Crazy

Lyssna på denna version av Gnarls Barkleys - Crazy. Så jäkla bra! Tack Linda!

Holland - Dag 1: Åka och vänta, hela jävla dagen

Resan till Holland gick ungefär som alla andra resor hittills - åt helvete.


Gick upp ur sängen 2 innan det var dags för avfärd från hemmet, jag hade dessutom packat nästan allt redan kvällen innen. Ovanligt ambitiöst för att vara jag faktiskt. Givetvis sitter man ju bara och degar med en massa meningslöst fram tills det är ca. 10 min kvar till avfärd och man kommer på att man inte ätit, duschat, packat det sista osv, och så även i detta fallet. Anyway, jag klarar deadlinen och det bär iväg ner till tågstationen. Tåget skall gå 11:22 och när vi kommer fram till tågstationen står alla stationsklockorna på 11:21. Jag skiter nästan ner mig av stress till jag på avgångs-tavlan ser att tåget är försenat till 11:38. Jag andas ut, tar en sväng in på pressbyrån för att köpa dricka och slår mig sedan ned i stationshuset för att invänta tåget. Här utspelar sig sedan något mystiskt innuti mitt huvud mina damer och herrar.


Ca. 10 minuter efter att jag anlänt till tågstationen är klockan fortfarande 11:21 och jag börjar halvt paranoid fundera på om jag istället för att vara på tågstationen befinner mig i något slagt paralellt universum där tiden stannat, eller om världen bara hämnas på mig över min förtjusning över den glade söte mannen i Heroes som kan frysa tiden och sin omgivning men ändå kan röra sig själv. Jag sneglade ne på min mobilklocka och var helt övertygad om att den gick fel, som vanligt, tills jag tjuvkikade över på min bänkgrannes klocka vilken även den visade 11:16. Klockorna på väggen stod stilla i ytterligare några minuter och jag bestämde mig för att de helt enkelt måste ha stannat ett halvt dygn tidigare eller dylikt. Plötsligt slår min mobilklocka över till 11:22 och likaså klockorna på väggarna. Efter detta gick klockorna på väggarna rätt igen, och min Heroes-teori smög sig på min igen. Scary. :(


Det något försenare tåget tar mig sedan till Sthlm, och ett proppfullt Arlanda Express sedan mig vidare till Arlanda där jag möter André aka RiCH. André är en rar karl bör även nämnas! En timme innan avgång går vi till en automat för att checka in med self service. Allt går skitbra tills det är dags för att skriva ut våra biljetter då automaten i princip ber oss dra åt helvete genom att helt plötsligt börja vråla om att den är ur fuktion. Jag morrar och går sedan bort till en annan automat övertygad om att vi inte kommer få ut några biljetter här då det säkert kommer stå att vi redan tagit ut dem eller liknande. Men det hela går vägen, vi lämnar av vårt bagage (slapp tack vare selfservice en 200 meter lång kö, hurra för mig), och inser att flygplanet som skall ta oss till Oslo är 70 minuter försenat. 130 minuter att slå ihjäl så vi drar och käkar utan att egentligen ens vara hungriga. André beställer en sallad medan jag själv river av kanske millenniets godaste pasta. Herrejävlar jag äckligt gott det var. (Kräftstjärtar, kantareller, vitlök och annat smaskigt i såsen. Mamma, laga det plz!) Efter detta går vi igenom säkerhetskontrollen och har astråkigt resterande tid tills avgång.


Ett dyngdimmigt Oslo välkomnar oss och vi får åter gå igenom en säkerhetskontroll. Det tog säkert 30 min att få igenom 20 pers. Effektiv personal där, Oslo flygplats! Tilläggas bör att det var inget som krånglade, ingen som hade någon bomb eller så, det var bara jäkligt slö personal. Även planet från Oslo var sedan nästan en timme försenat och än en gång fick vi väntaaaaaaaa.... När vi väl fick boarda så blev jag och André förflyttade till andra platser än de jag bokat vid inchekningen. Från rad 6 till rad 19. Vellan däremot fick avancera fram från rad 17 till sex. Rad sex var den bakesta raden i Economy Plus, vilket innebar att Vellan fick gratis mat, vi där bak fick inte ett glas vatten ens utan att betala för oss. Jag sov.


I Amsterdam skulle vi landat straxt efter 19, men istället var vi framme runt 21, och vid denna tidpunkt var jag och André rejält hungriga. Vi sprang runt på flygplatsen Schiphol och letade efter något att äta. Så småningom ser vi en skylt där det står "Burger King 200 meter", denna är placerad framför en vägg och inget BK finns i sikte. Vi sken upp som solar, men 200 meter åt vilket håll? Vi hittade hur som helst så småningon till BK, där vi med tre(3) personer framför oss ändå fick stå i kö i över en halvtimme. Jag överdriver inte, det var verkligen över en halvtimme. Vi fick vår mat, åt vår mat och köpte sedan tågbiljetter till den 2h långa resan till Enschede för 138.80 euros. (Tur & retur 3 pers.)

Framme i Enschede tod vi en taxi som först körde oss till "Dish Hotel", efter att jag visat honom en karta med avress och vägbeskrivning till vårat hotell och pekat och sagt "To this hotel please", framme vid Dish Hotel visade jag kartan för honom igen och han sa att "But you said Dish Hotel?!". Sedan körde han oss rätt. Woho!

Vi var framme på hoteller 00:30, trots att jag hoppade i säng direkt lyckades jag inte somna förrän efter 03 någon gång. Sköööööööööönt att få sova, äntligen.


Trodde jag ja... Klockan 07:00 hör jag hur det börjar hamras i rummet under mitt, och detta är ett fruktansvärt lyhört hotell. Kvart över sju drar de igång två borrar också. Jag ligger kvar i sängen till klockan åtta och lyssnar på detta oväsen innan jag bestämmer mig för att ge upp och går upp för att duscha istället. Tanken här var att vi skulle bege oss från hotellet klockan 10 så jag hade ju tack vare borrandet gott om tid på mig. I min väntan sedan gick det ju inte att se på TV heller, för den överröstades av borrarna, och jag var inte jättesugen på att nöja mig med att läsa textningen på holländska. Så jag packade istället om mina väskor sakta och omsorgsfullt för att få tiden att gå, vi skulle ju byta hotell också.

Nu tar jag en liten paus i skrivandet. Mer om resan kommer sen!


In the land of weed

Är framme här i Holland nu men är alldeles för trött för att orka berätta om helvetesresan och helvetes natten/morgonen på hotellet. Åter kommer senare om det hela för just nu ska jag döda mig själv.

Facebook, Facebook, ständigt detta Facebook

Jag har från första sekund sagt att Facebook suger och att det är fritt fram för dem att "sno" ens bilder man laddat upp om de så vill. Alla som inte trodde mig kan äta skit. Läs detta !

Shit, Thom!

Kolla vad skitlik denna man är knoff! Det skulle lätt kunna vara hans typ...klon, fast 50 år äldre.

Ey Yllet!

Glömde ju denna länk, med de öppna gnäll-breven. Notera gärna hur många gånger karlfan lyckas klämma in Mr Mercy i brevhelvetet.

Btw så har mamma och pappa finally åkt iväg, och jag, doggy och Mr Johansen ska ta hand om varandra i en vecka. Scary.

Sömnproblem och drömlya

Den gångna natten var den femte i raden då jag sovit pissigare än vanligt. Det är inte bara febern det handlar om nu, febern som jag åker på varje natt, utan att jag vaknar mellan 01-04 och kan inte somna om förrän vid 06-08 på morgonen som tidigast. Jag vaknade alltså även inatt, och var dödstrött klockan 06 igen. Jaaaa jag är student på distans och kan därmed välja att sova när jag vill och jobba med skolgrejor när jag vill, problemet just denna dag var att vi skulle på lägenhetsvisning kl 08.

Anyway, dödstrött tog jag mig i kragen och satte mig tillsammans med min mor i bilen och begav oss till adressen på vilken lägenheten skulle återfinnas. Och vilken lägenhet sen! Jag är kär och har tackat ja, nu får vi hoppas att övriga fyra som ska se på lägenheten suger och antingen tackar nej eller bara är jävligt skabbiga i allmänhet och får dissen av HSB. I WANT IT SO BAD! (Läget kunde ju sugit mindre, det är typ där du bodde förut Yllish, men fyfanken vad huset och hela lägenheten kompenserar upp det hela! OMG!)

Mina tår är mosade btw, på tal om nåt helt annat. Mina planer på att springa mig i form är atm fett nedlagda och nu har jag dessutom något att skylla på. Att gå promenader med hunden 4-5 ggr om dagen kommer däremot att bli en utmaning då jag inte ens kan ligga i sängen och bara försöka sova utan att det gör döont. Tack Junior! <3

Kniva mig? :(

Haha, min kära väninna Linda just made my day genom att dra upp ett gamalt härligt minne:

20:48:10 ?@bal-GBG`St? Lancia
20:48:13 ?@bal-GBG`St? shit vad längesen
20:48:14 ?@bal-GBG`St? 21:20:05] ok :D sista frågan nu då, om du fick kniva en vem du vill i en officiell match, vem hade du valt?
20:48:14 ?@bal-GBG`St? [21:20:29] Haha Lancia, för hon skulle bli så jävla arg :D

CP-Linda.

Vildhezt!!!!!!

Well, I must admit att jag är på tok för jäkla astrött för att orka såga sönder Blazzes krönika atm, så det blir en annan gång. Min honungspaj Lovisa ville dock ha länken till skiten, det är därför jag alltså ens lägger energi på att nämna det just nu. Varsågod mitt hjärta, här har du länken till avskrapens avskrap när det kommer till krönikor, eller vad det nu egentligen skall föreställa. (Notera de tre s:en i den tillhörande artikelbilden. Jag hoppas dessa tre "s" är medvetet ditsatta, annars måste jag tyvärr pissa ner mig av beundran över inkomtetensen hos den som skapat bilden. Pissar iofs ner mig om de är medvetet ditsatta också, för...varför i helvete sätter man dit tre s?) And yes honey, jag fixar de rosa lurarna åt dig i Holland!

Till något sjukt mycket trevligare än skitkrönikan - jag såg maskrosor på ridturen idag. (Hello global warming \o/ ) När vi ändå är inne på ämnet "ridturen", kan jag passa på att nämna att Junior är en herre med väldigt mycket energi numera, och det bästa han vet, efter äpple, är uppenbarligen att få sträcka ut och dra på turbon över galoppsträckan vid åkrarna ner mot Navestad. Vi sprang som tusan! :D
Hörlurarna du köpte åt mig btw, Morten, funkar perfa, tappar dem inte ens nästan. Thx hun!Sleepless in Norrköping

Det är mycket som händer just nu. Fel Idol-deltagare åker ur tävlingen, hackerkrig sverige vs. turkiet, Faxzuparen Blazze gör bort sig brutalt i en krönika samt i ett offentligt svarsbrev till "Mr Mercy", som han med tanke på sin totala avsaknad av någon som helst skill i det svenska språket, inte ens nästan kan ha skrivit själv då engelskan faktiskt är relativt god. Mitt i allt detta kan jag inte sova, så istället för att ligga i sängen och glo eller sitta framför datorn och häcka, vilket jag f.ö. gjort alltför mycket de senaste åren, åker till stallet och mockar för att iaf. få känna mig lite produktiv. Den gode herren Junior, som nu känt mig sedan 1994, kommer med all säkerhet få sig en smärre chock när jag dyker upp såhär pass tidigt, då han mycket väl vet att jag normalt sätt sover till minst 14, och dyker upp i stallet därefter.

När jag återkommer här, när det nu må bli, kommer jag dra igång en sågning utav Blazze och hans fjanteri-krönika. Varför? Ptja, knappast för att det är nödvändigt, han har ju redan fått en hel det skit kastad på sig, utan mest för att det är jävligt roligt, speciellt när det handlar om just honom. Sorgliga pajas.

Äckliga jävlar

Artikeln är förvisso några dagar gammal, men jag kan bara inte smälta det: http://www.expressen.se/nyheter/1.880320/man-forsokte-ha-sex-med-fol

Hur fan kan någon ens komma på tanken att förgripa sig på ett djur? Och speciellt på ett litet föl som detta? Helt jävla asäckligt vidrigt sjukt. Gärningsmannen och likasinnade borde skjutas asap.

"I Sverige blev tidelag legaliserat i samma veva som förbudet mot homosexualitet togs bort 1944, förbuden låg under under samma paragraf. Före detta riksdagsledamoten Gustav Fridolin la under sin tid i riksdagen en motion om att åter kriminalisera tidelag ? endast sex riksdagsledamöter röstade för."

Endast sex riksdagsledamöter röstade för - vad är det för sjuka jävlar som styr i detta land? Fyfan så vedervärdigt äcklande. HELVETE!

Dear ArreliuS...

My friend ArreliuS wrote following about facebook @ his own blog: "Sparsmakad design, inga egentliga onödiga funktioner samt att allt är gratis."

Dear ArreliuS;
#1, Sure, the design is simple, but still fugly and makes me wanna throw up everytime I visit the site.
#2, Facebook actully has a lot of meaningless crap functions, to mention only a few of them; vampires, superpoke and gifts.
#3, Everything aint for free at all, the "gift function" for example costs $1.

Anyway, trots detta vidriga misstag i din blogg, där du faktiskt hyllar facebook, så älskar jag dig.

Det jag undrar över just nu är varför jag skrev mer än halva inlägget på engelska...

Dancin' birdie!

Watch this clip, its so friggin' hilarious! (ImsoinlovewiththisbirdOMG)

Just take me back there...

So, Im back home again in this cold shit hole called Sweden. As always when I come back home from cover-trips I feel so depressed and empty inside, and this homecoming is not an exeption. Anyway, I just went through my pictures on my cellphone and found two pictures from Seattle that I just must post here.

To the left its Ben (DeMusliM) and me, and to the right its Elin (Trinelin) and me. And these two guys are, without any doubts, two of the sweetest persons I've ever met in my whole life. I miss you so much! :(On the other hand, I have my four sweet boys, Morten, Zimba, Junior and comp. (yes, my computer is a boy and a huge love of mine), here at home so I guess I'll survuve for a while without Ben and Elin, even though its going to be really hard.Realize

If you just realized what I just realized
Then we'd be perfect for each other
Then we'd never find another
Just realized what I just realized
We'd never have to wonder if
We missed out on each other now.

Colbie Caillat - CoCo: One of the best albums ever made. All her songs are so beautiful!

Korruption och bad manners på WCG 2007

Admins:


Jag kan lätt kalla detta för det värsta evenemang jag varit på som press. Inte ens GameGune i somras var nästa såhär värdelöst. Konflikterna är bara en liten detalj i hur förbannat värdelöst det här evenemanget är, iallafall för min del. To make it short - Admins hatar mig för jag vet inte vad. To make it long:


Under fyra dagar har jag blivit utslängd konstant och nekad access till turneringsområdet - medans all annan randommedia får göra i princip vad som helst där inne på området. De skulle kunna ställa sig och pissa spelarna i fejat under en pågåenda match utan att bi utslängda, i promise. De första två dagarna blev jag insläppt, fick tillåtelse av huvuddomaren att vara där inne, men blev ändå utkastad av några lowrank pajasadmins. Ett "But i got permission from the hed referee to be in here" räcker in inte, de vill inte ens höra med huvudamin om det är okej utan kastar glatt ut mig, flera ggr om dagen två jäkla daga i rad. All annan press, så som fotografer, filmare och snyltar-domare-som-är-här-och-covrar-genom-att-ta-bilder-osv-till-sin-skitfula-sida-där-ingen-läser får vara där inne.


