Grattis!

Grattis till världens underbaraste E & Q! Alldeles nygifta och allt. Jag önskar er all lycka mina fina vänner och hoppas att vi ses snart. Massor med kärlek till er! <3


(Kolla bilden via länken. Hur adoreable är dom inte?!)


Dagens outfit - 29/12 2008 (Byxorna!! <3)


En Fragbitezippie och Cocacolabyxor inköpta i Las Vegas

Jag har ju suttit i snyggare positioner i mitt liv...

Miniupdate

Julen är över. Knappt så jag ens märkt av att det varit jul om man bortser från alla God Jul-sms och allt pynt ute på stan och i folks fönster. Var visserligen hos mor och far på julafton och åt en bit mat, bara för att det är så man gör liksom. Det juligaste det bjöds på där var rödkål, men thats about it. Morsan skippade köpa någon skinka med motivationen "jag tänker fan inte äta skinka i en hel vecka sen". Helt rätt.

Sedan sist har även min gode vän Arre varit på blixtvisit och jag har också passat på att spackla lite i sovrummet där Dex gått lös på fasaden. Har även hunnit med att köpa en (dösnygg!) skrivare, med inbyggd kopiator och scanner, på mellandagsrean. Jag har aldrig ägt en scanner tidigare så jag tycker det är skitkul. Sitter och scannar in precis allt jag kan komma över.

Imorgon(ikväll) ska jag spela Fragbites King of the Hill. Tack alla jävla idioter som röstat på mig, jag vill INTE spela. Ska se om jag lyckas ta mig ur det här på något sätt.

Dags att försöka sova kanske...

Kött fifään

Jag vet att der är julafton och allt men faktum är att det inte bekommer mig det minsta när jag har Sean Banan på min TFT. Jag har skrattat åt det här klippet i månader med det är fortfarande lika kul. Sean Banan är min idol.


Lovisa tänker till


Yllet säger:
Hur faan ska vi få in alla i en bil?
Lancia säger:
vi är 5?
Yllet säger:
aa du har en poäng

SJ gör det igen...


Nu är jag sådär übersepe igen och kan inte sova men jag har iallafall börjat komma över gårdagen så allt är inte bara dyngnegativt, men fan inte långt ifrån.

Gårdagen började bra. Sen
spårade det där jävla fittåget ur i Kimstad. Fan ta den där äckliga hålan Kimstad.

Urspårningen hade inte berört mig nämnvärt om det inte var för att Röd satt nere på tågstationen och väntade på sitt tåg till Arlanda. Den ständigt uppskjutna avgångstiden resulterade i att SJ, efter resenärernas påtryckningar, två timmar senare satte in en buss mot Stockholm. Röd hoppade på bussen men redan innan den kommit till Nyköping kom vi fram till att det var helt lönlöst att han åkte hela vägen då bussen hade varit framme i Sthlm C ungefär femton minuter efter att flyget lyft från Arlanda. Att käpa en biljett till ett senare flyg under kvällen var no-no eftersom vi inte kände för att punga ut ytterligare fyra lök. Det var bara för mig att sätta sig i bilen och gasa upp till Nyköping, i nåot som liknade monsunregn, för att få hem min käre Röd.

Jag kan inte påstå att det korta telefonsamtal jag även hade med SJ hade någon vidare positiv inverkan på mitt humör. SJ ersätter endast tågbiljetten, med en värdecheck till en ny biljettjävel, inte kontaant alltså. Detta var iofs inte direkt någon nyhet för mig. Det som gjorde mig upprörd var att SJ endast har som skyldighet att ta en till den plats som står angiven på biljetten och varken mer eller mindre. Fast helst gärna mindre, eftersom det är SJ. Att vi pungat ut alldeles för mycket pengar för en flygbiljett som nu inte skulle kunna utnyttjas sket dom fullständigt i. Ingen ersättning, ingen hjälp, nada.

SJ kan ta sin smutsiga verksamhet och köra upp där solen inte lyser. Det är ta mig fan inte mycket dom gör rätt på det där vidriga statligt ägda företaget. Det är ytterst sällan jag åkt med dom och faktiskt varit framme i tid. Den där äckliga jävla resechecken man får i ersättning går heller inte att utnyttja när man beställer biljett via internet, utan fungerar bara om man beställer över disk på tågstationen eller via telefon, där priserna givetvis är dyrare efter som man, ja jävlar, inte beställer via internet(!).

Sen vill dom att man ska välja tåget istället för flyget. Ja, självklart väljer vi tåget för det är så häligt att ständigt bli pissad i ansiktet av SJ. Vid förseningar med flyg försöker bolagen på något sätt nästan alltid rätta till sina misstag. Man blir inbokad på första bäsa nästkommande flyg om man missat sin anslutning, även om det är en anslutning som man ska göra efter att man landat på sin slutdestination med flyget så hjälper dom till. Går nästa anslutning inte förrän dagen därpå så får man ett hotellrum och är det mer än ett visst antal timmars väntan då flygbolaget fuckat någonting så får man oftast matkuponger osv. Nej, men visst väljer vi tåget, det är nämligen så himla tråkigt att fatiskt få den service man betalat för.

Kör fö'faan


Kvällens låt är helt klart
Ozo - Britt-Marie. Kultur när den är som bäst!

I övrigt tänkte jag tipsa om denna härliga reklamfilm. Jag har en känsla av att speciellt Arre kommer att uppskatta den. :)

Dagens kändisspotting


Mammalediga Elin Grindemyr stod och samtalade med Idol-Victoria Dogan inne på Gina Ticot. En liten rolig anekdot anekdot var att fjortisarna i butiken stog och pekade på Victoria och viskade, medan deras pojkvänner gjorde det samma om Elin. :D


Bildkälla: google

Kändisspotting och kändisspotting, båda jobbar ju i den butiken och man kan se dom dagligen om man så vill.


Dessa jävla sömnbesvär


Varit vaken sedan ~02:45 inatt. Mycket lyckat. Gick upp och såg på TV och satt vid datorn en stund innan jag la mig i sängen igen, för att vrida och vända på mig i tre timmar. Röds alarm på telefonen gick igång vid åtta, vi fick en hjärtinfarkt vardera och jag bestämde mig för att jag lika gärna kunde gå upp eftersom jag ändå skulle upp nio. Nu svider ögonen nåt jävulskt av trötthet men nä-nä, inget sova än på ett tag. Det måste ju ärligt talat vara något jävla fel på mig som inte kan sova som en normal människa.

TV4 Öst hade idag förövrigt kanske den sämsta nyhetsuppläsaren någonsin.Livet äger. Hej.


AMAFAKKINGAD


Är inte
det här något av det fucking sötaste ever? Herrejävel, jag går helt sönder inombords!


Kattjävlar!


Sömnparalys

Fyfan vilken brutal jävla sömnparalys jag åkte på inatt. Det var helt sjukt jävla asvidrigt och jag trodde verkligen hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen på mig.

Vi var i mormors hus, jag, min mamma och pappa och några kusiner, eller det skulle föreställa mormors hus men det var inte det. Hur som helst så spökade det där och det här spöket skulle givetvis antasta mig. Först när jag satt på sängen med mamma försökte det kväva mig, sen när jag gått o lagt mig i in egen säng tog det tag i mina armar och drog mig ner från sängen och försökte dra mig ut ur rummet. Jag försökte skrika men det hände inget och kusinen som låg i sängen brevid reagerade inte. När jag sedan vaknade till kunde jag inte röra mig först.

Det äckliga med sömnparalyser är att man är halvvaken och helt förlamad i kroppen. Jag har alltid varit livrädd att drabbas av detta fenomen och så inatt var det alltså premiär. Fyfan jag hoppas verkligen det var första pch sista gången.

En mycket bra film på hur sömnparalyser för det mesta ter sig:


PARALYSIE DU SOMMEIL
by traction_avant

Huuuuur mysig är han inte?
                  Röd klappade Mys-Ture till sömns <3Vad heter mannen till höger?
Sist jag kollade efter så är det där på bilden något som varken är till höger eller vänster utan faktiskt en olivurtjärnare.

F.ö. så var rätt svar Johannes Paulus II enligt BackPacker, inte herr JP3 som jag valde enligt brist på andra alternativ. :/ (Observera gärna att det dessutom handlar om en anställningsntervju till att bli "försöksperson")

Dedikerar denna till dig, Arre


fail owned pwned picturesAnger management next?


Jag måste helt klart söka hjälp. Någon form av anger management, och det NU.

I morse, när jag inte kunde sova, bestämde jag mig för att installera BP3 och spela några timmar. Spel och harmoni går inte hand i hand i min värld, för att fatta det kort. För att fatta det lite längre:

När jag går in och säker nåt jobb, misslyckas på frågorna och därmed inte får jobbet kommer jag på mig själv med att muttra saker i stil med "Skit ner dig", "Dra åt helvete", "Käften förfan". Efter någon timme gick det så långt att jag helt oprovocerat började påpeka gubbarnas utseenden i spelet; "Se inte så jävla sur ut förfan", "Helvete vad ful du var".

Kan ju passa på att tillägga att jag inte blev mycket gladare av att underbara
vista kraschade spelet för mig efter 4 timmars osparat spelande.


Crapvista


Jag misstänker en kraftig form av utvecklingsstörning hos CS-läsaren på laptopen jag just nu har här på min mage. Ni anar inte vilka otroligt störda ljud den ger ifrån sig, jag ligger verkligen här och garvar åt den för att det låter så jävligt. Men sen så är det ju Vista på datorhelvetet också och jag är relativt säker på att det har både ett och annat finger mer i spelet. Inget fungerar som det ska med det jävla operativsystemet. Programmen fuckar ur till höger och vänster, men det allra bästa är kanske att det står "Windows avslutas..." när man startar datorn. Mucho liebe på det.

Nu jävlar ska jag spela Backpacker Americana resten av natten. Seeya!

Impressive


Man kan ju inte bli annat än fett jävla imponerad av
dessa tjuvar. 1. pizzasallad-burkar? 2. Sätter sig 200 meter från inbrottsplatsen och räknar pengarna?

Well done!


Nån som vet? Hilfe!


Någon som vet vart man kan få tag på följande dinosauriedräkt? Jag är helt seriös, jag vill verkligen ha tag på den. Tänk er Björn glida omkring i den liksom :D Eller är det nån jävel som e grym på symaskin som kan styra åt mig? I MUST HAFE!Tack för bilden Linda! :)

Det nya svarta?Att dra streck mellan en massa numrerade punkter och sedan runka till sin bordskalender, är det det nya svarta, månne?

Fett innehållsrik dag


Nån jävla fitta har pajat torktumlaren i tvättstugan igen. Ni som aldrig burit upp sex maskiner blöt tvätt fem våningar har verkligen missat något. Som om det inte vore nog så luktar dom nytvättade grejerna sagg. Det kan ha med det uteblivna sköljmedlet att göra, jag vet inte, men kläderna luktade helt seriöst sperma när jag plockade ut dom ut maskin. Jag hoppas det försvinner när dom torkar, och läget ser ljust ut för dom luktar redan bättre.

Något annat spännande som hänt? Ptja, Ture pissade just ner både ett av mammas läkarintyg och mitt stamkort på GU' Va Gott. Tures urin är röd. Inte sniggt. Men det gör inget för han är så sjukt söt och mysig. Dessutom luktar han fisk, för han har käkat makrill i tomatsås. :)

Fett innehållsrik dag som sagt. Nu tänker jag sova.


Här har ni, era jävlar


Det här är det kreativaste jag orkar åstadkomma atm. Läs och inse, om du inte redan vet, vilken härlig person jag är eller skit i det.


1. Tre namn jag lyssnar till:
Alex, Alexandra och Lancia

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Jag är så sjukt smart.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Min totala avsaknad av allt som ens kommer i närheten av självdiciplin.

4. Detta är jag rädd för:

Mörker och att vara utan pengar.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Sömn, mat och tillgång till dator.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

Plåga djur, tycka om barn, fungera som en normal människa utan 12h sömn/dygn

7. Detta tycker jag om att göra:
Sova, umgås med folk jag tycker om, mysa med mina boys.

8. Detta vill jag göra just nu:

Ligga i ett varmt bad. Säkert minus tio här i sovrummet.

9. Bästa känslan: 
Lycka

10. Värsta känslan:

Rädsla

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

Snäll, intelligent, kärleksfull

12. Är jag kär just nu?

Yes

13. Jag vill gifta mig...

Nej

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

Rädda världen, simma med Shamu, vinna sjukt många miljarder på lotto
15. Min käraste ägodel:

Min dator

16. Något jag vill ha i present:

En ny, ännu vassare dator

17. Detta har jag på mig just nu:

Tshirt och trosor. Ligger i sängen för bövelen
18. Favoritkläder: 
Mjukisbyxor och Tshirt :D

19. Favoritdjur:

Hundar, hästar

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

Rap

21. Favoritlåtar just nu:

Lily Allen - Shame for you, Gabriella Cilmi - Sweet about me

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

Nordens vilda djur/Matte

23. Stjärntecken:

Lejon

24. En bok jag älskar:

Marley & Me. Minns ej namnet på författaren.
25. En film jag älskar:

Älskar ingen film.

26. Tv-program jag gillar:

Boston Tea Party, Lost, Family Guy, The Hills, Little Britain
27. Favoritdoft:

Paris Hiltons Heiress

28. Detta äter jag gärna:

Capricciosa med bea- eller vitlökssås

29. Dricker helst:

Bubbelvatten

30. Favoritgodis:

Surt och lakrits

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Bilbao eller Shanghai, underbara städer!

32. Färg på mina ögon:

Bruna

33. Min längd:

172 cm

34. Jag tror på:

Lite dåligt med tro'n faktiskt

35. Jag spelar:

Counter-Strike. Inga intrument nowdays

36. Person jag beundrar:

Mamma. Att hon orkar vara världens bästa mamma vad som än händer

37. Så här bor jag:

I en alldeles för kall lägenhet mitt inne i Norrköpings city tillsammans med Röd, Björn, Dex & Ture
38. Antal döda krukväxter i hemmet:

Fyra

39. Det här tänder mig:

Vinnare! Haha

40. Det här gör mig avtänd:

En äcklig käft, skägg/mustasch runt munnen

41. Favoritfärg:

Svart. Men eftersom folk kommer envisas med att det inte är någon riktig färg så säger jag gult.

42. Favoritcitat:

"Det skjuts för lite"
43. En hemlighet jag vet:

Vilken jävla idiotfråga tbh

44. Bästa present jag fått:

Bilen var ju en rätt trevlig grej

45. Senast köpta skiva: 
Oj, det var ett tag sedan. Typ Five eller något :P

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

Jag har, eh...trevliga långa fingrar

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

Min haka

48. Udda förmåga/egenskap:

Kan inte komma på något just nu

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

Tvåtåig sengångare

50. Vad lyssnar du på just nu?

Surret från laptopen och magens vädjande efter föda

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

Vaknat, flyttat på bilen, fått iväg div. viktiga mail
52. Var är dina föräldrar från?

Både mor och far kommer från Ungern men är svenska medborgare

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

Adobe reader, kuk-foxit la av just när jag behövde det som mest och dessutom hade brottom

54. Vilken är din favoritrestaurang?

Inte någon i Hangzhou i alla fall...

55. När badade du i en pool senast?

I Los Angeles i oktober, med Marc

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Ja. Hade bla. rollen som Maria i julspelet i lågstadiet

57. Hur många barn vill du ha?

Inga. Aldrig!

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

Det är väl sån där growla-och-misshandla-gitarren-musik

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

Sånt bestämmer man inte, sånt vet man bara

60. Vad har du för TV-kanaler?

För många som jag aldrig tittar på

61. Har du åkt moped någon gång?

Ja

62. Har du busringt någon gång?

Men vafan, ja?!

63. Har du fått felparkeringsböter?

Ja, ett jävla gissel att bo mitt i innestan där det är parkeringsförbud på var och varannan gata vissa dar i veckan. Inte varje dag man använder bilen liksom, lätt att glömma bort då

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

Aldrig hoppat, fallskärm vore skoj
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Osäker på vad som är längst bort; San Diego eller Hangzhou/Shanghai

66. Har du en egen trädgård?

Om mina föräldrars även räknas som min så

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

Family Guy

68. Kan du alla orden i nationalsången?

Nej, bara dom två första verserna.

69. Badkar eller duschkabin?

Badkar

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Har faktiskt inte sett någon film senaste månaden, månaden innan denna såg jag en film och det var Sex and the City

71. Favoritpizza?

Capricciosa med bea/vitlökssås

72. Chips eller popcorn?

Chips (med dip!)

73. Vilken färg på läppstift använder du?

Ingen. För lat för sånt

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

Nej

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

Nej

76. Apelsin- eller äppeljuice? 
Apelsin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

Med Sanne på Donken. Jävligt exotiskt :)

78. Favoritchoklad?

Den enda chokladen jag egentligen tycker om är kinderäggschokladen

79. När röstade du senast? 
2006. Grönt.

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Säkert tio år sedan i Ungern eller nåt

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

Ja

82. Är du bra på matlagning?

Njae. Och lat är jag också

83. Klarar du att tanka själv?

Efter över 5 år med körkort vore det tokigt att inte kunna

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

Nej 

85. Pepsi eller Coca Cola?

Coca Cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

Ja, på djursjukhuset

87. Vad var det senaste du handlade?

Juice och bröd på Coop

88. Har du kräkts offentligt?

Ja

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

Easy, mångmiljonär!

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?

Njae. Förälskelse ja, men inte kärlek

91. Har du ringt något betalnummer?

Ja

92. Kan man vara vän med sitt ex?

Jadå. Räwa är ett ypperligt exempel
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

Minns ej

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

Yes, svart och mycket

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

Standard comviq/tele2. Har inte orkat spela in något eget

96. Vad har du i din väska?

Några mynt, ett USB-minne, en penna och lite annat skräp. Använder sällan väska
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

Pussar rådisarna gonatt
98. Vad är du tacksam för idag?

Inget

99. Var hittade du den här listan?

Hos Martin, also known as TTl

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

Lovisa, Arre Ida


Jag hatar överskrifter


Väckarklockan ringde idag okristligt tidigt efter en natts orolig sömn innehållandes bloggflickor a'la Mogi mfl. (Detta kan dock givetvis, till mitt försvar, förklaras med att jag spenderade ett X antal timmar slösurfande bland annat på Stureplans Vackraste innan jag kröp till kojs. Den här "Mogi" är inte aspoppis där, eller någon stans över huvud taget faktiskt, och jag förstår på ett ungefär varför.)

Anledningen till det tidiga uppvaknandet var hur som helst att bilen skulle flyttas, detta är nu gjort och jag kan åter gå och lägga mig. Och ja jävlar vad jag ska gå och lägga mig! Godnatt!

(Ninni, jag har funnit ännu en som passar in i vår
akut-bajsar-gemenskap btw! Som om det inte vore nog verkar tjejen också i övrigt vara en rolig prick. :D )


Det krävs Lance-skill to do this


Jag har lyckats tappa bort min hemtelefon, och då bör det tilläggas att den inte ens är trådlös. Det är ganska bra gjort om jag får säga det själv, men samtidigt väldigt frustrerande, eftersom jag behöver den. Och jag behöver den nu!

Var i helvete kan den ha tagit vägen?


