Tjejnsnack blablalba

Kär på med lite tjejsnack eftersom jag endå inte har något vettigate att skriva här. Varför det mellan vecka 18 & 22 det endast blivit tjejsnack varannan vecka här vet jag inte. Kanske har missbeccis inte skickat ut något...eller så har jag supit bort mailen.


V18

Språk

·Pratar du något språk utöver svenska?

Engelska, ungerska lite tyska och norska (:D)
·Vilka språk har du studerat?

Engelska och tyska
·Har du någon gång läst en hel bok som inte varit på svenska?

Jajjemen, tillomed sånna som jag INTE varit tvungen att läsa pga skola osv :)
·Tycker du att det är viktigt att kunna andra språk?

Viktigt? Nja, engelska e väl rätt schyrre. I övrigt så tycker jag bara att det är jäkla kul
·Vilket språk önskar du att du kunde?

Mandarin & ryska!V20

Hur mycket man är du?

· Byter du glödlampa om det går en?

Vad har man farsan till?
· Tankar du bilen?

Ja. Är det manligt att göra det? Jag byter förfan däck själv också!
· Vet du vad man gör om en propp går?

Aa, man typ byter? Men jag måste erkänna att farsan sköter den biten oxå ;)
· Vet du hur man installerar tvkanalerna på en ny tv?

Uhm, jag har aldrig gjort det men jag skulle nog klara det om jag behövde
· Fixar du stopp i handfat/duschbrunn?

Haha nej, det är ju äckligt! :EV22

Hemligheter

· Har du några hemligheter som ingen annan vet?

Självklart
· Har du en hemlighet som du kan berätta här?

lol?
· Är du bra på att hålla hemligheter?

Hahaha! Eller... okej, beror på vems hemlighet det är. :)
· Är du en hemlighetsfull person

Nae, egentligen inte, snarare väldigt öppen
· Vem berättar du helst hemligheter för?

Morten & ArreMer tjejsnack här:
http://tjejsnack.rebeccas.se/

Thats what friends are for...or?

Okej, mina vänner säger att hyrra ser way-2-finsk ut för att likna mig, men ändå liiiite lik. Okej jag kan ta det, jag är lik en finsk cs-brud som jag hittills inte fått nys om några horrykten kring. :)

Men Fanskapets onanifilm nekar ni inte till, tack mina "vänner". Brinn i helvetet!

Snygga ben

Hahaha jag sitter här och håller på att garva ihjäl mig:

16:43:07 ?B^niko? haha du ska se mina smalben typ
16:43:20 ?B^niko? bögarna på sjukhuset har rakat 2 stora fyrkanter typ


haha så sjukt jävla askul, kan knappt sitta upp. :DDD

cphund

Jaa vet inte riktigt vad som är fel på min hun men något måste det ju helt klart vara....

Vi kom in från kvällspromenaden för en stund sedan, och när han uppfört sig riktigt väl brukar han få en godisbit när han kom in. Jag tänkte slå två flugor i en smäll så jag tänkte även fylla på hans mat samtidigt. När man sträcker fram godisskålen till honom är han alltid duktig och tar EN bit ur den, inte mer, så jag tänkte göra samma sak även idag. Skillnaden var bara att samtidigt som jag ställde ner godisskålen åt honom så ställde jag även mitt glas vatten på golvet under tiden jag fyllde på hundmat. Zimb tittar inte ens åt godiset utam går fram till mitt glas och dricker ur nästan hälften, och efter han har druckit så fullständigt skiter han i godiset igen... EH?!

Look-a-likes

Jag är inte den som brukar vara lik någon, har aldrig fått höra det i hela mitt liv förrän nu. Och inte nog med att det sägs att jag är lik någon, utan det handlar om hela två personer och båda inom den skandinaviska CS-scenen.


