Jo, jag lever

Har gjort Busan/Pusan for real nu och vantar pa min flight pa Gimhae Airport atm. HongKong och Shenzhen ar nasta stopp, bortsatt fram fem timmar av cocksucking (las: skittrakig vantan pga mellanlandning) i Beijing.

Jag ar sa javla rovtrott att jag haller pa att fullkomligt avlida. Kraks gor jag nastan ocksa. Swine flu?

Mer död än levande

Japansk betala-1200yen-och-drick-så-mycket-du-vill-hela-kvällen kändes som en jävligt bra grej där och då, inte fullt så bra idag though.

(1000 yen = 80 SEK.)

Några iaktagelser

Japanska killar är över lag fett osnygga. Efter att ha spenderat ungefär lika många dagar i Japan som i Korea kan jag med lätthet konstatera att koreaner är hetare. Dom japanska chicksen är dock way snyggare än dom koreanska. Synd att jag inte är homo atm.

Om vi tycker att folk cyklar som idioter i Sverige så är det inget mot vad dom gör här. Herre-jävla-helvete vad många gånger jag nästan dött under min knappa vecka här. Ingen reseförsäkring har jag heller. \o/

Asiater och deras högklackade skojävlar. Vad är grejen? Alla tjejer 15-30 har det, och ingen, då menar jag verkligen ingen, kan gå i dom. Det ser så sjukt ut att...jag vet inte ens.

Det finns sjukt många rasister bland japanerna. Dom kollar surt på en, muttrar jävla (japanskans motsvarighet till jävla iaf) gaijin, och hånskrattar. Jag och Danne bestämde redan under min första dag här att vi skulle comebacka med Okama (bög), alternativt Chinchin chiisai (du har liten kuk), vilket tyvärr dock inte blivit av då vi alltid glömt bort orden. ;(

Japaner lär ha hårda genitalier. Detta är dock enbart en teori och allra helst låter jag det faktiskt förbli en sådan då jag på intet sett är taggad på att utföra egna fältstudier i ämnet. Teorin grundar jag helt ock håller på det faktum att japanerna aldrig "reser sig" från cykelsadeln när dom åker upp och ner för trottoarkanter. Alla som har cyklat någong gång vet att det inte är någon höjdare att banka skrevet i en oftast allt för obekväm cykelsadel, men efter en tid lär det väl bli precis som handflatorna om man jobbar hårt med händerna; hudförhårdnader. Könsförhårdnader.

Jag återkommer med fylligare inlägg om vad dagarna spenderats med på min resa, I promise! Det var bara det att min lathet i kombination med allt jävla hets som uppstod kring druidz-skiten stal min bloggork. Just nu är jag varken lat eller hets-påverkad dock, men eftersom klubben "Glada kuken" väntar ikväll så måste jag tvätta- och kamma mig. Bye.

Från en fis i rymden till att vara dagens löp

Jag hade ingen aning om att "/cut" kunde vara så slagkraftigt. Inte nog med att det får Shades att köra en total blogg-rage, Rakaka smäller dessutom upp skiten på sitt löp och kommentarerna fullkomligt haglar.

Kommentarernas kvalitet varierar, men förutom stunderna då Shades fullkomligt briljerar, så har jag ytterligare några favoriter.  Dessa behandlar huruvida jag antagligen jobbar på Fragbite pga mitt kön, då jag inte kan ett skit om CS samt att jag istället för att gnälla borde "göra något själv". Dvs arbeta för att främja damscenen. Varför i hela helvetet skulle jag vilja främja en scen somi princip handlar om allt annat är själva spelandet? För att jag råkar vara född till det kvinnliga könet? Det är ju just pga. mitt kön som jag föraktar skiten, god damn it!

Nej, Fukuoka nightlife is calling. Återkommer i ämnet.
Humor

Det här är ju så hysteriskt roligt att jag nästan kissar i byxorna. Haha!