Droppen var dock ändå det som hände igår och idag. Det började igår med att jag var inne på området tillsammans med Fajri och Scar. Fajjan skulle gå ner till pressområdet, och vi stannade upp och växlade några ord på en plats där inga datorer/spelare fanns, då kommer en domare fram och börjar gnälla som bara den om att vi inte får stå där inne och specca matchen och att vi ska dra därifrån pronto. Ja, well. Fajjan gick, jag fortsatte fota i 3 minuter innan samma pajasdomare som kastat ut mig dagarna innan kommer igen o säger att jag måste gå ut. (Detta trots att det står på whiteboarden utanför ingången att press FÅR vara där innen mellan 12-13.) Cownen eskorterar mig till in/utgången där han placerar en stor jäkla biffadmin och säger åt honom att vakta området samtidigt som han säger "And dont let her in!" Jag har inte ens nästan varit otrevlig God damn it, och jag har VERKLIGEN inte stört spelarna med mitt fotograferande. Till skillnad från alla andra jävla sopor som är där inne, trycker upp saker i fejjat på spelarna, använder blixt, men får vara kvar. Jag säger då till denna wannabe-vakt "Why am I not allowed to be in there when everyone else is, and when the signs says that press is allowed between 12-13? You Should wipe it out if its not correct." Och han svarar på ett sjukt jävla astrevligt sätt "Its not wrong, but anyway, why should I do anything that you ask me to do?" Otroligt trevligt bemötande. Fem fb-loggor av fem möjliga till årets äckeladmins.

Idag, glad i hågen när jag ser att en massa fotografer, filmare och annat löst pressfolk befinner sig inne på området, även Scar, traskar jag mot ingången och vill komma in. Jag blir nekad ofc, av den enkla anledningen att press inte får vara där inne och speciellt inte jag som bara har kamera och inte filmkamera. Jag frågar då, "But why? I can see atleast 20 presspeople in there, and the half of them only has regular cameras taking pictures?!" "So what? I wont let you in anyway" får jag som svar. Jag yttrade efter detta ett "Whatever", vilket är ungefär det otrevligaste jag sagt till admins öht. under dessa fyra dagar, så de kan ju knappast bestämt sig för att hata mig för bad manners.


Konflikter:

  • fnatic - eSTRO/mibr
  • eSTRO - MYM
  • CMO - Virtus
  • roccat - Amazing Gaming
  • eMazing gaming - Virtus


Till att börja med har admins klantat upp map-poolen och satt dust_2 två gånger, som andra och femte karta, när det egentligen är karta nummer ett, som skulle varit femte också, alltså Inferno. fnatic har två väldigt starka lag i sin grupp, eSTRO och mibr, och får givetvis möta dessa två på dust_2, som även är känd som fnatics absolut sämsta karta någonsin. fnatic förlorar både mot eSTRO och mibr i två jämna matcher trots hyfsat d2-spel utav svenskarna. fnatic skriver under matchrapporten och lämnar därefter in en överklagan mot både eSTRO och mibr för rysshopp. En konflikt som halvt tas på allvar då admins först sätter sig en liten stund och kollar eSTRO-demo, för att sedan säga; "You turned in your complains to late, after signing the paper." fnatic får förlust och är utslagna ur gruppspelet och därmed även WCG.


Två CMO-spelare tappar under matchens gång sin STEAM-connection och åker ur servern. CMO får spela en av rundorna 1on5 och förlorar denna. Vid eventuell vinst hade resultatet kunna fastställts till 15-25 och därmed lett till övertid, istället för som resultatet nu med den 1-5-rundan blen 16-14 till CMOs nackdel. CMO pratar omgående efter matchen med admins, admins går på CMOs önskan och tilldelar holländarna denna runda, vilket alltså leder matchen till övertid. Ett hyfsat korrekt beslut av admins, även om jag hellre hade sett den rundan spelas om, för att avgöra eventuell övertid eller ej.


I roccat - Amazing Gaming var situationen liknande som den i CMO - Virtus, bara det att det va två roccat-spelare som förr ur och inte fyra. Trots inlämnad protest fick roccat ett beslut direkt til sin nackdel, då admins över huvud taget vägrade att ens titta på saken - roccat utslagna ur WCG.


