Robert Pattinson, w00t?

Vad är grejen med den där twiligt-duden? Varför tycker alla att han är så jävla snygg? Är det hans groteska skatbo till frisyr? Hans lazy eye? Hans snea flygolycka till näsa? Hans om möjligt ännu sneare foderlucka? (Googla så ser ni den snea käftfan, inte så tydlig på bilden nedan.)

                                             

Nej jag har inte sett twilight-filmen, och i ren protest så tänker jag inte se den heller.

Till bloggens startsida


Kommentarer
Postat av: Ela

det är en jävla hype kring twilight filmerna. Buffy med större budgett imo, lite fånigt och pubertalt sådär.

Postat av: fia a.k.a kompismakaron

nu ska jag säga min åsikt här va! twilight-böckerna är superbra, verkligen.. men som vanligt om man jämför bok med film så suger filmen oändligt mycket.. och OVANLIGT mycket denna gång! jag menar, harry potter-filmerna klarar det hela bra jämfört med twilight-filmen! nej jag blev så jäkla besviken på filmen, inte alls så "magisk" som den borde varit.. tvi.. och nej, jag tycker inte robert pattinson är något att hänga i julgranen direkt.. plus att jag stör mig på tjejen i filmen >.< så äre med det! men böckerna är en heeelt annan grej :D dock är väl inte du världens bokmal antar jag :] jag gillar bloggen btw

2009-03-13 @ 15:32:33
URL: http://1nevitable.blogspot.com
Postat av: Sanna

alltså, han är verkligen inte alls snygg egentligen. Tror det är hans roll och hur han spelar den som gör honom så otroligt het!

2009-03-13 @ 18:17:31
URL: http://sannaaborjesson.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså sug kuk fitt jävel,robert är faen inte sån,han e ur säxxi,ahm,,då haru ingen smak alls jävla käring jävel.DÖ FITT JÄVEL!

2009-03-27 @ 10:32:44
URL: http://maja.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag håller med maja, robert är ju så snygg och sexig, han har så härlig personlighet när man ser hans intervjuver, har läst alla böcker och dom är skitbra och filmen bara älskar jag, Men jag älskar mest honom som han är och inte bara att han är med i twilight

2009-04-08 @ 15:34:47
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild