Nu jävlar blire tacos!

26092010567 (MMS)

Nu jävlar blire tacos!


Dränkt lite bananisar :D

26092010566 (MMS)

Dränkt lite bananisar :D


Måste bara säga......att jag älskar den här tub-stillbilden på Rakaka!!!(Jepp, man är lättroad när man tvättar en lördagkväll)

And again..

Efter förra veckans sjukeri och några dagars friskhet är jag åter döende. Det inte bara gör ont i halsen utan det kliar så in i helvete. Sömnen påverkas inte direkt positivt, och ni som känner mig vet ju hur mycket sömn jag behöver.

Detta är dessutom ännu ett bevis på
anti-tränings-teorin. För ja, jag skulle ju börja springa dagen efter jag kom hem från Göteborg.

FML.

Lilla Blå f00dar

Får man verkligen vara såhär söt?!

Kunde varit fucked och tower-lös

Igår kväll började jag min hemresa från Göt-la-börj och ja jävlar, det var verkligen inte långt ifrån att allt gick åt helvete.

Satte mig i bilen glad i hågen med nyladdad mobil och allt var frid och fröjd. En smärre omväg på 15-20 mil nalkades men jag höll hoppet uppe med min homie Vinnie Paz på högsta volym där jag körde i ösregnet. Det var när jag kom fram till Värnamo som livet började bajsa på mig.

I Värnamo var det avtalat att jag skulle möta upp en tjej för att hämta en furet tower jag köpt. Problemet var bara att när jagt väl kom fram och skulle kontakta henne angående further details om vart jag skulle så var telefonen stendöd. Man är inte så jävla kaxig i en helt främmande stad med död tele vid midnatt och inte en käft ute. Det gällde att handla eller åka hem utan illertorn. Tornet som jag försökt få hem i 2-3 månader nu...

Tyckte mig minnas att jag äkt förbi ett Scandic-hotell inne i Centrum, och visst hade jag det. Scandic har WiFi, betal-WiFi visserligen men nöden har ingen lag. Parkerade så nära huset jag bara kunde, drog igång laptopen som lyckligtvis hade batteritid kvar och payade 60 spänn för att kunna gå online och be Röd ringa tjejen jag skulle möta, samt leta fram en vägbeskrivning. Efter många om och men, tack vare ett jävla kukeri från eniro-kartans sida, kom jag så småningom fram till Bunkegatan i Värnamo.

Kontenta: Det gäller att vara kvicktänkt, idérik och bara jävligt awesome. Precis som jag.

Boysens nya bur under uppbyggnad

Blev med naglar idag

Tack Jessica <3

SMS-inlägg

17092010549 (MMS)

Jessica hade tråkigt idag så hon tyckte hon gott kunde göra sin slingdebut på mig. Vi får väl se om jag, alternativt hon, överlever resultatet. ;D


SMS-inlägg

16092010532 (MMS)

mitt sovsällskap i några dagar framöver


SMS-inlägg

15092010518 (MMS)

kör bil, och tänker på ninni for some reason :D


Farsans sova-över-filosofi

Haha, jag kom helt plötsligt att tänka på en grej som jag bara måste dela med mig av. Jag vet inte om det är helt hysterisk roligt eller egentligen ganska sorgligt.

Redan på dinosauriernas tid knatade min pappa omkring här på jorden. Ja, SÅ gammal är han, vilket i sin tur då knappast förvånar någon att han i vissa, om inte ganska så många frågor, är rätt konservativ.

Som barn sov jag sällan borta, och inte heller hos mig sov speciellt många kompisar över. Och ja, med min konservative far dröjde det så klart även rätt länge innan en dåvarade eventuell pojkvän fick sova över, jag kan nog ha varit 17-18 år gammal.

Hur som helst: Att en kille skulle få sova över när jag vad kiddo var som sagt ett big no-no (jag antar att 7-8åringar i hans värld ligger med varandra, eller nåt), men nej, helst skulle inte heller tjejer få sova med varandra, för då kunde dom ju, gud förjude, bli lesbiska!

Nej, hans resonemang är inte alltid helt vattentäta.

Swinging through your town like your neighborhood Spiderman

Lyrics funkar alltid när man inte kommer på någon fyndig headline. Vilket jag visserligen aldrig gör annars heller, men what the heck..

Anyway, Göteborgsweekend coming up och Götet är för mig inte bara synonymt med feskekörka, Liseberg, awesome råttuställningar osv utan även med min absoluta bloggidol Jennie. (Jaja okej, hon bor i Partille, men hon gillar det inte för det är inte hood enough så vi låssas att det är Bergsjön helt enkelt.)

