SMS-inlägg

28052010340 (MMS)


Dags att göra slut

Har inte orkat skriva nåt på ett tag och det har mest med att göra att jag är så förbannat trött på folk. Ingen nyhet att folk är idioter men under den senaste tiden har bägaren verkligen runnit över. Jag har bestämt mig för att göra slag i saken och göra slut. Pallar inte längre omge mig med människor som fullständigt dränerar mig på energi. Folk som bara ser till sina egna behov i fråga vänskapen och som aldrig kan inse att något faktiskt kan vara deras fel att allt inte fungerar perfekt. Folk som snackar en massa skit och sedan vänder kappan efter vinden. Folk som dolkar sina vänner i ryggen genom obefogat skitsnack.

Nej dom ska ut nu, allihop.

Tack till er som är 4 real. Love you.

// En lack jävel

Kjell var ett muskelberg som gick på anabola, vilken tur att jag hade tagit med min pistolaLåten says it all. Sommar'n är här ffs!

@ Arbalet Europe i Hufvudstaden

Dagens kändisspotting var en fikande Dilba, med manligt sällskap, utanför IOS. Även Magnus Uggla har rört sig i krokarna.

I övrigt är det som vanligt här på IOS. Ljudnivån är hög och det är ca 300 grader varmt. Dock väldigt trevligt att träffa alla fina vänner och resterande slödder. Förhoppningsvis kommer jag även få träffa min fina Yllish, Ida och Anders också som bonus. Mucho liebe med andra ord.

Why is he wearing such silly hats?Kungen och hans hattar fick iallafall mig att dra på smilbanden trots att det är okristligt tidigt.

Mer kungen-i-lustiga-hattar
här.

En heads up

Freebra är fett små i storlekarna. Deras största kupa var fett jävla asförliten. Testa i butik först, med andra ord.

Woot lizzm.

Avliva mig, snälla!

Jag har verkligen försökt hålla mig från att gnälla men nu klarar jag det inte längre..

Jag är inne på min tredje dag med sådan brutal träningsvärk i benen att jag varken kan sova eller vara vaken. Det gör så jävulskt ont och inte ens minsta tillstymmelse till förbättring har uppenbarat sig.

Jag bor på första jävla våningen men måste ta hissen ner för att jag inte fixar trappan. Fattar ni hur sjukt det är? Uppåt i trappan kan jag klara av, men absolut inte ned. Jag kan inte vända på mig i sängen utan ligger i mer eller mindre en och samma position hela natten. Jag får sjukt stela leder av det, men jag kan ge mig fan på att Ville är nöjd då jag inte flyttar på mig när han lagt sig till rätta i en sjukt go position äver någon av mina armar eller så.

Igår funderade jag på att eventuellt hugga av mig benen. Idag är jag jävligt säker.

Nöjd Ville. Rätt nöjd Alex också iofs.

Told ya

Och där droppade H2k sitt tjejlag.

Det var ingen svår prediction direkt.

Early bird

Så i fem dagar in a row har jag gått upp mellan 06 och 08. Ni som känner mig vet hur jävla stört det är för att vara jag, och jag kan garantera er att jag känner mig helrejpad av denna dygnsrytm. Skulle så gärna vilja skriva att det "känns så skönt för man hinner med så mycket", precis som alla morgonvurmare alltid säger, men faktum är att jag faktiskt inte gjort ett skit under dessa dagar. (Ja det var ju jävligt kul att gå upp 06:30 i söndags tex. Not.)

Idag däremot lyser flitens lampa. Jag har postat flera brev, varav vissa jag skjutit på att posta i över en månad, och senare tänkte jag möta upp min käre mor och låta henne köpa mig ett par skor. (Hon insisterar, vafanken, klart jag är med på noterna.)

Nu - Gif-gos.


Hipp Hipp Hurra!!

Idag fyller min gamla vapendragerska och högra hand (those were the days baby!) 25 år. Tjöggefem jävla år! Det är helt crazy! Må din födelsedag bli sjukt mustig!Hittade en gammal skolkatalog från Vreta -01 där vi gick i samma klass och var givetvis tvungen att scanna in oss. :D

r8pojkarna

http://r8pojkarna.blogspot.com/

För er som inte kan få nog av mina ratties. (Det är väl typ jag och..eeeh...Marie då. :D)

Blue cupboard

Kreativiteten bara flödar idag och alldeles nyss gav jag mig på att "fixa till" min lugg lite.

Well, man kan, utan att överdriva ens en smula, lugnt påstå att jag verkligen skitit i det blå skåpet.

:(

Nygammal mus och en svart doktorand

Trots att jag i veckor gråtit i fosterställning över min trasiga mus har jag inte tagit mig an att fixa en ny. Den jäveln har dubberklickat istället för att enkelklicka, ivlabd inte gått att klicka med alls, fått min webbläsare att hänga sig otaliga gånger etc. Förstå min lycka när jag idag, av en ren händelse, råkade hitta en gammal diamondback, dessutom helt felfritt fungerade. Åååh, lycka!

Vidare till en helt annan, helt galen, grej jag tydligen lyckats missa helt och hållet, nämligen
detta.

"Den färgade kvinnan är verksam på en av Umeå universitets institutioner.
Hon fick ett nytt lösenord, innehållande orden ”svarte-Pul”.
– Förnedrande och kränkande, den som gav mig lösenordet visste ju om att jag var färgad.
Hon upplevde hela situationen som oerhört jobbig, inte minst när förklaringen kom.
– Jag fick veta att det handlade om en olyckshändelse.
Nu har kvinnan anmält det hela till, diskrimineringsombudsmannen, DO.
– När hon kontaktade mig och berättade om det nya lösenordet agerade jag och såg till att lösenordet byttes.
Det säger prefekten på den aktuella institutionens.
Fick hon någon ursäkt?