Nattblogging


Klart som fan inget på listan blir gjort när jag sover hela dagarna, men jag vet inte vad jag ska göra för jag kan vekligen inte somna. Något hände där på DreamHack alltså. Det var då det började. Jag är alldeles för trött för att göra nånting samtidigt som jag är alldeles för vaken för att ligga i sängen och glo. Jag är sådär
pepp, ni vet, trots att jag egentligen knappt orkar hålla ögonen öppna. Just precis nu vill jag både packa inför flytten, skriva en bok och riva ner alla kartongbitar jag satt upp i sovrummet för att skydda väggarna från Dextros tänder. Råttorna får ju inte vara i sovrummet nåt mer, så ingen mening med att ha det asfula hemmabygget kvar.

Dom här insomningssvårigheterna, som jag typ aldrig lidit av tidigare, verkar dock gå i arv. Ca 03:30 loggade min mor in på msn och skrev att hon inte kunde sova för allt i världen och att hon övervägde att gå ner till småbåtshamnen och dränka sig. Som den utomordentligt rara dotter jag är erbjöd jag henne mitt och Röd's badkar istället då det med all säkerhet är pisskallt i Bråviken såhär års. Inte helt säker på att det var det svaret hon ville ha dock.

Kanske dags att ge sömnen ett nytt försök. Har ställt mobilen på ringning klockan 12:00 men antagligen går det som vanligt, jag stänger av den och vaknar vid 16 istället. Sjävdiciplin gott folk!

Shame for you


Råttburen städad. Ännu en grej att stryka på to do-listan alltså!

Och som om inte detta vore nog gjordes det till tonerna av min favoritlåt för tillfället;
Lily Allen - Shame for you.

Please don't come around and knock on my door
cos I don't want to have to pick you up of the floor,
when you ask if we can still be lovers,
I'll have to introduce my brothers,
I think that they could teach you a lesson or two,
By the time they've finished you'll be black and blue
You'll be crying like a baby,
A sea of tears they'll call the navy in.

Hur bra är inte den texten liksom? Va va va?

En halv hund och en degig köttklump


För snart en vecka sedan drömde jag att jag hade bitit av mig tungan och att den från kroppen nu separerade muskeln låg kvar som en degig köttbit i munnen. Varför jag inte spottade ut den vet jag inte, men jag minns vilken otrolig lättnad jag kände när jag vaknade och insåg att min alldeles egna tunga faktiskt satt kvar precis som den skulle. Men något som jag kan känna är lite jobbigt med den här tunggrejen är att jag inte helt och hållet kommit över det än, from time to time så får jag känslan av att jag har den där degiga döda köttklumpen i munnen igen och nästan håller på att kvävas eftersom den svullnat upp och blivit helt enorm.

Nej, dags att börja ta tag i min to do list som det säkert står 30-40 grejer på. Igår fick jag, efter att ha skjutit på det i veckor, äntligen stryka en grej: borsta Zimba. Farsan suger på att borsta hunden, han tror det gör ont och vill därför inte göra det. Vad han inte fattar är att död underull som inte borstas bort fastnar och kliar som fan, så jag fick rycka in.

Av totalt sex kilo hund är det kanske bara tre kvar...

Annat på listan är bla:
Fixa tapeterna och väggarna i sovrummet efter Dextros framfart
Panta alla Röd's flaskjävlar
Omorganisera i garderoberna
Formatera datorerna
Fixa fram alla Fragbite-kvitton
mm.


Jag har inte ens kommit halvvägs med att packa upp Dubai/Kina-väskan heller. Fy fan.CS <3

Man kan spela med wallhack eller så kan man göra som rödman, man slänger in några extra rostiga plåtväggar här och där.                            Kvalitetsprint från EasyAntiCheat!

Dagens outfit
Nej, jag skoja bara...

Det går rykten om att tjejen på bilden är lik mig. Jag kan hålla med till en viss punkt, ögonen kanske. Vad säger ni andra?

Bruden heter Ida, är 23 år och bor i Danderyd. Det var M's syster L som hittade henne på ett hundägarforum och var helt bombsäker på att det var jag, undercover. M tycker inte det är likt mig för fem öre.