Nästan lika roligt är det faktum att älsklings-Shayan, av lycka, går igång direkt på IRC. Blev det kladdigt i kalsongerna? Antagligen.

Öh breeudar!

Idag är jag på bra humör så jag bjuder på en klassiker:


Det nya svarta? Förvirring så in i helskotta.

Idag blev jag med länk. Ja alltså jag fick en länk skickad till mig via msn, och alla som känner mig vet hur sjukt nyfiken jag är, så jag klickade. (Nej, tro inte att jag går på vad som helst. Ingen idé ni försöker skicka mig virus etc.) Hur som helst, jag klickade och hamnade här. (Jo, i bloggvärlden ska man länka. Länkar man är man en ädel människa, det har bloggkommentatorerna lärt mig.)

Via den ovan nämnda länken finner jag ett blogginlägg tillägnat ingen mindre än mig själv. Tror jag? Det faktum att det är skrivet på en blogg, men till ~95% författat som ett personligt brev direkt till mig, gör mig osäker. Dessutom har författaren använt sig av kommentarsystemet på min sida två gånger, men inte länkat till detta "brev". Ännu mer förvirrande mao. Hur var det tänkt att jag skulle hitta det? Var det över huvud taget tänkt att jag skulle hitta det? Nej? Ja? Gjorde jag fel som svarade på den sidan istället för att skriva ett "personligt brev" och publicera det här? Är det månne så det funkar nowdays? Det nya svarta? Privat blir offentligt? Eller uttryckte dom sig bara helt enkelt lite knasigt i sitt inlägg så det såg personlig riktat ut men inte var det? Om det var personligt riktat, är det inte väldigt dumt att skriva det på ett random ställe då? Frågorna kvarstår. Blir nog en sömntablett ikväll, lär bli omöjligt att somna annars så som dessa frågor far runt i mitt huvud.

Helvete, varför lägger jag tid på det här när jag egentligen borde blogga om min fantastiska asienresa för alla mina fans istället?

Korea: Cheonan days

De efterföljande dagarna i Cheonan var relativt ointressanta. Dag ett lyckades vi visserligen ta oss in till centrum och spana lite. Stora varuhus, små mysiga bakgator, kimchi och...koreaner. I övrigt speccade vi bara CS hela dagarnam sov alldeles för lite och var klibbiga typ hela tiden. En kväll knackade borgmästaders hantlangare på dörren och räckte över ett kakpaket vilket höjde stämningen en aning, men sen var vi bara trötta och fuktiga igen.

Utanför hotellet, som tillhörde en "family resort" mitt ute i ingenstans, spelades hemsk musik i form av barn som sjöng vidriga sånger. Dygnet runt. Det fanns ingen mat att få tag på mer än "Mom's touch", men namnet avskräckte oss så pass att vi aldrig ens provade på det. Gick även ett rykte om att stället sög hästdase så det var väl kanske lika bra det.

Sista dagen i Cheonan blev det avslutningsmiddag med borgmästaren och sedan utgång. Buffén på middagen var enorm, det bjöds även på glass, öl, soju etc. MEd mitt enorma födointag jag ägnat mig åt under våra dagar i Cheonan så krävdes det inte speciellt mycket alkohol förrän det började snurra. Rejält. Efter cirkus två timmar satt vi, fnattarna, sk och danskarna ensamna kvar på middagen. Vi slog våra kloka huvuden ihop, plockade med oss en tokgullig japan, Jin, och drog ut på klubb.

Cec och Jin hade glömt sina leg, vakterna var stenhårda, men med smör och the "girlfriend-boyfriend-card" så lyckades vi få in allihopa anyway. Det var en wierd klubb med sjukt hög volym, en kypare som antastade mig hela tiden och dansare i pyttesmå läderstring. Även alkoholen flödade givetvis. Behöver jag ens nämna att jag blev dyngknöl?

