Födelsedags-DexHan har firat sin födelsedag genom att sova, sova, käka en maräng, och sova lite till. Ikväll har jag lovat honom och hans vänner rå blodpudding. Dagen till ära ya know.

mägbäg

Har sett sjukt mycket folk med magväska idag.

Why?

Är den påväg tillbaka?

Alla bara dör som flugor

Läste just att min stora barndomsidol MJ trillat av pinn. Det känns lite konstigt måste jag erkänna, antagligen typ som när Elvis fans fick veta att "The King" hade gått bort, kan jag tänka mig. Overkligt men ändå jävligt sorgligt 50 år blev han i allafall.

Likaså Charlies blonda ängel Farrah avled idag. Inte för att jag nånsin varit ett direkt fan, men cancer är jävligt tragiskt. Cancern tog även en av min mammas vänner så sent som dagen före midsommar, och kort innan det en annan mycket god vän till familjen.

Laser kitty

funny pictures of cats with captionsRed supports

Som om huvudvärk och ansiktspain inte vore nog, igår lyckades jag hälla kokande vatten på min mage och idag har jag fått sjukt ont i nedre delen av ryggen.

- Jag hoppas det är en muskel och inte en njure.
- Har du ingen riktigt fet livförsäkring så hoppas jag att det är en muskel.

Tack för stödet Röd.

Smärta

I nästan två dagar klarade jag mig utan huvudvärk. För jävla underbart! Bortsett från dessa två dagar hag jar haft ont i huvudet varje dag sedan jag kom hem från Kina. Övervägde att söka läkarhjälp, och när jag väl fick tummer ur, dvs i fredags, så hade huvudvärken gått över och jag sket i det.

Som om detta inte vore nog har jag sjukt ont i skinnet också. skinnet i ansiktet. Och det är inte för att det kommit sol på det eller annat fuffens, det bara blir så ibland nämligen. Kul med allt på en gång. Hurray, we say!

Piktjur of the dayDextro

Ghost town

Midsommar, och det är typ inte en jävel kvar i stan. Love it!

Übernajs väder är det också. Synd, suckers!

Fetischism


Foto: Nicciz

Superduperupdate fifan!

Nu har jag jätteintebloggat på länge men eftersom ni inte kan leva ett normalt liv utan uppdates om vad jag haft för mig så tänker jag härmed ta mitt ansvar.

Sedan jag kom hem från Asien har jag:


 • Hatat. (Always number one!)
 • Haft ont i huvudet varje dag. Har övervägt att gå till läkare, men nu är det så att vårdcentralerna har öppet när jag sover. Sömn tänker jag inte offra även om det handlar om en hjärntumör.
 • Lidit på DreamHack.
 • Masserat Tures "kycklingklubbor".
 • Födelsedagsfirat i Virsbo. Hade så tråkigt att jag gick ut och satte mig i bilen och sov till nästa dag då jag kunde köra hem.
 • Tagit farväl av Roland, välkomnat lilla blå.
 • Agerat grävmaskin.
 • Träffat Joona igen för första gången på några år.
 • Stökat ner i lägenheten så in i jävla helvete att jag överväger ögonbindel 24/7 för att slippa se elendet. Städa is no way.
 • Äntligen fått hem koreanska-böckerna Nu blir jag korean mao.
 • Lirat två CB-matcher och fullkomligt brutit ihop över min prestation.
 • Retat dex för hans fetma, Räkan för hans nakenhet och Björn för hans namn.

Thats it typ.


Naket

Två decimeter tog hon, frisörskan. TVÅ JÄVLA decimeter.

Okej, jag bad väl iofs om det när jag sa "klipp bort allt det slitna", men ändå. Sjukt traumatiskt.


Stackars busschaffisar

Hmpf.

Förbjud studentfirande, I say. Hälften av studenterna har säkert ändå inte ens slutbetyg...

Rabarber.

Just nu gör jag rabarberpaj. Man skulle kunna tro att jag varit med om något slags fysiskt trauma men så är alltså inte fallet. Jag fick en näve rabarber av mor, och efter att i två dagar ha jagat efter potatismjöl (tack jävla horkonsum), så gjorde jag slag i saken. Säkert tio minuter av mitt liv gick åt till att skiva och gegga smuldeg. Är den inte jävligt god tänker jag comitta suicide mao.
När matte är borta dansar råttorna ...


Ding ding.

Okej, Aftonbladet. Varför känns det som AB varit sjukt nöjda över att nosa upp en nyhet utan att öht. reflektera över vad som faktiskt står i texten innan dom skrev om den själva? :)

Fyi AB, människor har inga ben i penis och kan således inte bryta den. Hundar däremot...

Home, sweet home.

Efter en månad i Asien är jag hemma igen. Har verkligen haft det toppen där borta, men att vara hemma igen hos pojkarna, mammsen, capricciosan med vitlökssåsen och "blackie" är ändå underbart skönt.

Har several rese-storys färdigskrivna på laptopen, ska bara lokalisera ett USB-minne eller annat lämpligt redskap då lappien tvärvägrar samverka med min internetuppkoppling. Tills dess; Danne, Jimi, Alvin, Emanuel, Kalle, Niklas och David - tack för allt. :)

Hej mamma

Jag har inte störtat i atlanten.

Yll: Jag bloggar ikapp. Har bara verkligen inte orkat.
N: U wish. ;)

Min profilbild