Fortsättning...

Fortsätter på söndagens blogginlägg:


Förutom cArn och f0rest så var flertalet andra e-sports-profiler rätt redigt på lyset även de. Neo var som vanligt askalas, och även Zelena som snackade om att hon hellre skulle vilja vara lesbisk än hetero eftersom alla killar är så dumma i huvudet.

När klockan var runt 2 så stängde arrangörerna igen VIP-baren och samtriga blev utkörda genom att vakterna pressade ut alla genom att köra upp avspärrningsstaket i baken på oss. Vi föstes alltså ut som boskap - trevlig känsla. ;)

Väl ute kom VIP-arna på den geniala idén att fortsätta festandet på en klubb inne i stan, Velvet. AurorA bjöd med mig och tyckte absolut att jag skulle hänga på, men då klockan var mycket och det var en bra bit till hotellet avböjde jag och satte istället in en räddningsauktion för Glaive, som för natten var hemlös. Eller rättare sagt, varken hade numret till taxi eller visste vad stället han bodde på hette. Det visste inte heller hans Team Sweden-kamrat Liil DC, och det var nog så att liil även sket i att ens ta reda på det då han istället åkte med 4Kings-spelarna till deras skabbiga NGL-hotell vid kärnkraftverket.


Glaives andra lagkamrat, Knoff, hade lyckats få ragg under kvällen. En halvskabbig liten tysk brud som spelar WC3, och han bestämde sig för att skita i ENC-finalen som väntade nästa dag och istället låta den för kvällen halvhårt festande inhopparen Glaive spela i hans ställe. Glaive var mindre glad över detta, och uttryckte cs. ett 50-tal gånger under kvällen att "Knoff är en jävla skit som struntar i finalen bara för att han får klämma på tuttar." (Nästa dag på IRC lät det ungefär likadant när jag i #wc.ge avslöjade varför knoff inte spelade... Zivvi t.ex. uttryckte det såhär vackert: "alltså han skiter i finalen för fnask!" Och var fruktansvärt upprörd. Övriga kommentarer handlade om huruvida Knoff gjorde detta för att bli av med oskulden eller ej.)


Hur som helst så vandrades det sedan mot tåget som från Leipzig avgick 02:20, och alltså var framme vid oss på mässan runt 15 min senare. Kom just i tid och var otroligt lättad över detta, mindre lättad var jag dock 15 minuter senare då jag i min halvdvala lyckades gå av vid Halles flygplats istället för vid Halles tågstation. Härifrån fick jag hoppa in i en skitsur Marc's taxi. Resterande händelser under denna taxiresa väljer jag att hålla tyst om, då Marc inte är jättestolt över vad som hände. HAHAHA! ;)


Somnade ganska omgåande framme på hotellet vid kl 04.


Söndag:


Efter det fem bästa timmarna av sömn i hela mitt liv ringde givetvis den helvetiska väckarklockan på min mobil, något som jag givetvis lyckades stänga av i sömnen för att sedan vakna 15 minuter innan det var dags att gå. Vrålande av stress tog jag en überdusch och rushade sedan ner till Marc för att banka på hans dörr och tala om att det var dags att gå. En Mark i bara kalsonger öppnade dörren 10 min innan tågets avgång, han hade tydligen somnat på golvet. :P Jag sa hur som helst åt honom att skynda sig på och ta nästa tog en halvtimme senare, sen stack jag därifrån lite småsur och hookade upp med Filip.


Efter att ha tagit sig fram de 500 metrarna som man var tvungen att gå inne på mässan för att komma fram till ESL, det tog 30 jävla minuter pga att 37 miljoner människor absolut skall trängas på den där förbannade ytan, vänder jag mig och nästan skiter på mig av förvåning då jag ser Marc's nuna bakom mig. Han hade alltså lyckats komma med samma tåg som vi på något märkligt vis, shiet!