Jennie råkar vara välsignad med en av dom sjukaste hjärnor out there. Alla tangentbord hon rör till blir uppenbarligen till guld då jag allt som oftast skrattar så jag gråter när jag läser det hon skrivit. Jag brukar läsa vissa av hennes texter högt för Röd och han tycker vi är störda, Jennie för att ha skrivit det, och jag för att älska det. Jag tror inte ens meningen med det hon skriver är att få folk att skratta egentligen, det är liksom bara sån hon är.

Jag har aldrig träffat Jennie. Jag har aldrig vågat fråga om någon date. Hon vet nog inte ens vem jag är. Men ja jävlar jag skulle ge henne den där pickniken ute i det fria, (som hennes make inte har vett att uppskatta på ett korrekt sätt), och hon skulle få skiva sitt kött hur jävla tjockt/tunnt hon vill. I would't say a word!

And yes, jag hade länkat henne om URLen till hennes blogg funkat. (Men den har varit nere i en vecka nu och jag avlider!!! :( )
Fan, det låter nästan som jag har en crush på henne.

Girl's got potential!Will Smith & Jada Pinketts nioåriga dotter Willow, nu signad av Jay-Zs bolag Roc Nation.

"In a Thursday radio interview with Ryan Seacrest, Jay-Z said that little Willow is destined for superstardom -- and he even compared her to Michael Jackson.

"I heard the record first before I knew that it was recorded by a nine year old and I was like, man that record's a smash," Jay-Z said. "I believe in superstars. I believe in big records and in superstars and I think [Willow] has both.""

- US magazine
Inga ord behövs...

Genialt.

Or?

So, I watched it...

Eftersom det är en halv evighet mellan Jersey Shore-avsnitten och jag var tvungen att stilla min drama och dekadens-abstinens beslutade jag mig för att ge skandalsåpan tillika Jersey Shore-uppföljaren Kungarna av Tylösand en chans.

Och herregud vad det gjorde ont. Fruktansvärt ont.

Jag brukar banna USA för att dom censurerar var och varannan grej, men när jag såg den här jävla skiten så ville jag bara sätta första bästa kniv i mig själv. Fula människor och deras ännu fulare könsdelar om vartannat. GAAAAAAAAAAAAAH. AMERICAN CENSORSHIP, WHERE ARE YOU?! ALLT ÄR FÖRLÅTET!!!


Hooked

Vi, speciellt Röd, är totally hooked på Jersey Shore. Röd väljer att gå så långt som att erkänna att han har en crush på Mike. Själv väljer jag nog JWOWW, eller kanske Vinnie. Och så vill jag ha Snooki i en liten chihuahua-väska, alternativt i en av råttburarna.

Märkliga ting på mitt bord

Ni som tittar in här emellanåt vet säkert vid det här laget att jag är ungefär bäst i världen på det här det att stöka till skrivbord. Så här såg det ut innan jag beslutade mig för att röja upp något tidigare i afton: (Jävulskt trött på att ha en yta på 10x10 cm att använda musen på)

 

Några av alla märkliga fynd jag gjorde:

Såg, USB->PS2, piprensare, koreansk bajskorv (mycket mjuk och trevlig), salva till Pickles fossingar (det där som ser ut som ett pessar/menskopp/whatever), sprutor, liten norge-bok.

Träningsallergiker

Jag har alltid sagt att fysisk aktitivet inte är bra för kroppen, och jag får fler och fler bevis för min tes.

Min kropp är allergisk mot träning, det är jag helt säker på. Varje gång jag taggar till och bersämmer mig för att "nu jäklar ska jag köra igång med lite fysisk aktivitet", när jag är så pass peppad att jag till och med tänkt ut en outfit (come on, jag är tjej, klart jag tänker ut en outfit) för morgondagens träningsstart (man kan aldrig börja träna redan samma dg som man kläckt tanken, det är ett big no no!) så har jag blivit sjuk lagom tills nästa dag. Det slår verkligen aldrig fel.

I förrgår kollade jag på säsongspremiären av Biggest Loser Sverige. Tjockis-TV är aldrig fel, och ännu bättre blir det när det är gråtande tjockisar. Tårarna är grädden på det fantastiska moset så att säga. Anyway, först så övervägde jag starkt att fira deltagarnas första steg mot ett nytt liv med en stor fin kebabrulle, men när det väl var dags att beställa ändrade jag mig. Fortsätter jag så här så är det jag som måste anmäla mig till nästa säsong, och eftersom jag verkligen inte är någon TV-personlighet att hänga i granen så besparar jag BLS-fansen det. Jag är ingen René eller Florence. "Imorgon börjar jag röra på mig!" Vaknade nästa dag och var, just det, dyngförkyld.

Fan, jag har 2,5 veckor på mig att bli fit till Venice Beach 2010. :(

Fancy Pants makes my world go round, trots att jag är dödssjuk

Förkylningen from hell är på intåg. Jag vill dö. Huvudet inte bara gör ont utan det är verkligen helt igensvällt invändigt. Jag kan inte andas, äta eller tänka. Orkar inte heller.

Men jag har min lilla solstråle, som alltid får mig att klämma fram ett leende i tid och otid. Trots att det närmaste vi kommer omvårdnad från hans håll är antingen nyp i mattes tår eller oral våldtäkt så älskar jag honom och hans sätt att lysa upp den gråaste och tristaste vardag.

Meet Lanz, Lanz i neontröja dansa trans, Fancy Pants och allt annat han heter:


Gamla polare och bajs i boxern

Efter en datorfri dag loggade jag i morse in på fejjan och såg att jag hade en ny friendrequest. Blev väldigt överraskad och glad när jag förstog dem det var; min gamla barndomsvän Tobbe!

Tobbe och jag bodde i samma område under vår uppväxt, gick dagis och lågstadiet tillsammans och hade en väldigt speciell vänskap. Man kan nog bäst beskriva det som hatkärlek faktiskt. Vi bråkade mycket och ofta, men höll ändå alltid ihop. Utöver detta så är det porslinshundar, balkong överfylld med vackra blommor, hans mammas lilarosa(?) bubbla till bil och alldeles för hög musik för att höra att der ringer på dörren som främst comes to mind när jag tänker på Tobbe och hans familj.

I fjädeklass började jag på en annan skola eftersom jag kommit in i musikklass, och det var här vi tappade kontakten. Inget jag tänkte på då, men på senare år har jag tänkt på Tobbe då och då och undrat vad det blev av honom, och nu vet jag! :)

Angående bajs i boxern så handlar det om en dröm Röd hade inatt. Han bajsade på sig, och the amout of poop var så enormt att han fullkomligt fyllde sina kalsonger bakifrån och framåt. Blev som en ballong! Jag kan inte låta lbli att undra hur han kännde sig där och då. Stackars Röd. :D

Dagens outfitSkitig Beatles-tisha - Cubus

Hoodie med kaniner - Primp

Mjukisar - Team Sportia

Rivsår - Råtta

Watch out modebloggers!This is sooo Sweden (Dom absoluta favoriterna/sanningarna fetmarkerade!)

 1. Be careful. The next door in the uppgång (walk-up) is the backdoor of the last guy who is still not interested.
 2. Beer in pop machines.
 3. If you guzzle a glass of water on hot day, you are being rude and demanding more NOW!
 4. They have an island called "Island land" (Öland).
 5. Dog Toilets.
 6. Fireworks at christmas, easter and just about every occasion (at least when there's darkness).
 7. Traffic lights click or beep so blind pedestrians can tell whether the light is red or green.
 8. You can take off the showerhead and rinse the conditioner in 30 seconds instead of five minutes. Also you can wash your hair without washing your body if you're in a hurry.
 9. If you're not careful, you will still be knocking on doors in summer at 11:00 pm...and the sun is still out.
 10. You turn on bike headlights in the winter at 3:00 pm.
 11. Old Swedes go on walks with cats and rodents and use a leash to drag the helpless animal behind.
 12. A can of Coke costs USD 2.00 (SEK 15) at a cafe.
 13. Everybody has super deluxe baby carriages with heavy duty wheels.
 14. No matter how little snow there is, everyone uses studded tires all winter.
 15. No salad is complete without grated carrots.
 16. Swedish kids learn to cook in elementary school.
 17. Girls dress up as witches for Easter and boys dress up as hobos.
 18. Kids sell Bingo/Lotto tickets at the grocery store for fund raising projects.
 19. What you think is a Ku Klux Klan rally in December is really a Santa Lucia procession.
 20. All furniture made of light beechwood or pine.
 21. Unedited R-rated movies on regular (non-cable) TV.
 22. Windows with Venetian blinds in-between two panes of glass.
 23. You can camp, hunt, & pick berries on private property.
 24. You attach your phone cord to the wall with something that looks like a 220-V plug.
 25. Everybody owns a cellular phone.
 26. Red boxes around town you put your used batteries in.
 27. Everyone takes the rainiest month off in summer for vacation.
 28. Front doors on the back of houses shaped like barns.
 29. They claim that wall-to-wall carpeting is why americans get sick, but almost everyone in Sweden has a cold.
 30. Americans like fluffy towels, while Swedes like to smash them in a mangler.
 31. Pear ice cream.
 32. Popular pizza toppings include bananas and curry, or artichoke hearts and roast beef.
 33. "Swedish pizza" to missionaries means "thin, flimsy crust made by a middle-eastern person".
 34. If you're patriotic, you're probably a racist.
 35. Köttfärs is not hamburger as we know it.
 36. You can practically step outside your back door and be in a forest, and pick berries that are in season.
 37. You've got to squeegee the whole bathroom floor after taking a shower.
 38. Cab drivers drive Mercedes Benz.
 39. It takes a crew of six Swedes a week to rip up a cobblestone sidewalk, scrape the dirt off the back, and put it back in. (Not counting bad weather, holidays, fikas.)
 40. Cops drive Volvos and Saabs.
 41. Half naked women answer the door.
 42. Swedes don't know what a 'date' is. They always go to dances and parties in a group.
 43. The amount of daylight you get at different times of year, light in the summer, dark in the winter.
 44. You don't have to lock your bicycle to a lamp post. Just lock the wheel so it doesn't turn, and nobody will take it.
 45. You can't buy greeting cards, aspirin, deli sandwiches, develop film, rent videos or bank at the grocery store, but you have to do all that at separate stores.
 46. When you order spaghetti, don't forget to ask for sauce and meatballs, or all you'll get is the noodles.
 47. Pear-flavored and blood-orange-flavored pop.
 48. While Snapple claims to be made from the best stuff on earth, Bob saft is the best stuff on earth.
 49. Pregnant women bicycle.
 50. More store owners honor the Sabbath day.
 51. Plastic grocery bags made to last more than five minutes.
 52. You can't tell by looking at what kind of handle a door has whether you should push or pull.
 53. "Valentine's Day" decorations at Christmas time
 54. Illuminated red buttons to turn the hallway lights on for two minutes.
 55. Root beer is not popular. The natives think it tastes like toothpaste.
 56. Corn on the cob is not for human consumption.
 57. Chocolate soda pop.
 58. You can ride a bicycle without getting killed.
 59. "Kaviar" (actually smoked cod roe) is a snack food in toothpaste tubes.
 60. If an elevator is on the third floor and you are on the first and want to go up, you have to tell the elevator to come down.
 61. Elevators with no doors on the cab, just the stationary ones at each floor. You could touch the wall moving past as the elevator moves.
 62. Continuously running elevators that you jump on and off of like a ski lift (paternoster?).
 63. Licorice can be salty. You'll burn your mouth if you're not careful.
 64. Rotten fish in a bulging can is a delicacy (surströmming).
 65. Riding a bicycles on a cobblestone street.
 66. Shaving not as popular with girls.
 67. Rose hip tea (nypon soppa).
 68. "Hockey" with curved clubs and a very small ball (bandy).
 69. Traffic lights turn yellow on both stop and go.
 70. Doorknobs on toilets and toilet handles on doors.
 71. Asking for "peanut butter and jelly" is like asking for "rock candy and frosting."
 72. You can get by on SEK 5,- in food budget per week. Everybody wants you to come in and "fika."
 73. It's not surprising to see a movie theater or a bicycle repair shop closed for a month in the middle of the summer.
 74. You go to a health food store to buy maple syrup.
 75. If you order a pizza with olives you get a whole unpitted olive rolling around on top of your pizza.
 76. A clothes dryer is a luxury (but a drying room isn't).
 77. The spin cycle is handled by a different machine than the wash and rinse cycles.
 78. If you think a Swede is suffocating she may just be saying yes.
 79. You can serve ice cream with a knife.
 80. Mayonnaise comes in toothpaste tubes.
 81. If it weren't for the engine running you might be able to hear a pin drop on a bus with 75 people on it.
 82. When a Swede talks about "the system", he's not talking about beating the establishment; he's talking about buying liquor.
 83. A person who speaks only one language is rarer in Sweden than a polyglot is in the USA.

Källa.
Min profilbild