Where is the lööööve?

All I can say is WORD, Mia.

"För hur svårt kan det vara? Stänga käften, dra ihop benen och bete sig som seriöst folk ?!"


Min käft är visserligen allt annat än stängd, men hey, saknar alla andra på scenen självinsikt så kan väl även jag få ha en släng av det?

Till bloggens startsida


Kommentarer
Postat av: Ela

hon har väl en gammal, sönderdiskuterad uttjatad poäng, men på nått sätt kan jag ana en viss avundsjukhet. speciellt i delen:



"Den skaran känner man till om man är insatt. Men kan lätt säga vem som tillhör vad inom den kvinnliga scenen. Antingen jobbar de med någon organisation - ESWC, WCG etc. eller så är de skribenter på framstående sidor - och de brinner inte endast för den kvinnliga scenen utan för hela sporten, för gaming. Dessa tjejer har visat karlarna vart skåphelvetet skall stå de är sanna ambassadörer och de borde få vara den kvinnliga scenens ansikte utåt."



Det låter som om hon är sur för att alla som spelar får uppmärksamhet och skribenter och eventarrangörer (för det är väl det hon är?) inte får det. Luktar som om hon inte tycker hon fått tillräckligt med credd och uppmärksamhet för det hon gjort ^^



Jag tycker verkligen det finns kvinnliga spelare som förtjänar att vara förebilder, och skribenter och arrangörer som beter sig som slampor och slynor också?



Förövrigt minns jag en skribent som hängde med Gamingeye till DH utan att göra ett piss, före under och efter evenemanget, och åkte hem med "ett one night stand med en av sveriges mest hatade artister" på meritlistan ^^



2008-06-09 @ 19:01:24
Postat av: Lancia

Jag är en slyna!

2008-06-10 @ 14:46:42
Postat av: ela

and i love you for it! <3

2008-06-10 @ 20:23:13
Postat av: Jonas (iceman)

Ela, det vet jag med ^^ :D



Men allt annat får du ta med henne. Poänglöst eller ej, det låter jag vara osagt.

2008-06-13 @ 12:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild