rejält antal gånger. Pure excitement guys, pure excitement!

Att min fina vän Ben, DeMusliM, fullkomligt spelar skiten ur sitt motstånd i gruppspelet gör mig inte direkt på sämre humör heller.

Tbh, jag älskart!

 


lolrats


Allt har en baksida

Det jobbiga med One Piece är helt klart toabesöken. Jag pissade nästan i luvan förut.

SMS-inlägg

18012011760 (MMS)

införskaffar dagens fix på plattan


Dagens outfit

Röd one piece - köpt i Trondheim
Accessoar Janne - privat

Sunde?

Nej, Kenny Wormald.

Snear ur

Snubblade in på en hemsida efter ett tips och råkade läsa det här.

"Så mina tre katter fick flytta med mig. Hade katterna till 2008 sen åkte Grållis & Zorrina till Djurskyddet i Karlstad
& Nelly kom till en familj med hund på Stockfallet i karlstad.

Den 3/4-2008 kom min första hund som var en Shetland Sheepdog tik 8 veckor sobel från en stor kennel som hette Lundecock´s från Moholm som ligger lite utanför Mariestad.

Sen 6/11-2009 kom en Collietik till mig hon var 4 månader, hon kom från en kennel som hette Sugarlines som finns i Vedevåg utanför Lindesberg. Men hon fick jag sälja vid 10 mån för blev för jobbigt, för mig med två hundar..

2010.02.? fick jag omplacera min Shetland Sheepdog för hon var inte som i rastandard, hon var mycke värre,
och de gjorde att jag mådde dåligt och tyckte var skitjobbigt.

Men efter det hade jag bestämnt att inte ha mer djur på ett tag. Men de gick inte förrän några månader så inskaffa jag mig en annan hund. Det var också en Shetland Sheepdog  Tik  Sobel, 4 år. "

Den här jävla idioten byter alltså djur som hon byter underkläder. Nu har kon köpt på sig sex tamråttor dessutom, som hon är på väg att sälja igen. Under den korta tid hon haft dom har hon dock råkat para dom...kanske....tror hon. Hon kom hur som helst fram till att hon inte ville avla på dom så nu gör hon sig av med dom igen.

Vadfan lider man av när man tar så jävla lätt på levande varelser? Ja jag vet att brudjäveln har damp, gått i särklass och skurar golv för samhall, men det skiter jag faktiskt i. Om hon är så jävla retarded att hon inte klarar av att ha djur, då får fan hennes förmyndare se till att hon inte skaffar några heller. (Men då hon tillåts ha körkort etc så antar jag att hon inte enbart har vacuum mellan öronen.)

Kan man anmäla såna här människor till nåt slags register typ "sälj-inte-djur-till-denna-person"? Eller ska vi "göra oss av med henne" för att hon inte följer rasstandarden för normal människa? Hon tycker ju uppenbarligen det är moraliskt hållbart.

Och nej, hon lyssnar inte på det man säger till henne. Så dra inte den valsen.

Dammar av en gammal godingHade jag haft pewnitz hade jag dratt en tralla nu, bra är låten!

Grattis Berit-Tröjorna!

Bråda dagar på Trozelligatan då halva besättningen fyller år i början på Januari. Vi slår ihop firandena till ett och käkar en jättestor banantårta till helgen.

 

Hela syskonskaran med mamma BeritSå här liten rumpa hade Fancy för ett år sedan
:)

Pic cred: Frida "Analflik" Lydén

Penetrerad blodig

Råttor har en enorm fascination för hål. Kroppsöppningar är extra intressanta hål och antalet öronläkare och tandhygienister här i vår lägenhet skulle räcka som crew för en hel mellanstor svensk stad.

Vissa är mer försiktiga än andra och sniffar och kanske slickar lite på sin höjd, medan andra, läs: Fancy och Dase, går all in. Det är inte ovanligt att det i deras fall inte bara är ett helt råtthuvud, utan även två armar med tillhörande tassar och klor som penetrerar en långt in i hörselgången.

Upptäckte nyss sårskorpor i örat och det är väl knappast en långsökt chansning att det är tack vare någon av dessa herrar. Här skulle jag kunna lagt ut en bild på min såriga hörselgång, men jag besparar er det. Har inte topsat på några dagar.

Little dentist

Stackars Roy

*pling* SMS.
Det tog ungefär en halv minut för Röd att sträcka sig mot telefonen för att läsa meddelandet. Men sen, jävlar i min lilla låda, gick det undan. Som en rakit flyger han ur sängen, hinner inte ens klä på sig utan springer ut till vardagsrummet med kläderna i handen, klär inte på sig förrän han startat datorn. Här finns ingen tid att spilla!