Kvällen led så småning om mot sitt slut och vi tog taxi för 15000 won till hotellet ute i bushen. Väl framme fanns inte våra nycklar till rummen någonstans. Den lilla koreanen som fått ta över ansvaret för korten eftersom "chefen", Hwan, supit ner sig och försvunnit var alldeles förskräckt. Till slut lyckades vi få en vakt att öppna våra rum, men vi var fortfarande nyckellösa. Vårat och Puttes och Cec rum var okej, men Nils fann till sin stora förvåning Hwan helt utslagen i sin säng. Flera koreaner slet och drog i honom och till slut kom han upp. Vi och Nils fick våra nycklar men Hwan ville sova mer. Han bestämde sig för att försöka bryta sig in i Puttes och Cec rum. Samtidigt som detta skedde stod Lurpp brevid oss och trashtalkade sina nya lagkamrater oavbrutet. Inbrottsförsöket avtog så småningom, jag och Henrik tackade Lurpp för all den fina information har delat med sig av om sina nya "kompisar" och efter en timmes skrattkrampande somnade vi.Btw, jag skriver sjukt odetaljerat, men det har bara att göra med att jag är senil. Egentligen gjorde vi galet många roliga småsaker men jag minns fan inte vad atm... :(

Korea: Ankomsten

Efter en lång flygning med äcklig mat landade vi finally på Inceon Airport, och min Korea-vistelse börjar sjuk bra genom att bli anklagad för att ha swine-flu. Anyhow, got passed the tull and passkontroll, och så va're bara att vänta i 4h på att vår ESWC-chartade buss skulle ta oss till Cheonan. Mitt i all denna väntan utspelade sig dock något riktigt otäckt då vi bestämde oss för att fördriva lite tid genom att smälla i oss en varsin meny på Donken. Våra öron notifierade nämligen nästan omgående att musiken som spelades på denna hamburgerrestaurang inte var den man kunde förvänta sig i korea, utan snarare "Best of Sweden". Ace of Bace, Dr Alban, Günther etc avlöste varandra. Föga visste vi då att detta fenomen skulle komma att försölja oss under hela vår korearesa...

Bussen till Cheonan var sjukt fuktig, vi var sjukt trötta och våra medpassagerare trodde antagligen att vi var sjukt pårökta så jävla mycket cepande vi lyckades ställa till med. Givetvis var det inte hotellet vi blev körda till under den 3,5h långa bussresan, som enligt arrangörerna bara skulle tagit 1,5h, utan till en stor invigningsceremoni som hölls utomhus. Himlen tyckte f.ö. att det var sjukt lämpligt att öppna sig just då och släppa ur sig århundradets störtflod rakt ner på oss förstörda stackars människor. Efter cirkus trehunda tal av dito till antalet människor sket vi i allt och drog till hotellet. Spelarna likaså. Kröp ner i min stenhårda säng, och efter att, i samverkan med Henrik, ha missbrukat ordet "moist" till en nivå vi knappt trodde var möjlig, somnade vi utmattade.

Jesus kristus

Alltså....

http://www.druidz.se/nyheter/2/357/


/cut.

Exploring

Hej go'vänner! Sitter på eventet, dock ingen internationell gaming idag så vi ska explora the city istället. Koreanerna är fett glada över att vi vill sightseea deras kultur och har styrt massa fina grejer åt oss, filmer och rubbet.

Nu ska jag fylla Henrik med Kimchi, skriver mera later när jag orkar. Puss.

KORREKORR

Framme i Seoul! Sitter dock fortfarande pa flygplatsen och vantar pa transfer till hotellet i Cheonan, 8 mil harifran.

Jag har akt pa svininfluensan ocksa, det forsokte i allafall dom som testade alla vid entry i landet att pasta. ''You have a slight fever, 37,2!'', sa dom efter att ha kort in en termometer i orat po mig, vilket ledde till att jag fick fylla i lite extragrejer po ett papper. Sjukt manga har som gar med munskydd, var o varannan manniska. Far se hur min sjukdom utvecklar sig :P

Min profilbild