Fallet eMazing gaming och Virtus var riktigt snurrigt och här börjar det märkas att domarna inte är helt opartiska när det gäller matchkonflikter och favorisering. Det började med att lagen skulle spela på scenen, och allt gick väl tills den första kartan var avklarad då en matchprotest mot Virtus lämnades in angående flashbugg. Virtus menade att inget sådant förekommit, och inte ens går att göra så då WCG använder sig av bugg-säkra kartor. Huruvida detta med bugg-säkra kartor stämmer eller ej vet jag inte, men eMazing fick igenom sin protest utan att admins ens undersökte saken närmare än att bara lyssna på amerikanernas version. I normala fall tilldöms man vid flash-bugg -3 rundor vilket även står i reglerna, men admins beslutade istället att dra ifrån den "flash-buggade rundan" och låta de båda lagen spela om den, och endast den rundan. Innan detta kunde göras blev lagen dock bortkörda från scenen och fick flytta upp till det vanliga turneringsområdet för att spela denna sista runda, och eventuella efterföljande kartor.


Konflikten eSTRO - MYM var dock det som var alla märkvärdigast. Matchen spelades och MYM vann relativt enkelt båda kartorna (16-9, 16-9), när eSTRO lämnar in en konflikt angående rysshopp av en MYM-spelare, nämligen KF3. KF3 vet tydligen inte ens hur man rysshoppar så protesten går inte igenom och MYM tilldelas segern. WCG, som ägs av koreaner, sponsras av Samsung och liknande kallar genast ned högt uppsatta och sponsorer, och efter detta ändras beslutet igen; eSTRO får sätta sig och kolla igenom demos och se om de finner nåt de kan "anklaga" MYM för. eSTRO får då och då även sällskap av admins när de ser på demona, detta pågår i ungefär 2-3 timmar, under denna tid får eSTRO även hur mycket tid som helst att prata med administratörerna om allt möjligt i denna match. MYM blir tillsagda att de inte ens får gå ifrån sina platser, och definitivt inte kolla på några demos för då blir de diskade pronto. De får inte eller diskutera saken med admins. Anedningen till att de inte får kolla på demos är troigtvis att admins/WCG-koreanerna inte vill att MYM skall sätta sig och försöka hitta eventuella rysshopp osv i eSTROs demos. Alla som sett på bla HLTV vet att eSTRO har rysshoppat då och då, men man har alltså blivit förbjuden att fixa fram bevis mot detta. Sedan beslutas följande:


MYM blir anklagade för rysshopp och får ett gult kort. Om man lyckas hitta rysshopp även av eSTRO-spelarna blir MYM tilldelade segern. Om man inte finner några rysshopp utav eSTRO står det mellan att antingen diska MYM och ge eSTRO segern eller låta matchen spelas om. Då eSTROs demos inte fick kollas på utav någon var det omöjigt att hitta bevis mot koreanerna och man valde att ge de båda lagen en kartseger var istället för tidigare 2-0 till MYM. Denna 3:e karta blev av någon anledning dust_2, koreanernas starkaste bana, och här klarar ett mycket frustrerat MYM inte alls av att spela och förlorar matchen och blir utslagna ur WCG.


Det är inte bara i eSTROs fall som koreanerna har fifflat för att få fram ett koreagynnande resultat utan detta hände även i StarCraft. För att göra en lång historia kort; Den koreanska spelaren Stork utnyttjade i gruppspelet medvetet en bugg som enligt reglerna skall leda till autoförlust i matchen och i värsta fall diskvalificering, men såklart inte i detta fall, utan admins dömer att matchen skall spelas om, då dem anser att "fusket" koreanen använde sig utav inte påverkade matchen. Påverkat spelet eller inte - fusk skall alltid bestraffas oavsett om det påverkade utgången av matchen eller inte. Koreanen skulle, om han tilldömts förlust åkt ut ur hela turneringen, detta kunde ju givetvis inte ske gå det koreanska organisatörerna inte ville gå miste om att ev. få denna korean till final, så de dömer helt enkelt att han får spela om matchen bara. (Vilken han vinner, och sedan även hela turneringen). Om koreanerna tänker fortsätta med sitt korrupta och osportsliga beteende så kan de väl iallafall göra det diskret. :(

Jag är fett kritisk mot detta evenemang atm, i know, men kom ihåg att detta är endast mina åsikter och representerar på intet sett Fragbites syn på WCG.


Detta var ett gnällinlägg, med inga roliga uppevelser nämnda, men nu är jag så jäkla sur så jag får ta det en annan gång. (L-tangenten funkar fortf bara då o då och jag orkar fortf inte korra heller.)


Resa 'n' shit

Om ni skulle upptäcka att det fattas en massa "L" i min text beror det på att l-tangenten börjat strejka och jag inte orkar korrläsa. :(
Dag 1, fettråkiga resan

Med äckligt få timmar sovna under de senaste två dygnen sitter jag nu här, med 1,5 h kvar till Seatte och håller på att dö av ren utmattning och trisdess.

Med en väckarklocka som ringde kl 06 i morse, samt en packning jag totalt skitit i att packa kvällen innan blev morgonen smått hektisk. Speciellt så jag insett att jag under den ynka timmen jag hade på mig, (tack Tomas*), hade suttit o käkat risgrynsgröt under 40 minuter av denna. Anyway, I made it, trots whine från farsan och lite kvarglömda saker hemma.

Tågresan upp till Sthlm sög. Varför? Läs nedan. Väl framme i vår vackra Hufvudstad mötte jag HT och Fajri, och vi styrde sedan kosan vidare mot Arlanda Express. Vi åkte. Vi ankom - till Arlanda - där vi fick sitta och vänta i 3h. Thx again Tomas!


Vi boardar planet och inser att vi, Jag, Fajri och HT, är de enda personerna på hela jäkla flyget som inte har någon såndär liten "tv" inmonterad i sätet framför. Vi trodde att detta var något sorts straff vi tilldelats, men icke, straffet skulle komma att bli något helt annat. Vi lyckades lokalisera våra små TV-monitorer tillslut som på ett mycket fiffigt men förbannat osmidigt sätt var inbakade under våra säten och fickvridas och bendas i alla möjliga vinklar innan de blev brukbara. Straffet blev istället den plats jag tilldelats, JAG OCH ENDAST JAG. Precis alla i hela flygplanet har lyckats trampa på mig, köra på mig och mer eller mindre frivilligt slå på mig. Stolen är med andra ord placerad helt åt hevlete. Bra jobbat SAS.


--


(Forts. Skrivet 3/10 kl.20:30)

Efter att ha landat i Amerika väntade passkontrollen i vilken man får lämna in sin gröna lapp med massa snuskiga saker på som skall fylas i på flyget, (ni vet den där "om du deltig i andra världskrigret och stred på tyskarnas sida, vänligen kontakta mamerikanska ambassaden innan du reser hemifrån"), bli fotografread och fingerprintad. Ett kort förhör brukar även äga rum. Jag hamnade hos en gullig liten man med asiatisk påbrå som var allt annat än fientlig och misstänksam. Thumbs up! Att ta sig igenom nästa tull, med sitt uthämtade bagage var dock inte en lika trevig upplevelse då aset man skulle snacka med där var, tbh, en riktig jävla surfitta. Han lackade på att vi hjäptes åt att bära varandras väskor, så han skickade in oss för genomsökning av våra väskor bara för att jävlas. Hoppas han dör.


Väl igenom tulljäklarna anläde vi til hotellet med taxi, ett hotells vars sängar är totalt unsderbara. Två enkelsängar i varje rum, jag delar mitt med Oscar btw, och dessa enkelsängar är 140-160 cm breda / styck. Jag somnade ganska omgående, (kl 19), medan grabbarna gav sig ut på jakt efter mat. Hur detta gick har jag inte en aning om då jag sov som en stick när dem kom tillbaka igen, men jag hörde rykten om att det blev micro-pizza til slut.


* Av någon mystisk anlednig bokade Tomas in mig på ett tåg till Sthlm som avgick vid 07 i morse och skulle vara framme på arlanda 9:50. Detta är inte det mystiska i sig, utan snarare att fet fanns tre(3) stycken tåg som avgick efter detta 07-tåg, varav det senaste av dessa avgick 8:30, men ändå skulle varit framme tidigare än snigeltåget Tomas satt mig på. Ville han vara lite extra elak mot mig för han vet att jag är sjukt morgontrött? Eller handlar det bara om att han är långt ifrån lika skillad som jag på att boka biljetter? Only God knows. Faktum är att dessa senare avgångar dessutom var billigare och var x2000-tåg. Tilläggas bör kanske även att det förbannade tåghelvetet givetvis gick sönder på vägen upp till Sthlm och vi fick stå tilla en bra stund mitt ute i ödemarken och glo på ett skitspännande grustag av något slag.


