Fina hundbilder

Love 'em!


Christina

Egentligen skulle jag vilja skriva ett långt trevligt inlägg om Bilbao och vår vistelse där men det går inte. Jag kan verkligen inte släppa den här grejen med Toni, och än mindre när det uppdagades att hans flickvän, som körde bilen när olyckan skedde, ligger svårt skadad på sjukhus.

Jag har inga ytterligare uppgifter om hennes tillstånd, om hon ens kommer överleva. Och om hon klarar sig, hur kommer hennes fortsatta liv att se ut? Kommer hon ständigt gå med skuldkänslor i bakhuvudet? Hur kommer Tonis familj vara mot henne, hon som "körde ihjäl deras son"? Förhoppningsvis är Tonis familj reko och inte ser det så, men jag kan inte låta bli att undra. Hur skulle man själv agera i samma situation? Jag känner inte Christina, som hon heter. Har aldrig pratat med henne men stött på henne på många tävlingar. Men fan vad jag känner för henne. Jag hoppas verkligen hon överlever och klarar sig ur det här utan framtida men.

Vila i frid Toni

Visst missar man mycket när man är på resande fot under ett helt dygn utan någon direkt tillgång till medier och internet, men att jag skulle få ett dödsbud kastat rätt upp i fejset när jag kom hem och slog på datorn för några timmar sedan var långt ifrån vad jag väntat mig.

"
cyx död i svår trafikolycka"

Kände direkt hur jag fick en stor klump i magen och började må lite illa. Vafan, det var ju bara några dagar sedan vi var i Bilbao? Man kan inte påstå att vi var direkt vänner eller kompisar, men jag träffade honom väldigt många gånger per år, både utomlands och här i Sverige. Han är en av spelarna som mitt jobb går ut på att rapportera och skriva om, vi har festat ihop, flygit ihop. (Han hade en jättestor och fluffig tröja på sig under flygresan Dubai-Shanghai för snart två år sedan. Vi satt brevid varandra och jag kunde bara inte motstå att luta mig liiiiiite. Bara pytteliiite. För att sedan dyngsomna.)

Det är så fruktansvärt läskigt när döden kommer så nära. Kanske överreagerar jag, kanske inte, men jag är uppriktigt ledsen över det som hänt. Det känns konstigt och overkligt. Bilden nedan tog jag på Toni för bara en vecka sedan.

Enligt en privatperson är detta en bild på bilen efter olyckan.

Varför Euskal Encounter äger DreamHack:

¤ Det är ljust i lokalen. Dagsljus dvs. Bra fotoförutsöttningar mao.

¤ Inga LAN-luder/fjortisar i hotpants.

¤ Medelåldern på LAN-deltagarna ligger på ~25 och inte 12.

¤ Man kan lämna saker vid sina platser och dessa saker förblir orörda tills man är tillbaka. DH är ju en jävla stöldfest.

¤ Temperaturen inomhus är perfekt. DH är alltid antingen alldeles för varmt eller svinkallt.

¤ Man kan köpa sig en kall bärs inne på eventet.

¤ Spelschemat hålls.

¤ Det är jävligt mycket snyggare och fräschare rent allmänt här inne än på DH.


Fittsäng

Jag har ont i precis hela kroppen idag, tack vare hotellsängen och den tillhörande kudden. Jag skulle vilja sträcka mig så långt som att kalla det för fittsäng, för det är verkligen befogat. Jag vaknar några gånger per natt av ren och skär jävla smärta i sidan jag ligger på för att sängen är så hård. (Ligger alltid i fosterställning) Kudden är lång, smal och tunn. Man kan ju vika den dubbel, men då blir den lika skön att ligga på som en betongklump, ungefär.
5 nätter kvar och jag kan redan nu knappt röra mig. :(

På plats i Bilbao!

Our first location var väl inte riktigt detsamma som det underbara Bilbao jag mindes från sist jag var här. Hade lyckats pricka in ett hotell i standens red light- och missbrukarkvarter och taxichaffisen som körde oss dit påpekade även detta för oss. (Så gott han kunde. Han kunde inte engelska, vi kan inte spanska. Men ljud och kroppspråk funkar bra mdet också.) Vi insåg hur som helst rätt snart att vi inte kunde bo kvar där så bokade snabbt ett nytt hotell. Kändes liksom inte jättesafe att knalla omkring i omrdet på sena kvällar med väskor fulla med laptops, kameror etc.

