Umeå-helgen

Efter att ha kommit hem och sovit ett dygn (bortsett från dem timmen jag var uppe inatt) så är jag äntligen i skick för att kunna skriva något av värde här. Eller saker av värde skriver jag ju iofs aldrig, men ändå. Och att påstå att jag är i skick är iofs oxå en överdrift men hey, man får väl ställa upp för sina fans.

Anyway, under helgen (tors-sön) har jag som bekant varit i Umeå på Spixelania. För er noobs som inte vet vad det är så är det ett LAN. Jag var där för fragbite, givetvis, och min huvudsakliga uppgift gick ut på att fotografera gamers och videointervjua dem. Jag älskar detta jobb för det är så sjukt kul att träffa allt folk. Professionella gamers är även, till skillnad från semielit-luder (läs: fledde, delpan, firat mfl.) jävligt trevliga och tillmötesgående vilket jag uppskattar otroligt mycket. Och trots att detta LAN inte drog speciellt mycket folk så gillade jag det, rena gaming-LAN är det bästa, orka allt jävla trams som är på DH tex...

Helgen avslutades med en brakfest som Niclas (nicels, spixelaniagrundaren) anordnade. Det var party för en massa gamers, NiP, Begrip, Logitech, fearme osv. Vi började på NiPs hotell, vilket var mindre lyckat då man va tvungen att vara 20år för att få va i baren och flera var yngre än detta. Vi gick raskt vidare till Schariska dör Niclas hade ordnat nån VIP-grej åt oss. Vi fick gå före i kön och de kollade inte leg på någon av oss. Lilla GeT_RiGhT kom alltså in utan problem - grattis till den första krogrundan! :)

Inne på Schariska dracks det friskt och lilla GT var den som vi alla trodde skulle däcka för han var tokfull. Det måste varit alla pussar från Ruben som höll honom vaken i guess :) Här hände egentligen inte så mycket mer, Emil berättade att hans tjej bor i Lindö (\o/) och tent gav mig en kram och sa att det inte var mig han ogillade, utan att bli fotad och filmad. Värmde!

Utestället stängde, vi drog vidare hem till Niclas, och det var här allt det roliga(?) började egentligen. Vodkan kom fram och jag och Ida gjorde ett tappert försök att blanda den med Aprikoskräm som vi hittade i kylen. Detta smakade mindre bra så jag hällde ut skiten i samband med att jag fick en niko att ta hand om. (niko som efter detta fick sova i en städskrubb, med Ruben och mini som vakter, tills det var dags att gå hem).

Efterfesten flöt sedan på, men det blev ändå förmycket för de flesta. Jag har iallafall konstaterat att det där med att norrlänningar och finnar kan supa stämmer inte, det är bara en jävla skitmyt. Det var när det var dags att gå hem som detta verkligen märktes.

Niclas hade tokdäckat i sin säng, jag blev ombedd att väcka honom vilket han inte blev så förtjust i och kastade mig me en jävla fart rätt in i väggen. Jag klarade mig dock utan att få ont, men tjohej va ja flög. :) Vi sket i Niclas och gick ut istället. Ute på gräsmattan hittar vi plastE som har däckat i en lustig jävla position och jag fick ställa mig bakom och hålla upp honom så han inte skulle ramla bakåt i det blöta gräset. I samma veva kommer twista nedbärandes för trapporna med niko över axeln. Niko har lyckats spy ner hela sig själv och är helt borta. twista gör allt för att hjälpa honom, han tillomed gräver ut spyorna ur munnen på honom med bara händerna. Taxin som skulle köra grabbarna till hotellet sen vägrar att ta med niko och ringer istället efter en ambulans. (när ambulansen kom hade jag och Ida redan stuckit hemåt, men enligt Ruben och GT så följde de med till sjukhuset och satt där bra länge tills de sedan åkte hem. niko fick inte lämna sjukan och missade sitt plan hem, men är hemma nu och i tryggt förvar. (Nu har jag nog missat tokmkt här, men återkommer isf, tja)

Jag och Ruben
24556-34

Lite ppl (Ida, Ruben, tihOp, Bella & GeT_RiGhT)
24556-36

plastE sover i gräset
24556-35

Bildkvallen suger för att jag är så jävla darrhänt :(

Till bloggens startsida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild