Ensammast i världen

Somnade 14, vaknade 19. Fantastiskt. Vikke praccar, Morten spelar CB, Patrik är på DH och...ja Thom är väl oxå där nu = ingen att tjatta med. Visserligen är Arre online men han är så jävla duktig och gör viktiga saker så han har inte tid med mig.

Nu kom Emil. (Men det måste jag tyvärr skita i eftersom ja ska till Lovisa. LOELS)

No more snel alekz

Thom fortsätter att hävda att jag är snäll, han vägrar att inse att så är inte fallet. Igår var ett undantag i min annars så mörka och skadelystna vardag. För att ännu mer bevisa att jag är ond lägger ja därför in en länk här nedanför som ni alla bör se på och se till att plågas rejält utav:

http://www.basshunter.se/vifta.htm

Förutom att Basshunter suger, så kan varken han eller hans kära medmusikanter säga "r". Det är ingen nyhet att Basshunter inte kan detta, då han faktiskt är ordet "fel" personifierat, men vafan, han kunde väl hittat två andra killar som kan iaf? Nog om B-hunter.


Jag är för övrigt toktrött idag, eller nej inte trött, utan mest cp faktiskt. Jag har sovit jättelustigt. Somnade vid 01 o tänkte, "YES! Äntligen vänder ja dygnet rätt!" Men tji fick jag, kl 03 får ja ett sms av Morten och kan inte somna om, hur jäkla trött jag än är. Ligger i 1,5h och försöker men ger tillsut upp. Till min stora lycka får jag tag på Vikke som håller mig sällskap natten igenom tills det är dags att gå till AMS. Går till AMS, tar en runda på stan, o sen åkte hem. Lyckas inte somna förän 15, vaknar 20, o nu e ja bara mongo i huvvet. Thx dygnsrytm.

Fotnot: Vikke kallas ibland även Myth, Myttan, TH SHOP-kompis, V, och Gandalf. Jag väljer att för mysfaktorns skull variera detta lite i min blogg.


Jag väljer att avsluta för denna gång med denna...ehm, fina bild på allas vår kära Brittan:

24556-15

Snel Alekz

Idag har jag vart snäll! Blir nästan lite stolt över mig själv. Har hjälpt tokmycket folk med olika saker, trodde inte jag kunde vara så rar. :D

Meeen nu hare varit nog för idag. Tja.

Hemskt

Otroligt sjuka människor det finns alltså:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,940116,00.html - Belgarna som vill införa straff om hunden bajsar eller kissar på olämpligt ställe. Nej det är inte ägaren som ska straffas, utan hunden!? En hund är en hund o den gör sina behov där det passar, ingen som någonsin kan ändra på det.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,939962,00.html - En 52årig kvinna som låst in sina 13 perserkatter i en barack. Pälsen nedkletad med bajs och angripen av svamp, ögoninfektioner, och katterna så utmattade att de knappt orkade röra på sig.


Hat

"Hat är ett väldigt starkt ord som jag aktar mig väldigt noga för att använda.
Jag använder det inte ens när jag pratar om världens alla orättvisor, rasism, svält, sjukdomar, (utan jag accepterar det och respekterar att det finns och att det sker. och jag försöker göra något åt det efter bästa förmåga).
 Eller när jag som hängivet fan av ett hockeylag eller fotbollslag pratar om ärkerivalerna. Inte ens DÅ pratar jag om hat.
Nej ordet HAT bör användas sparsamt.

MEN..... När man sitter och tittar på Idol, och ser mannen som gett Pinsamheten, Värdelösheten, Uselheten och Tröttsamheten ett ansikte, så känner jag, seriöst alltså, ren och skär HAT!

VARFÖR ger ni den otroliga sopan MARK IN THE PARK utrymme i media, och framför allt i Idol? Han är vidrigt pinsam. Han är vidrigt usel. Han är inte värd dammet under min säng.

USCH! TVI! FY FAN!
Av PeppeSump (igår kl 21:44)"

Jag kunde inte sagt det bättre själv. Tack Peppe!

Like a railway!!!!!1111oneone

Allt går som på räls just nu. GFT, fb, gamingen och livet. Japp, ni läste rätt! "Gamingen".  Det luktar comeback på DreamHack, och det är med råge det! Efter några CBs med käre M & V så kom suger tillbaka och om jag fokuserar riktigt riktigt ordentligt så har jag inte tappat så jäkla mycket som jag var rädd för.

Tåget tuffar fram även i Idol! Johan fick lämna, phew. Jag va nästan rädd för att Erik eller Markus skulle åka eftersom Johan uppenbarligen har ett sånt enormt stöd + att han inte sög lika hårt idag som han brukar. Men alltså, Markus - Come Undone, jag fick fan bånge.

Hittade dessutom en bild på han där han är rätt snygg oxå. Roaaar?

fagge

Markus i min gran

Ja, Markus är definitivt en av få som får hänga i min gran.

Angående revirmarkeringen...

Har flertalet gånger nu fått förfrågan om jag blev kissad på av kaninen som revirmarkerade mig eller ej. Jag är dock rädd att jag måste göra er besvikna, den kissade inte. Inte ens lite. :/
När kaninen markerar revir gör dem det genom att "gnida" hakan mot föremålet de markerar. Visst kan de givetvis "kisssprätta", (detta gäller dock bara handjur), men inte när de vill markera specifika saker.

Så, nu har ni lärt er något om kaniner också!

Lycka är en lussebulle!

Jag är inget större fan av julen. Det är kallt, mörkt och människor är helt hysteriska. Det enda som faktiskt är positivt som har med julen att göra är lussebullar. Jag älskar lussebullar, det är så sjukt gott. När jag var mindre brukade ja tvinga mamma att baka sådana mitt i sommaren. Knallade in på Hemköp idag och fick se att de sålde, jag kunde ju givetvis inte hålla mig, och nu en stund senare har ja stoppat i mig allihopa. Vinterns första lussisar, och jag är lycklig! :D

Idag har jag även badat och ätit gräddstuvad pytt-i-panna. Tjohej vad fint.

M - u rule.

COME UNDOOOOOOOOOOOOOOONE

Markus Fagerwall - Come Undone. Något säger mig att jag kommer njuta i fulla drag på fredag, fram tills Johan öppnar käften, ungefär. :X

Händelserikt!

Det senaste dygnet har varit nåt otroligt händelserikt. Jag har hunnit med att sova hela 17 timmar! Mhm...och det är väl ungefär det enda som hänt. Eller jo just ja, jag har blivit en del av ett kanin-revir också. Mycket spännande. Jag tillhör alltså numera följande djur: (Han hade dock inte gröna kanter IRL, men naturfärgad vädur, det var han minsann!)

kanin

Linda är på G

Flera härliga uttalanden har gjort under de senaste dagarna. Linda är på gång, här bjuder jag på 2 av dessa. I det första är det Linda som berättar om hur hon sätter folk på plats, och varför hon gör det.

Ela aka Linda <3 mysbus säger:
jag tror jag precis har fått mig varnad :)
Ela aka Linda <3 mysbus säger:
http://fragbite.com/?threadID=312462
Lancia säger:
man får enligt reglerna inte klöaga på en forumtråd ;P
Ela aka Linda <3 mysbus säger:
ojojoj
Ela aka Linda <3 mysbus säger:
jag kan ta en varning :)
Ela aka Linda <3 mysbus säger:
jag va bara TVUNGEN att skriva det
Ela aka Linda <3 mysbus säger:
jag gör det för folket, för alla därute osm dagligen stöter på onödiga trådar
Ela aka Linda <3 mysbus säger:
för att lära dem som sprider dynga att de måste sluta, att det finns andra val 
Ela aka Linda <3 mysbus säger:
att man inte måste gå den svarta vägen
Ela aka Linda <3 mysbus säger:
ser mig lite som fragbites jesus
Ela aka Linda <3 mysbus säger:
jag tar varningar för att rensa sidan från synd

Samt en duskussion på IRC nyss som handlade om varför endel tjejer e så kåta på gamerbois:

17:38:33 ‹@Ela^› prokuk är godaste kuken
17:38:38 ‹@Ela^› ju mer pro, desto godare


Ein zwei polizei

Idag har jag varit på informationsmöte hos AMS. Got to love it. Fick information om UG, waow, för där har man ju inte redan varit inskriven 5-6 ggr redan?! :) Nåja, Filip var där iaf, och Sundin och Brüde. Kännde igen några andra ansikten också, från tidigare UG-grejer, men dom är care.

Sen var jag på en liten visit hos polisen. Fick prata med en toktrevlig kvinna som hjälpte mig med några frågor jag hade. Fattar inte varför dessa inte kunde tas på telefon när ja ringde för några veckor sedan, när personen som svarade i tele var fullt kompetent att besvara dessa, enligt henne själv. Ändå tyckte hon det va bäst om ja gick in på ett personligt möte.

Nu sitter jag här med mammas mp3spelare och ska fixa in lite ny musik åt henne, för hon är noob. :X

Bajstork och konstig dygnsrytm

Nu har jag lyckats snurra på dygnet rejält - igen. Satt vaken till 10 nånting i morse och pratade skit med stackars Myttan. Vi övertalade så småningom varandra om att sova, sagt och gjort och jag vaknade senare klockan 19. Skillat då jag egentligen planerat att gå upp senast 16.

Innan ja lade mick fick jag mig dock en riktigt härlig överraskning då ja skulle gå o borsta tänderna. Det visade sig att en viss liten luden kille haft diarré under natten och bajsat ner golvet utanför mitt rum. Med tanke på denne lille herres storlek var det kopiösa mängder bajs som låg där. Nästan så jag trodde att det va pappa o inte Zimb som gått lös där ute. Jag har för övrigt passat på att under hela min vakna tid idag passat på att reta Zimba ordentligt för den lilla incidenten.

Neeej, jag ger mig. Hej.

Strange...

Har känt en helt konstig lycka idag. Samma som ja kännde en stund igår, fast då var den betydligt mer intensiv - tror jag? :) Kan inte sätta fingret på vad det är riktigt, eller jo det kan jag visst, men jag tror jag håller det lite för mig själv ett tag.

Men alltså.... WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE :D
Och ännu lyckligare blev jag då min TVSHOP-kompis dök upp idag igen!

(För övrigt så är SteniS en jävla dyngskåning. Han skriver inte "bytte" utan "bytade", det tycker ja är skitgulligt!)

MARKUS MARKUS MARKUS

The new love of my life heter Markus Fagervall, och kommer från Övertorneå. Han ska fan föda mitt barn alltså. Vartenda hårstrå på min kropp har stått upp nu i en halvtimme, suttit och ryst av vällycka till hans låt från Idol-skivan.

He will be loved, oh yes!

Skäms @ Aftonbladet

Trots massiva kampanjer från Aftonbladets sida om miljöförstöringen och hur vi ska kunna minska utsläppen och nedskräpningen så väljer Aftonbladet att i, (nästan), samma veva släppa en gratistidning. Alla vet ju vad det innebär. Mer nedskräpning och mer utsläpp. Ja, att producera tidningar leder till utsläpp. Motsägelsefullt? Ja! Dubbelmoral? Ja!

Så till nästa sak, som även det är motsägelsefullt, och nästan ännu vidrigare. Surfade in på Aftonbladet, (jag utför alltid mitt surfande i en viss ordning efter att jag satt på datorn typ, Aftonbladet är alltid webbsida #3 som jag besöker i ordningen), så får jag se en artikel om övergivna hundar som folk ombeds höra av sig om ifall de vill ta hand om någon av dessa hundar. Det har gjorts liknande artiklar tidigare och tusentals har tydligen hört av sig. Vacker och god tanke, absolut!
Men nu till det som får mig att vilja kräkas. Aftonbladet försöker nu att tjäna pengar på detta övergivna-hunds-förmedlande. Endast om du har KÖPT tjänsten "PLUS" så kan du läsa denna artikel, lika så en artikel om vad man bör tänka på innan man skaffar sig en sånndär adoptivhund. Hur kan man vara såhär äcklig och försöka tjäna pengar på en något som tusentals underbara hundars LIV faktiskt hänger på? Ja, tar ingen hand om de så avlivas de efter ett tag. Den hårda sanningen. Och eftersom Aftonbladet "plusat" artiklarna är det ju helt klart ett mindre antal folk som kommer ha möjlighet att läsa.

Såhär ser artikeln ut:

Adoptivhundar

Idol-besatt? Jag?

Gjorde just ett Idoltest som jag hittade länk till via flamingons härliga i Idol-blogg. Fick 20/21 rätt, men enligt facit hade jag alla rätt, WTF?! (Fler som haft problem med detta, man kan tydligen inte få 21!) Följande kommentar fanns att läsa då resultatet redovisades:

"Herregud! Du kan knappast ha missat ett enda Idol-avsnitt de senaste två åren. Kanske känner du någon i Idol, har ställt upp själv eller är tokkär i Peter Swartling. För så här stort Idol-intresse är inte hälsosamt!"

Vafan, frågorna va ju inte ens svåra? :P
Testet finner ni här.

När vi ändå är inne på ämnet Idol, så var det ju Felicia som fick lämna i fredags. Synd. Dels för hon är sååå mycket bättre än Johan, och sen för att det behövs en tjej i tävlingen. (Nej ja e ingen multifeminist med håriga ben och armhålor. Eller benen är väl snåhåriga ibland när man är lat, men armhålorna håller jag noga välrakade). Men Markus kommer iallafall till final, och förhoppningsvis Erik om de lyckas göra sig av med den där Jens-wannabe-Johan, (dvs. hålla på att åka ut hela tiden, men ändå lyckas klamra sig fast gång på gång).

Alltså denna Erik, vad han har utvecklats. Och han har ju blivit så söt, det kom jag på när jag såg hans första framträdande i fredagens program. "If I Used to Love You" - han log tamejfan igenom hela låten. Men nej, han är fortfarande inte Snygg-Erik, men kanske Söt-Erik. :)

<3 Kalmar

Hemma igen efter ett vilt dygn i Kalmar. Jag är kär, inte i staden utan i sällskapet, som tyvärr skall komma att decimeras snart. Värd för kalaset var Dudde, och anledningen till spektaklet var att han skall lämna oss i det äckliga kalla sverige för att resa runt i sydost-Asien i ett halvår. Jävla svin. Jag är måttligt sugen på att åka och möta upp honom i Indien. Vem det, kanske får jag ett av mina impulsryck och åker.

Övriga raringar som var på plats var bland annat Rikko, Kim, Hannes och lite annat löst folk. Rikko - rar som alltid. Kim - underbart söta lockar, precis som vanligt. Men så har vi den där Hannes. Jag har sällan varit så besviken i hela mitt liv. För att vara med i  surast@fb så trodde jag att man hade något slags krav på sig att vara ond och sur, men icke. Hannes var gullig och snäll som ett litet lamm och hadde dessutom mycket bra musiksmak.

Även Arre och hans underbara Anna var med oss ett tag, dock ett alldeles för kort tag då deras sällskap endast satte guldkant på vår tillvaro då vi befann oss på KM. Att få åka bil "hem" med en nykter Anna var även det en höjdare. Jätteskönt!

Avslutar detta inlägg med ett "Tja alla", speciellt dedikerat till Hannes, (och till Kim som jag tillsammans med inte kunde hålla fnissandet långt borta när Hannes drog igång.)

Mer listor! :D :D

Jag älskar listor, och det har väl inte undgått någon. :>

1. Är jag nöjd med min ålder? Jodå, det är jag väl. Känns dock lite jobbigt när man kommer på att man faktiskt är 22 och att det är dags att ta tag i sitt liv snart.
2. Är jag nöjd med mitt utseende? Nej.
3. Är jag nöjd med min vikt?
Fyfanken, nej! Den såkallade "trivselvikten" trivs jag inte alls med. Ska göra nåt åt det....när jag orkar.
4. Är jag nöjd med min kropp?
Den fungerar som den ska, så man borde väl inte klaga egentligen.
5. Är jag nöjd med min utbildning? Ja, jag älskar verkligen att hålla på med det jag är utbildad till, dvs Djurvård. Men jag kanske skulle kunna lagt ned lite mer tid på mina studier. Betygen är väl inte tiptop.
6. Är jag nöjd med min arbetssituation? Ohja. :)
7. Är jag nöjd med min lön? Jag har ingen lön. :(
8. Är jag nöjd med mitt civilstånd?
Jajjemen!
9. Är jag nöjd med mitt sexliv?
Vilket?
10. Är jag nöjd med mitt boende?
Beror väl på hur man ser på saken. Underbart att bo hemma och få maten lagad och kläderna tvättade. Dessutom räcker ju pengarna väldigt mycket längre. Men det vore å andra sidan underbart att ha sitt eget. Tror jag flyttar o tar med mig mammsen.
11. Är jag nöjd med mina kompisar?
Den här frågan bör man väl inte svara nej på, för sitt eget bästa? :) Men jo jag är nöjd med de jag har, mycket nöjd.
12. Är jag nöjd med min bilsituation?
Jaa! Underbara Hyndan! Kärlek!
13. Är jag nöjd över mina föräldrar?
Ptjaaa. Mor är en ängel, far är....inte riktigt lika mycket ängel. ;]
14. Är jag nöjd med mig själv?
Ibland, ibland inte.
15 Har jag ett liv?
Nej, inte nån stans.
16. Har jag haft modet att svara ärligt på dessa frågor? Oh yes.

Listan tagen från:
http://izabella.blogg.se/

Tjejsnack v46

Fikadags

 Hur ofta går du på café?
- Väldigt sällan. Det är väl typ bara om Sazsa tvingar med mig, vilket hon gör allt för sällan. :(

Vad köper du oftast när du fikar?
- En Loka Citron und ein chokladboll. (Eventuellt en baguette med brie & salami också).

Favoritcaféet?
- Jaadu, jag vet inte. Det som ligger i Linden utanför Åhlens i Norrköping. Jag vet inte vad det heter, men det är rätt kul att glo på alla som går förbi. FFF har goda baguetter dock. :X

Vad föredrar du; kaffe, te eller varm choklad?
- Varm choklad

Hur mycket pengar lägger du ner varje månad på att fika?

- Väldigt lite

Mer tjejsnack här:
http://tjejsnack.missbeccis.se/

En lång väntan

Såg fram emot att inatt kunna ladda ner nästa avsnitt av LOST, det har ju trots allt varit natten mellan ons-tors som varit höjdpunkten i veckan i mitt liv under den senaste tiden. För några dagar sedan kom ja dock på att det är vinteruppehåll i USA, och att nästa avsnitt inte kommer förrän den 7 februari. Detta hade ja dock glömt bort idag och satte mig lycklig vid PCn för att fördriva lite tid tills det var dags för veckans dos av LOST. Då slog det mig igen....sjunde jävla februari. OMFGLOLPLZFU, typ. :(

Å andra sidan ska vi inte grina nu, inte så jäkla mycket iallafall. Känns som det mesta går min väg just nu, and I like it. Jag menar, tillomed Hyndan klarade besiktningen. WOOOHOOO BILEN SKA TILL DH! Det är tamejfan kärlek det, rakt igenom. Typ som Anna Pihl - Martin (Mah-tin)!

Häst är bäst! HÖHÖ

Sitter och sniffar på min tröja som för tillfället luktar tokmycket häst. Mums! :)
Har varit uppe i stallet o pussat o borstat på Junior. Noak pussade jag bara på, han hade rullat sig i lera utomhus så ja tänkte att jag istället för att borsta rent honom själv gott kan sätta barnen i arbete. Cissi var där, Anna var där, Lotta var där, massa barn var där, och så Cacke förståss. Cacke har jag saknat, henne gillar jag.
Dessutom är Luzen tillbaka och skall sättas igång, härligt härligt. Och Sara är säkert överlycklig. Det förtjänar hon!

Nu ska ja kolla på LAN-bilder på R, D, och resterande bihang.

IFA

IFA är så sjukt underskattat. Inte mycket positivt kommer från Norge, men IFA kan då skrivas in på den korta lista med finfina ting. (Andra bra saker är fjorthästar, Morten, och eeeeeeh....).

Sååå najs! (OMFG)

USA-resan klar. Fanken vad fint. Dallas-themet rullar i skallen och det pirrar i magen.

Fick även "fast" anställning på fragbite idag. Känns skoj att de gillade det jag gjorde. Måste varit det halvbaskiga covret från WonderBase som gjorde susen. :D Ska tamefan gifta mig med Samot. <3

Även DH är klart och bokat. Hotell, turnering, CPL, fotografering - allt! Kommer bli toppen detta!

Inget hade vart möjligt utan dig Martin. Tack vännen.

LANCIA IS TEH CHEAT

Delpan gillar inte mig. Han har grinat på mig i flera dagar bara för han blev mosad inne på Gamelio. Han påstår att antingen så fuskar jag eller så har jag hyrt in en någon som spelar åt mig. Det som är det allra gulligaste är att vår vän Delpan inte borde yttra sig om nån fuskar eller inte, då han själv åkt dit för det. Han hotade med att anmäla mig till admin, synd att det är min vän Tomas som är admin. :D:D

Tilläggas bör att jag dock älskar Delpan + att han lånat min sovsäck en gång!

Nu är det dags för pizzabulle.

WHY

Blir skogstokig. Lyckas tamejfan alltid ta bort att jag skrivit utav misstag. Allra helst ska det vara ett långt o riktigt saftigt inlägg som försvinner. Nåja, care. Cissi är ute ur IDOL, jag åker till USA i vinter och min bil är hel, ren och jävligt nice. Jag är med andra ord ganska nöjd ändå.

Tjejsnack v45

Halloween/Alla Helgona


Har du varit på någon Halloweenfest i år?

- Nej.

Ditt bästa tips för en lyckad Halloweenfest?
- Alkohol.

Det bästa du klätt ut dig till?
- Har nog bara klätt ut mig en gång, och det sög.

Har du sett ett spöke någon gång?
-
Nej.

Har du besökt någon grav i helgen?
- Nepp.

(Fyfan va ja e tråkig i veckans tjejsnack).
Mer tjejsnack här:
http://tjejsnack.missbeccis.se/

Du är för dålig för att kasta sten

Satt och skajpade lite och kom in på ämnet "du är för dålig för att kasta sten". Blev togsugen på att se klippet "Sagan om de bannlysta", och sagt och gjort så såg jag skiten. Hade glömt bort hur bra det var. Haha! :)

För er som inte sett klippet så finns det här:
http://www.youtube.com/watch?v=NOZ7wNSWTeg

...

En gammal bekant tog sitt liv häromdagen. Han hade tydligen gasat ihjäl sig inne på en toalett eller något liknande. Jag trodde aldrig han skulle göra något sådant, men å andra sidan är jag väl kanske inte jätteförvånad heller. Eller jag vet inte, vi har inte pratat på ett långt tag, men det hela känns konstigt bara.

Vila i frid Christian.

Vänner...

Jag trodde att man som vän till någon fortsatte att tilltala denne person fastän man sprang efter en brud ett helt LAN. Men tydligen inte du, så jag hade väl fel. "Ska du va med?" fick jag höra 2 ggr, men inte ett ord till utöver det under en hel helgjävel. Tack.

IDOL 06-10-03

Eftersom jag var på WonderBase i fredags och täckte en CS-turnering så hade jag ingen möjlighet att se IDOL. Jag visste att Danny hade åkt ut, och jag gillade det inte, då han tidigare gånger i tävlingen presterat mycket bra.
Nu har jag sett fredagens IDOL och alla framträdanden några gånger, och nu gillar jag Dannys uråkande ännu mindre. Faktum är att jag tyckte han var bäst i fredags. Visst, inte hans typ av låt, men han gjorde det ändå riktigt bra. Skriver ev liten "recesion" om varje framträdande. Here we go:
-

Felicia - What can I do
Ett helt okej framträdande. Dock tycker jag inte riktigt att hennes röst passar till denna låten, men det är nog bara för att jag tycker om The Corrs röster och att de är lite speciella.
-

Erik - Knockin´ on heaven´s door
Han spelade pianot själv samtidigt som han sjöng, waow! Sådant tycker jag är fett nice. Han växer för varje gång, och uppenbarligen inte bara i mina ögon utan även i de flesta andras.
-

Danny - End of the road
Fel låt, men Danny har en röst som heter duga. Han har gjort riktigt bra framträdanden innan och förtjänade över huvud taget inte att åka ut.
-