När Fanskapet från fd. Discreet blev filmstjärna, nowdays teamrosa/slutcrew/whatever, så var det flera som påpekade att det såg ut som att det var jag. Ja, de övre delarna ialla fall, de nedre vet förhoppningsvis folk ingenting om... Och ja - visst är det kul att vara lik någon som är känd på CS-scenen för allt annat än cs-skillz? ;)


Nummer två är den finska tjejen hyrra^. Det framkom under natten att Team Logitech kallat mig hyrra2 innan de visste ad jag hette, intresting. Även jag själv kan tycka att vi är lite lika nu såhär i efterhand när jag sett bilder på henne, men Morten tycker inte att vi är lika för fem öre.
Döm själva; är det jag eller inte?
http://irc-galleria.net/view.php?nick=hyrsky&image_id=37240080


Umeå-helgen

Efter att ha kommit hem och sovit ett dygn (bortsett från dem timmen jag var uppe inatt) så är jag äntligen i skick för att kunna skriva något av värde här. Eller saker av värde skriver jag ju iofs aldrig, men ändå. Och att påstå att jag är i skick är iofs oxå en överdrift men hey, man får väl ställa upp för sina fans.

Anyway, under helgen (tors-sön) har jag som bekant varit i Umeå på Spixelania. För er noobs som inte vet vad det är så är det ett LAN. Jag var där för fragbite, givetvis, och min huvudsakliga uppgift gick ut på att fotografera gamers och videointervjua dem. Jag älskar detta jobb för det är så sjukt kul att träffa allt folk. Professionella gamers är även, till skillnad från semielit-luder (läs: fledde, delpan, firat mfl.) jävligt trevliga och tillmötesgående vilket jag uppskattar otroligt mycket. Och trots att detta LAN inte drog speciellt mycket folk så gillade jag det, rena gaming-LAN är det bästa, orka allt jävla trams som är på DH tex...

Helgen avslutades med en brakfest som Niclas (nicels, spixelaniagrundaren) anordnade. Det var party för en massa gamers, NiP, Begrip, Logitech, fearme osv. Vi började på NiPs hotell, vilket var mindre lyckat då man va tvungen att vara 20år för att få va i baren och flera var yngre än detta. Vi gick raskt vidare till Schariska dör Niclas hade ordnat nån VIP-grej åt oss. Vi fick gå före i kön och de kollade inte leg på någon av oss. Lilla GeT_RiGhT kom alltså in utan problem - grattis till den första krogrundan! :)

Inne på Schariska dracks det friskt och lilla GT var den som vi alla trodde skulle däcka för han var tokfull. Det måste varit alla pussar från Ruben som höll honom vaken i guess :) Här hände egentligen inte så mycket mer, Emil berättade att hans tjej bor i Lindö (\o/) och tent gav mig en kram och sa att det inte var mig han ogillade, utan att bli fotad och filmad. Värmde!

Utestället stängde, vi drog vidare hem till Niclas, och det var här allt det roliga(?) började egentligen. Vodkan kom fram och jag och Ida gjorde ett tappert försök att blanda den med Aprikoskräm som vi hittade i kylen. Detta smakade mindre bra så jag hällde ut skiten i samband med att jag fick en niko att ta hand om. (niko som efter detta fick sova i en städskrubb, med Ruben och mini som vakter, tills det var dags att gå hem).

Efterfesten flöt sedan på, men det blev ändå förmycket för de flesta. Jag har iallafall konstaterat att det där med att norrlänningar och finnar kan supa stämmer inte, det är bara en jävla skitmyt. Det var när det var dags att gå hem som detta verkligen märktes.

Niclas hade tokdäckat i sin säng, jag blev ombedd att väcka honom vilket han inte blev så förtjust i och kastade mig me en jävla fart rätt in i väggen. Jag klarade mig dock utan att få ont, men tjohej va ja flög. :) Vi sket i Niclas och gick ut istället. Ute på gräsmattan hittar vi plastE som har däckat i en lustig jävla position och jag fick ställa mig bakom och hålla upp honom så han inte skulle ramla bakåt i det blöta gräset. I samma veva kommer twista nedbärandes för trapporna med niko över axeln. Niko har lyckats spy ner hela sig själv och är helt borta. twista gör allt för att hjälpa honom, han tillomed gräver ut spyorna ur munnen på honom med bara händerna. Taxin som skulle köra grabbarna till hotellet sen vägrar att ta med niko och ringer istället efter en ambulans. (när ambulansen kom hade jag och Ida redan stuckit hemåt, men enligt Ruben och GT så följde de med till sjukhuset och satt där bra länge tills de sedan åkte hem. niko fick inte lämna sjukan och missade sitt plan hem, men är hemma nu och i tryggt förvar. (Nu har jag nog missat tokmkt här, men återkommer isf, tja)

Jag och Ruben
24556-34

Lite ppl (Ida, Ruben, tihOp, Bella & GeT_RiGhT)
24556-36

plastE sover i gräset
24556-35

Bildkvallen suger för att jag är så jävla darrhänt :(

död atm

Jag är helt förstörd efter helgen, men jag lever....knappt. En avlivning skulle sitta så sjukt fint nu då ja är helt slut i huvudet samt har ont i precis varenda kroppsdel. Känns som jag brister ut i gråt närsom.

Orkar inte berätta om helgen atm, tar det l8er när jag lever igen.


Postis Per!

Dedikerad till käre Christopher:

image33

Jag tror jag börjar bli gammal..

Morten delar som bekant i nuläget lägenhet med sin systers ex-pojkvän Johan. Johan och systern gjorde slut i höstas och Johan har nu, efter att ha dejtat som en galning till höger och vänster, fastnat för en tjej. Dessa två har träffats i några månader, och ja det är väl trevligt, man är ju glad för Johans skull och så...typ.

Så kommer vi till det som får mig att känna mig så jävla gammal och bitter;
Johans tjej, låt oss kalla hennes X, för jag vetefan vad hon heter, Morten vet inte heller. Att vi inte vet detta är mycket märkligt egentligen. Läs och förstå varför.

X har ett hem, hon bor själv, dvs. utan föräldrar och annat bihang, cosy! X och Johan träffas ofta, ja det gör man ju när man är nykär och sådär, men detta är VÄLDIGT ofta. De ses i princip 24/7, var lediga sekund ägnar de åt varandra, det är ju jättefint kan man tycka, och det hade även jag tyckt om inte alla dessa förbannade sekunder skulle tillbringas HÄR, hos fucking Morten. Hade de knipit käft, inte gått upp halv sex om mornarna, dragit igång tvätt- och diskmaskiner, härjat med porslin i köket, haft TV och musik på högsta volym och stått precis utanför dörren till Mortens rum hela dagarna och skojbråkat och ropat hade jag kunnat ta att dom är här....jämt, men nu pallar jag fan inte.

Jag har aldrig pratat med X, bara sagt "hej" några ggr, men jag känner ändå en så otrolig jävla vrede och ilska inombord såfort jag hör att hon kliver in genom ytterdörren, vilket är typ jävligt ofta. Och eftersom de heller aldrig kan hålla sig till Johans rum, inte ens för en jävla haltvimme, utan tamefan ALLTID ska laga mat i köket, sitta i vardagsrummet och se på TV och vara inne på badrummet så har jag och Morten inte så mycket mer val än att sitta här på rummet och glo. (Morten har heller aldrig sagt mer än "hej" till X btw.)
 
Tex: "Ni har väl inte tänkt o laga mat nu eller nåt sånt va, för vi ska ha köket", sa Johan häromdagen, och så hade de köket i sex jävla timmar. Vi stack visserligen iväg och åt, jag va rätt glad också för jag fick min indiska Chicken tikka, men vafan. Morten betalar hyra för att bo här, och fråga mig inte hur, men dom där två lyckas vara i alla jävla rum på en gång, hela tiden.Jag vet inte om det är ett symptom på åldrande eller vad det kan vara. Men snälla, LÅS IN ER OCH HÅLL KÄFTEN.
Btw så skiter jag verkligen i alla stavfel idag. Jag är så jävla sur just nu...för hon kom just. Fan.


Oväntat!

Rosa elefanter flyger i luften, Melinda Dolittle åkte ur American Idol! Jag är i chock!
Jordin var iofs väntad till final, men Blake?! Sure han e grym men Melinda är så jäkla mkt bättre. OMG OMG OMG :(

Så sjukt nöjd

Jag har fått min älskade Chicken tikka. Jag är lyckligast och nöjdast i världen atm.

När det kommer till indiskt så rockar Göteborg!

Sågande & läderbögar

Så jävla bra en förpackning är om man måste gå ner i farsans "verkstad" och SÅGA sönder skiten.  Förpackningen tillhör min supertuffa stegräknare som jag köpte igår - fick idag. NetonNet rox. Inbyggd radio, kaloriräknade och hela skiten i den där stegräknarn, fettnajs, nu ska här vandras! .....YE RIGHT....