Alltid lika givande


Mina och Anders konversationer brukar bara typ mest givande i hela världen. Det började med att vi skulle rita upp planlösningen på våra nya lägenheter i paint och slutade såhär:
Här är min hun...eeh...råtta Björn                                 Björn, en fullständigt normal råtta. Oh yes.


Mamma B imponerar


Jag bara måste redovisa ett mail jag fick av min mor tidigare idag. Hon visar tydligt hur hon hänger med i ungdomstugget.Hon börjar meddelandet med "WTF?", bara det är värt en fet eloge. Hon håller dessuton järnkoll på vilket svin Alex Schulman är, och hon undertecknar mailet med BB, Bloggarbettan. Blonbinbella kan slänga sig i väggen imo.

Pepp!


Jag brukar ganska ofta ha svårt för att somna. Jag kan vara aptrött men det tar ett tag ändå.

Det är inte så att jag ligger och grubblar och tänker på tråkiga och ledsamma ting, utan snarare på att jag alltid blir så jävla kreativ och sjukt pepp.

Jag får en massa tokbra ideer. En ny supernice intervju på FB, vilken färg jag ska klä om soffan i eller hur jag ska förändra världen. Hur sjukt effektivt jag ska städa hela lägenheten imorgon och hur förbannat bra min dator skulle fungera efter den där formateringen som jag ständigt skjuter på men som jag är helt dyngpepp på att göra just precis nu. Jättenu!

Gah! Min pre-sömn-kreativitet suger musten ur mig och fuckar min dygnsrytm precis jämt. Att vi så sent som idag var och tittade på en underbar lägenhet vi flyttar in i om några månader gör ju inte insomnandet direkt lättare. Jag måste ju både planera bankrån och fundera ut hur jag ska inreda lägenheten på bästa sätt.


Holkz


Idag var jag på Rusta med mami, tänke köpa köksvåg men fanns givetvis inte. Föga förvånande dras jag rätt snabbt alltid mot husdjurshyllan när jag är på Rusta. Grejer till råttorna eller hunden är det jag allra helst lägger mina dineros på. Presentkit till hunden med silverfärgade koppel, halsband, matskål och bords(golvs)tablett, eller en "prasseltunnel" till rådisarna. Yeeey! Men vad som fick det allra mesta av min uppmärksamhet denna dag var dom söta fågelholkarna som jag inte sett funnits tidigare på rusta.Började genast tänka på den underbara sidan
Holkbloggen jag fann häromdagen och kunde inte hålla mig ifrån att ta en bild på min favoritmodell, husvagnen.

Mer holkar åt folket, och framför allt åt fåglarna!


Aboo


Egentligen borde jag skriva om DH, men jag orkar verkligen inte. Jag tycker inte om DH. Det enda som är kul där är att träffa folk man känner, men inte ens det är kul i alla lägen.

Eftersom jag är så jävla tråkig tänker jag inte skriva mer utan bjuder istället på en helt underbar nyhetsartikel som brankan länkade tidigare idag;
21-åring bajsade på polisen.

Tillbaks på St Persgatan


Hemma från DH och i någorlunda återhämtat skick. Tro mig när jag säger att efter mina 3,5 sömntimmar mellan torsdag och lördag behövdes min senaste sömnsession som sträckte sig från 17:30 - 10:00, även om uppvaknandet i morse var brutalt ofrivilligt. Funderar på att lågga mig en stund till, men med risk för att fucka upp helt och hållet med dygsrytmen igen inför lägenhetsvisningen vi ska på imorrn så är jag inte helt säker på om jag borde.

Just nu ligger jag med laptopen i sängen och försöker komma ihåg vad som egentligen hände under helgen men det är bara svart. Mer än att jag sov väldigt lite så kommer jag bara ihåg att jag typ inte träffade någon alls och hur klitta-skämten på lördagen gick fullkomligt överstyr.

Nej, mys med Ture coming up now. Ciao.

Min profilbild