Framme på plats täcktes LB-finalen (Danmark-Tyskland), samt finalen (Polen-Tyskland), och sedan var det klart. Då och då under tiden kom bsl förbi och frågade om han fick låna lite bilder av oss för att publicera på gotfrag.com. Rara som vi är sa vi ja till detta. En stund senare kommer bsl tillbaka och ger mig en öl som tack för bilderna, då jag på skoj när han frågade om han kunde få dem krävde ersättning. Rart av bsl, men lite otur att en öl var det sista jag ville se den dagen. :P (Bilderna på WC3-spelare som vi gav gosugamers.net var dock ersättningsfria! Jävlar vad snälla vi är alltså.)


Efter finalen packade vi ihop våra grejer relativt snabbt, efter att jag stolt burit omkring på LUqs guldmedalj runt halsen i en kvart, och makade oss hemmåt då ESL hade förbannat brottom med att stänga ner sitt område.Väl framme i Halle blev det Pizza-slices till kvällsmat, efter vilken jag däckade i sängen samtidigt som jag redigerade lite bilder. Vaknade en timme senare fortfarande med datormusen i handen... sägel väl endel om hur trött jag var. Resten av kvällen vara bara underbart slapp och skön, med härligt dubbad tysk TV osv.

Måndag:


Klockan ringde 11:00, och hade jag kunnat skjuta mig själv hade jag utan tvekan gjort det. Men jag hade inget annat val än att gå upp, försöka få ner allt för mycket saker i en alldeles förliten väska. (En väska som egentligen är jävligt stor, men hey, jag är brud.), och sedan checka ut. Filip hade redan lämnat tyskland tidigare på dagen, så jag och Marc begav oss till tågstationen och drog även denna dag pizza-slices. Mums!


Hoppade på tåget, och efter en massa jävla väntande på Halles flygplats gick äntligen vår flight till Frankfurt. Efter en timme i Frankfurt, med 1L inköpt vodka, 1 L citronlikör samt en ny parfym, med det mycket passande namnet "game", skildes vi åt och tog en varsin flight.

Nu när jag skriver detta sitter jag på flygplanet mot Arlanda och kommer att spendera natten i Sthlm pga. att inga tåg hem finns såhär dags. Hade varit skönt att komma hem, men en natt i Sthlm kan jag leva med. Hoppas det finns gratis Wifi bara.Ursäkta alla stavfel som smugit sig in i bloggen under de senaste inläggen, men att stava rätt på denna dyng-lilla mini-laptop är galet svårt. (+ att jag i allmänhet suger på att stava när jag sitter vid en dator av någon jäkla anledning.)


Yesterday.

Herre jesus vad trött, sliten och trasig jag är idag. Förrutom detta är jag dessutom hungrig och det är allades för varmt här. Ska trots alla dessa negativt påverkande faktorer försöka sammanfatta gårdagen, någorlunda iaf.

Som bekant så var det Roccat-party i förrgår från vilken vi kom hem efter tre någong gång. Givetvis var det ju upp med tuppen nästa morgon, klockan 7 för att vara exakt, något som gjorde ont i hela både min kropp och själ. Men man måste ju offra sig för laget när NGL och ENC skall covras. Aiiight?

Väl på plats på GamesConvention hände inte speciellt mycket. Jag fotograferade och, ja det var väl det. Fnatic vann finalen mot SK i NGL och $20 000 , och i ENC fick Norge smisk utav Tyskland. (Finalen i ENC spelas för närvarande mellan Polen och Tyskland.)

Kort efter finalen i NGL var det dags för E-sports Awards. Vi fick, som nominerade till priset för "Bästa Coverage" Givetvis vann vi inte priset då¨omröstningen hölls på en tysk site. En tysk site vann därför också priset. Im soooo surprised!!! Neo vann priser för allt....typ, och min gamle skolkamrat toxic vann även han ett pris, som bästa FPS Duell-spelare, (Nu har Polen vunnit finalen mot Tyskland med siffrorna 16-5). GO NEO! GO LUQ! :D

Efter awardsen vat det party med open bar. Detta är kanske inte det bästa man kan ha när filaner väntar nästa dag för landslagen, men "what the hell" tä nkte antagligen spelarna och söp sig tokfulla. cArn var rövfull rent ut sagt, och av någon anledning tyckte han att de va askul att klämma alla tjejer på röven. f0rest hade lyckats få tag på en kamera och gav igen för allt mitt fotograferande av honom för kung och fosterland.

Nu stänger de typ ner här, skriver mer sen.

Leavin on a midnight train to...Halle...

Bloggen har krånglat som fasen, och speciellt nu när även rakaka lyckats hitta hit så måste man ju hålla den uppdaterad. ;) Följande skrev jag sent igår kväll, men som jag inte lyckades publicera:

Klockan är 02:10, och jag och Marc sitter på tåget mellan Leipzig och Halle. Har varit på ett roccat-party, ni vet, den där 69N-hets-grejen som varit. De hade något inviteparty med gästlista och hela köret, men snälla Kim Rom från Steelseries fixade in oss anyway. Kim Rox. Men partyt sög. Neo var förövrigt karatefull, så dragen att det inte ens finns på kartan. Även bsl jobbade på bra med de alkoholhaltiga dryckerna, så ra att han tom. var snäll mot mig. Hah! :D


Tyskland suger by the way. Det finns ingen logik i det här landet på något sätt som helst och människorna här är bara....2 much Bara en sån simpel sak som tågens avgångstider är helt åt skogen. JAg menar. notmalt sätt brukar det ju finnas iaf. något litet samband med tågens avgångstider, men inte här inte. Ibland kan det gå tre tåg på en kvart, för att sedan inte gå något allt på 2h osv...

Förrutom att våndas över matchtider samt täcka turneringar på GamesConvention har vi idag(läs: igår) även besökt spelarbyn där alla landslag bor. Och tametusan, till och med Ungern har ett ladslag på plats, tyvärr inte CS utan FIFA.. Med andra ord något jag totalt skiter i. ;C

--

Dagens blogginlägg kommer senare!


Guten abend!

Sitter här i ett tomt pressområde hos NGL, ja faktum är att nästan hela den enorma byggnaden är tom på iallfall besökare. Alla montrar har stängt, några har dock fortfarande öppet och har ölförsäljning nu när kidsen kastats ut.

Vafan sitter jag kvar här för när alla stuckit och matcherna är slut undrar ni säkert nu. Jo, såhär är det: Fragbite är ju en sjukt ambitiös sida som alltid ska filma o ha sig. Även detta evenemang blir givetvis filmat trots att vi inte ens har filmare med oss egentligen. Jag är för tillfället ensam FB:are på plats, men den rara dansken Marc från HLTV.org kunde inte motstå mitt erbjudande om att få följa med till tyskland och vara stand in movie maker så nu sitter vi här och redigerar film. Tar alltid en sån jäkla tid det här!

Har även lyckats glömma hårborste och tandkräm hemma. Tandkräm finns ju alltid att låna, typ av Marc, men med hårborste blir det värre. Killar är i regel korthåriga och bortar inte håret speciellt ofta, då detta dessutom är ett mansdominerat yrke så är det jäkla svårt att få tag på en borste atm. Idag har jag klarat mig utan, men fatta imorgon när jag tvättar håret. Jesus, blir säkert snyggt.

I övrigt så har jag inte hunnit med mycket mer alls än att fota spelare, skriva nyhet samt hjälpa dansken med filmtexter. Har vandrar runt på området ytterst lite, men to be honest så är jag inte så jäkla intresserad av alla montrar innehållandes totalt värdelösa spel. CS ÄR LIVET. YEY.

By the way så började våran dag här förbannat pissigt. Vi fick hetsa upp kl 07:30 för att hinna hit i tid innan matcherna. Hade fascist-filip varit här hade han garanterat kört upp oss 05. Anyway, 08:30 lyckades vi komma med ett jävligt överfullt tåg från Halle där vi bor till mässhallen här i Leipzig. Svetten rann, ja det rann verkligen svettpärlor i nyllet, där vi stod som packade sillar i 20-30 minuter. Döden har sällan varit så välkommen som den var just då.

När vi väl kommer fram och ska ha våra presspass för NGL så går även detta givetvis åt helvete. Vi har anmält oss för presspass precis som man ska, men vi finns inte med på listan. Vi får skriva upp oss manuellt och blir ombedda att komma tillbaka två timmar senare för att få våra presspass. Helvete heller, det är ju svenskmöte i första matchen, (den som vi ombed komma tillbaka efter), what to do? NGL-området är en rejält upphöjd scen med ett ännu högre staket runt om i svart plast. Man kan med andra ord inte ens se toppen av huvudena på de som sitter här inne. Jag lackade och lyckades efter 1h få mitt och Mars förbannade presspass så vi kunde få komma in på NGL och filma och fota lite iaf. innan matchen var slut.

Så nu sitter vi alltså här efter att alla jäkla matcher för dagen blivit avklarade och Marc fixar som sagt film. Han är dock något bekymrad över att Tomas skickade med mig en liten handycam då jag är dyngtaggad på att göra en massa små "dokumentärfilmer" hela tiden. Efter att ha gjort en dokumentär med konstaterandet att LUq högst sannolikt har ett stort datorbord hemma samt att pappersmuggarna i ESL-området är för jävla fula så tänker jag nu, till Mars stora fasa, ge mig in i långfilmsbranchen. (Feta planer på att supa ner progamers och dra ur dem smaskigheter finnes!)

Kära läsare, tro inte att jag blivit galen eftersom jag faktiskt bloggar, utan detta gör jag till stor del för min älskade mors skull som älskar att läsa våra resebloggar på FB. Men nu har vi ju ingen sådan blogg där, så jag får offra mig och skriva här istället. :) Oh by the way Bettan, fnatic är i final! :)

Pensionär, äntligen!

Japp, Jullebulle har blivit pensionär, finally! Det är lilla Ebba som köpt snutten så nu slipper han springa på den där jäkla ridskolan nåt mer. Bara Noak kvar att rädda då!

Skönt att veta att Junior får det bra. Det är han värd. <3

junior1

Long time

Japp, som vanligt suger jag på bloggandet. Hur uttråkad jag än är vid vissa tillfäller så faller det mig liksom aldrig in att skriva blogg anyway. Antagligen för att jag är skittråkig och inget värt att skriva finns? :)

Håller fortf. på och peppar mig själv för att orka sammanfatta Frankrike-, Spanien- och Finlandsresorna, men efterso jag är så äckligt lat lär det ju dröja. Dessutom sticker jag till Tyskland imorgon vilket kommer innebära att det blir ännu mer att skriva om, och därmed kommer allt ta ännu längre tid. Für helvete, shape up Lance! :/

Aja skit ner er, nu måste jag styra med packning osv. Ciao.

Jag vet...

...att jag suger och att jag inte har orkat berätta om Paris- och Bilbo-resorna, men det kommer, belive me. Nångång.................................

Anyway nu sitter jag ensam på ett hotell i Helsinki, Finland. Helsingfors låter så sjukt töntigt så jag envisas med att säga och skriva Helsinki. Allt är har ett finskt och ett svensk namn, det känns så fult. Finland ska vara Finland imo! (Fast jag måste erkänna att det är jävligt soft att kunna hänga här utan att kunna ett ord finska, ;> )

Dagens ros går till den annars sååå blyga Tino som faktiskt tog sig mod och hämtade mig på flygplatsen. Wiie! \o/
(Fet ros till Morten med för att han är den han är btw!)


Nu vetefan vad jag ska skriva.... ciao.

Min profilbild