Passade på att köpa en alkohomätare med så jag vet när jag kan åka hem efter att ha festat hos Arre och Anna nästa gång. Man vill ju inte åka fast, höhö.

Och så över till något som jag helt glömt nämna, men som faktiskt är det roligaste som hänt i mitt liv under den senaste veckan. Ja mitt liv är, som ni alldeles strax antagligen kommer märka, skittråkigt, men jag hade iallafall svinkul åt detta: Min vän tawwe gjorde slumpmässigt en sökning på "läderbög" på google efter en diskussion om huruvida han bör använda läderchaps eller ej. Resultatet av läderbögandet blir under kategorin "bilder" på google bland annat en bild på min käre arbetskamrat Scar från Fragbite. Hur i?!
Hoppas Oscar tar det bra bara. :)

Det gäller att välja bana tidigt i livet.

Hahah alltså förlåt mig om jag verkar okänslig men detta är fan komik på hög nivå:
http://www.aftonbladet.se/vss/malmo/story/0,2789,1069592,00.html

Texten börjar med den feta rubriken: "13-åring tvingad onanera på msn"
Oookej, hurfan blir man tvingad till att onanera på webcam? Fine om nån håller en pistol mot skallen på en IRL, men över en chatt?

Sedan finner vi detta fantastiska stycke i texten:
"Killen övertalade flickan att filma sina bröst, vilket hon motvilligt gjorde. Därefter hotade han att visa filmen för flickans kompisar om hon inte filmade sig själv då hon onanerade."
Haha, alltså jag kan inte sluta garva. Blev övertalad och visade motvilligt brösten? Åter igen, knappast så att hon visade lökarna under pistolhot. Tänk om jag skulle visa brösten varje gång jag blev hotad på chatten, skulle ju bli ett par ggr det. :)

Till sist:
"I förhör berättar flickan om hur hon grät när hon lydde pojken och att ingen i skolan ville veta av henne när filmen spridits. "
Alltså är man ett lättövertalat luder så får man ju stå för sina handlingar och ta konsekvenserna. "Jag ville inte visa brösten eller onanera för honom över internet men jag gjorde det endå, buuuhuuuu."

Cry me a river brudjävel och grattis till karriärsvalet. Du har din plats säkrad i Teamrosa nu i guess.

Depressionen avtar så smått.

Jag har skrivkramp, dagens 2 nyheter på fb är typ mer än vad jag gjort på evigheter. Shame on me, skall ta mig i kragen nu. Eller kragtagandet har ju redan börjat, måste effektivisera det lite mer bara.

Några dagar har gått sedan ESC btw, och den enorma schlager-depressionen har för min del börjat lägga sig. Men det har varit tufft! Jag har velat sparka, och slå på allt jag sett. Skrikit och gråtit, usch! Men min olycka dämpades betydligt igår kväll då jag utan Linda först fick reda på att Jason Mraz kommer till Sverige och spelar på Peace&Love. Men som om det inte vore nog, jag checkade in bandlistan på HELA Peace&Love, och herrejävlar. Jag skall dit x 1000! Nån som e sugen på att följa med? Url:
http://www.peaceandlove.nu/

Men för att det inte skall låta allt för positivt i denna blogg, så att jag inte framstår som någon jävla glad människa som faktiskt vill väl med alla mina handlingar och uttalanden så publicerar jag nedan en vacker "printscreen" tagen på TVn med min eminenta mobiltelefonskamera. Vänligen fasa över resutatet tack vare kompisröstning. FITTÖSTLÄNDERJAGHATARER. OTACKSAMMAJÄVLARNÄRVITAREMOTERASLÄKTINGAROSV. VISKICKARHEMALLAINVANDRARENUIMO. BERMAMMAOCHPAPPAPACKASINAÖSTSTATSVÄSKORASAP. LOLOL :)

result

Mina meningslösa omdömen.

Som det ESC-freak jag är har jag givetvis under programmets gång skrivit lite om varje låt. Läs eller skit it:


Bosnien Herzegovina - Rijeka bez imena
: Jag gillar inte att Christian Luuk slänger in sina personliga åsikter om låtarna hela tiden, men denna låt kallade han lam, och jag kan inte annat än hålla med. Jag kan inte heller bestämma mig för om det är bosniska som är ruskigt otacksamt språk att sjunga på eller om det är bruden som är kass.


