Midsommar 2011

Blev en mysig liten tillställning med grill och bad hemma hos Robin. Tack för en härlig kväll, boys! :)

 

Robban efter sitt svandyk från altanenHenka dogAlvin with his cock out 

A fine piece of ass

Skewl.

31052011947 (MMS)

Skewl.


Random update..

Idag har jag lastsäkrat, skrubbat bil och fått guldstjärnor av lärar-Staffan för besväret. Raymond har varit härligt mongo som vanligt, Mattias har fått läskiga sms av en brud som bla. skriver att hon "har en hel tsunami i trosorna", Arne har fjollat sig på buss och det har pluggats körkortstest till förbannelse. En helt vanlig dag i skolan med andra ord.

På torsdag skriver vi upp för C. Grabbarna har ångest, själv har jag mest ångest över hur lite tid jag ängnat åt mina boys här hemma. Det blir mao. en weekend med fullt fokus på långsvansarna, och vi har ju fått tillökning som grädde på moset. Sötaste grädden ever @ mos tbh. (Bilder kommer, svårt att fota små monster med så mycket spring i benen.)

Nu orkar jag inte mer.
Går o dör en stund.
Ciao.

Im a truckdriver, yes I am

Dåligt med bloggning och jag skyller det helt och hållet på skolan. Och på blogg.se för att den hatar mina mms-inlägg. Men mest på skolan.

Det är alltså 07:30 - 16:00, var eviga dag, som gäller. I 21 veckor. Ni som känner mig kan ju med lätthet räkna ut den ekvationen, hur jävla mycket annat jag orkar med dvs. Flera dagar i veckan orkar jag inte ens starta datorn utan går bara och lägger mig direkt.

Skolan jag går på är egentligen rätt sugig då det är lärarbrist deluxe. Klasskamraterna gillar jag visserligen, men fan, kom igen, 07:30... Man vet att man gått upp tidigt om morgonhumöret går över lagom tills det att man slutar skolan för dagen.

Nåja, i höst får ni se upp. Då går jag lös, helt lagligt, på vägarna med mitt tunga ekipage.

Min blogg är bög

Kan inte uppdatera som jag vill. Det suger pung.

Dagens upptäckt

07062011949 (MMS)

Dagens upptäckt: Vallmoknoppar ser precis ut som råttpung


Min profilbild