Lite tröstshopping

NetonNets lagerbutik i Linköping öppnade idag och hade en massa erbjudanden. Eftersom det är så himla synd om mig just nu så tog jag tillfället till akt för lite cheer up-shopping. Hade siktet instället på en Acer mini-PC, men givetvis var den billiga varianten slut och jag fick impulshandla lite annat.


 

En mobiltelefon till Röd, han har gnällt så förbannat länge om att han vill ha en ny. Den jag köpte för ett år sedan för 4 lök åt honom duger tydligen inte.
En plattång till mig själv. Min gamla är ful.
Ett 16GB USB-minne.
En kompaktkamera. Bajstrött på min sopiga cp-kamera jag hade innan.
En router. Så jag slipper köra mitt internet genom Röds dator. Han gnäller hela tiden på att jag laggar ner honom när jag kör Farmville, så nu blir det förhoppningsvis lite lugn i hushållet igen.


Det är så sjukt synd om mig

Mens för första gången på sju år. Fattar ni hur jävla jobbigt det är? Inte ens jag fattar't och jag är mitt i skiten. Jag går omkring och grymtar och stönar pga. mensvärken. Jag vill bara lägga mig ner på golvet, sparka vilt omkring mig och vråla: "JAG ÄR SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK".

Men jag är inte sjuk. Jag har mens. Så jag nöjer mig med:  "JAG VILL DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ"

Och den där jävla fitt-röd tycker inte ens synd om mig.

Bajsnödig

Har slarvat med p-sprutorna igen och därmed åkt på mensvärk såklart. Men inte den där jättehemska sorten som jag hade back in the days, utan mer den där molande jobbiga värken som känns ungefär som när man håller på att skita på sig.

Får se hur länge den håller i sig. Kul att känna sig konstant bajsnödig liksom.

Fabulous words

Ett axplock av vad folk googlat på, och sedan hamnat på min blogg:

 • dinosauriedräkt
 • analduschar
 • scheisse wolfgang
 • asiaters penisar
 • big fet boobs
 • brudar i läderchaps
 • bygga en fuckingmachine
 • fanskapet maria onanerar
 • hur man befruktar blommor på farmville
 • kinesiska sperma brudar
 • klossa
 • sprutade sperma på den sovande tanten
 • tuttmassage i japan
 • våldtagna på språkresa
 • tillåt barnaga
Fantastiskt. :D


Att välja sitt namn

Monopol på nätet är det nya heta för mig och mina norska vänner. Men igår när jag skulle registrera mig på siten vi spelar på blev det problem.

Attempt 1: Användarnamn: Slaskfittan - redan upptaget.

Attempt 2: Användarnamn: aperunk - redan upptaget.

Attempt 3: Användarnamn: Lancia - redan upptaget. (Inte så förvånande iofs, med tanke på dom två föregående.)

Attempt 4: Användarnamn: Equidae - du får inte ha användarnamn som innehåller ordet "quid", läs mer i våra regler.

Attempt 5: Användarnamn: fragbitelancia - du får inte ha användarnamn som innehåller ordet "bite", läs mer i våra regler.

Attempt 6: Användarnamn: fblancia - Godkänt.Försäkringskassan

Ni vet dom där gröna utbetalningskorten man får från försäkringskassan? Tog mig idag en närmare titt på "mönstret" och upptäckte att det består av en massa små figurer som sysslar med diverse saker.Har det alltid sett ut såhär? Är det bara jag som lyckats missa det?

Kinafynden \o/

Allt detta(+ två döläckra posters med kinesisk cigarettreklam från 40-talet(?), kinesiska starbucksmuggar samt lite annat krafs som jag glömde ha med på bilden) fick jag ner en redan överfull resväska. Det är fan bra gjort.

 

Favoritmössorna. Den röda är kombinerad mössa/halsduk/vantar.

 


décalage horaire is no more.

Det absolut finaste med att komma hem från Asien, bortsett från alla fina billiga fynd man gjort, är helt klart jetlagen. Man vaknar tidigt om mornarna, och kommer i säng hyfsat. Jag är långt ifrån en morgonmänniska annars.

Nu har jag varit hemma i ungefär en vecka, jetlagen börjar försvinna, och jag har givetvis redan lyckats vända dygnet åt helvete. Idag tvingade jag upp mig själv ur sängen med våld, då var klockan 15.

Jag är för jävla bra mao.

Say hi to...

 

Trasan: Hittades övergiven utomhus och har fått flytta hit. Har just börjat introduceras till hanflocken.

 

Majora: Lånad från min gode vän Maria och är här som sällskap till lilla Tuva så hon slipper vara ensam.

 

 


Sür

Det är någon av våra grannar som alltid lyssnar på ashög skitmusik vid den här tiden på dygnet. Det får mig att lacka ur.

Sen undrar jag vad det är för jävla idiot som valt ut "orden" som man skall skriva in för att verifiera sina bloggkommentarer här på blogg.se? Alltid sjukt fula ord.

Åter

Jag är hemma och jag är dödssjuk. Hostar upp lungorna snart. Bergis svinis jag fått. Mitt supertrasiga högeröra är inte så jäkla najs det heller, någonting hände med det i Kina, och nu är jag stundtals döv, stundtals hör förvridna och laggiga ljud som låter helt normala med det andra örat. Som en extra käftsmäll på detta är jag helt brutalt jetlaggad och är vaken/sover de mest konstiga tider.

Så fort orken återvänder ska jag försöka smälla upp lite Kina-bilder på ansiktsboken, men med tanke på mitt tillstånd atm så vågar jag inte lova när det blir av.

Btw det har varit ett jävla whine om att jag inte bloggat under min resa. Men faktum är att jag prioriterat att roa mig själv istället för att roa er bloggläsare. Yes.

Fyi

Lever asså, haft lite dåligt med internetz bara!

Chengdu & infanterield

Chengdu är ingen vacker stad, och inte speciellt rolig heller. Nej faktiskt ganska ful. Gårdagens fina väder drog visserligen upp betyget, då det bara varit smogigt, dimmigt och regnigt innan. But still not beautiful.

Vi vandrade lätt över en, en och en halv mil igår, vilket suger hårt atm då både jag och Henrik valde våra absolut sämsta skor. Detta beslut kan vi dock någ skylla på att vi inte riktigt var oss själva med tanke på att vi kommit tillbaka till hotellet vid sju på morgonen efter lite härligt svirande. Eller ja, alla andra shitfaced och jag en mycket road nästan helt nykter åskådare.

Nej finns verkligen inget av värde att skriva om den första "lediga" dagen mer än sådant vi redan visste: KFC är överskattat, kineser glor, och "infanterield" är förbannat jävla painful.

And yes, jag är still jetlaggad. Jag är inte uppe kl 05 lokal tid för att det är kul...

På schemat idag: Pandaparken och dra vidare till Beijing. Tjing!

Toilet issue

Har inget direkt att skriva om då det enda vi gjort so far är att ha varit å eventet eller å hotellet. Det enda värt att rapportera är att jag finally, efter all min tid i asien, premiärkissat i ett såntdär hål i golvet. Konstaterade hur sjukt jävla äckligt det är. Inte ens tjejer kan liksom kissa utan att det skvätter upp på golvet. Papperskorgen brevid hålet, det man ska slänga sitt toapapper i är inte så jävla fresh heller. Förutom kissigt, bajsigt och mensigt papper ligger där använda trosskydd och bindor och stirrar en rakt i fejjan.

Och alltså, hur klossar man på en såndär toalett?

På tal om klossa så kör jag och Henrik the mature way, in every way. Dom två senaste dagarna har helt och hållet kretsat kring orden "klossa" samt "slidkrans". Dessa två ord har mer eller mindre funnits med i typ samtliga meningar. Gärna flera gånger.

Blev en jävligt låg nivå på detta inlägg känner jag. Mao så är allt som vanligt.

Avslutar med en bild på världens sötaste WC3-spelare. Jag har länge varit ett fan och nu delar jag med mig av hans bedårande cuteness till er. Mannen, myten, TeD!


Foto: Julia Christophers


Framme i Chengdu, Kina

Framme i Chengdu. Jag är jetlaggad. Det är tshirtväder. Och det är sjukt smogigt.

För lat för att skriva. Får se om jag å Henrik (tyskt uttal, malys anm.) vloggar istället.

(Tack för den lilla presenten, mami <3)

Min profilbild