Spanien - I Love You Mi Vida: Utstyrsel, persontyper och koreografi luktar Backstreet Boys under sent nittiotal. Låten svänger och är medryckande, men grabbarnas röster var inte jättemycket att hänga i granen. Blonda ser ut som Chippen Wilhelmsson. :) (Haha, detta påpekade även Luuk efter att bidraget var slut!)


Vitryssland - Work your magic: Jag gillar skynkena som åker fram och tillbaka i början med tjejerna som dansar framför. Låten är helt okej, kommer nog få en hyfsad placering.


Irland - They Can't stop The Spring: Låter...irländskt, musiken är fin. Sångerskan lyckades dock med fenomenet att inte ta en endaste ton rent under tre minuter.


Finland - Leave me alone: Jag gillar låten, snygg tjej osv, men samma "stil" på musiken vinner sällan två år irad. Lite Evanescence-copycat över bidraget, och nästan samma genre som förra årets finska vinnare Lordi.


Makedonien - Mojo svet: Etniskt sound på låten - bra! "Bidraget Mojot svet, "Min värld", handlar om hur musik struntar i gränser och binder samman nationer oavsett folk vill eller inte." - så står det på SVTs hemsida. Vackert! Och vilka snygga ben hon har! (Anna Sahléhe-look)


Slovenien - Cvet z juga: Påminner om Nightwish, dvs, någon form av hårdrocksopera. Jag gillar inte opera och inte heller Nightwish.


Ungern - Unsubstanial Blues: Utan att verka partisk, blev positivt överraskad av Ungerns biddrag. De har detta år släppt det gamla öststats-clown-konceptet med låtar som kanske hade funkat nångtstans under tidigt 90-tal och moderniserat sig. Sång på engelska, som inte heller är typiskt öststatsdålig, hon har tränat rejält sedan hon vann idol 2005! Vet inte om låter håller i ESC dock.


Litauen - Love or Leave: Jag tycker om låten men den funkar inte i ESC. Hade hon inte sjungit på engelska hade jag nog inte uppskattat den lika mycket.


Grekland - Yassou, Maria: Killen som skall "spela" casanova ser mer ut som...en 16 år gamal Darin. Hade varit snyggare om lilldarins kläder på något sätt matchat dansarnas, eller tvärtom. Ser lutsigt ut. Men relativt catchy låt och tros-chock, det gillar vi!


Georgien - Visionary Dream: Jag hatar den här låten. Blir rent ut sagt förbannad av allt oväsen och skrikande, vill bara stänga av TVn i ren frustration. Epilepsivarning. Bättre nu andra gången ärn första måste jag dock erkänna, då jag istället ville skjuta mig själv.


Sverige - The Worrying Kind: Då jag varit ett The Ark-fan från första stund så kan jag ju inte annat än gilla det här heller. Ola är så söt :D (Men framträdandet var bättre under de svenska finalerna, saknar hissen!) Får se om det går vägen, utförandet påminner ju om norges bidrag 2005, Wig Wam - In my dreams.


Frankrike - L'amour á la francaise: Killen med katten på axeln ser ruskigt rolig ut. Jag kan inte franska, men tydligen så drev de med sig själva i texten, bonuspoäng för det. Lite för mycket pajas över det hela, men jag kan inte låta bli att gilla melodin på låten.


Lettland - Questa Notte: Älskar hattarna men förstår inte riktigt hur denna kunde gå vidare från semin framför några andra låtar. Ganska vacker ändå, men inte schlager imo. Dom sjunger på italienska!


Ryssland - Song #1: Favorittippad, men inte för mig. Finns nog ett 10-tal låtar jag gillar betydligt mer. Gluggen mellan framtänderna på fronttjejen stör mig!!! "My bad ass is spinning for you"... well :)


Tyskland - Frauen regier'n die Welt: Jag gillar det här! Men troligtvis, trots att han sjunger det mesta på tyska, så är detta lite för amerikanskt för de flesta. Tysk Frank Sinatra.


