Karma is a bitch


Back on track

DreamHack tog ut sin rätt, precis som vanligt. Snittade inte många timmars sömn under evenemanget, och med en konstant ljudnivå på cirkus 650 decibel och allt för många asfula människor att störa sig på så kan man inte bli annat är just fullständigt utmattad. Men med en veckas återhämtning i form av sömn, sol, fantastiska vänner och en dagsfärsk massage i kroppen är jag fit for fight igen.

Faktiskt det enda som bekymrar mig just nu är oljeläckan i Mexikanska gulfen. Varför gör man det inte enkelt för sig och helt sonika pluggar igen det med typ Justin Bieber?

SMS-inlägg

20062010375 (MMS)

Sjukt awesome pose i the new hair cut och Henriks balla glajjer


Myyyyysigt säger Pricken

Pricken mår som en prins under Fotbolls-VM. Röd följer samtliga matcher från soffan = 6 timmar råttmys / dag!


Smärta och eventuell urin i sängen

Jag har fått en finne just ovanför nacken, och tack vare den har jag ont i hela bakhuvudet idag. I helgen kämpade jag med en finne på insidan av näsvingen (aaaaaaaaaaaj) men den har tack och lov övergett mig. Som grädde på moset har jag dessutom skurit av mig halva tummen och skalat tre knogar. Asfett.

Meeen, det gäller att se livet från den ljusa sidan. Jag har äntligen fått tummen ur (yes!!!) och åkt och köpte plastad frotté (yippi!) att ha i sängen under lakanet som en safetyguard ifall Vilhelm, en av mina två bed mates, känner för att go wild and crazy och för en stund släppa kontrollen över sin urinavgång. (tjohoo!) Skulle nog hålla för om Röd kände för att göra detsamma dessutom, så fab är det! Den plastade frottén kostade bara 34957496 SEK per meter. (Kunde kostat 97805869!)

Nu klarar jag inte mer glädje.

Forever Jong

Jong Tae-Se. Vilken kille! Jag är kär. Röd är kär. Mamma också.

Förutom en fantastisk individuell prestation så kan man inte låta bli att känna med honom när han står där och storbölar till nationalsången innan matchen.


Peter och en sexig hoj

Igår fick jag en ny cykel. Splitterny and very sexy. Tysk kvalitetshoj, endast det bästa är gott nog liksom. Jag sken som en sol hela vägen hem från butiken, ända tills jag kommit halvvägs upp för backen som skulle avverkas innan jag var framme. Sken inte så jävla mycket då tbh.

Slapp bobcatväckningen idag by the way. Antingen har någon vänlig själ skridit till verket å mina vägnar och sabbat aset, eller så har byggare bob tagit ledigt över helgen helt enkelt. Får hoppas han håller sig borta imorgon med, måste vara utvilad och alla sinnen på 100% fokus, för moi and red ska åka och köpa en ny soffa.

Avslutar med en liten fotbollsspecial så här i VM-tider:
Peter Crouch can do ANYTHING!!! (Thx Anders)


Nån som vet hur..?


Någon som har ett schysst tips på hur man mest effektivt saboterar en bobcat? Alla förslag välkomnas varmt. Jävligt varmt, för jag orkar fan inte en sekund till!!


Meet your maker, motherfucker

M.Å.S.T.E.H.A!!!

Bara några dagar kvar nu!!!!!!!!!!!!!!11111oneone


Röd går som på nålar, jag är mest bara glad. :>

SMS-inlägg

07062010360 (MMS)

Här står min kebab.


Bostads-swapping: Check!

Sommar, sol, pool, solstol - rubbet. Gött att vara husägare när man själv känner för det. Och gött att ha pärents som är villiga att byta hus, gigantisk gräsmatta, och annat mot en het tvåa mitt i stan när man så behagar. Sommaren med hus, here we come!

Najs fifän!
Shejka den för Sean!

Kvalitetsmässigt är ju hans singel ingen höjdarlåt, men eftersom han är Sean och jag älskar honom så kommer han undan med det.


Läskiga kryptiska meddelandenÅngest varje gång jag hittar såna här kryptiska meddelanden skrivna på gamla kuvert och inte har en aning om vad det betyder. (Trots att det är jag själv som skrivit dit det) Vilken fredag? Vad har jag missat? 795:- för vad? Arrrgh.

SMS-inlägg

30052010346 (MMS)

Hård som sten! Ja jävlar


Skämta om lite mord ba ;PpPpPp

Fel om Fragbite.

