SMS-inlägg

31032011839 (MMS)

Idag ska jag få min personliga hygien bedömd. Skönt moment.


Fashion is here

30032011832 (MMS)

Fashion is here


Kasst levererat

Ja men bildutmaningen gick ju bra. Or not. Har dock jävligt bra excauses:

1. Börjat 'skolan'. 8-16 it its, every day. Ni som känner mig vet hur hårt detta är för mig med regelbundna tider, tidiga mornar und annat sheisse.

Svärpäronen från Trondheim har varit på besök i några dagar. Jag orkar knappt hålla mig vaken för att vara social som det är, inte så schyrre att sätta sig vid datorn då dessutom. ;)

Lovar att ta tag i't asap. Först ska jag till Göteborg ett par dar dock, starting now.

Hejpa!


01, Sommarbild

Fan måste få lite fart här, inte för att tillfredsställa er alltså, utan enbart mig själv. Ni vet, lite som en gammal dagbok att läsa i nån gång i framtiden och drömma sig tillbaka. Som ansiktet också skriver. (Yllet-> Nyllet -> Ansiktet, för ser som inte tar den simpla ekvationen själva).

Jag är oftast för lat för text, bilder tar jag desto fler. Cessi kör en bildutmaning på sin blogg atm, så jag stal den. Rakt av ba!


Kör igång dirr; Sommarbild:

Los Angeles, 2008

Checklist

Retarded dygnsrytm: Check
Ärende att utföra kl 10:00: Check
Ärende kl 10:00 som jag inte orkar vara vaken till för jag håller på att dö: Check
Skjuta upp ärendet kl 10:00 ännu en jävla gång: In progress

Kanske lyckas jag fördriva tiden med att hetsstäda och på så sätt hålla mig vaken.

Herregud jag vill dö. Allvarligt.

Vila i frid Nate, my old friend


SMS-inlägg

14032011823 (MMS)

Här står jag and cookin some food för mig och barnen mitt i natten.


Huvudvärk, räkor och japaner

Vad som skulle bli värma-sig-under-täcket-en-snabbis blev en tre timmars power nap. Efter att jag power-napat får jag alltid en fet huvudvärk. Så nu sitter jag alltså här med en våldtagen dygnsrytm och en not so skön huvudvärk. Okej dygnsrytmen var våldtagen innan, men nu är den ännu våldtagnare. (Snyggt ord där, våldtagnare.)

Hade en tuff gårdagsnatt med Räkan som hade andnödsattacker konstant under 1-2timmar, när vi väl fick slut på elendet efter en massa lugnande mys, diverse medikamenter och några råttanpassade Heimlich var jag alldeles för orolig för att kunna somna. Hur som helt är han okej nu, troligtvis hade han satt något i halsen.

Även mina japanska vänner är okej, tack och lov. Junya var och är i Taiwan, och resterande folks befinner sig i södra Japan. Det decimerar givetvis inte det som skett dock, naturens krafter är verkligen enorma. TBP har som vanligt storslagna bilder:

Massive earthquake hits Japan

Japan: earthquake aftermath

Helt ärligt...

Är det äckliga bilder man ska behöva lägga upp för att ni ska kommentera, era jävlar?

Lyssnar på Blümchen och tänker mig tillbaka

CeBIT var precis som CeBIT alltid brukar vara; massor med folk och fyllt med, för mig, totalt ointressanta saker utöver IEM. Resesällskapet bestod av Wille, Kasper, en Ford Fiesta och en fördomsfull GPS.

Vädret var detsamma som här hemma och tyskarna var över lag allmänt osnygga. Det är verkligen helt otroligt vilka frisyrer ett stort antal tyskar sitter inne med, man undrar liksom vart det gick snett. För någonstans gick det helt klart jävligt snett.

Natuc Vincere försvarade CS-guldet. Utgången efteråt blev som vanligt en pärs. Jag och Richard tyckte tequila var en sjukt bra idé där och då men kroppen tyckte några timmare senare uppenbarligen något helt annat och vomerandet var ett faktum. Men jävlar vad jag skötte det snyggt!

Insåg när jag vaknade nästa dag att jag sovit med stövlar, jacka och ansiktet på. GJ.

Just det, bilden på min molestade trampdyna är helt och hållet ett resultat av tequilakvällen. Ser likadant ut under båda feetsen.

Är hemma igen...


...och har ont under fötterna.

Min profilbild