Efter en god natts sömn på ett väldigt myckt trevligare hotell mitt i stadens centrum vaknade vi till någon slags demonstration, sirener och visselpipor. Ingen aning om vad det var för något, och dom lokala mediernas hemsidor var inte heller behjälpliga med information. Awell, nu är vi i pressområdet på GameGune. More to come.

Pojkarna har videobloggat lite:
Bygga en björn...

...är kanske den bästa synonymen ever för att bajsa.


Strejk

Jag har så jävla mycket att göra just nu att jag skiter i allt och sätter mig vid datorn istället. Massor som skall fixas innan jag åker tidigt som fan på onsdag morgon men jag gör som alla stora bloggerskor, sätter mig och skriver ett inlägg istället. (Syftar på alla klassiska. "Hej alla läsare. Nu har jag försovit mig igen, så det blir att hoppa över frukost och duch och springa till bussen direkt istället." + ca 43 meningar till om dagens försovning)

Känner jag mig själv rätt så kommer det bli en sistaminutenpackning. Ipoden kommer inte vara laddad, kläderna jag ska packa ner kommer vara otvättade, viktiga saker kommer att vara kvarglömda hemma. (Nej jag orkar inte ladda ipoden just nu, jag orkar inte tvätta allt just nu, jag orkar inte se till att ha alla viktiga saker förberedda. Hell no. Är man rebell så är man.) (Jävligt lame att vara rebellisk inom parentes dock.)

Nu ska jag sticka och pussa på killen nedan, han är lite krassig atm.

Räkan vill ha en puss!

Någon som kallar sig Frag Bite.

Hahaha. :D

TAGGA'RÅ HENRIK!!!


Janne chillar


Nu kör vi

Tänkte försöka mig på en all-nighter då dygnet i vanlig ordning är vänt helt åt skogen. Har skjutit på viktiga saker nu i snart två veckor för att jag lägger mig/går upp i så kukad tid. Vaknar man 16-17 får man fan inte mycket gjort.

Med en lägenhet som i det närmaste liknar en flygolycka och en Trasan som är en riktig pain in the ass ska jag nog kunna succeeda med mitt mission. Sedan skall saker postas, samtal ringas och bilder skissas. Djur skall badas, priser skall rekas och spår skall löpas.

Ja jewlar. Nu kör vi.

Nej jag pallar inte kommentera fnatic-SK. Putte är hemma från Thailand och det är huvudsaken. Är han glad är jag glad.

Bloggtips

Girlysworld

Ord är egentligen överflödiga.  Yllet, du kommer älska det här!
Sara Montazami

Språket i den här bloggen är helt underbart! Jag skrattar så jag gråter! Jag fullkomligt älskar att läsa den här tjejens blogg! Så jävla positiv och allt är "jatte roligt!" :DDD

Idag har jag vart på stranden med Vince och vi layed out under the varmt varmt sol! Mysigt!
[...]
Senare jag och Nicho cykla runt kvarteret. Jatte roligt!
[...]
Min mamma har fått sitt första bibliotekskort!

*familjebild på lycklig familj efter att mamma har fått ett bilbiotekskort*


Kännetecken på en psykopat

Det är mycket svårt att ge någon diagnosen psykopati. Det flesta psykologer klarar inte av att ställa diagnosen på ett korrekt sätt. Psykopaten är mycket manipulativ och kan ofta dupera sin omgivning. Listan nedan kan därför inte användas av en lekman för att ställa diagnos på sig själv eller på sin omgivning. Den kan dock användas för att förstå vilka beteenden som tillsammans kännetecknar en psykopat. Enligt Hare(bok nr 2 i litteraturlistan) så kan en person som får mer än 30 poäng vara psykopat. Varje påstående som stämmer ger två poäng. Påståenden som är fel ger noll poäng. Påståenden som kan stämma ger en poäng. Maximalt kan man få 40 poäng.

Kännetecken på en psykopat enligt Hares checklista:

 1. Munvig och charmig
 2. Ständigt behov av spänning och nya impulser
 3. Bristande ansvar för egna handlingar
 4. Mytomani, ljuger lätt och trovärdigt
 5. Svekfull och manipulativ
 6. Egocentrisk och grandios
 7. Saknar helt ånger och skuldkänslor
 8. Empatistörning (dålig inlevelseförmåga)
 9. Parasiterande livsstil/lever genom andra
 10. Bristande kontroll över beteendet, lättväckt aggressivitet
 11. Promiskuöst och egoistiskt sexualliv
 12. Tidiga beteendeproblem (före tolv års ålder)
 13. Kortsiktigt agerande, bristande långsiktig planering
 14. Impulsivitet
 15. Flackt känsloliv
 16. Frekventa äktenskap och samboförhållanden
 17. Ansvarslöst föräldraskap
 18. Ungdomskriminalitet (före 15 års ålder)
 19. Nya kriminella handlingar under permission
 20. Flera typer av lagbrott bland de följande tio: inbrott, rån, narkotika, olaga frihetsberövande, mord eller mordförsök, olaga vapeninnehav, sexualbrott, grov oaktsamhet, bedrägeri, rymning från fångvårdsanstalt.
Damn, I know sum1 som får rätt fet score här. Texten saxad från
Psykopat.se.GrönsaksfiskesbonanzaFiskade med boysen idag. Mer pics & video @ R8bloggen.


Tidsfördriv..

Kan inte sova, har så jävla tråkigt att jag fyllde i en totalt meningslös lista för att fördriva tiden lite. Det är alltså inte meningen att det är inlägget skall vara intressant eller underhållande. Frågan är vilket av mina inlägg som är menat att vara det egentligen...


Senaste

Låt du hörde: Flo Rida - Club can't handle me

Film du såg: The Village

Mat du åt: Tacos

Kram: Röd

Puss: Trasan

Känslan: Uttråkad

Resa: Hannover

Glädje: När jag såg på mina fina pojkar. Kärlek!

Dröm: Jag var kär i Forlán

Person du träffade: Bortsett från Röd som jag bor med; Mamma

Personen du pratade i telefon med: Jessica

Personen du fick sms av: Arre

Gången du åt 7-eleven korv: I våras, då schellmacken-butiken bytte namn till sjuelva

Gången du var utomhus: Igår. Handlade f00d. 

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Nån vecka sedan, kanske två

Saken du köpte: Nagellack @ Cubus.

Allmänt

Ska bli skoj: Resa med Henrik

Ska inte bli skoj att: Tvinga sig upp i hyfsad tid idag

Sparar till: Dåligt med sparande tbh

Pålägg som gäller: Prickikorv

Önskar att jag var bättre på: Hålla ordning

Dagens dryck: Cola Zero

Vad saknar du: Ork och ambition

Tre band/artister: Vinnie Paz, Jay Z, Angels & Airwaves

Vad har du gjort idag(igår blir de ju): Vaknat, duschat, handlat, ätit tacos, sett VM-finalen, råttgosat, suttit vid datorn, skitit etc

Brukar du svära mycket: För mycket. Högtryckstvätt anyone?

Hur tidigt stiger du upp: Mellan 12-17

På helgerna: Det är alltid helg för mig

Vad ska du göra ikväll: Grilla hos mina föräldrar

Hur många timmar sover du per natt: ~12-16

Vem är snyggast i världen: Janne

Vad är det för veckodag: Måndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Minns ej

Favoritplagg i garderoben just nu: Hatar alla mina plagg ;(

Längd: 170 cm

Vikt: För mycket. Som tur är har batteriet i vågen varit slut ett bra tag.

Byter gärna garderob med: Vore ju dumt att skriva någon thin modebloggare vars kläder man ändå inte kommer i, så ingen aning tbh.

Byxa eller kjol: Byxa

Senast utlästa bok: Tårtgeneralen

Mitt rum kan beskrivas som: Well, hela lägenheten går i samma tema: Flygolycka

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, torr i ögonen, ångest

Jag tränar: Faktiskt inte alls. Fan vad dåligt.

Jag ville bli när jag var liten: Dentist


Cravings

Jag måste ha en Paul! Skulle låta honom ta samtliga beslut i mitt liv och det skulle bli så jävla rätt varje gång.

Paul är btw en brud, tror man, enligt Aftonbladets senaste scoop.

Bieber??????????

Vad i helvete?

Han inte bara gör värdelös musik, han ser förjävlig ut i håret också. Vad är grejen med killen?


Google Translate dödar mig

Hahaha! Sap med the french och deras höns/kyckling-fetisch?
Jag håller helt seriöst på att garva ihjäl mig här :DD


Bille & Sölle comin' up

Jajjemen, Två av mina topp 3 favoritstäder i världen får jag alltså ära att re-visit inom kort. Jättekort tbfh.


Bilbao


SeoulGaaah! Kan knappt bärga mig tills jag får avnjuta en glass i Bilbaos fantastiska äldre kvarter eller bärsa mig redlös i Gangnamn. Ni kör vi Henrik! Nu drar vi och pissar i papperskorgar igen!Badsugen Trasa

Vi räddade just en råtta ur toastolen.

Trasan såklart.

Hela storyn finns i
råttbloggen.

Paul hade rätt, igen! Spanien - Tyskland: 1-0Röds rulle-issues

Efter varje gång Röd gjort "the big thing" så har toarullen på något mystiskt sätt inte bara halverats (han håller på att torka mig ur huset fyi) utan även flyttat sig från hållaren och ner på golvet. Det har tydligen nånting att göra med att han "inte känner sig bekväm när toarullen är till höger" om honom. "Kan inte ta papper från höger", he says.Jag kommer aldrig förstå mig på det där, så jag får helt enkelt bara fortsätta plocka upp rullen från golvet, utan att någonsin fatta grejen.


Jag har fått en ny släkting!

Jag har fått en ny sister-in-law, enligt senaste rapporten från Röd. Myaraq heter hon och är halv-eskimå, bara det att hon nog inte vet om det själv. Alltså, att hon är halv-eskimå vet hon nog, men den här sister-in-law-grejen vet jag inte om någon talat om för henne.

"Morsan gillade henne, så hon har typ adopterat henne nu"

Damn, redan första gången jag råkade snubbla in på hennes blogg visste jag att våra vägar skulle mötas åter. Och nu är vi släkt.

"Skön, inte normal på en fläck typ" lät Röds omdöme.

Edit: Jo, hon vet tydligen. Och ett sent grattis på födelsedagen då, syster!

Waow!

Herrejesus vilken andra halvlek det blev i Spanien-Paraguay. Matchen gick fullkomligt bärsärk och jag fann mig själv ligga i forsterställning i vardagsrummets bortre hörn när slutsignalen ljöd. Straffar, omstraffar, stolpar. Vilken fullkomlig våldtäkt på allt lugn och sans.Spansk böghög

(Ja, jag har en thing för böghögar)

den 3 juli, 2010

Fina Paul hade rätt igen. Tyskland ballade (med Ballack på bänken) Argentina.

Pricken och Trasan retar tjejerna, alla andra råttor ligger utslagna i värmen.

Fnattarna är utslagna ur ESWC, men SK är i final. Fick dock ett ":-)" i respons på mitt ":(" meddelande till Putte, så dom tar förlusten hyfsat i guess. Goa Sunde å hans gäng plockades nyss hem bronspengen iallafall.

Röd har lämnat mig för tre brudar. Samtliga tre har dock ett väldigt nära släktskap till Röd, vi snackar mor, syster och systerdotter, så mitt ensamstående mödsraskap lär inte vara längre än till imorgon då den planerade hemresan sker för herrn.

The music of the day står Dead Mau5 för.

Guess that was it.

Weheeeey!

SMS-inlägg

02072010408 (MMS)

Trasan chillar under bilturen


Broder P är inte asnöjd
Weekend plans

Första ESWC-dagen är slut och inte en enda match har jag hunnit med att titta på. Jag som sett fram emot att inte behöva hetsa runt på cover utan att för en gångs skull bara sitta och njuta av kvalitets-CS och inget annat. (Det har ju blivit så in i bomben mycket covrande senaste åren och det är bra sällan man kan följa en match i sin helhet då.)  Fredagen och resten av helgen lär dock vigas åt gejming. Aaaaahrå.

Fredagen lär för övrigt även ägnas åt att städa burar, då råttorna fick fisk till kvällsmat idag.... :(

Min profilbild