Nu: middag hos mamma och pappa. Sn

-b98f574f75f13c53092d064e3e8f33d.png

Kolla varifrån!

Nu: middag hos mamma och pappa. Snart: fest hos Jonas med jättedasen. (Personligen har jag inte gjort någon närmare studie av hans kön dock, och tänker heller ej göra) Gott nytt år!


Trasan says w00t?!


I <3 facebook like you <3 cock

Det här är så sjukt jävla roligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Chris, vilken jävla hjälte!

Hell yey! Firade den anmärkningsfr

2c486c051b12096972364fc860774081.png

Kolla varifrån!

Hell yey! Firade den anmärkningsfria bilbesiktningen genom att inhandla en ny ipod-laddare och ett våg-batteri i helt fel storlek på mediamarkt. Jag vet hur man celebratear minsann!


Brinn pengar, brinn

Idag har jag brännt en massa pengar och jag har inte ens ångest. Sitter bara och längtar tills avin dimper ner i sms-inkorgen. Det riktigt kliar i fingarna tbh.

En superhitech mobiltelefon med wifi, GPS n' shit + minneskortet of d00m, Call of Duty: Modern Warfare2 till PC samt ett par Mästerkatten i stövlar-stövlar har plockats-, alternativt klickats hem. (Klicka hem låter fyi satans vidrigt på nåt sätt)

Very satisfied!

Röd sugen på CoD

Röd säger:
*tenkte å kjöpe det
Röd säger:
*så kom jeg på at du kom til å kastrere meg om jeg brukte 600 på spill

Mycket riktigt, babe.

Någon har ockupperat min kudde. Ba

6a32a930a60f95a2f52c422d4712dae2.png

Kolla varifrån!

Någon har ockupperat min kudde. Bara lägga sig på andra sidan sängen i guess...


Gjorde en makeover

Lite för mycket fritid resulterade i detta. Blond och blåögd, nåt för mig?

 
Grattis lovebirds

Ett helt år har gått sedan det där brölloppet jag aldrig blev bjuden till, och fina E & Q verkar vara lyckligare än någonsin. Det är fan inte ofta jag gläds å andras vägnar, men varje gång jag tänker på någon av dessa två lirare blir jag helt varm och happy inombords.

I frekkin love you guys. Måtte vi ses snart saatana!

Hemmafru söker kärlek

Det är så tomt här hemma när Röd är hos sina föräldrar i Norge. Man kanske skulle åka in till en såndär kvinnoklinik och söva ner sig.

Så man får lite kärlek.

Appropå nakna män

"Pappa går på ett speciellt sätt, som jag inte skulle vilja se naket"

Dagens quote by Linn.

Enough said.

Lite för bra på att sova

Jag måste helt klart se över mitt sätt att ta powernaps, då dessa stunder har en tendens att bli allt annat än just stunder. Häromdagen la jag mig i sängen vid 15-tiden för en tupplur och vaknade vid 08 nästa morgon, och idag tänkte jag sova en kortis vid 13 - vaknade 19. Jag kan inte sova i en-två timmar, det går bara inte...

Lite Kina

Alla pics är klickbara. Fler bilder finns på min ansiktsbok, yao.

När livet leker

Vaknade av en sjuk smärta i magen. Gick på toa och insåg att det var mensen som kommit.

God jävla jul på er också.

Back in Swedland

Jag är hemma efter en trettiosju timmar lång session på resande fot. Har redan börjt mig för några av mina cravings för Pizza med vitlökssås, baguette med salami & brie, samt skogaholmslimpa med ost. Återstår gör bara julbord samt kebabtalltik, vilket jag tänkte råda bot på under dagen samt morgondagen.

Styr med kinapics osv later. Nu tänkte jag nämligen fortsätta lyssna på Miley Cyrus och göra inte ett skit.

Ledsen i ögat

Jag är datorlös då min laptop beslutat sig för att ta sitt liv. Den är verkligen STENDÖD. Jättejävlaasstendöd.

Computerless = typ obefintlig aktivitet. Så ni vet.

EY!!!

Mami säger:
Ey!!!Saknar dig!!!


Mamma är så sjukt hardcore med sitt "Ey!!!" :D

Mentholröv

Ni vet den där känslan man får i munhålan efter att ha sugit i sig några riktigt starka Vicks? Det är precis samma känsla jag får efter varje dusch med min nya duschkräm. Fast mellan skinkorna.

Det känns inte helt okej, men det ger iallafall en illusion av fräshhet och renhet.Faceplant

Harim klev för en stund sedan in genom dörren, suckade "Oh God Im sooo tired!" och drog en faceplant ner på sängen. Hon har legat där ett bra tag nu. Jag tror hon sover...


Ledig dag - lite turistande

En jetlaggad André vaknade vid 05-06-nånting, själv sov jag ut till 11 ungefär. Planerade lite för dagen och tog sedan en taxi till en annan taxi och därefter in till stan.

 

Vi började i "gamla Hangzhou", ett område med gamla byggnader och buiker med typiskt traditionella kinesiska prylar. Trodde jag skulle shoppa ihjäl men men höll hårt i plånkan och köpte endast två armband. Inte heller André hade spenderarbyxorna på sig.

 

Efter att ha insupit lite kinesisk kultur ville vi ha lite "vanlig" shopping också. Synd bara att alla taxichaufförer vägrade att köra oss till stället vi ville till. Det var relativt nära där vi redan var, fast ändå långt bort nog för att ta taxi och inte gå. Vi gar ändå vandrandet ett försök, och efter att ha knatat i två timmar vad vi tyckte var en relativt rak stäcka, så visade det sig att vi helt plötsligt vart tillbaka där vi startat. Wtf?

 

Väl tillbaka fick vi faktiskt tag i en taxi som var villig att köra oss till stället vi ville, men då var det istället vi som tyckte att vi skulle hoppa ur ungefär halvvägs. Eller snarare jag tyckte. André tyckte inte alls speciellt mycket då han kände sig sjuk och bara muttrade och "mm"-ade åt allt jag sa.

 

Efter taxi-urhoppandet knatade vi ner mot West Lake. West Lake är förövrigt det som gett staden dess rykte:"Paradiset på jorden". Och ja, West Lake är vackert. Lika vackert som förra året! :D Väl vid skön passade vi på att splitta en pizza med ost-stuffed-crust. Sen pallade vi inte mer och drog hem.


The jurney

Fram till Beijing gick faktiskt hela resan äcklig smooth. Kan bero på att jag sov hela vägen though, vilket stackars André inte gjorde. Har en vag förnimmelse av att något äcklig barn skrek emellanåt, men thats it.

 

Väl i Bejjan blev det dock snäppet värre. Jag började med att lura på André på en buss till en annan terminal, inrikesterminalen, då jag tog förgivet att vårat inrikesflyg, liksom alla andra inrikesflyg på Beijings Airport, skulle avgå från den terminalen. Faktum är att jag kollade inte ens på skyltarna, jag hade uppenbarligen glömt bort att vi inte var kvar i logiska Sverige.

 

Vi kommer fram till inrikesterminalen för check-in en och en halv timme innan flyget går. Phew, vi hann! Köade i ~15 min innan vi kom fram till disken, där vi får beskedet att vi är på fel terminal. Vi sprang ut till platsen där mellan-terminalerna-bussarna går, väntar ytterligare 10 minuter innan bussen kommer. Givetvis får vi inte gå på då det är avstigningshållplatsen, utan vi måste ner två våningar dår endast två hissar går. Imagine hur lång tid det tog att ta sig ner då alla kineser i världen skulle med hissjäveln. Vi kom till slut ner och hann med en buss tillbaka till rätt terminal och checkar in 30 min innan take off. På fitthåret!

 

Det lustiga här var dock att jag fick checka in, fick min biljett och mitt bagage omhändertaget. André fick inte checka in, han skulle komma tillbaka 10 minuter senare och checka in då, av okänd anledning. Sagt och gjort, också André fick haka på flighten.

 

En rush till gaten och ingen har boardat. Två timmar senare har fortfarande ingen boardat. Ingen info, ingen ny tid för avgång, men så öppnas dörrarna och vi får kliva på - bussen. Alltid ett sådant jävla antiklimax att åka buss till flygplanet. Uppenbarligen så blev avgången försenad pga flygplansbyte, då vi till vår stora förtjusning fick flyga jumbojet under den 1,5h långa sträckan. Inte ens till en fjärdedel fylld jumbojet.

 

Väl framme i Hangzhou möttes vi av en pyttekinesiska och fick åka bil till hotellet. Checkade in, insåg till min stora förvåning att jag skulle dela rum med koreanska Harim som jag känner smått sedan tidigare, dissade not so good looking f00d som vi blev bjudna på, drog en snabbis till KFC med fnattarna, och sedan stupade i säng.

 

 


För bilder får ni hålla till godo med dom som finns på min profil på ansiktsboken då uppkopplingen atm inte tillåter att jag laggar upp dom här i bloggen just nu.

 


Dagens sanning

Wax säger:
jag vet inte ens hur någon wc3spelare ser ut eller vad dom heter
eller vad wc3 går ut på
inte starcraft heller
är väl att bygga egna hyddor o försvara dom mot elakingar eller något

----------


Jaaaa, jag skaaaaaaaaa blogga om min vistelse här. Om jag orkar.

Väntar på att få boarda vår flight

0-160806170b78052a671e85a4c351ddbc.png

Kolla varifrån!

Väntar på att få boarda vår flight som enligt utsatt tid skulle lyft för 2 min sedan. Ingen försening rapporterad. Hello China!


Köra hem. Kewl! Awesome väder som

0-212cd733a770b17ba1cc46658169a281.png

Kolla varifrån!

Köra hem. Kewl! Awesome väder som grädde på moset.


Jag, Bläs och Trasan på plats i Ka

0-1fcdc2b05c31e5e856ca10efd4f86b8e.png

Kolla varifrån!

Jag, Bläs och Trasan på plats i Kallhäll. Nu kör vi!


Drog å spontanklippte mig. Kortast

6af5aeff214bc0ab85597af30a6c936e.png

Kolla varifrån!

Drog å spontanklippte mig. Kortaste frillan jag någonsin sportat. Generösa jag bjuder på en teaser.


Myser.


Jag å Ville ligger i sängen och kollar på paradise hotel. Eller, jag kollar, Ville myser.

Lol, närfan hade vi snö?!

0-6a4365b1f83fc0f877533250ebdec5b2.png

Kolla varifrån!

Lol, närfan hade vi snö?!


:o

Okej det här är ju bara stört. Det luktar lök vid datorn och jordnötssås i badrummet.

Passat på att kasta upp en sväng såhär på morgonkvisten också då jag råkade deap throata tandborsten av misstag.

Härligt!

Såhär ser det ut innanför våran en

0-50206fed0c77b597b2e12bb206284cdf.png

Kolla varifrån!

Såhär ser det ut innanför våran entry. Jag kom hem från DH, rotade fram nåt jag behövde som låg underst i väskan och sket i resten. Nu har det gått fyra dagar sedan dess. Sjukt välkomnande och inbjudande hall. :D


Min profilbild