(23:30:15) @niggaplz: asså va fick dom skämtsajten ifrån ens
(23:31:04) @p0ntus|fb: haha
(23:31:06) @p0ntus|fb: man kan ju undra
(23:31:45) @eki|fb: sajt man skämtar på
(23:31:46) @eki|fb: typ
(23:31:49) @eki|fb: mörda skolan ;PpPpPpP

(Relaterat: Ungdomstjänst för Backahot)

Reaktioner och uppfostran

Onekligen intressant att se hur göra slut-inlägget togs emot. Personer det inte berör tar åt sig och hetsar upp sig över det jag skrivit, medan dom det verkligen berör fattar nada. (Föga förvånande då dessa personer i regel är så uppe i sig själva att dom aldrig tittar in här, aldrig bryr sig om annat än att man minsann bara skall existsera enbart för dom så fort dom så önskar.) Jag skulle antagligen kunna skriva personernas namn och personnummer utan att dom skulle lyckas förstå. ;D

I övrigt så är det projekt uppfostran som gäller är hemma. Det är bannemig dags att råttjävlarna börjar uppföra sig som man ska. (Janne & Räkan ej inräknade i "råttjävlarna". <3) Klicker och blomspruta, nu jävlar ska jag få fason på ligisterna.

Räkan = Ingen ligist, bara perfekt.

Nu säger jag upp mig...

...så ni vet.

I övrigt så är jag helt slut efter ett massagepass idag. Morsan har finally lyckats övertala mig om att göra något åt mina nacke- och ryggproblem som uppstod efter ridolyckan -99. Jag har alltså skjutit på det sedan dess. Idag träffade jag "stans bästa sjukgymnast", also known as Walter. En liten tysk medelålders man som klämde igenom mig ordentligt. Smärtsamt men avslappnande, vi får väl se om det funkar.


Harding Walter Grant

Inte min massör-Walter.


Hahahahaha

Morten säger:
jeg vil drikke vann
Morten säger:
og bruke crosstrainern

Hummersås - Finns det plats för en till?

Vårt kök är lika tomt på food som Gaza på framkomna hjälpkonvojer. Skulle åkt och handlat idag men det blev inte av. Fick lösa natthungern genom att dela en konserv fiskbullar i hummersås med råttorna. Nöden har ingen lag, liksom.

The weekend..

Busy weekend vore en grov underdrift, men händerna har iallafall börjat läka efter fredagens råttspa.

Tog bilen upp till El Hufvudstad i fredags, drog en raid på Bromma Zoomarknad och styrde sedan raka spåret hem till Frida. Sex vattenhatande råttor att bada sätter sina spår, bokstavligt. Jag tror aldrig någonsin jag haft sårigare händer, armar och axlar. Trots att samtliga klor klipptes innan badet så tar dom små jävlarna sig igenom huden. Efter badet filade jag klorna på sex löphonor (fyhelvete), skjöt upp filandet på mina råttor till morgondagen. Färdiga att rasa i säng av utmattning kl 01 kom vi på att vi hade muffins att baka till morgondagen. Engagemanget var kanske inte på topp men Frida fixade även det uppdraget. Jag orkade vara moraliskt stöd typ, men inget mer än så.

Lördag och upp med tuppen. Amerikansk pannkaksfrukost, tack vare rara Anette, gjorde att jag trots brutal trötthet inte valde att avsluta mitt liv den morgonen. Vidare till Kallhäll, fila mina råttors klor samt hjälpa en förstagångsutställare med denne tre råttors samtliga tassar för att sedan sitta sekreterare åt Jesper i PetClass för Seniorhonor. Sprita händerna mellan varje råtta när man är precis sönderriver om händerna är inte alls speciellt upphetsande fyi.

Trots dyngfet konkurrens gick det fint för mina tåttisar. Details
here. Kul att träffa trevligt råttfolk, mindre kul med alla ledsna miner och all drama dock. Kul att få sina råttor bedömda och berömda av utlänska domare (Blir att emigrera till UK tror jag :D), och ännu mer kul att få pris för sina råttor av den ökände domaren Theres Granath. Skitkul att rejsa runt agilitybanan med Ulla men mindre kul att kämpa sig helt slut för att få en Trasan att ens ta sig fram till första hindret när Trasa bara vill myyyyyysa.

Efter utställningen dumpades samtliga råttor hemma hos Frida och jag tog mig till Märsta för schlagerkväll med Anders. (Ida prioriterade firmafest...!!) Jag sög dock och var dödstrött så någor vidare röj blev det inte. Lagom tills Ida kom hem vid halv tre sov jag som en stock.

När mobilalarmet ringde för väckning kl 09 morgonen därpå önskade jag livet ur mig själv så till den milda grad att om jag bara hade orkat hade jag tveklöst sträckt mig efter en lämplig kniv för att sätta min önskan i verket. När jag väl kommit på benen fann jag bara smörkniv - bet i det sura äpplet och valde duschen istället, och sedan Inferno Online för förkval till WCG.

Kameran sög, belysningen på IOS sög som vanligt, och mitt engagemang sög typ mer än någonsin. Att allting i detta skede beslutade sig för att gå käpprätt åt helvete var föga förvånande. Så jag drog.

Hemma några timmar senare, med 11 bonusråttor utöver mina egna, fortsatte livet att pissa mig i ansiktet för att uttrycka mig milt. Samtliga råttor fick mat och vatten innan jag avslutade skitdagen genom att gå och lägga mig. 14 timmars sömn gjorde dock inte så jäkla stor skillnad fyi.

Update: Damn vad bittert inlägget blev till slut. Aja, bilen jag hade i helgen var iaf najs.

Min profilbild