.dk

Copenhagen Games coming up. Jag ska givetvis dit en sväng och vara awesome. Tänkte även passa på att turista i Köpenhamn, för det har jag, trots alla gånger jag varit där, aldrig gjort. Jag har åkt spårvagn och ätit pizza, men aldrig turistat. Ströget, den lille havfrue, Tivoli etc comin up. Något mer man inte bör missa?


Imorrn drar jag och träffar den här bönan

Yum. Labia leftovers

18042011857 (MMS)

Yum. Labia leftovers


Lökigt

Som ni uppmärksamma jävlar säkert noterat har jag fortfarande inte lagt upp den sista bilden i bildutmaningen. Anledningen till detta är att det är en klurig jävel och det helt enkelt finns för många kandidater för att bara smälla upp en utan noggrannare eftertanke. Vill ju givetvis bjuda er på the worst of the worst.

I övrigt kan jag informera om att man blir sjukt lökig av att putsa fönster i trehundrafemtio graders värme. Samtliga av våra fönster ligger i ett sådant eminent läge att solen ligger på mer eller mindre hela tiden = varmt.

Till sist, en låt jag är helt övertygad om kommer bli en av årets största sommarplågor. Den får även bli dagens låt:


Stämningshöjare

Före- och efterbilder på intimkirurgi är helt klart underskattade i uppmuntringssyfte insåg jag igår kväll efter att ha sett Plastikturisterna. Jag kunde givetvis inte hålla mig utan var tvungen att googla "Labiaplastry", och det visade sig vara kanske det bästa jag gjort på hela dagen.

Vilka bilder! Det är helt otroligt hur folk kan se ut där nere. It may sound retarded men jag kunde inte hålla mig för garv. Egentligen inte åt hur folk ser ut, utan hur det kunde bli som det blev där nere liksom. (Till mitt försvar skedde detta vid 05:30 i morse. Till mitt försvar #2 så är jag dum i huvet.)

Feel free 2 try it urself. Klicka på "Before & After Photos - Dr ..." Awesome stuff!
Jag vet att det är lågt att garva åt sånt här, men kom igen, bilderna är asroliga och jag är ett svin.

15, en bild som beskriver din drömframtid


Hade vart najs att ha den där högen i sin walk-in-closet.


Jaja, det här skulle varit postat igår, i know. Bild härifrån.

14, en bild på något du inte får göra

Obi

Får och får. Skriva KUK i ansiktet på folk som sover. ;)

SMS-inlägg

12042011852 (MMS)


13, en bild någon annan tagit på dig

Gasmasksporr hemma hos ArreTror det är Arre som tagit bilden, men det kan för allt i världen lika gärna vara Yllish eller Vilda.

12, något du tycker om att göra

Jag och Vilhelm sover

Sova! Gärna med litet sällskap med lång svans. :>

11, ett ställe du skulle vilja vara på

 

Dubai, UAE - 08

Hade ju inte bangat på att vara back in Dubai, med eller utan Oscars fötter i förgrunden. Värme! Oh happy days!

10, en plats du besökt

Moskva, Ryssland - 08

Våren 2008 besökte jag och två kollegor Moskva för att rapportera från KODE5-finalerna. Denna resa var även densamma som under vilken jag vistades som illegal invandrare i Ryssland under ett dygns tid då en situation med visumet uppstått. Rysk byråkrati är fan inte att leka med, vad helt övertygad om att vi skulle bli skickade på straffarbete i Gulag. Se till att ha rätt datum på era visum, gott folk.

09, något som har förändrat ditt liv

Fragbite förändrade mitt liv!


Tack vare FB har jag fått resa enormt mycket och därmed uppleva saker jag aldrig ens kunnat drömma om. Jag har fått se världen och träffat vänner för livet.

Kom hem, baby!

Här sitter jag, på randen till totalt nervsammanbrott. Igår började jag vråla på en USB-sticka för att den inte ville samarbeta. Jag ringer till min mor och Jessica stup i kvarten. Jag beklagar mig för allt och alla på msn och Facebook. Idag gick jag till och med till pizzerian och köte mig en kebabtallrik, inte för att jag var hungrig utan för att jag ville träffa en människa, vem som helst, bara någon!

Efter att ha vuxit upp som ensambarn trodde jag aldrig att jag skulle bli såhär sällskapssjuk ever. Röd och jag umgås egentligen inte med varandra, vi pratar inte ens speciellt mycket, men jag är så van vid att han alltid sitter här vid sin dator, just till höger om min. På sin höjd är han liksom iväg ett par timmar på jobb, men annars är han alltid här.

Redan på eftermiddagen, samma dag som han åkt, så började ensamheten krypa sig på och nu håller jag alltså på att bli fullkomligt galen. Hur ska jag fixa två veckor när jag knappt klarat två dagar? Till och med råttorna har blivit helt galna och protesterar genom att göra sådant som dom så väl vet att dom inte får.

Så om du läser det här, älskade sambo, fadern till mina barn, etc, det är dags att komma hem nu. (Om du vill ha något hem och en familj att komma hem till, för vi hamnar fan på psyket snart hela bunten.)

Rödman och Villeman

Att vara råttfotograf

Att tömma kameran efter att man spontanfotat pojkarna är alltid lika spännande. Procentuellt sett brukar fördelningen bli ungefär såhär:

Användbara bilder: 2%

Helt mongo: 7%


Obrukbara: 91%


08, en konstig bild

Vad fan pysslar vi med?

Stannade för ett litet pit-stopp vid spökstaden Calico i Kalifornien på vår väg till Las Vegas. Marc tog denna fantastiska bild och det är sjukt oklart vad vi håller på med. "Aporna letar löss?"

07, en bild på någon i din klass

Klass och klass, gick nyligen en två veckor lång utvärdering inför en utbildning (som jag kom in på :D) och i den gruppen fanns denna man, Stefan, med. Jag kunde inte låta bli att smygfota denna man av den anledningen att han är inte bara lik Joe Miller, utan han fucking är Joe Miller om 25 år! Ser ni inte det är ni dumma i huvet.

06, rolig bild du själv har tagit

 Henrik äter udon-soppa med Q-tips.

Vi var i Seoul och hade köpt med oss nudelsoppa till hotellet. Givetvis glömde vi, precis som vanligt, att plocka med oss chopstick. Fick syn på q-tipsen och snilleblixten var ett faktum. Skala av bomullen och bara att hugga in!

Måste dela med mig av detta fantastiska resonemang


Tack
sis! (PS. Örjan äger dig)Fan man skulle nästan kunna tro att Maria pröjsar mig för alla jävla länkar.

05, bild på dig för ett år sedan

Hannover, Tyskland, Mars -10

Tvåveckors-recap

Två veckor sedan jag började bildutmaningen, och lika länge sedan jag fuckade upp den. Way to go.

Men bara för jag sugit innebär det inte att det inte hänt saker. Ohno.

Svärpäronen Irma & Tore har varit på besök. Ja, Röds mor och styvfar alltså. Trasan fick en megadundercrush på Tore direkt och vägrade lämna hans sida. Irmas hår var förvisso rätt mysigt att ligga i det med, men ligga tätt tätt intill Tore slog håret med hästlängder.

Trasan & Tore

Dom två senaste veckorna har jag varit tvungen att gå upp helt omänskligt tidigt för att FUBa. Förberedande utbildning. (Borde det inte heta FBU?) Vi skulle utvärderas gällande hur lämpliga vi var att bli yrkersförare. Första veckan var det 8-16 i en skolsal som gällde. Vi gjorde absolut ingenting och jag är helt säker på att den veckan gick ut på att bedöma vårat tålamod. "Klasskompisarna" var inte direkt några kärnfysiker heller, en av dom hade inte en aning om vad en rektangel var för något, och en annan deklarerade stolt, när frågan om man skulle kunna tänka sig utlandskörningar i tjänsten dök upp, att han minsann aldrig varit utomlands och aldrig tänker åka heller. Till en början såg jag allt annat än ett nekande till att få fortsätta på utbildeningen pga överkvalificering som ett nederlag. Sedan kom jag på att ett lastbilskörkort kan gå på så mycket som 150 lax så jag bet ihop, gjorde helt awesome från mig på testerna vi hade, och blev således garanterad vidareutbildning. Se upp på vägarna, motherfuckers! (Vecka två var det praktik med sköna tider, not. (06:30-15:30) Men här har jag inget att klaga på egentligen och inte min handledare heller, jag var grym.)


Jan Svanlund har lämnat oss efter en tids sjukdom. Jag tog emot beskedet med sorg, för oss hästtjejer är Janne som en gammal god vän som alltid fanns där vid vår sida när vi såg hästsport på TV. Jag kommer sakna Jans behagliga röst och väldiga expertis på området. Vila i frid!

Jan Svanlund

En råttutställning i Halmstad har också hunnits med. Mest stolt är jag över Frasse, en av alla oönskade utkastade hitteråttor jag tagit mig an, som inte bara fick 2:apris i Pet Class, utan även plockade med sig ett Cert+uppflytt till svårare klass hem i sin agility-debut! 30.000kronors-råttan Bäsen gjorde det enda rätta och blev Domarens Favorit, såklart. Utställningens besvikelse var Fancy, min agilitystjärna, som bara totalvägrade. Tror jag har boostat hans ego lite för mycket...

Fina Calle, Janne poserar vid ett hinder, Sandra med sin råtta i Agility A

Frillz myser, Jessica & Herman, Frasse gör sig fin för domarbordet

Götet! I samband med Halmstadsutställningen passade jag på att ta en weekend i Göteborg. Bodde gjorde jag hos finingarna Jessica och Magnus och med mig hade jag CP-Frida. Blev även en tripp till Mölndal för att hälsa på Röds sis Linda, lilla Saga och the swear parents som nu tagit sig dit och alltså lämnat Norrkan. Till min stora glädje dök även sötaste Maria upp. Tacos inmundigades som den svennebananuppslutning vi var med tre och en halv norrbaggar, en eskimå och en hungarian. (Note to Svärmor: man vispar inte gräddfil. Och man vispar den sedan definitivt inte ännu mer om den inte fluffar upp sig.) Dessutom han vi avhandla livsviktiga ämnen som "Mannen som ser ut som Plupp", att tandtråda med sitt eget huvudhår och vad ett naket barn inte bör göra med en penna. Fantastic!

04, Bild som gör dig ledsen

I princip valfri bild på WSPAs hemsida. Jag vill inte ens lägga upp någon här för dom får mig att må så otroligt dåligt.

Men bara för att jag inte klarar av bilderna betyder det inte att man inte kan bidra till en bättre värld för våra underbara vänner djuren. Hjälp till du också!

SMS-inlägg

02042011840 (MMS)

Jävla fittgranne till att sno min tvättid. Tur att aset satt hänglås på dörren annars hade personen i fråga fått sig en jävligt obehaglig överraskning. Gå in och skita i tvättmaskinerna låg fan nära till hands där och då. Blev istället, för att vara jag, bara en väldigt snäll lapp. Hänglåshelvete.


03, Något du tycker om men saknar

En tur i den värmande solen med älskade Junior.


Saknar dig, Jullebulle! <3

Liebe

Jag & Frillz myser, Halmstad -11

02, Sminkhylla

Amenvafan vi ger't ett nytt försök efter allt jävla gnäll. (Känn dig sjukt träffad, sis.)

Dåligt med sminkhyllor i hushållet då jag är den sån där jävel som sminkar mig mycket mindre än vad jag borde. (true story) Necessär äre som gäller.

Egentligen knappt använd, bara tappad i golvet. :(

Hungrig?

30032011837 (MMS)

Hungrig?


Min profilbild