On the go again

Jävlarisatan vad det kliar i fingrarna. Gårdagen var sorg och ångest, idag handlar snarare saker och ting om förväntningar och otålighet. Jag avslutade just ett långt telefonsamtal och nu är jag så sjukt pepp på precis allt. Livet är på topp, världen är vår lekplats. Inget kan stoppa oss nu. Tack för ikväll min vän!


Kött fifään,
som min stora idol Sean Banan hade sagt.

Bye bye hynda!

Idag har jag grillat. Och sålt min bil.

Damn vad sorgligt det känns. Hoppas killen som köpte den inte tänker köra omkring med den här i stan, jag kommer bryta ihop om jag ser den. Min fina hynda. Love you. Forever. Etc.

:(

Idag lämnade en underbar kollega sin post hos oss på Fragbite. Det hela känns sjukt sorgligt och om jag varit omotiverad tidigare så är det inget mot vad jag är nu. Jag har vetat att det varit på gång ett tag men att säga att jag bearbetat och börjat smälta det vore en ren lögn och nu när båset väl är tomt känns allt bara såå värdelöst.

WIWO - vilken ambition, vilken initiativförmåga, vilken personlighet!Jag kommer sakna dig, din störda jävel.

Save the rainforest!

Här sitter jag och sörjer över skövlade regnskogar.

Dom jag hade på benen alltså innan jag rakade dom. Seriöst, det måste varit något slags rekord. Aldrig "sparat" så länge sedan jag började raka benen som pur yngling.

Ni hao!

Precis avnjutit en fantastisk hemmalagad kinesisk maträtt. Eller ja, helt fantastiskt var den kanske inte då jag screwed up the amount of ostronsås och vårlök samt att mina chopsticks buggade järnet emellanåt, men nu är jag iaf mätt.

I övrigt har dagen bestått av att plugga plugga plugga. Kinesiska ofc. Ska ta landhelvetet med fucking storm när jag anländer i maj! Ja jävlar.

Crapbook

Är det bara jag som tycker det är sjukt annoying att facebook flyttat ner födelsedags rutan, från att ha legat högst upp, till att ligga längst ner i högerspalten? Jag missar typ allas födelsedagar. Att scrolla ner är ett jävla skitgöra som inte jag tänker befatta mig med. Så att så länge facebook har det såhär så kommer jag antagligen inte gratulera er. Zind.

Problem solved

Problemet med kommentarsfunktionen är löst! Resfesha (rensa cashe), och vips så ska rutan vara tillbaka igen! Happy commenting! :DDD

Underbart

Igår - migrän. Idag - en fet vagel på vänsterögat. Livet är så jävla najs.

Pink revolution? Vi får väl se.Alltså. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Hemsidan är ju rosa och fin, snyggt uppbyggd etc, inga fel där. Men...videosnutten? Njaaaaae. Jag mår faktiskt lite dåligt å tjejernas vägnar, den är så jävla illa gjord. Och wazzup med folks engelska efter att ha spelat internationellt så pass länge?

Uppenbarligen har dom ett ganska rejält ekonomiskt stöd i ryggen då "pink zinic" ville pynta flygbiljetter för all press som önskade att komma på presskonferensen som hölls idag. Jag lyckades dubbelboka spektaklet med en annan viktig grej så det sket sig dessvärre, annars hade jag varit där myself.

Kommentarerna på nyheten @ FB håller samma nivå som vanligt, inga överraskningar där. Inte heller min älskling Shayan är sen med att ge sig in i leken och upprätthålla sandlådenivån genom att basha brudarna och kalla dom slampor.Bara jag som missat det nakna??????????????????????????????????


Hur som helst så önskar jag tjejerna lycka till. Och Shayan också.

Pack light?

Det hær gør mig så sjukt jævla taggad på backpackingen!!Nej, jag ær varken i Norge eller Danmark fyi.

Söker ryggsäck modell större

Backpacking coming up. Jag är stressad och sent ute som vanligt. Alla auktioner på tradera med bra grejer avslutas givetvis inte förrän jättenära inpå avresedag, därav vänder jag mig nu till er, mina kära vänner. Ingen som har någon schyrre rygga till över? ca 70-80-liters är vad jag söker. Lånar eller köper gärna, rätt öppen för förslag med andra ord. Det enda kravet är att det är en ryggsäck, och ingen vanlig sportbag som man kan slänga upp på ryggen men som egentligen inte ska vara där.


GIEF!

@ DH:

[18:02:32] <@riWGAERN> sitter till höger om switchen
[18:02:41] vem är switchen da? ^^^

Enough said.

Gothenburg.

DreamHack. Igen. Trots att jag efter varje evenemang lovar att aldrig någonsin igen utsätta mig själv för något så hemskt igen, så åker jag lik förbannat på nästa.

Btw, är det typ ett grundkriterie att man måste lida av någon form av översocial personlighetsstörning kombinerad med annan random cp-skada för att få jobba på DH? Inte ett normalt stycke människa i crew ever.

/cut

DesigneräggIdag fick jag ett designerägg, fyllt med godis, av världens bästa mamma. Sweet. :>

Ty!:DDDDDDDDD

Dagens tips

Hallå du! Ja, du där!

Sent ute igen? Som vanligt? Har du en råtta till hands? Bra!Nu behöver du inte ens öppna locket på tandkrämstuben längre. Grattis till ett stressfriare liv!IdolbildHot? Jepp.
Skitig badrumsspegel? Som fan.
Ser min hand helt abnorm ut? Oh yes.


Seriöst...är det verkligen min hand? Ser ju helt sjukt ut.
Dra på trissor!Nja, jag vet inte om jag tror på't jag.Bus-Claes

Han är för söt, min tandläkare Claes. Han sitter och spelar Volvo Ocean Races webbspel på jobbdatorn i undersökningsrummet. ;)


Dagens rätt + recept!

Det fina med råttor är att dom inte bryr sig om vad dom ger dom för mat, eller hur smakerna passar ihop, bara det är mat.Dagens rått-rätt:

¤ Några skivor skinka
¤ Skogaholmslimpa
¤ Gurka
¤ Majs- och potatispuré
¤ Makrill i tomatsåsEtt försenat aprilskämt?

Det här är faktiskt nästan ännu sjukare än vad jag är just nu. Herregud!

Uääh

Det här får mig att, om möjligt, bli ännu mer säker på att jag aldrig någonsin kommer att vilja ha barn. Barn som dregglar, sörplar i sitt eget snor och bara är allmänt sjukt jävla asfula. Som om det inte räckte med att jag redan låg för döden pga sjukdom. Nej det är fasen inte nådigt vad vi som människor skall behöva stå ut med nu för tiden.

Såhär sjuk är jag just nu


Min profilbild