Markus - Don´t look back in anger
En låt jag alltid gillat riktigt mycket, vilket kanske gjorde att jag inte tyckte Marcus ägde denna gång. Han spelade gitarr medans han sjöng vilket är respekt, och han sjöng bra som vanligt. MEn han har varit bättre.
-

Cissi - It must have been love
Jag fasade inför detta, men det var faktiskt inte så illa så att jag var tvungen att ta fram rakbladet och börja skära mig i armarna, som jag velat göra övriga gånger Cissi öppnat käften. Ett av hennes bättre framträdanden om man dömer efter renheten i tonerna. Hon mumlade testen i låten men hon var inte sämst i fredags.
-

Johan - To be with you
Ännu en låt som jag tycker mycket om, och har gjort under lång tid. Johan däremot borde åkt ut för länge sedan, vilket han även bevisade denna gång, att det är hans tur att lämna. Han sjöng visserligen bättre än han gjort tidigare, speciellt i verserna på denna låt. När det var dags för refrängen lät det som att det blev på tok för lågt för att han skulle klara tonerna ordentligt. Sorry, men Johan var sämst.


Sumo

Sumobrottning är något sjukt underskattat, och att dessa män förblir så feta som de faktiskt är, är ju egentligen praktiskt omöjligt enligt mig. Jag och Lovisa drog nämligen på oss ett par sumodräkter och testade på livet som överviktiga människor....som boxas och brottas. Att bara orka stå upp i dessa dräkter var snuskigt jobbigt, sedan att lyfta armarna med ett par feta boxningshandskar på var näst intill omöjligt. 10 minuter senare, genomvåta av svett gav vi upp och gav dräkterna vidare till karlarna.


WonderBase lider mot sitt slut.

Så satt man här vid datorn igen, utan något att göra. Men jag är ju på LAN, då ska man inte göra mycket annat än att sitta vid en dator så det är väl bara att hålla god min medans jag själv och alla andra geekar.
-
Så satt man här vid datorn igen, utan något att göra. Men jag är ju på LAN, då ska man inte göra mycket annat än att sitta vid en dator så det är väl bara att hålla god min medans jag själv och alla andra geekar.

CS-turneringen är avslutad, likaså Battlefield, Quake4, Starcraft och Warcraft. Det enda som återstår är CoD- där finalen inte kommer att spelas förän mellan 02-04 någon gång. Stackars CoD-spelare. Men de verkar glada i allafall, och det hade väl jag också varit om ett spel med en så pass liten scen äntligen får en turnering med lite prispengar att faktiskt kämpa för. 59 000 SEK + lite annat smått o gott är godis för vilken CoD-gamer som helst.
-

Förutom att ha haft fullt upp med att både kika på och covra turneringar så jag har jag fått öronen misshandlade av dålig musik från scenen, samt Guitar Hero som en massa äckel ska spela hela tiden. (No offence Thom ;> )
-

Flera trevliga folk har jag träffat under min vistelse här, några är kvar men de flesta var här för att spela i någon av turneringarna och har nu åkt hem. Det var extra kul att få träffa Rattan och blondie. Även en hel del nya bekantskaper har det blivit för min del. Bland annat CS-klanen SoA, Spirits of Amiga. Toppentrevliga danskar som jag fixade pizza ihop med. Wheeii! Och sedan lite annat löst folk, typ Norrlänningen och hans vän "Jag-låter-som-om-jag-ska-dö-i-sömnen". Kul kul! Jag har till och med träffat Rasmus aka Zivvi aka elak ingame IRL nu. Han är rätt söt och inte alls elak IRL.
-

Jag är trött och vill sova, men det är LAN och då ska man vara vaken. Speciellt om det är sista natten (med gänget osv). Bajs.Nedan följer ett smakprov på hur jävla kass fotograf Yllet är. Hon skulle ta en gruppbild på Thom, mig, Vilda och henne själv. Hon fick med en bit av sin lugg, grattis!

@ WonderBase


SKit.

Jag är äcklad. Danny åkte ur IDOL. helvete.