Serbien - Molitva: En av mina absoluta favoriter i tävlingen. Lotta Bromé-kopia står för sången. Bihangens kläder är nice, me lieks! (Lotta Bromé-likheten påpekades även utan Luuk)


Ukraina - Dancing lasha tumbai: För mycket pajas för mig, kul för dagisbarn kanske...och för min pappa. Men alla som är någorlunda normala hatar förhoppningsvis detta. Man liksom sitter och skäms framför TVn, att förnedra sig själv och tävlingen såhär mycket, shit. Får säkert en bra slutplacering vilket kommer göra mig skitsne.


Storbritannien - Flying The Flag (For you): Ännu en låt, som liksom den föregående, skulle passa utmäskt på "Hits for Kidz". Löjlig europop, men jag uppskattade "säkerhetsinstruktionerna", haha. (Ja Morten, duvet. Dra i snöret!) Men ska få credz för snyggast "bakgrundsbild" med, cleana vita flygplan på blå bakgrund. Det höll jag på att glömma nämna.


Rumänien - Liubi Liubi, I love you: Majoriteten av de sex stycken som sjöng i detta gäng verkade mer eller mindre vara totalt tondöva. Kul bidrag..eh(?), får nog röster av grannländrna, men mer?


Bulgarien - Water: Trummorna e nice, "technon" är mindre nice, likaså tjejens min när hon trummar samt hennes röst när hon sjunger. Låter inte som någor annat bidrag - nyckeln till framgång i ESC -07?


Turkiet - Shake it up shekerim: Låtnamnet bådar gott, och låten är catchy men ganska enformig. Lite Justin Timberlake över beatet, sången är även den väldigt enformig dessvärre. "SHAKE IT"-skyltarna på scen är för mycket för min smak, ser löjligt ut, men jag älskar dansösernas hår och kjolar!


Armenien - Anytime you need: Träd med toapapper i och Enrique Iglesias som sjunger, typ. Flöjten som spelar i ungefär 2 sekunder nånstans mitt i låten får det att låta smått armeniskt. Killen sjunger bra men på tok för seg låt för min smak. Snyggt blod på skjortan i slutet, pluspoäng! Hade kanske fattat varför han började blöda om jag orkat lyssna på texten också.


Moldavien - Fight: Otäckt häng på brallorna! Man sitter liksom och är orolig för huruvida de skall sitta kvar eller ej. Med rätt sångerska skulle denna låt säkert rocka, Evanescence typ.


Händelserika dagar

Massor som hänt de senaste dagarna i mitt liv, ni anar inte!

Zimba har trampat på en humla vilket resulterande i 10 minuters skrikande från honom
LaKisha har åkt ur American Idol :(
Fanskapets härliga onanifilm har kommit ut på nätet. HAHA ÄGD?! :D


Dagens låt: Intefan är det dom värdelösa skitlåtarna som är med i Semifinalen i Eurovision som sänds ikväll iaf.


!

Nu har jag haft astråkigt två dar i rad. Det är stackars Morten och Christopher som varit offer för mina frustrationer, och dem har hanterat det bra, relativt bra iallafall.

I ren protest så blir det ingen dagens låt. Synd.

So cute

Haha, alltså detta är ju bara såååå sött:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1061419,00.html


Dagens låt?! Grodsångerna såklart! :)

Song of the day

Man vill ju inte vara sämre än någon annan liksom, så nu blir även jag idiot och asjobbig och avslutar varje blogginlägg med dagens låt.

Idag har varit en totalt meningslös dag, i en hel vecka har jag nu planerat att vända mitt dygn rätt, men totalt misslyckats. Så jävla värdelöst. 15 var liksom det tidigaste jag lyckades ta mig upp, om man bortser från den korta tid jag var vaken mellan 9-11 igår då jag var på ams. Självdiciplin Alex, självdiciplin!

Och så äntligen, DAGENS LÅT! : MEST - Chelsea

Som ett PS. skulle jag även vilja riva av lite text dedikerad till Morten:

WHATS THAT, I DIDNT HEAR YOU?!
SHUT THE FUCK UP!
COME ON, A LITTLE LOUDER?!
SHUT THE FUCK UP!Jag måste bekänna en sak

Och denna bekännelse kanske inte kommer tolkas som helt frisk av många, men here we go.

Nivet sånndär färdigmat med potatismos i, typ fiskgratäng. Fan vad jag älskar den där potatismosen, har alltid gjort. Den är seg och härlig på nåt sätt. Sitter o käkar sån atm, o herre va ja älskar det. :D

Min profilbild