--


Dag 2, den totalt meningslösa dagen som slutade meningsfullt

Vaknade 08, fortfarande mycket aptrött, men man får väl offra sig för laget?! Tog ett bad, jaaaa dem har barkar här! :D Eftder badandet väntade frukost, en enorm sådan. Ska nog ta och fota den imorgon, så ni förstår. Utbudet är inte speciellt stort egentigen, men det är....ehm...speciellt ändå. Efter frullen åkte vi med taxi till WCG-arenan på Qwest Field, eftersom grabbarna var så sjukt fast beslutna om att vi minsann skulle hämta våra presspass och sitta där o jogga hela dagen. Jag protesterade högljutt, men jag åkte ändå.


Väl framme möts vi av en rar dam o dörren. Vi får skriva på båra namn på ett par visitor-pass, som vi sedan får klistra på oss. Arenan är väldigt tom och inte ens uppbyggs till hälften. "Inte en chans att öppningscermonin är idag" tänker vi, och mycket riktigt, den är imorgon, torsdag. Presspassen fick vi inte heller hämta ut förrän imorgon, så resan till arenan var ganska meningslös. Vi beslöt oss för att lämna av alla våra cover-prylar på hotellet igen, för att istället ge oss ut på mad shopping.


Framme i shoppingkvarteren efter att ha tagit någon form av spårvagn/spårbuss/sjukt-mysko-fordon var det dags att rocka oss. En kort stund gick jag med de övriga 3 fb-arna, innan jag bestämde mig för att ge mig ut på egna äventyr. Ett äventur som resuterade i en massa köpta grejer. Min pappa kommer antagligen döda mig när han får se hur mkt grejer jag kommer hem med. Efter många timmars traskande i downtown fick jag ett sms av Elin som var på ingång tillsammans med Alana, och efter många om och men hittade vi även varandra.


Efter kramande och letande efter någonstans att äta fann vi tillslut en lämpig parkeringplats att arbeta oss vidare ifrån. Vi hamnade till sut på en thailänsk restaurang där vi åt mycket god mat. Jag vet inte vad jag käkade riktigt tbh, men gurksallad fick jag till iaf. :) Mycket skitsnack och även lite öl senare skulle tjejerna på något sponsormöte, så jag tog mig tillbaka till hotellet och här sitter jag nu och tittar på Family Guy på TV och chattar med Morten som varit uppe alldeles för lämnge. (Kl är strax 06 i sverige) Blir nog sova för mig med snart, upp tidigt imorgon...


Bilder kommer, men uppkopplingen på hotellet är så kass att jag får vänta tills vi kommer till arenan igen för att få upp dem!


Abooo!!

Hej fans! Jag aer framme i Seattle. Bjuder pa lagnt blogginlaegg senare. Ciao.

Finally!

Äntligen är den uppe, intervjun med PGS! Den finns både textad, på svenska och engelska, samt på film uppdelad i två delar. Hela kalaset finner ni här!

Oh btw, credz till Morten för att, iallafall ha, tagit några av bilderna i föregående inlägg. Han red faktiskt tillomed en runda på Junior, men det får inte komma till allmän kännedom egentligen då han anser att hans manlighet kommer komma till skada isf.

Junior is a hot babe!

Efter föregående traumatiska blogginlägg postar jag istället lite bilder på en av världens snyggaste killar.
Nej, vi hoppar inte världens maffigaste hinder på bilden, men banan var snuskigt blöt och vi ville inte dö denna dag. Överseende bitte!

Här har du bilden Elin! (fanvadjagsaknardighoney,komhemfrånjapanasap!)

24556-66

Jag ser ut som en fett hålögd jävla knarkare här. Damn! (Men vad gör man inte för Elinz0r?!)

Min profilbild