Framme på WB

Jahapp, så satt man här på Wonderbase i Borås efter att ha kört ~25 mil. 25 mil för ett LAN, yippi. Men Thom är ju här, och Arre, Frida, Nyllet, Patrik, Majzan, Daneil och alla andra geeks, så det duger helt klart. Ska bara försöka att inte frysa ihjäl så blir det bra. Alla "pr0s" komer imorgon, så jag får antasta naabs så länge. ;]

Snygg i snön

Oj vad Zimb va glad i morse när han gick ut o fick syn på snön. Hela dagen har varit full av bus och lek där ute, och han har absolut inte velat gå in. Passade på att knäppa lite bilder. Soo snygg!


multinajs

Jobba i 2 veckor, som går ut på att spela dataspel. Sjukt, kul och bra. Dessutom blir jag några tusenlappar rikare. Unbelivable. Fett jävla asnajs. Efter det blir det ett mindre roligt jobb att arbeta med, men desto mer käsh.
--

Något mer som är asnajs är att jag bytt till vinderdäck på bilen idag. Nu är det gjort och jag slipper tänka på det i höst/vinter. Har även lagat blinkersen som något litet luder trashade för mig en natt. Ska man ge sig på och paja bil-strålkastare kan man väl förfan se till och göra det ordetnligt iallafall?! Ha sönder rubbet för fanken. Nästan så man blir lite upprörd.
--

Dagens asnajs #3 är att jag äntligen hittat mina älskade, och fram tills för 1,5 år sedan trogna följeslagare. Roskilde-örhängena är återfunna. \o\  \o/  /o/ (<--Vi gör vågen ey!)
Jag lovar att jag aldrig ska göra om samma misstag som jag gjorde då, jag ska aldrig se åt ett annat örhänge igen. Ni är oersättliga! Det som var så jävla ruttet med detta var dock att de hela tiden fans rakt framför ansiktet på mig typ. Men det är väl så..letar man efter något så hittar man det inte. Slutar man leta så vips.


Tamefan

Ja nu fryser jag igen. Helt jävla asmycket dessutom. Ska krypa ner under täcket en stund tror jag, jag och hårtorken. Bara vi två.

Förlåt, du vet vem och du vet varför. Du sa att det inte kom därifrån, jag drog slutsatsen att det var nemas problemas. Dumt, helt idiotiskt faktiskt. Sorry.

Så var den här..

Japp, nu är den första snön här. Tidigare under kvällen var den i Uppsala fick jag rapporter om, men nu jäklar nu är den här. Denna kalla, äckliga vita snö, som alltid blir till slask  på tok för fort och som då istället blir kall, äcklig och brun. Jag hatar snö och jag hatar vinter, men ack så vackert det är!

Sprang ut i nattmörkret för att plåta, det är inte mycket, men snö är det, och det snöar fortfarande! (Klicka för större bild, yaoo!)minaccia & mys!

Under gårdagskvällen fick jag ett "fuck you" riktat mot mig. En vän visade mig vad en tjej jag inte känner skrivit, självklart blev jag nyfiken och kikade även själv. Jag har tydligen hotat en god vän till denna dam, Patrick. HUH? Ja e sjukt nyfiken på vad jag hotat med, då jag inte ens svarar när han försöker få kontakt med mig. Tydligen har jag lyckats med detta ändå. Hon passar även på att använda uttrycket "datornörd", och rikta detta mot mig. Ajdå. :(
Nåja, jag är mycket spänd på att få reda på vad hotet är.


För några minuter sedan upptäckte jag även att denne Patrick lagt in ett av mina gamla blogginlägg på sin lunar-presentation, nämligen detta:
http://lancia.blogg.se/2006/october/en-langtan-efter-att-fa-ge-igen.html
Vi frågar oss givetvis varför. Har han varit med om samma upplevelse? Blivit våldtagen? Eller kanske våldtagit? Av någon anlending eggar texten honom uppenbarligen. Kanske för att han själv varit anklagad för våldtäkt en gång? Nåja, njut av inlägget, det handlar inte om dig.

Jag som trodde allt detta var överspelat. ;C


Men! Ja, det finns alltid ett men! Idag fryser jag inte längre. Värme! Den bara flödar, och jag njuter. Inte nog med det, jag har fått mina Cheerios också, så sugen som jag varit! Så med de finfina giraff-tofflorna på sitter jag här och myser och skrattar åt särskrivningar. Åååh, nu börjar The Contender också. Sergio Mora in my heart for ever!


Min profilbild