– Det är jag ganska säker på. Hon är doktorand hos oss men finns inte i Umeå."


En doktorand, vilket jag antar då är en relativt välutbildad person, blir alltså upprörd av ordet svart då hon accosierar detta till sin egen hudfärg. Föraktar hon sin hudfärg or what? Och varför i helvete tog det 1,5år att anmäla detta till DO? Skön brud.

Eller, är det hela bara ett skämt? Jo, så är det nog.


"Ska du redovisa kvitton?" "aa", så är dom uppätna ;pPppPPpMisstänker luden gärningsman med lång svans. Tack till dig, 1200 SEK i sjön. ;(

Underbara pölsa

Idag fick pojkarna norrlandapölsa till kvällsmat. Tack vare detta luktar det skit i hela lägenheten och jag vill både spy och dö. Helst på samma gång.Alltså, äter verkligen människor det där?!

Jag - Vänsterpartist och Sverigedemokrat

Gjorde nyss lokaltidningens partitest inför valet i höst och måste erkänna att vissa resultat var mer väntade än andra.Att SD hamnade så högt misstänker jag bla. beror på att jag kryssade i att jag inte tyckte vården för papperslösa skulle släppas helt fri. PP i botten känns konstigt, men å andra sidan har jag ingen koll på vad dom står för utöver det "självklara". F! har jag inte en jäkla aning om varför dom hamnade i topp, är ju emot både kvotering och påtvingad pappaledighet.

Peter
(den mysiga duden i kommentarerna) lär ju bli nöjd i alla fall.

Mah boysGammalt väletablerat begrepp bland råttmänniskor: "Rats dont share!"

Bläs e rätt schnögg i slutet också, lol :D

Så epic! :DDetta klipp fann jag på en av världens kanske bästa bloggar;
Pezster.

Haha, hittade denna bild på mobilen


Är han trött eller vad? :D

<3 Vilhelm

Arbalet Arena Female Cup

Ett av dom största femaleeventen i CS någonsin är över efter två dagars idogt spelande i Kiev. Trots att jag varit totalväck i några dagar pga kanske the worst jävla förkylning ever seen by mankind så har jag försökt hänga med lite smått. Ska försöka sammanfatta mina tankar lite.

SK vann turneringen och det unnar jag dom verkligen. Jag är så otroligt trött på allt detta trashtalkande bakom ryggen på egna lagkamrater/andra lag och/eller folk som rent allmänt är stora i käften när dom i regel inte har något att backa upp det med. SK-tjejerna har alltid uppfört sig och alltid levererat, så givetvis är dom värdiga vinnare.

Någon som lyckas backa upp iallafall lite av det hon spottat ur sig är zAAz som på
HLTVs spelarstatistik slaktar alla övriga spelare i turneringen. Bästa Rifler, bästa K/D, bästa fragger och bäst over all. Inte dåligt det! Men å andra sidan inte heller så förvånande om man faktiskt sett henne spela. När vi ändå är inne på spelarstatistiken glädjer det mig att pinglan ligger bland bottenskrapet. Omoget och långsint av mig? Might be, men so what. ;)

Jag måste erkänna att det dock är något disturbing att många av dom som spelade när jag var aktiv, och sedan dess fortsatt spela aktivt, ligger kvar på samma nivå som för 4-5 år sedan. Vad är det med tjejer och CS egentligen? Varför är det så himla svårt?

Jag antar att H2k är nöjda med sin värvning av damlaget confis. Två av lagets spelare ligger på sista respektive näst sista  plats av alla spelare som var i Ukraina denna helg. Laget som helhet var dessutom enligt statistiken sämsta lag på plats. fnatic å andra sidan lär väl vara hyfsat nöjda med sin rekrytering.

Att millenium inte lyckades bättre än att plocka en näst sista plats i gruppspelet förvånar mig. Laget är ju nästan helt och hållet exakt det samma som det lag som vann ESWC för några år sedan.

Tidigare när jag sett bilder från div. female-turneringar har jag kännt ett sånt otroligt sug att göra comeback. Under helgen har det dock inte ens ryckt lite i CS-tarmen. Jag har till och med övervägt att sälja min dator och köpa mig en minilaptop.

And dude, whats up med HLTVs bilder från helgen? Marc brukar ju vara bra på att fota, men dessa bilder är helt bedrövliga. Är det verkligen du som hållt i kameran, Marc?


Dyngrejpad av förkylningsvirus

Jävel vad förkylningen våldtagit mig. Jag är helt utslagen. Helt trasig. Finns fan inte motstycke till detta.

Jag har sovit mer eller mindre konstant, bortsett från dom gånger jag ringt Röd på jobbet och väst i luren att jag vill dö. Även min mor har fått sig en dos av denna dödslängtan, men främst via SMS.

Det sköna här är att jag inte bara är förkyld, utan dessutom besitter en relativt fet nackspärr sedan ett par dagar tillbaka. Som om detta inte vore nog så kommer Röd att om exakt 1,5h bege sig iväg på norgesemester. Ingen kommer alltså vara hemma och ta hand om mig och jag är säkrare än någonsin på att jag faktiskt kommer att avlida innan han har fått sitt ass back home igen. Dom lite mer behårade (+ nakenräkan) pojkarna kan jag knappast heller utnyttja som substitut då råttor lätt kan smittas av människors förkylningar.

FML, så att säga.

Min profilbild