Roy Hogdson, Liverpools tränare, har fått sparken. Röd är nöjd.

Jag kan inte riktigt låta bli att tänka på hur Liverpools kassa Premier League-insats egentligen inte bara kan lastas en enda man. Okej att snubben ska vara tränare för laget, motivera och instruera sina spelare för att göra det bästa möjliga jobbet ute på plan, men har fotbollsspelarna inget som helst ansvar själva?

Vuxna människor ska inte behöva ha 110% draghjälp från en enda människa för att kunna motivera sig till att göra ett bra jobb när man dessutom får mångmiljonlöner för det. På vilken annan arbetsplats skulle man avskeda chefen, då dom anställda, som har alldeles för höga löner, inte gör sitt jobb pga att dom "inte känner sig motiverade"? Volvo? Lindahls konditori? Holmen Paper?

Ni fotbollsexperter som läser detta kan ge fan i att kalla mig okunnig och imbecill. Jag har alltid rätt och min fotbollsknowledge är grym. Just ask Röd.

Den här sköna liraren har gått och fyllt år

Grattis min prins!

Ensam och övergiven :(

Röd har fått PS3

Allmän garderobSå här ser det ut i vår farstu hela tiden. Det är samma familj som alltid vrålar och härjar i trappuppgången som använder farstun som garderob.

Minns när jag åkte tåg för något år sedan och en barnfamilj (2 vuxna 2 barn) åkte i samma vagn. Föräldrarna hade hängt familjens jackor över sätena framför, där det senare visade sig att två personer hade sina sittplatser.
- Ursäkta, men har ni lust att flytta dom här grejerna?
- Nja, alltså vi får inte plats annars. Vi har barn, du vet..

Vad är det som får folk med barn att tro att det är okej att sprida ut sina grejer precis över jävla allt och fullständigt skita i att visa respekt för andra. I vår trappuppgång får inte ens gamlingarna ha sina rullatorer framme trots att det på bottenvåningen finns gott om utrymme under trappan. Eller nej just ja, där står det barnvagnar och pulkor i horder.

Fan inte okej alltså.

Nöden har ingen lag, är det väl man säger..

(00:21:37) @sozu|fb: niggaplz jag köpte precis en 1,5L cola för 120kr
(00:21:43) @niggaplz: för att?
(00:21:48) @sozu|fb: jag var törstig
(00:21:52) @sozu|fb: :D
(00:22:18) @sozu|fb: skulle ta en timme att gå till ica i det här vädret
(00:22:32) @niggaplz: jag vet inte om jag är stolt eller skäms, sozu|fb
(00:22:32) @sozu|fb: så jag beställde en cola, och var tvungen att beställa för 100kr för att dom skulle köra ut den
(00:22:36) @sozu|fb: så fick ta en kebabrulle till den
(00:22:50) @sozu|fb: hahahaha
(00:22:52) @sozu|fb: så jävla värt

Jag vet inte om jag är stolt över hans kreativitet eller om jag skäms över idiotin. :)

Men förfan WeMade..

Inatt drömde jag om bail. (Nåväl, natt och natt, jag la mig vid 11 i förmiddags och gick upp kl 21). När jag vaknar ser jag att bail och hans lag fått sparken från WeMade.

Fixa ny orga asap för fan, jag älskar ju dom här killarna! En tävling utan det här gänget är inte en tävling. (Och bails
supersmå koreanska korvfingrar. :D)

solo, peri, glow, termi & bail
<3

En galen ananas


Ok, first things first; I’ll eat your brains

Inatt drömde jag att jag var blind och var tvungen att leta fram ett nummer i min telefonbok. Milt uttryckt var det svårt.

I övrigt har jag filosoferat. Nog med fjantande och ryggdunkerier. 2011 blir ett år i stridsyxans tecken. Åt helvete med vänligheten. :)


Doktor Frill - ein jahre alt

Firades med chips precis som på bilden!

Min nyårsafton

  • Gick upp kl 20:00
  • käkade svampfylld ravioli till frulle
  • Klämde talgkörtel på Giffen
  • Paprikachips & Cola-munchade
  • Avvderkade fyra avsnitt av 30 ROCK

Awesome nyår! Tack alla inblandade! (Röd, Gif, Liz Lemon, Coop Nära etc)

Min profilbild